Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Cine se supara stimate domn ? Eu in nici un caz. ;) :) Era vorba despre ceea ce se intampla DUPA ce Cassy a trecut in lumea ingerasilor. Dar na, acum daca va place sa vedeti ceea ce lui Cassy SIGUR nu i-ar fi placut, de ce nu, sa-l lase dom'le deschis, topicul, de ce nu...Veezi, nici pacifist nu e bine! :)
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 25, 2018 Cine se supara stimate domn ? Eu in nici un caz. ;) :)Era vorba despre ceea ce se intampla DUPA ce Cassy a trecut in lumea ingerasilor. Dar na, acum daca va place sa vedeti ceea ce lui Cassy SIGUR nu i-ar fi placut, de ce nu, sa-l lase dom'le deschis, topicul, de ce nu... Tocmai ce ziceam, multi v-ati nascut fara coaie, caracter si coloana vertebrala, dorind expres sa mi-o reconfirmi a nu stiu cata oara si tu, nascandu-va viermi, murind capushe si alti paraziti adapati extrem de bine acestei mentalitati si societati mizerabile . Te-au batut moldovenii la galati sau lipovenii cu pula-n cap prin delta fiind afectat la neuron sau esti doar un bulanjiu curist pervers si diversionist, ca pesedist esti clar la cat maroniu a mancat si tu facand propaganda pro holera/ciuma rosie, ca un bulangiu pervers, nefiind singurul, zicand ca toti sunt de cacat, cum pula mea poate sa existe ceva mai de cacat pe lumea asta decat holera aia de partid, in care trebuie si se cere obligatoriu carnetul de hotz/talhar/bulagiu profesionist ca sa poti accede in grupul ala infractional organizat, sau esti vreun pui de bolsevico-stalinist gen pipilico-raion-picon, daca te faci ca nu intelegi fondul problemei, care nu este cassy sau alta problema punctuala, ci un fenomen generalizat, muisti d-astia perversi sau total cretini ca tine, fara onoare si caracter, care va faceti ca nu vedeti si sustineti de atatia ani in continuu bagand in seama asemenea ordinarii de oameni gen amada, picon si restul jegurilor penale, la orice subiect interesant sau serios de discutat, aparand si voi cu poze si citate de cacat, glume cretine ori alte dume de puscarie, ducand orice subiect(PE TOATE) discutat in derizoriu, promovand constant si in permanenta, exclusiv proxenetismul si prostitutia organizata prezenta aici ??? Bwt, la cat borsh mananci si la ce talent foto te lauzi ca ai, din pozele personale postate, cred ca si un nokia 3310 fara camera e prea bun pentru tine, degeaba teorie citita/invatata mecanic ca papagalul, daca creier si simt artistic pula, nici macar o pula de magar erecta nu cred ca ai reusi sa focalizezi, incadrezi si sa expui corect, ca d-aia apar toate proastele astea mai rau ca maimutzele curentate prin poze, pacalite cretine fiind de cate vreun pamblicar d-asta ca voi cu un obiectiv cat pula de cal si degeaba, ca tot ca niste paparude, boarfe de 2 bani si sperietori de ciori le scoateti cu tot photoshop-ul minune, asa cum de fapt sunt si in realitate, boccii, strambe, grase si cocosate. Cand ajungi sa te crezi pozar si sa-ti iei scule super-profesioniste, DSLR-uri si alte cacaturi, obiective/lentile super performate pentru poze de interior si apropiere, ca apoi sa le incarci/ineci cu photoshop ascuzandu-le defectele si imperfectiunile, asta nu poate spune cat de cretin esti. Domnule, Presupunând ca folosind formula "doctori parnaie" ai incercat o referire la mine(facand eu asociere cu "dr. parnaie", apelativ care mi-a fost adresat direct de către mai multi "prieteni"),întreb ca prostu':ai un deranj din partea mea? Nu sunt domn, cu aratari hidoase si nevertebrate ca voi, nimeni nu poate fi vreodata, maca-mi-ati toata pula din cotor de boshorogi senili, sclerozati, impotento-limbisto-curisti, impartiali si panarame echidistante, perverse si prefacute care sunteti, de dezaxati suferinzi de ADHD si disperati de socializare nonstop si de orice fel, preponderent scarboasa si inumana, de lepre ordinare fara coaie si coloana, care prin prostie, nesimtire, lipsa voastra de caracter, ati tranformat din ceva ce ar fi trebuit sa fie frumos si relaxant, adica sexul, intr-o groapa de gunoi, unde oamenii normali au preferat sa plece, ramanand leprele curist-guriste, infractorii, proxenetii si dementii debili, asemeni voua, acoperind TOTUL, cica la caterinca de cacareze, cacat si diaree, dar-ar buba neagra si bolile gen ca a lui cassey in voi. :( 12
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 Tocmai ce ziceam, multi v-ati nascut fara coaie, caracter si coloana vertebrala, dorind expres sa mi-o reconfirmi a nu stiu cata oara si tu, nascandu-va viermi, murind capushe si alti paraziti adapati extrem de bine acestei mentalitati si societati mizerabile . eu am coaie... te las sa le verifici :D
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Asta-i beata turta, Gogule, nu sesizeaza, ca, de fapt, nu este vorba despre ea. De alcoolica si puscariasa @Amada ziceam.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 miskine, eu nu beau in public =)) sesizez ca te cam plictisesti si incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu un anume PiCoaie =)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 care va faceti ca nu vedeti si sustineti de atatia ani in continuu bagand in seama asemenea ordinarii de oameni gen amada, picon si restul jegurilor penale, la orice subiect interesant sau serios de discutat, aparand si voi cu poze si citate de cacat, glume cretine ori alte dume de puscarie, ducand orice subiect(PE TOATE) discutat in derizoriu, promovand constant si in permanenta, exclusiv proxenetismul si prostitutia organizata prezenta aici ??? Lopix ma sustine si promoveaza proxenetismul?! Du-te, nene, si i-ati pastilele!E vai de capul tau si nici nu stii! In ce ma priveste, nu te mai exprima, nu ma cunosti, eu sunt pentru tine un jeg ca toti ceilalti, dar asta nu inseamna ca ai dreptul la pareri cand esti psihopat.
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Pretinii tai, ca doar eu nu-i cunosc personal.Nici nu-mi doresc de altfel.Nici prin cap nu mi-ar trece sa ma cert pe net, cu cineva pe care l-am/am intalnit(o) in viata reala. Ceea ce nu se poate afirma despre voi.Ati stat la aceeasi masa, v-ati lins/scuipat.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 sa-mi bag ... se pare ca fiecare cu gandurile lui pe aici =))) unde dai si unde crapa =)))
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Tocmai ce ziceam, multi v-ati nascut fara coaie, caracter si coloana vertebrala, dorind expres sa mi-o reconfirmi a nu stiu cata oara si tu, nascandu-va viermi, murind capushe si alti paraziti adapati extrem de bine acestei mentalitati si societati mizerabile . Te-au batut moldovenii la galati sau lipovenii cu pula-n cap prin delta fiind afectat la neuron sau esti doar un bulanjiu curist pervers si diversionist, ca pesedist esti clar la cat maroniu a mancat si tu facand propaganda pro holera/ciuma rosie, ca un bulangiu pervers, nefiind singurul, zicand ca toti sunt de cacat, cum pula mea poate sa existe ceva mai de cacat pe lumea asta decat holera aia de partid, in care trebuie si se cere obligatoriu carnetul de hotz/talhar/bulagiu profesionist ca sa poti accede in grupul ala infractional organizat, sau esti vreun pui de bolsevico-stalinist gen pipilico-raion-picon, daca te faci ca nu intelegi fondul problemei, care nu este cassy sau alta problema punctuala, ci un fenomen generalizat, muisti d-astia perversi sau total cretini ca tine, fara onoare si caracter, care va faceti ca nu vedeti si sustineti de atatia ani in continuu bagand in seama asemenea ordinarii de oameni gen amada, picon si restul jegurilor penale, la orice subiect interesant sau serios de discutat, aparand si voi cu poze si citate de cacat, glume cretine ori alte dume de puscarie, ducand orice subiect(PE TOATE) discutat in derizoriu, promovand constant si in permanenta, exclusiv proxenetismul si prostitutia organizata prezenta aici ??? Bwt, la cat borsh mananci si la ce talent foto te lauzi ca ai, din pozele personale postate, cred ca si un nokia 3310 fara camera e prea bun pentru tine, degeaba teorie citita/invatata mecanic ca papagalul, daca creier si simt artistic pula, nici macar o pula de magar erecta nu cred ca ai reusi sa focalizezi, incadrezi si sa expui corect, ca d-aia apar toate proastele astea mai rau ca maimutzele curentate prin poze, pacalite cretine fiind de cate vreun pamblicar d-asta ca voi cu un obiectiv cat pula de cal si degeaba, ca tot ca niste paparude, boarfe de 2 bani si sperietori de ciori le scoateti cu tot photoshop-ul minune, asa cum de fapt sunt si in realitate, boccii, strambe, grase si cocosate. Cand ajungi sa te crezi pozar si sa-ti iei scule super-profesioniste, DSLR-uri si alte cacaturi, obiective/lentile super performate pentru poze de interior si apropiere, ca apoi sa le incarci/ineci cu photoshop ascuzandu-le defectele si imperfectiunile, asta nu poate spune cat de cretin esti. Nu sunt domn, cu aratari hidoase si nevertebrate ca voi, nimeni nu poate fi vreodata, maca-mi-ati toata pula din cotor de boshorogi senili, sclerozati, impotento-limbisto-curisti, impartiali si panarame echidistante, perverse si prefacute care sunteti, de dezaxati suferinzi de ADHD si disperati de socializare nonstop si de orice fel, preponderent scarboasa si inumana, de lepre ordinare fara coaie si coloana, care prin prostie, nesimtire, lipsa voastra de caracter, ati tranformat din ceva ce ar fi trebuit sa fie frumos si relaxant, adica sexul, intr-o groapa de gunoi, unde oamenii normali au preferat sa plece, ramanand leprele curist-guriste, infractorii, proxenetii si dementii debili, asemeni voua, acoperind TOTUL, cica la caterinca de cacareze, cacat si diaree, dar-ar buba neagra si bolile gen ca a lui cassey in voi. :( E limpede. Multumesc pentru raspuns!
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Observ, cu o amaraciune nepasatoare, pentru ca oricum nu-mi pasa(nu am nevoie de bai de multime), ca unii useri profita de tragicul eveniment intr-un dubios acces de self-righteousness. Singurul user, care e si in viata, dar nu intelege, ca nu ea este subiectul, in :) mea, alcoolica de zi cu zi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Odata, de mult pe topicul asta, oamenii intrau sa se bine-dispuna si sa rada. Acum intra ca sa... nici nu stiu de ce mai intra... 2
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Odata, de mult pe topicul asta, oamenii intrau sa se bine-dispuna si sa rada. Acum intra ca sa... nici nu stiu de ce mai intra...Doar de amorul artei, ce spui despre :1.Santajul lui @Trollescoviculos prin pozele cu copilul unei curve2.Amenintarile cu bataia ale lui @Picon la adresa userului @vistantric 3.Amenintarea adusa copilului userului @adinamilf de catre @pipilica 4.Sutele de injurii si amenintari ale @amadei aduse aceleiasi @vistantric #statul_paralel
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Tocmai ce ziceam, multi v-ati nascut fara coaie, caracter si coloana vertebrala, dorind expres sa mi-o reconfirmi a nu stiu cata oara si tu, nascandu-va viermi, murind capushe si alti paraziti adapati extrem de bine acestei mentalitati si societati mizerabile . Te-au batut moldovenii la galati sau lipovenii cu pula-n cap prin delta fiind afectat la neuron sau esti doar un bulanjiu curist pervers si diversionist, ca pesedist esti clar la cat maroniu a mancat si tu facand propaganda pro holera/ciuma rosie, ca un bulangiu pervers, nefiind singurul, zicand ca toti sunt de cacat, cum pula mea poate sa existe ceva mai de cacat pe lumea asta decat holera aia de partid, in care trebuie si se cere obligatoriu carnetul de hotz/talhar/bulagiu profesionist ca sa poti accede in grupul ala infractional organizat, sau esti vreun pui de bolsevico-stalinist gen pipilico-raion-picon, daca te faci ca nu intelegi fondul problemei, care nu este cassy sau alta problema punctuala, ci un fenomen generalizat, muisti d-astia perversi sau total cretini ca tine, fara onoare si caracter, care va faceti ca nu vedeti si sustineti de atatia ani in continuu bagand in seama asemenea ordinarii de oameni gen amada, picon si restul jegurilor penale, la orice subiect interesant sau serios de discutat, aparand si voi cu poze si citate de cacat, glume cretine ori alte dume de puscarie, ducand orice subiect(PE TOATE) discutat in derizoriu, promovand constant si in permanenta, exclusiv proxenetismul si prostitutia organizata prezenta aici ??? Bwt, la cat borsh mananci si la ce talent foto te lauzi ca ai, din pozele personale postate, cred ca si un nokia 3310 fara camera e prea bun pentru tine, degeaba teorie citita/invatata mecanic ca papagalul, daca creier si simt artistic pula, nici macar o pula de magar erecta nu cred ca ai reusi sa focalizezi, incadrezi si sa expui corect, ca d-aia apar toate proastele astea mai rau ca maimutzele curentate prin poze, pacalite cretine fiind de cate vreun pamblicar d-asta ca voi cu un obiectiv cat pula de cal si degeaba, ca tot ca niste paparude, boarfe de 2 bani si sperietori de ciori le scoateti cu tot photoshop-ul minune, asa cum de fapt sunt si in realitate, boccii, strambe, grase si cocosate. Cand ajungi sa te crezi pozar si sa-ti iei scule super-profesioniste, DSLR-uri si alte cacaturi, obiective/lentile super performate pentru poze de interior si apropiere, ca apoi sa le incarci/ineci cu photoshop ascuzandu-le defectele si imperfectiunile, asta nu poate spune cat de cretin esti. Nu sunt domn, cu aratari hidoase si nevertebrate ca voi, nimeni nu poate fi vreodata, maca-mi-ati toata pula din cotor de boshorogi senili, sclerozati, impotento-limbisto-curisti, impartiali si panarame echidistante, perverse si prefacute care sunteti, de dezaxati suferinzi de ADHD si disperati de socializare nonstop si de orice fel, preponderent scarboasa si inumana, de lepre ordinare fara coaie si coloana, care prin prostie, nesimtire, lipsa voastra de caracter, ati tranformat din ceva ce ar fi trebuit sa fie frumos si relaxant, adica sexul, intr-o groapa de gunoi, unde oamenii normali au preferat sa plece, ramanand leprele curist-guriste, infractorii, proxenetii si dementii debili, asemeni voua, acoperind TOTUL, cica la caterinca de cacareze, cacat si diaree, dar-ar buba neagra si bolile gen ca a lui cassey in voi. :( Nu folosesc Photoshop, nu le editez. :) Folosesc doar Lightroom pentru saturatie, contrast si culori, acolo unde este cazul. Nu am zis ca sunt perfecte sau cele mai bune. Evident ca unele or fi de proasta calitate. :) Nokia 3310 din ce stiu nu face poze. :) Nu inteleg de unde inversunarea ta de "Gica Contra" tuturor.... Biserica nu-ti place, politica e de rahat (aici sunt de acord), oamenii sunt rai, femeile "este" curve...Ciudat mai esti... :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Doar de amorul artei, ce spui despre :1.Santajul lui @Trollescoviculos prin pozele cu copilul unei curve2.Amenintarile cu bataia ale lui @Picon la adresa lui @vistantric3.Amenintarea adusa copilului lui @adinamilf de catre @pipilica4.Sutele de injurii si amenintari ale @amadei aduse aceleiasi @vistantric #statul_paralelSpun ca pe siteul asta totul este acum o varza si ca nimic nu mai este ceea ce parea a fi odata. Spun ca am avut anumite pareri si opinii gresite la un moment dat. Atat spun. Din forumul din 2010-2011 a ramas doar o fantoma si o amintire (oricum nu am apucat acele timpuri).
