afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Am avut multe apeluri de la voi și îmi pare rău că nu am putut să vă răspund am avut niște hărtii de rezolvat analize ecografe și etc Măine dimineața intru in operație revin cu poze si cănd voi putea prelua munca..Vă doresc o zi frumoasă 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Succes! Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Gata am iesit din operatie ma simt fantastica 2 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 ðŸ˜ðŸ˜ 2 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Ne recuperăm 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 😊😊 4 Link spre comentariu
sfma Reputație: 17 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 arata super, recuperare usoara! este de apreciat faptul ca nu te-ai "lacomit" la sizing :) Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Mersi frumos nu am vrut eu sa pun exagerati de mari săni trebuie să arate perfect pe un corp la recomandarea prietenelor familiei si clientiilor mei am pus un 75 c nu sunt disperată ca altele🤗 1 Link spre comentariu
septarul Reputație: 267 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 mai activezi in perioada asta ? daca nu, cand revii ? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Înca nu activez păna ce nu îmi acorda doctorul... nu vreau să dau în altele infectii si alte chestii 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 Neața baietii😊😊 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Hola de măine reîncep activitatea (munca)Specific de acum nu prea mă voi lăsa atinsa de săni si ca voi cam purta bustiera si in timpului act sexual. 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Am uitat sa specific bandajele nu le mai am azi lea scos doctorul revin cu poze 1 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Vreau persoane decente cu bun simți Mă comport cu un client exact cum se comporta si ei cu mine...sunt guralivă nu sunt rusinoasa deloc deschisa la orice si prietenoasa Ps vam scris detaliile ce fac ce servicii si etc țin să vă anunț dacă un client se comportă urăt sau in timpului actul sexual este foarte dur cu mine sau imi creaza neplaceri in a 2 secunda se imbraca si iese afara pe usa țin sa anunt nu imi este frică de nimeni indiferent de persoană. In rest sunt o persoana ff buna la suflet cu bun simti si servicii de topÎn germania multă lume ma cunoaste ca fiind top ts 1 Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 esti forta Link spre comentariu
nick00 Reputație: 58 Postat Noiembrie 17, 2018 Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 zici ca e viu Link spre comentariu
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Numai comentarii aiurite lasi Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Zici ca esti prost hai latră în altă parte nu pe topicul meu că nu vă merge ...Vă rog abținețivăAtata timp căt nu mați futut sau invers ...Nu comentați pe topicul meu vreau recenzi si nu balamuc creat de idioți Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Zici ca esti prost hai latră în altă parte nu pe topicul meu că nu vă merge ...Vă rog abținețivăAtata timp căt nu mați futut sau invers ...Nu comentați pe topicul meu vreau recenzi si nu balamuc creat de idioți Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 După o noapte de club😂 5 Link spre comentariu
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ai dreptate da pana la urma nu e topicul tau e topicul nostru nu cred ca ai alte drepturi fata de noi Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Da tu cu cine tot vb mă rog ? Link spre comentariu
big fut Reputație: 834 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 marș mă de aici cu ts top de Germany! Auzi la el top ts fără silicoane! De ce nu ai ramas acolo daca erai asa top? Daca e dur dai clientul afara că de fapt tu nu suporti o pula in cur dar vrei bani. Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Da tu ce sloboz la gură sa te bata latri da fa sunt top si ce futai te doare pe tine sunt ce vreau eu nu ce vreți voi ....Odata ce nu mai futut nu stii ce sunt top sau nu dăte in balamuc Ce vați adunat dintr-o data ce crezi ca ma umiliti sau ma pis pe mine Nebuno ca voi am măncat destul Nu ma dai tu pe mine din tara mea javro ca imediat mă pis pe tine Voi nu futeti nimik pe nimeni da latrati pe topicul tuturor hai cu jetul pisi 2 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ceri de la alte transe mă rog travestite că nu ai tu fața de transe să pună poze cu pula bulangiule si vii si latri pe topicul meu Ce tea pus careva sa latri ...atăt vă zic mă spalati si ma clatiti.. Poponaru dracu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum