Sari la conținut

Top trans Afrodita 0736046778

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

😊😊😊 mulțumiri din nou clienților ce mau vizitat astăzi și deplasarea făcută la un om extraordinar!!

Goodes of beauty

post-252674-0-42484700-1544103460_thumb.jpg

post-252674-0-69378300-1544103481_thumb.jpg

Postat

Mulțumiri din nou clienților ce mați vizitat azi ați fost mulți si vă mulțumesc

Ps toate suntem transe de top dar fiecare suntem unicate în felul nostru...

Dar roșcată doar una e😂😂

post-252674-0-33986400-1544209124_thumb.jpg

Postat

Aș dori să fiu foarte răutăcioasă la adresa multor așa numiți clienți...

Unu la măna voi proclamați mai nou am observat alte transe pe paginiile altor transexuale ca exemplu pe pagina lui y tu o proclami pe x ca fiind top trans in ro..

Ce pot sa zic esti o javră mare...

Poi dute in sloboz să te bată azi futeo pe x măine pe y poimaine pe z după ce leai futut pe toate atunci latri mă x e top si dai detalii de ce e top fata de z si y ....

A fii top nu inseamna ca te futi fara si inghiți nu!! asta inseamna boală si foamete in gat..

Dacă eu spun că sunt top stiu de ce o spun no spun degeaba ca mi sa trezit mie lindicu..

Mă fut de la 11 ani ma prostituez de la 14 stiu cum să mă comport cu un client stiu cum sa îl satisfac am doborăt recorduri am investit in mine mii de euro ..

Despre ce recorduri vorbesc..

Ca si de ex ...

Mannhein germania 2016 client passiv lam futut 2 ore in cap cu 20 de min pauză

Geneva elveția 2017 record la clienți si bani intro singura zi 3000 de chf făcuți

Lùbeck germania 2018 4 zile nedormite nemăncate futai una dupa alta..

Basel 2017 elveția cea mai mare pula băgata vreodată în mine 25x7 un african....

Si lista continua mai departe...

În ro clienti multumiti...

Plus de asta din februarie încep o activitate nouă bizzar hard trans...care în momentul actual pot sa enumar pe degete căte ts face accest lucru in europa dar nimeni în romania...

Asa ca daca tu o proclami pe x ca fiind topul toprilor si le faci pe aialalte in toate felurile si vreodata x pleaca din tara si o sa fii disperat sa sugi sau să futi o ts o sa fii nevoit sa te duci la z ..prostule...

Asa ca invătati sa vă comportati cu transele frumoase din ro ca va veni o vreme cand toate o sa plecam si o sa ramaneti cu barbatii perucaci ...

Asa ca bafta tuturor

• Like 2
Postat

Hey mersi mult pentru recenzia făcută ...

Îmi pare rău cu schimbarea prezervativelor așa mi se pare mie mai igienic...

Și mă bucur foarte mult că ția plăcut

Faci cum vrei și nu e o problemă, dar e bine de știut, mai ales pentru cine este nou, să își facă planuri corespunzător (dacă pleacă de acasă cu ideea că o să schimbe 4-5 poziții, o să aibă o surpriză).

Postat

Poi stai ca la anal fac toate pozițile nu am treabă....am zis la oral că nu pot sta peste tine..poate ai ințeles tu gresit....sau nu mam exprimat coerent..

La afrodita nu exista surprize si tiam multumit pt recenzie ai uitat sa specifici ca si tu ai fost pasiv acolo am schimbat doar un prezervativ mai futut si tu am schimbat una si oralu inca una... 3 am scgimbat...

Deci daca te gandesti logic dupa ce mai futut nu era normal sa o schimbam ca tiam facut oral nam cum sa bag in gura ce abea mia iesit din cur.....

Si al 3 prezervativ a fost ca team futut ce vroiai sa te fut fara...

Asa ca te rog

• Like 2
Postat

Ar fii bine cănd faceți recenzii sa specificați totul daca tot soecificati amanunțit nu doar jumate si gata

Ca eu nu va satisfac pe jumatate mersi

• Like 1
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Aș dori să fiu foarte răutăcioasă la adresa multor așa numiți clienți...

Unu la măna voi proclamați mai nou am observat alte transe pe paginiile altor transexuale ca exemplu pe pagina lui y tu o proclami pe x ca fiind top trans in ro..

Ce pot sa zic esti o javră mare...

Poi dute in sloboz să te bată azi futeo pe x măine pe y poimaine pe z după ce leai futut pe toate atunci latri mă x e top si dai detalii de ce e top fata de z si y ....

A fii top nu inseamna ca te futi fara si inghiți nu!! asta inseamna boală si foamete in gat..

Dacă eu spun că sunt top stiu de ce o spun no spun degeaba ca mi sa trezit mie lindicu..

Mă fut de la 11 ani ma prostituez de la 14 stiu cum să mă comport cu un client stiu cum sa îl satisfac am doborăt recorduri am investit in mine mii de euro ..

Ca si de ex ...

Mannhein germania 2016 client passiv lam futut 2 ore in cap cu 20 de min pauză

Geneva elveția 2017 record la clienți si bani intro singura zi 3000 de chf făcuți

Basel 2017 elveția cea mai mare pula băgata vreodată în mine 25x7 un african....

Si lista continua mai departe...

În ro clienti multumiti...

Plus de asta din februarie încep o activitate nouă bizzar hard trans...care în momentul actual pot sa enumar pe degete căte ts face accest lucru in europa dar nimeni în romania...

Asa ca daca tu o proclami pe x ca fiind topul toprilor si le faci pe aialalte in toate felurile si vreodata x pleaca din tara si o sa fii disperat sa sugi sau să futi o ts o sa fii nevoit sa te duci la z ..prostule...

Asa ca invătati sa vă comportati cu transele frumoase din ro ca va veni o vreme cand toate o sa plecam si o sa ramaneti cu barbatii perucaci ...

Asa ca bafta tuturor

Daca ceea ce ai scris aici este adevarat...esti cu adevarat tare!!

Postat

Norbert nu castig nimic daca mint...oricum nu stau mult în țara...deci nu am cum sa imi fac clienti fideli odata ce vin foarte rar în tara deci din start nu am ce sa castig...

• Oras:Turda
Postat

Eu te as vizita draga mea. La 11 ani ai inceput sa ti o tragi prima data? Ti a intrat vreo pjla in fundulet atunci? Esti souerba.

Postat

Nu au nici un sens întrebările voastre cum a intrat cum a iesit cum in zilele noastre copilele de 11 ani răman gravide si se fut mai rău ca curvele asa mam futut si eu ce dracu...zici ca sunteti inculți ..

Postat

Nu te enerva. Sincer m am excitat cand ai spus ca ai facut o la varsta aia. Cand esti libera sa iti fac o vizita? Ai erectie? Doresc si sa sug. Ms

• Oras:Pantelimon
Postat

Nu draga mea mia plăcut pula de mică si miam asumato eu decid asupra sortii mele si invers fata mea

Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta si vad ca lumea care te viziteaza nu scrie nimic, deepthroat faci ?

Postat

Uităte mai atent si vei vedea si recenzii...

Logic că fac si deepthroat....

Nu prea fac recenzii că sunt clienți fideli altor transexuale si mna poate leo fi frică ca nu le mai primesc fetele🤣🤣

• Like 2
Postat

Multumiri din nou clienților ce mați vizitat astăzi azi chiar ați fost intrun număr mare mați rupt da mi-a plăcut enorm că am reușit sa ne satisfacem reciproc!!...

Una e afrodita roscata cea suoremă...

Si din cauza asta mi-am prelungit sederea in romănia am anulat rezervările pt germania pentru următoarele 2 luni sunt doar al vostru.

post-252674-0-84526600-1544398201_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Pardon a voastră iertațimă mă bate limba romană

Voi reveni cu mai multe poze xxx si mai nou videouri...țin să anunț am început să fac showuri la web...

Și deplasări pt că mi sa cerut intrun numar mare să fac deplasari unde am prins incredere in voi....

Tarifele le voi spune în telefon...

Țin să anunț săptămana viitoare imi ajung si jucăriile noi pentru sado sunt comandate din germania high quality și incerc sa fac rost si de latex si nylon pt ca sunt ff scumpe sute de euro doar astept un raspuns de la o prietenă care se ocupă cu bizzar

Tin totodata să anunt ca voi face doar dominare soft din cauza ca ce fac eu ca bizzar trans este periculos daca nu esti obisnuit cu asa ceva ...electrosoc si alte chestii...doar sunațima si va tin la curent

Postat

Afrodita e faina, deepthroat fara nici o problema si este foarte feminina, are pula mare, erectie stabila. Sunt mai sarac in cuvinte, dar arata ff bine si se merita vizitata. Nu obisnuiesc sa scriu, dar chiar a fost experienta foarte placuta.

Postat

Mă fut de la 11 ani ma prostituez de la 14 am doborăt recorduri am investit in mine mii de euro ..

https://media.giphy.com/media/11caUX0P0nYZ32/giphy.gif
  • Like 1
Postat

Esti superba. Intrebare. Sa fi supta fara prez accepti? As dorii sa imi ejacuelzi in gurita. Ms

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...