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Spun ca pe siteul asta totul este acum o varza si ca nimic nu mai este ceea ce parea a fi odata. Spun ca am avut anumite pareri si opinii gresite la un moment dat. Atat spun. Din forumul din 2010-2011 a ramas doar o fantoma si o amintire (oricum nu am apucat acele timpuri).Pai, vezi, Gogule, aici ii dau dreptate lui @v-ships. Ai comentat atitudinea celorlalti, insa nici un cuvant despre ce fac cei trei mentionati de mine.Nu ca opinia ta ar cantari enorm, sau a mea, dar macar sa fim corecti, daca, uneori, devenim sentimentali si cerem decenta. Pe mine ma oricum ma doare-n perpulis, de absolut orice si oricine de pe nimfomane.com Ai de :) mea si Doamne Ajuta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Pai, vezi, Gogule, aici ii dau dreptate lui @v-ships. Ai comentat atitudinea celorlalti, insa nici un cuvant despre ce fac cei trei mentionati de mine.Nu ca opinia ta ar cantari enorm, sau a mea, dar macar sa fim corecti, daca, uneori, devenim sentimentali si cerem decenta. Pe mine ma oricum ma doare-n perpulis, de absolut orice si oricine de pe nimfomane.com Ai de :) mea si Doamne Ajuta.Am spus ca la un moment dat atitudinea mea fata de atitudinea unora/altora de pe aici a fost gresita. Sau mai bine zis lipsa unei atitudini din partea mea. Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun ! Am gresit si eu de multe ori pe aici, recunosc asta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Am spus ca la un moment dat atitudinea mea fata de atitudinea unora/altora de pe aici a fost gresita. Sau mai bine zis lipsa unei atitudini din partea mea. Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun ! Am gresit si eu de multe ori pe aici, recunosc asta. Bre, nu trebuie sa te justifice in fata lui Mijkin. Omul are probleme de comportament destul de serioase si este instabil din punct de vedere psihic. Mai are momente de luciditate, dar mai rare. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Observ, cu o amaraciune nepasatoare, pentru ca oricum nu-mi pasa(nu am nevoie de bai de multime), ca unii useri profita de tragicul eveniment intr-un dubios acces de self-righteousness. Singurul user, care e si in viata, dar nu intelege, ca nu ea este subiectul, in :) mea, alcoolica de zi cu zi.Felicitari, ia o oglinda. Amaraciune nepasatoare... :slap2Ti-e mila de PisTantric? Mi-a fost si mie, m-a ajutat sa-mi treaca.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 25, 2018 Nu folosesc Photoshop, nu le editez. :) Folosesc doar Lightroom pentru saturatie, contrast si culori, acolo unde este cazul. Nu am zis ca sunt perfecte sau cele mai bune. Evident ca unele or fi de proasta calitate. :) Nokia 3310 din ce stiu nu face poze. :) Nu inteleg de unde inversunarea ta de "Gica Contra" tuturor.... Biserica nu-ti place, politica e de rahat (aici sunt de acord), oamenii sunt rai, femeile "este" curve...Ciudat mai esti... :) nu-l baga in seama :D .. e ofticat ca e singurul cu ...coaie .... =))) inca nu mi-a raspuns daca e dispus sa i le arat pe ale mele dar e timp, intre doua ciocane si o bidinea mai da un ochi si pe forum 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2018 Postat Iunie 25, 2018 Domnule, Presupunând ca folosind formula "doctori parnaie" ai incercat o referire la mine(facand eu asociere cu "dr. parnaie", apelativ care mi-a fost adresat direct de către mai multi "prieteni"),întreb ca prostu':ai un deranj din partea mea?Da, noi futem și el nu :)))
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 25, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 25, 2018 Nu stiu câți înțelegeți dar vă afirm ca nu toți reusim sa realizam cu "succes" o atitudine agresivă, iar unora ni se pare in realitate...de neconceput, iar exprimarea se face cu o anume dificultate fara a avea vreun rost pe termen lung, e jenant sa fie constant impresia de invartire in cerc!Chiar si pentru cateva momente, nu oricine isi permite sa se lipsească de respectul ce si-l poartă si poate că sunt oameni care tocmai de aceea nu vor vrea să depăsească aceasta linie fină a virtualului pentru a se regăsi intr-o realitate pur mentală, insatisfacatoare...mai ales in condiții de agresiune.Asa ca incetati, măcar pe acest topic...euforicilor!!! 15 18
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2018 Domnule, Presupunând ca folosind formula "doctori parnaie" ai incercat o referire la mine(facand eu asociere cu "dr. parnaie", apelativ care mi-a fost adresat direct de către mai multi "prieteni"),întreb ca prostu':ai un deranj din partea mea?El are un deranj mintal. 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2018 Doar de amorul artei, ce spui despre :1.Santajul lui @Trollescoviculos prin pozele cu copilul unei curve2.Amenintarile cu bataia ale lui @Picon la adresa userului @vistantric 3.Amenintarea adusa copilului userului @adinamilf de catre @pipilica 4.Sutele de injurii si amenintari ale @amadei aduse aceleiasi @vistantric #statul_paralelNu am amenințat pe nimeni, maimuțoiule! Nici măcar pe matá. Marș! 1
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Nu am amenințat pe nimeni, maimuțoiule! Nici măcar pe matá. Marș!Gogule, eu sunt aproape sigur, ca am citit pe undeva, cu putine zile inainte sa revin.Parasesti forumul 3 zile, daca am dreptate?
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 26, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 26, 2018 Tocmai ce ziceam, multi v-ati nascut fara coaie, caracter si coloana vertebrala, dorind expres sa mi-o reconfirmi a nu stiu cata oara si tu, nascandu-va viermi, murind capushe si alti paraziti adapati extrem de bine acestei mentalitati si societati mizerabile . Te-au batut moldovenii la galati sau lipovenii cu pula-n cap prin delta fiind afectat la neuron sau esti doar un bulanjiu curist pervers si diversionist, ca pesedist esti clar la cat maroniu a mancat si tu facand propaganda pro holera/ciuma rosie, ca un bulangiu pervers, nefiind singurul, zicand ca toti sunt de cacat, cum pula mea poate sa existe ceva mai de cacat pe lumea asta decat holera aia de partid, in care trebuie si se cere obligatoriu carnetul de hotz/talhar/bulagiu profesionist ca sa poti accede in grupul ala infractional organizat, sau esti vreun pui de bolsevico-stalinist gen pipilico-raion-picon, daca te faci ca nu intelegi fondul problemei, care nu este cassy sau alta problema punctuala, ci un fenomen generalizat, muisti d-astia perversi sau total cretini ca tine, fara onoare si caracter, care va faceti ca nu vedeti si sustineti de atatia ani in continuu bagand in seama asemenea ordinarii de oameni gen amada, picon si restul jegurilor penale, la orice subiect interesant sau serios de discutat, aparand si voi cu poze si citate de cacat, glume cretine ori alte dume de puscarie, ducand orice subiect(PE TOATE) discutat in derizoriu, promovand constant si in permanenta, exclusiv proxenetismul si prostitutia organizata prezenta aici ??? Bwt, la cat borsh mananci si la ce talent foto te lauzi ca ai, din pozele personale postate, cred ca si un nokia 3310 fara camera e prea bun pentru tine, degeaba teorie citita/invatata mecanic ca papagalul, daca creier si simt artistic pula, nici macar o pula de magar erecta nu cred ca ai reusi sa focalizezi, incadrezi si sa expui corect, ca d-aia apar toate proastele astea mai rau ca maimutzele curentate prin poze, pacalite cretine fiind de cate vreun pamblicar d-asta ca voi cu un obiectiv cat pula de cal si degeaba, ca tot ca niste paparude, boarfe de 2 bani si sperietori de ciori le scoateti cu tot photoshop-ul minune, asa cum de fapt sunt si in realitate, boccii, strambe, grase si cocosate. Cand ajungi sa te crezi pozar si sa-ti iei scule super-profesioniste, DSLR-uri si alte cacaturi, obiective/lentile super performate pentru poze de interior si apropiere, ca apoi sa le incarci/ineci cu photoshop ascuzandu-le defectele si imperfectiunile, asta nu poate spune cat de cretin esti. Nu sunt domn, cu aratari hidoase si nevertebrate ca voi, nimeni nu poate fi vreodata, maca-mi-ati toata pula din cotor de boshorogi senili, sclerozati, impotento-limbisto-curisti, impartiali si panarame echidistante, perverse si prefacute care sunteti, de dezaxati suferinzi de ADHD si disperati de socializare nonstop si de orice fel, preponderent scarboasa si inumana, de lepre ordinare fara coaie si coloana, care prin prostie, nesimtire, lipsa voastra de caracter, ati tranformat din ceva ce ar fi trebuit sa fie frumos si relaxant, adica sexul, intr-o groapa de gunoi, unde oamenii normali au preferat sa plece, ramanand leprele curist-guriste, infractorii, proxenetii si dementii debili, asemeni voua, acoperind TOTUL, cica la caterinca de cacareze, cacat si diaree, dar-ar buba neagra si bolile gen ca a lui cassey in voi. :( Adica stai un pic, sa aprindem lumina si sa ne organizam, ca-n celebrul banc. Sa vad dac-am inteles corect. Pe un forum unde zeci / sute de persoane se injura de morti, se santajeaza, se ameninta cu bataia etc, zi si noapte... suntem vinovati pentru acest status quo, noi cei 4-5 oameni carora nu ne place sfada, pentru ca nu ne bagam sa-i excludem pe ceilalti o suta...? :) In alta ordine de idei - bune, rele, cum or fi pozele noastre, macar avem curajul sa le postam. Asteptam cu interes (macar cateva) mostre din portofoliul tau... ;) (inainte de-a te lua de sculele mele extravagante, DSLR-ul meu - care in prezent oricum e stricat - a fost luat SH, si impreuna cu 3 obiective, n-o sarit de 1000 ron) Nu stiu câți înțelegeți (...) Mi-e teama ca niciunul... :(
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum