Sari la conținut

Top trans Afrodita 0736046778

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Mulțumesc frumos clienților care au fost la mine în ultimele zile care au revenit de nu stiu căte ori la mine care mau apreciat și însfarsit au șimțit servicii de calitate înalta nu sunt țaranca sa postezi poze cu bani nu îmi place e țaranie mare cum o fac altele...

Voi posta căteva screenuri pe wapp să vedeți o transă adevărata si nu doar laude

• Like 1
Link spre comentariu

Vai vai vai ai sărit ca capra nu am cum sa mă compar cu lory ai dreptate si nici nu vreau să mă compar cu ea ...nu mă interesează persoana ei deloc...

Cică arfe nu stiu cine posteaza poze ch bani eu sau ea😂😂 că dacă mă apuc eu sa postez cu tancuri de 500 de euru la picooarele mele vă speriați dăte dracu că nici să minți nu stii fraiere

auzi la el cică a fost la mine odată ma lăudat a stat o oră dar lam grăbit cum vine asta ai stat o oră dar team grăbit..

ÃŽnvățați dracului să mințiți înainte să lătrați de analfabeți...ce tea pus lory să latri cănd a văzut că am doar oameni străini pe din afară🤣🤣

Link spre comentariu

Nam cum eu sunt naturală roscată femeie femeie picioare de femeie corp față de femeie fără operații ma ajutat bunul dumnezeu din nastere nu am nevoie de chirurg la fiecare minut😋🤣

ÃŽmi vii si latri de aialaltă fimiar scărba teai si gasit cu cine să mă compari 🤣🤣

Afrodita e doar una javră proastă ce esti ...

Cică cer bani pe servici dar ce alte transe se fut cumva pe moacă..

Vaai de mine ce sa ajuns forumul doar plin de idioți idioate care nici sa mintă nu sunt în stare

Link spre comentariu
  • Oras:...

Nu m.a pus fa nimeni sa scriu aici doar mi!am dat cu parerea ca va cunosc pe amandoi.

Macat ai bunul simt si taci din gura.

In afara ca te machiezi strident, n.ai nici sani si nici pula calumea, ce sa o mai dam in diverse.

Nu am dreptate?

Macar cu banii care.i castigati, investeste?i in corpul vostru, ca sunteti barbati in toata regula

Link spre comentariu

Aoleu no mai iubesti nici pe ea..

Păna acum ai slavito pâna la Dumnezeu acum zici că suntem bărbați in toată regula..

1 la măna eu nu mă machiez doar foarte rar 2 am silicoane si pula de 19 țiam mai zis învața să minți date dracu

Si pănă la urmă eu sunt proastă că vă raspund pun paie pe foc 😂

Link spre comentariu

Aoleu no mai iubesti nici pe ea..

Păna acum ai slavito pâna la Dumnezeu acum zici că suntem bărbați in toată regula..

1 la măna eu nu mă machiez doar foarte rar 2 am silicoane si pula de 19 țiam mai zis învața să minți date dracu

Si pănă la urmă eu sunt proastă că vă raspund pun paie pe foc

Hai las.o pe Lory ca oricvum e nr 1.

Unde plm ai silicoane tu, cand am fost la tine iti era rusine sa dai sutienul jos, aveai pieptul blana.si pula era ascunsa...

Vroiam si eu sa o vad si te fofileai tot.

Lory chiar are pula ma si arata intr!un mare fel, clar.

Pe mine ma doare in pula si de Lory si de tine, dar realitatea e ca Lory e ce trebuie.

Bafta!

Link spre comentariu

Am trecut pe la Afrodita în căutarea unei experiențe TS autentice și am găsit asta, cu mici dificultăți.

A fost ușor de găsit. Am comunicat pe whastapp, este undeva aproape de Obor.  Nicio problema aici.

Apartamentul era curat, avea toate condițiile (gel de duș, prosop). Ea a fost amabilă, m-a servit cu un pahar de apă, conversație înainte și după, chiar nimic de reproșat. De asemenea, arata ca în poze cu mențiunea că în realitate pare mai înalta. Oricum arată excelent, e curată (niciun miros suspect) și foarte feminină. Acțiunea a început cu preludiu reușit și destul de lung... până am ajuns la sâni. Faptul că nu aveam voie să apăs pe ei a fost o problemă în sine, sincer nici nu aveam de gând, dar a făcut tot contactul mai dificil deoarece anumite poziții nu erau permise plus că trebuia să fiu atent tot timpul sa nu-i ating din greșeala. Înțeleg situația, dar cumva asta mi-a stat pe creier și nu am putut sa mă concentrez. Presupun că o să se remedieze în timp, dar la cât de bine arată nici nu cred că avea nevoie de silicoane (sau le putea pune mai mici). Am mers mai departe cu doggy, priveliște excelentă, atât că am vrut să schimb poziția. Problema este că de fiecare dară când schimbă poziția schimă și prezervativul. Pe lângă faptul că consumă multe (a folosit trei numai cu mine - bine, asta e treaba ei), durează și destul de mult ceea ce afectează acțiunea (te retragi, il scoți, desfaci altul, îl pui, plus că nu era pregătită și erau pe masa de lângă, nu pe pat). Puteam să schimb pozițiile fără să mă retrag, dar nu atunci, din cauza sânilor, sau, mă rog, a operației. Am reușit să termin totuși, dar m-am cam chinuit deoarece pierdeam erecția între poziții. Adică nu era o operațiune deloc sexy schimbatul prezervativului intre poziții. Au ajutat priveliștea și atitudinea.

Cu siguranță are potențial, mi-a plăcut atitudinea și fizicul, chiar e prima TS pe care o găsesc atrăgătoare, însă cred că întâlnirea ar fi ieșit mult mai bine dacă o vizitam înainte de operație (aici am avut ghinion, că am aflat recent de ea). Per total o experientă plăcută, o recomand. Singurele mențiuni sunt că acum (după operație) nu acceptă pozițiile în care stă în lateral sau sunteți lipiți frontal. În plus, ideal este să schimbați cât mai puține poziții.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost acum cateva zile la Afrodita.

Locatia este langa Lizeanu, bloc stradal, foarte usor de gasit.

M-a intampinat intr-o tinuta sexy, cizme cu toc. Dupa o discutie si un pahar de apa, am trecut la actiune.

Este inalta, feminina, fara par(cum spuneau altii pe aici), te face sa te simti bine, relaxat, nu te grabeste.

O experienta foarte placuta, de revenit!

Te pup, esti o dulce!

PS: nu mai fuma!

Link spre comentariu

Ms frumos pt recenzie baby!

Am o vorbă invidia si gelozia au apărut probabil din cauza singurătății!!

Așa că fetele care nu au loc de mine de roscata supremă faimoasă prin țarile străine și iubita de romăni vă rog clătițimă și spălațimă!!

Ps: fumatul nu danuează grav sănatații😊😊

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...