nick00 Reputație: 58 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 ita la bulan Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Oricum vă blochezi pe toți așa ca va pierdeți timpu degeaba🤣🤣 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Cică fară silicoane 🤣🤣 da si tăieturile lea făcut mama si mia crescut așa țatele din flori si port bustiera asa de plictiseala jegosu dracu Link spre comentariu
big fut Reputație: 834 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 pulă prostă ai zis ca ai fost top in Germa ia! Silicoane ti-ai pus acum avortatule! Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Ce proasta esti da ce sloboz te fute pe tine grija da sunt top si care este problema ta Daca esti tare in gură te astept in locația mea si fii tare tot asa dar in fata mea ca asa prin scris mam plictisit scriemi pe wapp imi zici ca esti passiva de pe nimfo iti dau adresa sa vii ...Da sa moara surioara mea ca e sfanta pt mine nu iti promit ca mai iesi cu toti dinctii din gura din appartamentul meu Link spre comentariu
Vizitator andreiandrei47 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Hei , ce program ai si pana cand te gasim in bucuresti ? As vrea si ei sa iti fac o vizita. Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Hey nu am un program anume...doar sunama si stabilim detaliile ...Cred că mai stau ceva timp in preajma asa ma mai relaxez si eu să mai trag aer si in tara mea că de 5 ani tot plecata sunt....Si vorba aia e altfel cand te fute un roman😊😊😊 1 Link spre comentariu
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Ce a mai a dracuu Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 😊😊 o zi bună tuturor😊 6 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 😋😋 3 Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2018 Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 😊😊 o zi bună tuturor😊 woow delicioasa pula ai ,ți-aș gusta-o 😋😋😋 Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2018 Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 😊😊 o zi bună tuturor😊 woow delicioasa pula ai ,ți-aș gusta-o 😋😋😋 Link spre comentariu
razvanbucuresti Reputație: 3 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 o zi bună tuturorwow.deloc mica,ba chiar maricica Link spre comentariu
richter Reputație: 7 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 26, 2018 tinuta de cap si futut in gat se poate? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Nu sunt devotată.....Fac cam de toate dar nu devot Link spre comentariu
pleasureisthekey Reputație: 159 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 @afrodita, faci si outcall? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 Hey deplasări nu fac..la oameni acasă Deoar la hotele nu vreau sa fiu nesimțită fac deplasări doar la străini unu pentru că platesc bine si 2 pentru că nu cunosc ei bucurestul.... Aa da fac deplasare în caz dacă îl cunosc pe om adică dacă a fost de mai multe ori la mine... Link spre comentariu
disponibil_xxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Buna Afrodita, Esti activa la oral? Ejaculezi si in gura? Iti place sa fii activa? Oral cu protectie sau fara? Link spre comentariu
bianca_lory Reputație: 22 Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 nici macar o recenzie..... Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Da clar că nici o recenzie doar balamuc tipic romănesc... Link spre comentariu
niceboy69 Reputație: 64 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 prin gl nu treci dulciko ms pop? Link spre comentariu
calatorul Reputație: 59 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Vatican, The Holy See Oras:Vatican, The Holy See Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Hey nu am un program anume...doar sunama si stabilim detaliile ...Cred că mai stau ceva timp in preajma asa ma mai relaxez si eu să mai trag aer si in tara mea că de 5 ani tot plecata sunt....Si vorba aia e altfel cand te fute un roman :laugh2 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Ce proasta esti da ce sloboz te fute pe tine grija da sunt top si care este problema ta Daca esti tare in gură te astept in locația mea si fii tare tot asa dar in fata mea ca asa prin scris mam plictisit scriemi pe wapp imi zici ca esti passiva de pe nimfo iti dau adresa sa vii ...Da sa moara surioara mea ca e sfanta pt mine nu iti promit ca mai iesi cu toti dinctii din gura din appartamentul meuL ai speriat si s a linistit😀😀 Link spre comentariu
big fut Reputație: 834 Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Da! M-am cacat pe el de frică! Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 iar te bagi în seama aiurea papagalule bulangiu infect dăte în morții mătii pisamas pe tine si pe toată familia ta de retard mintal dute și făti o labă dute la muncă dute sugei pula lu tactu sau dute si sugi si tu ceva la gară idiotu dracu altceva nai de făcut papagalule împuscăte hai cu jetu 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum