Sari la conținut

DE PE FORUM ADUNATE !

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt doar eu si mai il bag in seama pe amantul tau Miky, ca altfel nu am si eu parte de putina traire in viata mea.

Sa fie domnul cu noi si sa ne protejeze in toate cele!

Vizitator
Postat

Eu i-am facut oameni, am scris acolo negru pe alb... Am scris!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gogule, nu ai obosit?Cand vei intelege, ca nu ai si nu este nimic de aparat?

Zarurile au fost aruncate.Cu siguranta, orice zici sau faci, nu va influenta parerea mea sau a lui @de ce despre tine si, idem, indiferent ce scriu, fraerii nu or sa ma suporte.

Pentru ca "taberele", cat si opiniile sunt deja stabilite.

De la p.m. si fmm ai trecut la "spart prin karaoke", Gogule... 

Macar fii barbat si asuma-ti vorbele.

Ai amenintat cu bataia o curva, care a avut o remarca despre mama ta. 

*demult

De curiozitate, cati fraeri sunteti?

Evident, că doi ratați (un drogat cu creierii muci și un schizofrenic mahalagiu pus pe vesșnic scandal), care se cred și ei  " băieți,"  nu au cum să știe că dacă se făcea vorbire de o confruntare fizică, se foloseau expresii ca: îți sparg fața, îți sparg capul, îți sparg dinții, te sparg la față etc. Acum vreo două săptămâni, un user ce avea impresia că mi-a zis cine știe ce chestie fenomenală, mi-a zis: " te-am spart!" 

Așa că, flaușatule, lasă fumigenele și petardele și suge pula în continuare! S-a înțeles? 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Evident, că doi ratați (un drogat cu creierii muci și un schizofrenic mahalagiu pus pe vesșnic scandal), care se cred și ei " băieți," nu au cum să știe că dacă se făcea vorbire de o confruntare fizică, se foloseau expresii ca: îți sparg fața, îți sparg capul, îți sparg dinții, te sparg la față etc. Acum vreo două săptămâni, un user ce avea impresia că mi-a zis cine știe ce chestie fenomenală, mi-a zis: " te-am spart!"

Așa că, flaușatule, lasă fumigenele și petardele și suge pula în continuare! S-a înțeles?

:))))))))))))))))

PS.De parca nu ai injurat-o destul, in lunile precedente, dar te-ai suparat, brusc, si ai zis sa o spargi cu un karaoke, sa o inveti minte.

Vizitator
Postat

Evident, că doi ratați (un drogat cu creierii muci și un schizofrenic mahalagiu pus pe vesșnic scandal), care se cred și ei  " băieți,"  nu au cum să știe că dacă se făcea vorbire de o confruntare fizică, se foloseau expresii ca: îți sparg fața, îți sparg capul, îți sparg dinții, te sparg la față etc. Acum vreo două săptămâni, un user ce avea impresia că mi-a zis cine știe ce chestie fenomenală, mi-a zis: " te-am spart!" 

Promite-mi ca nu-i mai raspunzi 3 zile.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu te chinui sa scrii, stiu ce o sa spui. Ignore.

Postat

:))))))))))))))))

PS.De parca nu ai injurat-o destul, in lunile precedente, dar te-ai suparat, brusc, si ai zis sa o spargi cu un karaoke, sa o inveti minte.

Ai ghicit.

Ratatule!

Promite-mi ca nu-i mai raspunzi 3 zile.

Ok.
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Ai ghicit.

Ratatule!

Ok.

:) Stai sa vezi cat alearga dupa tine in suferinta... ;)

:*

Postat

:) Stai sa vezi cat alearga dupa tine in suferinta... ;)

:*

Intră în sevraj.
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Intră în sevraj.

:iagree

Urnmeaza sa se ia de oricine pentru doza zilnica de ue...  :laugh2

Postat

:iagree

Urnmeaza sa se ia de oricine pentru doza zilnica de ue...  :laugh2

Are cine să-i dea, slavă Domnului! Cam tot forumul.
  • Like 1
  • Minus 4
Postat

Alcoolica cu dosar penal si bosorogul, care ameninta curve.

Mult a durat, pana sa va (re)gasiti iubirea.

Amada - moderator

Picon - trompeta oficiala a baragladinelor.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Aici era unul din topicele unde nu mirosea a basini.

Baieti, s-au ocupat locurile unde va certati de obicei? :)

Nu ma pricep la specialitati de genu' asta, dar cine ar putea sa marcheze acest quote ca "best answer" pentru acest thread...?

Vizitator
Postat

Nu ma pricep la specialitati de genu' asta, dar cine ar putea sa marcheze citatul de mai sus ca "best answer" pentru acest thread...?

Care citat? Mai sus e alcoolica si bosorogul... Ala?

Postat

Care citat? Mai sus e alcoolica si bosorogul... Ala?

Ma refeream la reply-ul lui stau de sase, pe care il citasem eu si aparea in postarea mea, un pic mai sus de ceea ce scriam eu acolo :)

(am editat, sa se inteleaga mai clar) ;)

Vizitator
Postat

Ma refeream la reply-ul lui stau de sase, pe care il citasem eu si aparea in postarea mea, un pic mai sus de ceea ce scriam eu acolo :)

(am editat, sa se inteleaga mai clar) ;)

Topicul exista pasnic din 2013, la cate s-a postat de m-am tinut de burta de ras... nu exista cel mai bun raspuns.

Ca este o bataie de joc acum, pana si topicul asta, iar memoria unei... Nu mai continui.

Exista karma, ii dau toate sansele sa dea inzecit!

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Everybody sing this song, doo dah, doo dah

:))))

Vizitator
Postat

Well everybody sing this song all doo dah doo dah Day! :)

Postat

Topicul exista pasnic din 2013, la cate s-a postat de m-am tinut de burta de ras... nu exista cel mai bun raspuns.

Ca este o bataie de joc acum, pana si topicul asta, iar memoria unei... Nu mai continui.

Exista karma, ii dau toate sansele sa dea inzecit!

E unul din thread-urile mele preferate, unul din putinele care-mi aduc aminte de cum era forumul acum o vreme...

(in avans pentru colegii v-ships, miskin etc - intr-adevar, nu mai e cum era odinioara, iar vina e 100% a mea si-a lu' lopix, care suntem lacheii... plm, nu mai stiu ai cui, ca toata lumea se pizduie pe-aci. Ai cui ziceti voi, bre... suit yourself, dati-i sa sune, descarcati-va nervii, ca la noi nu-i bai, avem altele de care sa ne batem capu')...

Lopixe, Pentax-u' meu se pare ca s-o dus pwlii de suflet (don't ask). Studiez daca sa caut alt body Pentax (ca mai am cateva sticle ieftine, da' faine, pe K-mount) sau daca sa trec la alt sistem. Te-oi cauta, de-oi avea nevoie de oleaca de feedback... ;)

Vizitator
Postat

E unul din thread-urile mele preferate, unul din putinele care-mi aduc aminte de cum era forumul acum o vreme...

(in avans pentru colegii v-ships, miskin etc - intr-adevar, nu mai e cum era odinioara, iar vina e 100% a mea si-a lu' lopix, care suntem lacheii... plm, nu mai stiu ai cui, ca toata lumea se pizduie pe-aci. Ai cui ziceti voi, bre... suit yourself, dati-i sa sune, descarcati-va nervii, ca la noi nu-i bai, avem altele de care sa ne batem capu')...

Lopixe, Pentax-u' meu se pare ca s-o dus pwlii de suflet (don't ask). Studiez daca sa caut alt body Pentax (ca mai am cateva sticle ieftine, da' faine, pe K-mount) sau daca sa trec la alt sistem. Te-oi cauta, de-oi avea nevoie de oleaca de feedback... ;)

Io am zis mai sus :)))

Doo dah doo dah all day! :))))

• Like 1

Vizitator
Postat

Cu mare placere, dar ti-as recomanda mirrorless. Dar acum mna, daca zici ca ai multe sticle pe K-mount, ce sa zic, cauta tot un Pentax. Pentax K-1 ti-as recomanda, dar s-ar putea sa te muste buzunarul/cardul. Dar merita ! ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...