picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2018 Gogule, eu sunt aproape sigur, ca am citit pe undeva, cu putine zile inainte sa revin.Parasesti forumul 3 zile, daca am dreptate?Aha... aproape sigur, dar o dai ca fiind sigură!Mizerie umană ce esti!P.S Parasesc ce vreau, când vreau și cum vreau. S-a înțeles?Marș, jigodie! 1 Link spre comentariu
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Aha... aproape sigur, dar o dai ca fiind sigură!Mizerie umană ce esti!P.S Parasesc ce vreau, când vreau și cum vreau. S-a înțeles?Marș, jigodie!Fă, dacă încă o dată mai scrii ceva de mamă, tată etc. te sparg! Mai du-te dracului de drogată și ai grijă ce scrii!Am eu pacatele mele, dar mai e mult pana sa amenint femei cu bataia, sa girez amenintarile si santajul altor useri. Ca ma pis pe tine si pe neamul tau de tigani, e vax albina, pe langa reusitele tale. :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2018 Am eu pacatele mele, dar mai e mult pana sa amenint femei cu bataia, sa girez amenintarile si santajul altor useri.Ca ma pis pe tine si pe neamul tau de tigani, e vax albina, pe langa reusitele tale.:)Și, unde e amenințarea cu bătaia, boule? De spart prin karaoke pe topic, ai auzit? Bă, mă cac pe nasul tău, de maimuță lobotomizată! 1 Link spre comentariu
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Ai de :) mea, Gogule, tu chiar esti prost, dar rau de tot.Si fara scapare... "Te sparg prin karaoke"...Ai de :) mea, nu vezi cat de penibil esti, bre? Ai de :) mea...Ai de :) mea...:) Link spre comentariu
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Katrane, te sparg prin karaoke, ai inteles, ba trepanatule? Link spre comentariu
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Adica stai un pic, sa aprindem lumina si sa ne organizam, ca-n celebrul banc. Sa vad dac-am inteles corect. Pe un forum unde zeci / sute de persoane se injura de morti, se santajeaza, se ameninta cu bataia etc, zi si noapte... suntem vinovati pentru acest status quo, noi cei 4-5 oameni carora nu ne place sfada, pentru ca nu ne bagam sa-i excludem pe ceilalti o suta...? :) In alta ordine de idei - bune, rele, cum or fi pozele noastre, macar avem curajul sa le postam. Asteptam cu interes (macar cateva) mostre din portofoliul tau... ;) (inainte de-a te lua de sculele mele extravagante, DSLR-ul meu - care in prezent oricum e stricat - a fost luat SH, si impreuna cu 3 obiective, n-o sarit de 1000 ron) Mi-e teama ca niciunul... :(Tot SH esti si tu. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 26, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 26, 2018 Daca nu e de ras , sigur e de plans ....ba nu , invers , cel putin ultimile pagini de sughituri si justificari puerile si penibile (ale unora) . 1 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Iunie 26, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Iunie 26, 2018 Tare in gura miskin asta. Se ia gura in pula cu toti pe aici si vad ca duce Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2018 Ai de :) mea, Gogule, tu chiar esti prost, dar rau de tot.Si fara scapare..."Te sparg prin karaoke"...Ai de :) mea, nu vezi cat de penibil esti, bre?Ai de :) mea...Ai de :) mea...:)Taci și suge, retardel! Tare in gura miskin asta. Se ia gura in pula cu toti pe aici si vad ca duceE muist de talie mondială. Îl știu toți chinezoii. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 A dat strechea in Mijin :)))) Link spre comentariu
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Un mosneag, care ameninta curve cu bataia si vreo 2 lingerica. Prosti v-au mai facut, dar continuati...:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Bătaia e ruptă din rai :))) Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Iunie 26, 2018 Adica stai un pic, sa aprindem lumina si sa ne organizam, ca-n celebrul banc. Sa vad dac-am inteles corect.Pe un forum unde zeci / sute de persoane se injura de morti, se santajeaza, se ameninta cu bataia etc, zi si noapte... suntem vinovati pentru acest status quo, noi cei 4-5 oameni carora nu ne place sfada, pentru ca nu ne bagam sa-i excludem pe ceilalti o suta...? :)In alta ordine de idei - bune, rele, cum or fi pozele noastre, macar avem curajul sa le postam. Asteptam cu interes (macar cateva) mostre din portofoliul tau... ;)(inainte de-a te lua de sculele mele extravagante, DSLR-ul meu - care in prezent oricum e stricat - a fost luat SH, si impreuna cu 3 obiective, n-o sarit de 1000 ron)Mi-e teama ca niciunul... :( Bai varule, baga-ti pula in ea de lumina, ca traiesti de prea mult timp in intuneric si se pare ca-ti place la nebunie; esti masochist si iti place sa te afunzi si mai adanc in nutella, ti-am zis ca nu merge si ca nu toti suntem facuti/stropiti din laba si carati de muste-n pizda. Ar fi fost bine daca era vreun banc, dar din pacate, din nefericire si tragic este, ca asta reprezinta realitatea a majoritatii dintre voi, oameni fara caracter si coloana vertebrala, chiar daca pareti niste fatalai pacifisti castrati, de bun simt si decenti in exprimare, asta nu scuza ca si tu faci pe prostu ca nu intelegi a nu stiu cata oara, cand ti-am repetat-o de o gramada de ori, necrezand de nicio culoare ca tu , lopix si cei ca voi sunteti chiar batuti in cap, ci doar penali, perversi si parsivi, cand v-apuca si pe voi asa din an in paste sa afiramti ca v-ati saturat de jegul prezent aici, dar facand pe prostii si vorbind la modul general, neavand suficiente coaie in chiloti sa afirmati negru pe alb ca amici de-ai vostri gen piconi, pipilici si alte amade psihopate, cu care va dati in barci la barfe si v-ati lins reciproc atatia ani hemoroizii, pe puli si in cururi pe aici, au promovat cu succes evident un astfel de comportament, visul lor de a ramane doar tiganii, gainarii, pamblicarii, proxenetii si milogii de pizda, gonind toti oamenii sanatosi la cap, in special femeile independente, oameni ce cu totii sunt interesati de sex intr-un fel sau altul, ramanad doar proxentismul si prostitutia organizata sa fie prezenta aici, unde ar fi fost potential pe putin de cateva zeci de mii de useri, oameni reali interesati de sex. Sa-mi bag pula si-n obiectivul/pozele/tocanitzele lu matale, stii foarte bine ca nu despre asta era vorba, fiind la fel de parsiv ca si muistul ala penal de picon, ori ca lopix cel fara de coaie, incercand sa deviezi subiectul si fondul problemei. Oricat te-ai stradui, se vede bai varule, chiar si de pe luna de catre orice prost, ca sunteti niste fosile cripto-comuniste, bolsevic-staliniste fara caracter, coloana si coaie, insusindu-va extrem de bine scoala diversionismului, dualismului, parsiveniei-penale si a fofilarii prin viata, facand si fiind dispusi la orice ca sa va fie doar voua bine, indiferent de mizeria uman-morala ce va inconjoara, asa ca nu va mai plangeti ca niste babe nefutute in ce hal a ajuns forumul, cand majoritatea ati tacut ca rahatii in iarba, neluand vreodata vreo atitudine transanta, vizibila si evidenta, sau daca ati facut-o ati lovit in fel si fel de ciurli-burli, neimportati si pasageri pe aici, niste amarti si dementi evidenti demni de mila si nu de caterinca voastra de prost gust, dar niciodata deranjand si lovind in cancerul cu adevarat al forumului, retele reale de prostituie si proxenetism organizat pe filierele bucale-constanta-cluj-oradea, a grupului de tigani gainari din bucale care au infestat tot forumul cu prezenta si clonele lor in frunte cu picon, oly, trole, marean, nashu, ghitza cu duba, ticutza si cate zeci de clone or mai avea infractorii astia, proxeneti dovediti si acceptati cu maxima bucurie si intelegere de catre bulanjii d-astia sinstri ce se prezinta drept'echidistanti si impartiali'', manca-mi-ar toata pula si coaiele de 'corecti' care sunt ei. :( Nu sunt zeci/sute de muisiti care se injura si o stii foarte bine, ci doar 4-5 butzi/clone/handicapati de-ai lu admin sarmala, descreierati lasati liberi pentru a produce click-uri, in zadar si tardiv deja forumul fiind in moarte clinica, cu tot cu programele lui de resuscitare automata. Despre katrani, ramoviermi, bolovani, lorzi superbi, crocozauri, doctori parnaie, cioroi-bucatari, deceiveri si alti handicapati semianalfabeti de ioni, raioni, pipilici si clonele lor la fel de debile, ce dreaq ar mai fi de comentat ? O sa ramaneti, daca nu deja ati ramas, doar voi astia 'echidistantii si impartialii'' pulii-n cur, pacifistii curisti castrati si infractorii, tiganii bosketari de la periferia bucurestiului si a altor ghetouri din tara. 12 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Miskinel printipialul forumului !!! El se leaga de useri ,injura ,isi bate joc, taie si spanzura. Dar el are printipii Pe EL nu-l deranjeaza ca el face ...... pe el il deranjeaza ca si altii fac aceleasi lucruri. Caragiale ,(ala Ion Luca ) ar fi invidios pe acest personaj-bufon al forumului daca ar trai. =)) Ai de pula mea :))))))) 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2018 Marta am uitat sa te intreb, esti angajata la antena 3 ??? :laugh2 :laugh2 :laugh2Să-i bage cineva dementului de mai sus, pula-n gură! De marinar, zic. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Să-i bage cineva dementului de mai sus, pula-n gură! De marinar, zic.O pula mica cat un minus. :) 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Bai varule, baga-ti pula in ea de lumina, ca traiesti de prea mult timp in intuneric si se pare ca-ti place la nebunie; esti masochist si iti place sa te afunzi si mai adanc in nutella, ti-am zis ca nu merge si ca nu toti suntem facuti/stropiti din laba si carati de muste-n pizda. Ar fi fost bine daca era vreun banc, dar din pacate, din nefericire si tragic este, ca asta reprezinta realitatea a majoritatii dintre voi, oameni fara caracter si coloana vertebrala, chiar daca pareti niste fatalai pacifisti castrati, de bun simt si decenti in exprimare, asta nu scuza ca si tu faci pe prostu ca nu intelegi a nu stiu cata oara, cand ti-am repetat-o de o gramada de ori, necrezand de nicio culoare ca tu , lopix si cei ca voi sunteti chiar batuti in cap, ci doar penali, perversi si parsivi, cand v-apuca si pe voi asa din an in paste sa afiramti ca v-ati saturat de jegul prezent aici, dar facand pe prostii si vorbind la modul general, neavand suficiente coaie in chiloti sa afirmati negru pe alb ca amici de-ai vostri gen piconi, pipilici si alte amade psihopate, cu care va dati in barci la barfe si v-ati lins reciproc atatia ani hemoroizii, pe puli si in cururi pe aici, au promovat cu succes evident un astfel de comportament, visul lor de a ramane doar tiganii, gainarii, pamblicarii, proxenetii si milogii de pizda, gonind toti oamenii sanatosi la cap, in special femeile independente, oameni ce cu totii sunt interesati de sex intr-un fel sau altul, ramanad doar proxentismul si prostitutia organizata sa fie prezenta aici, unde ar fi fost potential pe putin de cateva zeci de mii de useri, oameni reali interesati de sex. Sa-mi bag pula si-n obiectivul/pozele/tocanitzele lu matale, stii foarte bine ca nu despre asta era vorba, fiind la fel de parsiv ca si muistul ala penal de picon, ori ca lopix cel fara de coaie, incercand sa deviezi subiectul si fondul problemei. Oricat te-ai stradui, se vede bai varule, chiar si de pe luna de catre orice prost, ca sunteti niste fosile cripto-comuniste, bolsevic-staliniste fara caracter, coloana si coaie, insusindu-va extrem de bine scoala diversionismului, dualismului, parsiveniei-penale si a fofilarii prin viata, facand si fiind dispusi la orice ca sa va fie doar voua bine, indiferent de mizeria uman-morala ce va inconjoara, asa ca nu va mai plangeti ca niste babe nefutute in ce hal a ajuns forumul, cand majoritatea ati tacut ca rahatii in iarba, neluand vreodata vreo atitudine transanta, vizibila si evidenta, sau daca ati facut-o ati lovit in fel si fel de ciurli-burli, neimportati si pasageri pe aici, niste amarti si dementi evidenti demni de mila si nu de caterinca voastra de prost gust, dar niciodata deranjand si lovind in cancerul cu adevarat al forumului, retele reale de prostituie si proxenetism organizat pe filierele bucale-constanta-cluj-oradea, a grupului de tigani gainari din bucale care au infestat tot forumul cu prezenta si clonele lor in frunte cu picon, oly, trole, marean, nashu, ghitza cu duba, ticutza si cate zeci de clone or mai avea infractorii astia, proxeneti dovediti si acceptati cu maxima bucurie si intelegere de catre bulanjii d-astia sinstri ce se prezinta drept'echidistanti si impartiali'', manca-mi-ar toata pula si coaiele de 'corecti' care sunt ei. :( Nu sunt zeci/sute de muisiti care se injura si o stii foarte bine, ci doar 4-5 butzi/clone/handicapati de-ai lu admin sarmala, descreierati lasati liberi pentru a produce click-uri, in zadar si tardiv deja forumul fiind in moarte clinica, cu tot cu programele lui de resuscitare automata. Despre katrani, ramoviermi, bolovani, lorzi superbi, crocozauri, doctori parnaie, cioroi-bucatari, deceiveri si alti handicapati semianalfabeti de ioni, raioni, pipilici si clonele lor la fel de debile, ce dreaq ar mai fi de comentat ? O sa ramaneti, daca nu deja ati ramas, doar voi astia 'echidistantii si impartialii'' pulii-n cur, pacifistii curisti castrati si infractorii, tiganii bosketari de la periferia bucurestiului si a altor ghetouri din tara.ma, da de tine ce zici? :)))) Io zic ca un fraer, cu atâta școală în el, că-l păcălesc curvele, ca deh, cân vede pyzda, zici că-i taur la corida, i se mucifica creierii, materia cenușie i se reduce la o banală urmă de zoae, de nici cei mai ai dreaq criminaliști n-ar putea sa bănuiască vreodată prezenta ei. Dă dân gură, că al'ceva ce a făcut, vreodată, pân râgâieli, sau bășini pe cur, după ce scoate degetele, ca să aibă dexteritate.:)))))) LE-Va dați seama, s-o bage în ghips pe Amada :)))) îl bate numa' dân tzatze :))) pân hipnoza :))) Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Iunie 26, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Iunie 26, 2018 De cand sunt pe acest forum nu am citit niciodata ce scrie nenea ala cu pipa in gura . Plm nu am rabdare sa stau sa citesc juma'de pagina. Ce zice? Link spre comentariu
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Nu citi.Zice, ca esti prost. Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Iunie 26, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Iunie 26, 2018 Nu citi.Zice, ca esti prost.Bine ca sunteti voi 'dastepti' PS. Vezi ca iti curg balele de la cat te agiti pe aici . Nu te baga in seama cu mine sclavule, vezi-ti de razboaiele tale virtuale si ignora postarile mele Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Iunie 26, 2018 Mai modereaza cineva acest site?! Tuuu si cu boshorogul ala betiv, bosketar, muist, curist, impotent, proxenet wannabe si damblagiu sclerozat de picon, il moderezi, scroafa si putoare ordinara, pentru muia cu branza pe care ai facut-o pentru contul de super proasta, dar doar in halucinatiile tale produse de dementa schizo-paranoida agravata de consumul zilnic de alcool si etnoboatanice, ca de 'naturale' nu faci atatia bani din muia si linsul belitelor branzite de bosketari sarmani, distrusi asemeni tie care te gazduiesc cu saptamana pentru a-ti umple muia aia scarboasa de sloboz pentru un pat, o sticla de vodca si un plic de sare de baie, cea mai nenorocita jigodie, dementa si periculoasa psihopata persoana de pe site, cu cazier real pentru tentativa de omor care tai oamenii cu cutitul si sari la bataie in propriile lor case, jegul uman suprem, care ai jignit, injurat si blestemat, nu o data-de doua ori, ci 3 ani de zile in continuu o persoana muribunda si aflata in chinuri groznice, care s-a stins intr-un final crunt, fara nicio vina, care nu ti-a cerut, bagat mana in buzunar si furat/pacalit cu nimic vreodata, care ti-ai umilit aici familia si pe toti cei care te-au ajutat de-a lungul vietii, care nici in canale, bosketi ori la gara de nord, daca ar exista un Dumnezeu pe lumea asta, nu ar mai trebui sa-ti permita existenta, vedea-te-ar lumea la metrou/calea ferata la stirile de la ora 5 ori inchisa-n balamuc/parnaie pe viata. :( 2 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Tuuu si cu boshorogul ala betiv, bosketar, muist, curist, impotent, proxenet wannabe si damblagiu sclerozat de picon, il moderezi, scroafa si putoare ordinara, pentru muia cu branza pe care ai facut-o pentru contul de super proasta, dar doar in halucinatiile tale produse de dementa schizo-paranoida agravata de consumul zilnic de alcool si etnoboatanice, ca de 'naturale' nu faci atatia bani din muia si linsul belitelor branzite de bosketari sarmani, distrusi asemeni tie care te gazduiesc cu saptamana pentru a-ti umple muia aia scarboasa de sloboz pentru un pat, o sticla de vodca si un plic de sare de baie, cea mai nenorocita jigodie, dementa si periculoasa psihopata persoana de pe site, cu cazier real pentru tentativa de omor care tai oamenii cu cutitul si sari la bataie in propriile lor case, jegul uman suprem, care ai jignit, injurat si blestemat, nu o data-de doua ori, ci 3 ani de zile in continuu o persoana muribunda si aflata in chinuri groznice, care s-a stins intr-un final crunt, fara nicio vina, care nu ti-a cerut, bagat mana in buzunar si furat/pacalit cu nimic vreodata, care ti-ai umilit aici familia si pe toti cei care te-au ajutat de-a lungul vietii, care nici in canale, bosketi ori la gara de nord, daca ar exista un Dumnezeu pe lumea asta, nu ar mai trebui sa-ti permita existenta, vedea-te-ar lumea la metrou/calea ferata la stirile de la ora 5 ori inchisa-n balamuc/parnaie pe viata. :( Dispari, mizerie! Nu citesc ce spun psihopatii. Link spre comentariu
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Bine ca sunteti voi 'dastepti' PS. Vezi ca iti curg balele de la cat te agiti pe aici . Nu te baga in seama cu mine sclavule, vezi-ti de razboaiele tale virtuale si ignora postarile meleStai bland, Gogule. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Numa Gogi p-aici :))) 1 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2018 Ce-a patit iar matrozu' bre ? Erau expirate legalele ? Sau n-a mai gasit trascau in cambuza si l-au apucat pandaliile ? Devine plictisitor , incepe sa se repete ... Pacat , ca ma distra sa citesc ce bolborosea pe-aici ... eh , ce sa-i faci , asa-i dupa o varsta ... In fine . miskinezule , bai fonfaitule ... nu-ti mai ajunge soseaua ? Ce-ti veni sa te iei de mine ? Te oftici ca te besteleste toata lumea p-acilea , este ? Cine-i balerina acu' , bai mimoza flescaita ? Pfff ... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum