Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 banateanul cuminte, on 09 Sept 2013 - 8:42 PM, said: incearca sa domine, dar din pozitia caprita e cam greu sa domini pe cineva ;-)) 1
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 30, 2018 because of idiots like you some girls retire. You paid her to fuck,what else do you want from her?are you looking for love or a relationship with a girl who fucks other dudes for money?are you retarded? Pozele astea au mai apărut în relație cu un cuib de la alba Iulia iar recenziile arătau că serviciile erau cam slabe și atmosferă de fastfuck(dacă îmi amintesc corect). Ești cumva singură în locație sau s-a schimbat politica în legătură cu tratamentul clienților? am facut o mica cercetare iar in umila mea parere persoana care posteaza este managerul.Deci,domnule manager al acestei gazele,cat timp gazela performeaza cu simtul raspunderii fata de client o sa apara recenzii pozitive iar aceste recenzii vor atrage clienti care este posibil sa si revina daca vor avea parte de o experienta ok iar pe cale de consecinta veniturile generate vor creste asa ca sfatul meu este sa folositi cu grija oportunitatea de a interactiona cu acest forum. p.s-imi cer scuze in mod anticipat daca gresesc cand spun ca acesta este contul managerului. http://nimfomane.com/forum/topic/95561-poze-false074051398240758602437/ postul #12 Chiar daca is homofob, pai sa nu fut ciori borate in cur ca tine, cu speranta ca asta macar ma va baga la zoofilie si nu la bulangii muisti ca voi ? Ai cercetat-o pe ma-ta-n cur slobozita pe ochi, de cioara infecta, sa vezi daca s-a copulat cu cainii maidanezi, paduchii latzi sau cu ciorile, de a putut iesi un jeg penal ca tine, adica se le lasam si sa nu ne intereseze daca din banii nostri hranesc sugative, lipitori si trantori muisti d-astia ca tine sau nu, al dreaq de prost punga care mai esti si tu, manjit de cacat si engleza pe la ciocul ala de cioara borata ? Pai ba muistule de proxenet jegos, simtind si-n coiul stang ca esti si o cioara borata penala recidivista, voi chiar vreti sa-mi bat capul cu voi si sa ma pish pe toata natia voastra de proxeneti jegosi ? Va promite nenea, cand se va duce dragnea direct si adanc pe cursa, am sa ma ocup mai in amanunt si de voi, ti-ai dreaq de muisti curisti si jeguri penale care sunteti, bai boss, pisha-m-as pe traficul, tigania, proxenetismul organizat, sarmalele si manelele tale, cu muistul asta ce ai de cand sa faci, iar o sugi in chek pentru o shawarma, 2 chiftele, 3 conturi de 15 coco si o pizda moca oparita de tiganca, facandu-te ca nu-i vezi ? :@
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 30, 2018 Do you realize that proves how stupid you are? Ba cancerule si dihor imputit care esti, de ce este ma idiot si ar fi de ras, ma militian securist si jegos, care ai santajat aici in vazul lumii, amarate d-astea care traiesc exlusiv din branza de pe pula, ca le iei copiii, ca le faci si ca le dregi, un om care are curajul sa se puna intradevar intr-o situatie de handel si de lake flaushat, ca sa atentioneze si alti prosti, sa nu mai fie pacaliti ca si el, de joarse d-astea penale care sunt mana in mana cu niste nerorociti jegosi ca voi si pe care le promovati aici, ma muistilor si infractorilor ? Tu cand ti-o iei la muie de handicapat ce esti, este bine sa le ameninti cu militzia si protectia copilului, amaratii astia care doar se plang si ii atentioneaza pe altii, sunt idioti dupa mintea ta perversa si **spam editat**a, nu-i asa ma boshorog cocoshat care mirosi a shobolan mort, dupa spusele amicului tau picon ? Inghiti-v-ar pamantu si puscaria, manca-v-ar cancerul si buba neagra de jeguri penale si boshorogi **spam editat**i care sunteti. :@
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Cum adica?A santajat ticaitu' asta increzut o curva, ca ii pune pe cap Directia de Protectie a Copilului?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Salut marinare, scuze de interventie. 1 .De Picon n-ai spus nimic in ultimele doua posturi.2 . O parere, te rog. Obiectiva daca se poate, sa mai ne destindem si noi, doar suntem la "De pe forum adunate" . Te pupacesc Am avut un rol play.....las pe cel care a avut parte să povestească. Accept cu placere pupăceala și ți-o întorc înzecit!Cu treaba cealaltă mă surprinzi profund! (Nu pro fund!).N-aș fi bănuit!Mereu surprinzătoare! :crazylove 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Cum adica?A santajat ticaitu' asta increzut o curva, ca ii pune pe cap Directia de Protectie a Copilului? miskine, intre doo aveoane...tot pe forum...tot ....aide :no2 mea 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Om la apa, om la apa. Sa aruncam mai repede colacu de salvare! 'Ai de plm ce se compromit astia. Marinare, prinde-i bre pe toti. Baga navodu, trage cu haproane ca dupa Moby Dick! Rupe-le fasu 4
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 1, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 1, 2018 Cand ti-am zis ca esti nesimtita si fomista, mi-ai zis ca-s saracie si ca strugurii-s acri, nu este vorba aici de bani, ca ma pot pisha lejer si cu bolta pe 90% din site din punctul asta de vedere, de ce vreti voi prostituatele penale la propriu/caracter si penale dpdv legislativ, chiar daca prostitutia nu mai este incriminata, evaziunea inca este si toate retele implicate si infractoare ce va faciliteaza vanzarea pizdei la taraba, si nici de ce cacat mananca trupa asta de tigani boratzi, gainari, infractori si proxeneti, ma doare in pula de voi toti si toate, 99% dintre sunteti niste jeguri umane fara caracter, niste putori ordinare care ar face orice pentru niste amartati de bani, normal ca mereu castigati ilegal si am sa v-o dau la muie moca pe unde am sa va prind atat timp cat voi trai, este vorba de principii, pe care lepre fara caracter, coloana si demnitate umana ca voi, nu le aveti si nu le veti intelege vreodata, jegurile sociopat-psihopate ca voi, indiferent de sex, care va puteti fute ca maimutzele si cainii vagabonzi fara sentimente si nicio implicatie emotionala, ca voi sunteti inca **spam editat**itari, asa ca nu aveti de unde sa intelegeti cum gandesc oamenii reali, sanatosi psihic si afectiunea care se creaza intre ei in urma unei banale partide de sex, sau ca poate stiti, asta aratand cat de muiste si muisti nenorociti fara caracter si scrupule sunteti, cand ajungeti sa profitati de pe urma papagalilor extrem de influentabili si labili psihic, care sufera de afectiune, fancandu-si tot fel de scenarii iluzorii, tampite si false, cu femei ca voi care le dati sperante, cand unicul scop sunt banii prostilor, distrugandu-le la multi viata complet, bagandu-i pe destui dintre ei in depresii urate, prin puscarii sau balamuc. :( daca dadeau fraza asta la BAC pentru analiza gramaticala, nu trecea nimeni :) 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2018 O poza postezi si tu? Tot penibil ai ramas bai saracie! cine pula mea esti ?
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 1, 2018 :) Gata, asta-i deznodamantul, te-ai resemnat si tu, pula-i moarta si acoperita de burdihan, iar in lipsa argumentelor, ai trecut la analiza gramaticala ca frate-tu, muistu spart in cur de picon, ia zi ma flacaule de sub 40 de ani care ai facut si tu armata pe timpul lu ceasca ? De ce pula mea o mai ardeti p-acilea, sa mor prost daca va inteleg, voi nemaiputand si nemaiavand nicio legatura cu pizda reala, la peste 100 de kile in viu si coaiele aranandu-va pe undeva pe la ghenunchi majoritatii dintre voi, in afara unor promovari, inlesniri si interese pe care le prezinta prostutia si proxemetismul organizat, toate cu siguranta penale, pasiunea pentru sloboz in tocanitza, belite branzite in fasole scazuta, hernie, prostata si hemoroizi la cuptor, chiftele marinate in sos de pizda bolnava, malahie flambata si ceva muzica sifilitica electro-junkista pe care nu o intelege nimeni, aveti un milion de posibilitati legale in www, decat sa va riscati ca prostii libertatea pe aici, e foamea pe voi cat casa, asa-i ? La ce piatza, ce experienta si backround au pui de daci in arta fotografiei, la ce poze vad facute de ei in online, pot presupune ca majoritatea pozarilor si celor pasionati de asa ceva, au cu siguranta dementze grave si perversiuni sexual-**spam editat** la mansarda, ce le tulbura constant cutia cu ganduri, eleganta, decenta, si simtul artistic, al proportiilor si al culorilor lipsind cu desavarire puilor de daci, majoritari obsedati sexual, de nuduri, tzatze, silicoane si cat mai mult prost gust, traiasca cocalaria, figurile pe burta goala si deselereu', ca talent pula. Apropo de BAC, am avut mari probleme cu el, futand si dand peste cap un liceu intreg de bosketari cocalari insumand si bulangii muisti si spagari de profesori, ca sa organizeze proba de mate pentru mine si inca 2 pizde, pe care l-am luat cu 10, admiterea la facultate, asemenea, din vreo 250 de tractoristi ratati, care alta sansa in afara probei sportive cu spaga si sa ajunga taximetristi sau ospatari, nu aveau, fiind la vremea aia in 3 echipe sportive ale liceului si pishandu-ma cu bolta pe sportul lor. La romana m-au trecut din oficiu, cu 9, ca n-au avut timp sa citeasca in 3 zile cate pagini am aberat/scris eu in 3 ore sau or fi murit de batranete intre timp, totusi pentru tractoristi cu 10 clase sau maxim profesionala cu diploma luata pe carnatzi, gaini, capre, peste si tzuica ca voi, majoritari semianalfabeti, care scrieti cu programe de corectie automata si tot degeaba, sa va lamureasca nenea, la BAC probele de romana scris si oral, nu includeau si n-aveau nicio legatura cu gramatica limbii romane, aia fiind obligatorie la examenul de clasa a-VIII-a, pe care si p-ala l-am luat cu 9.50, dupa vreo 500 de carti citite pana la pasishpe ani, in loc s-o ard nonstop cu bosketarii care acum sunt 'milionari' pe aici, spargand seminte la colt de strada, preferand sa inot 2-3 kilometri zilnic sau oricare alt sport, cu ceva pauze de relaxare de barbut, poker, coci si risca in piata chiliei cu nepotii lu' saceanu'. :D
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Gata, asta-i deznodamantul, te-ai resemnat si tu, pula-i moarta si acoperita de burdihan, iar in lipsa argumentelor, ai trecut la analiza gramaticala ca frate-tu, muistu spart in cur de picon, ia zi ma flacaule de sub 40 de ani care ai facut si tu armata pe timpul lu ceasca ? De ce pula mea o mai ardeti p-acilea, sa mor prost daca va inteleg, voi nemaiputand si nemaiavand nicio legatura cu pizda reala, la peste 100 de kile in viu si coaiele aranandu-va pe undeva pe la ghenunchi majoritatii dintre voi, in afara unor promovari, inlesniri si interese pe care le prezinta prostutia si proxemetismul organizat, toate cu siguranta penale, pasiunea pentru sloboz in tocanitza, belite branzite in fasole scazuta, hernie, prostata si hemoroizi la cuptor, chiftele marinate in sos de pizda bolnava, malahie flambata si ceva muzica sifilitica electro-junkista pe care nu o intelege nimeni, aveti un milion de posibilitati legale in www, decat sa va riscati ca prostii libertatea pe aici, e foamea pe voi cat casa, asa-i ? La ce piatza, ce experienta si backround au pui de daci in arta fotografiei, la ce poze vad facute de ei in online, pot presupune ca majoritatea pozarilor si celor pasionati de asa ceva, au cu siguranta dementze grave si perversiuni sexual-**spam editat** la mansarda, ce le tulbura constant cutia cu ganduri, eleganta, decenta, si simtul artistic, al proportiilor si al culorilor lipsind cu desavarire puilor de daci, majoritari obsedati sexual, de nuduri, tzatze, silicoane si cat mai mult prost gust, traiasca cocalaria, figurile pe burta goala si deselereu', ca talent pula. Apropo de BAC, am avut mari probleme cu el, futand si dand peste cap un liceu intreg de bosketari cocalari insumand si bulangii muisti si spagari de profesori, ca sa organizeze proba de mate pentru mine si inca 2 pizde, pe care l-am luat cu 10, admiterea la facultate, asemenea, din vreo 250 de tractoristi ratati, care alta sansa in afara probei sportive cu spaga si sa ajunga taximetristi sau ospatari, nu aveau, fiind la vremea aia in 3 echipe sportive ale liceului si pishandu-ma cu bolta pe sportul lor. La romana m-au trecut din oficiu, cu 9, ca n-au avut timp sa citeasca in 3 zile cate pagini am aberat/scris eu in 3 ore sau or fi murit de batranete intre timp, totusi pentru tractoristi cu 10 clase sau maxim profesionala cu diploma luata pe carnatzi, gaini, capre, peste si tzuica ca voi, majoritari semianalfabeti, care scrieti cu programe de corectie automata si tot degeaba, sa va lamureasca nenea, la BAC probele de romana scris si oral, nu includeau si n-aveau nicio legatura cu gramatica limbii romane, aia fiind obligatorie la examenul de clasa a-VIII-a, pe care si p-ala l-am luat cu 9.50, dupa vreo 500 de carti citite pana la pasishpe ani, in loc s-o ard nonstop cu bosketarii care acum sunt 'milionari' pe aici, spargand seminte la colt de strada, preferand sa inot 2-3 kilometri zilnic sau oricare alt sport, cu ceva pauze de relaxare de barbut, poker, coci si risca in piata chiliei cu nepotii lu' saceanu'. :D Da, dar s-ar putea presupune ca Bac + facultate + lecturi + sport = supărare mare :)
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2018 Gata, asta-i deznodamantul, te-ai resemnat si tu, pula-i moarta si acoperita de burdihan, iar in lipsa argumentelor, ai trecut la analiza gramaticala ca frate-tu, muistu spart in cur de picon, ia zi ma flacaule de sub 40 de ani care ai facut si tu armata pe timpul lu ceasca ? De ce pula mea o mai ardeti p-acilea, sa mor prost daca va inteleg, voi nemaiputand si nemaiavand nicio legatura cu pizda reala, la peste 100 de kile in viu si coaiele aranandu-va pe undeva pe la ghenunchi majoritatii dintre voi, in afara unor promovari, inlesniri si interese pe care le prezinta prostutia si proxemetismul organizat, toate cu siguranta penale, pasiunea pentru sloboz in tocanitza, belite branzite in fasole scazuta, hernie, prostata si hemoroizi la cuptor, chiftele marinate in sos de pizda bolnava, malahie flambata si ceva muzica sifilitica electro-junkista pe care nu o intelege nimeni, aveti un milion de posibilitati legale in www, decat sa va riscati ca prostii libertatea pe aici, e foamea pe voi cat casa, asa-i ? La ce piatza, ce experienta si backround au pui de daci in arta fotografiei, la ce poze vad facute de ei in online, pot presupune ca majoritatea pozarilor si celor pasionati de asa ceva, au cu siguranta dementze grave si perversiuni sexual-**spam editat** la mansarda, ce le tulbura constant cutia cu ganduri, eleganta, decenta, si simtul artistic, al proportiilor si al culorilor lipsind cu desavarire puilor de daci, majoritari obsedati sexual, de nuduri, tzatze, silicoane si cat mai mult prost gust, traiasca cocalaria, figurile pe burta goala si deselereu', ca talent pula. Apropo de BAC, am avut mari probleme cu el, futand si dand peste cap un liceu intreg de bosketari cocalari insumand si bulangii muisti si spagari de profesori, ca sa organizeze proba de mate pentru mine si inca 2 pizde, pe care l-am luat cu 10, admiterea la facultate, asemenea, din vreo 250 de tractoristi ratati, care alta sansa in afara probei sportive cu spaga si sa ajunga taximetristi sau ospatari, nu aveau, fiind la vremea aia in 3 echipe sportive ale liceului si pishandu-ma cu bolta pe sportul lor. La romana m-au trecut din oficiu, cu 9, ca n-au avut timp sa citeasca in 3 zile cate pagini am aberat/scris eu in 3 ore sau or fi murit de batranete intre timp, totusi pentru tractoristi cu 10 clase sau maxim profesionala cu diploma luata pe carnatzi, gaini, capre, peste si tzuica ca voi, majoritari semianalfabeti, care scrieti cu programe de corectie automata si tot degeaba, sa va lamureasca nenea, la BAC probele de romana scris si oral, nu includeau si n-aveau nicio legatura cu gramatica limbii romane, aia fiind obligatorie la examenul de clasa a-VIII-a, pe care si p-ala l-am luat cu 9.50, dupa vreo 500 de carti citite pana la pasishpe ani, in loc s-o ard nonstop cu bosketarii care acum sunt 'milionari' pe aici, spargand seminte la colt de strada, preferand sa inot 2-3 kilometri zilnic sau oricare alt sport, cu ceva pauze de relaxare de barbut, poker, coci si risca in piata chiliei cu nepotii lu' saceanu'. :D Păi, să nu-mi bag eu toată pula-n norocul tău? 5
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 :laugh2 Nu ai cum, ca el n-are noroc :no2, cum poti sa-ti bagi pula in ceva ce nu exista ?Oricum ar fi, marinarul ramane un personaj :laugh2 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 albertosiculus, on 26 Sept 2013 - 12:27 AM, said:Luat taxiul si directia Camera de comert, de unde am fost dirijat spre locatie. Avantajul locatiei este ca sunt locuri de parcare cate vrei. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Cred ca asta a fost pestele, ne anunta ca sunt locuri de parcare, cu toate ca el a venit cu taxiul :laugh2 2
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Da, dar s-ar putea presupune ca Bac + facultate + lecturi + sport = supărare mare :)+ printese = ?
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2018 Daca s-a reintors si asta pe aici... e groasa situatiunea . Stati asa , sa vedem ce izmene mai spala si ce pampersi duce la galeata de gunoi True attachment? =)) Ma bucur sa constat ca nu a durat nici macar un an si spusele mele de altadata s-au adeverit si prind oarece contur fara voia mea , cum au prins de altfel si in alte dati Avea dreptate cineva de aici , o clona a unui user cunoscut , pe care rapid am si identificat-o de altfelIncrederea in oameni , ca si amicitia/prietenia cu oricine sunt intr-o stransa legatura cu educatia si experientele de viata avute pana in prezent .Dar, bine , acestea se regasesc doar intre persone cu oarece abilitati de comunicare si beneficiari ai unor ratiuni permanenta , nu in cazul unor ciuflingari/gusteri necizelati , pamglicari/plapumari de meserie , farisei neconteniti/neobositi in propria lor existenta .Unde mai punem ca in tembelismul unora de aici , posesori ai unor afinitati parsive si caractere enumerate anterior , o pusesera intr-un timp si de intalniri , acelea de joi , asa zise memorabile in capsorul lor de maimute curentate/ratate , ca tot acestia sa apara pe aici si sa se planga ca au fost asaltati/deranjati de prea multa indiscretie . In toata oaza de aici , ceea ce ma face sa le dau dreptate altor personaje , mai rasarite prin inteligenta si exprimare , cu care se si demarca totusi de restul , niste gladiatori libidinosi , ma face sa spun din nou vorbele acelea ... daca nu e de plans , e de ras sau invers , parca , dar ce mai conteaza . In fine , chiar daca procentajul oamenilor inteligenti se regaseste ca intotdeauna intr-o proportie scazuta fata de aceia care se complac zilnic si non-stop in vesnica activitate de lingerism de prost gust , cu care isi acrediteaza unul altuia basinile si isi acresc/condimenteaza propria viata pe care o duc , fara a emite sau iesi in evidenta niciodata cu absolut nimic ...mergem inainte si amuzament maxim sa fie , iar roata norocului sa se tot invarta mai ceva ca la emisiunea aceea Sa-mi spuna si mie cineva , data cand dezerteaza razesul Picoaie din oastea celor saraci cu duhul . Hai ca ne-am dat dracu' , acum se numeste Consiliu' , cu secretara in loc de tarcovnic , cu inspector dauna in loc de slugoi ....etc Ba , de Cenusareasa spaima pulelor branzite sau de Alba ca Zapada si cei 7 flausati , ce stiti ?Sa-mi zica si mie cineva . Tragic , bai Pulete , daca pana acum ceva timp te distra Leana si Costel , dupa , niste izmenari , si sa ajungi intr-un final sa te amuze joista Alexandra , asta pe langa faptul ca folosesti cuvantul acela subliniat , ca ultimul pampalau , copiat de altfel de la un alt user. Iata ca ai reusesti sa ma impresionezi si sa-mi intaresti inca o data perceptia mea despre tine ca esti de categorie grea , ce sa zic , dar nu ma mira , chiar ma amuza pana unde poate merge mobilitatea ta de autoindobitocire (cu aceeasi exaltare), a unui papa lapte Zic ca daca s-ar mai tine intrunirile de joi , ati da navala facand pe naratorii serii : unul cum asteapta/atarna chiar si 2-3 saptamani - cuminte pe pres , ptr. a-si descarca coitele ; altul cum l-a dezvirginat ...escortele . MAIMUTE OPARITE.jpg Pai cine altcineva ? Nu citeste nimeni lamentarile tale extrem de lungi si plictisitoare. 1
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 2, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 2, 2018 Gata, asta-i deznodamantul, te-ai resemnat si tu, pula-i moarta si acoperita de burdihan, iar in lipsa argumentelor, ai trecut la analiza gramaticala ca frate-tu, muistu spart in cur de picon, ia zi ma flacaule de sub 40 de ani care ai facut si tu armata pe timpul lu ceasca ? De ce pula mea o mai ardeti p-acilea, sa mor prost daca va inteleg, voi nemaiputand si nemaiavand nicio legatura cu pizda reala, la peste 100 de kile in viu si coaiele aranandu-va pe undeva pe la ghenunchi majoritatii dintre voi, in afara unor promovari, inlesniri si interese pe care le prezinta prostutia si proxemetismul organizat, toate cu siguranta penale, pasiunea pentru sloboz in tocanitza, belite branzite in fasole scazuta, hernie, prostata si hemoroizi la cuptor, chiftele marinate in sos de pizda bolnava, malahie flambata si ceva muzica sifilitica electro-junkista pe care nu o intelege nimeni, aveti un milion de posibilitati legale in www, decat sa va riscati ca prostii libertatea pe aici, e foamea pe voi cat casa, asa-i ? La ce piatza, ce experienta si backround au pui de daci in arta fotografiei, la ce poze vad facute de ei in online, pot presupune ca majoritatea pozarilor si celor pasionati de asa ceva, au cu siguranta dementze grave si perversiuni sexual-**spam editat** la mansarda, ce le tulbura constant cutia cu ganduri, eleganta, decenta, si simtul artistic, al proportiilor si al culorilor lipsind cu desavarire puilor de daci, majoritari obsedati sexual, de nuduri, tzatze, silicoane si cat mai mult prost gust, traiasca cocalaria, figurile pe burta goala si deselereu', ca talent pula. Nu cautam argumente sa te combat, n-am treaba cu tine. Greu de crezut, dar nu toata lumea de pe forum e implicata intr-o conspiratie impotriva ta. Unii suntem aici doar sa ne descretim fruntile. Pur si simplu am remarcat / notat o gluma (imho) buna, facuta fara pwli indesate in gatul nimanui. In ultima vreme e un lucru din ce in ce mai rar pe aici... Stii ca si mie imi plac (printre alte chestii) si chitaristii - Gilmour, Clapton, King etc etc. Din felu' cum pozez friptura si zama rezulta ca sunt dement, pervers si **spam editat**? No, amu asta-i intr-adevar o noutate... :) Si nu in ultimul rand, ti-am repetat - DSLR-ul meu (de ~200 Euro, SH) e defect. Pozele din ultimele saptamani sunt cu un Canon compact care-o costat mai putin de-atat... amu' vreo 12 ani cand l-am luat. Hardly any figuri & cocalareala, n-ai nimerit-o nici aici... ;) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Nici gaura n-o mai nimerește :))))Nu se poate să contestăm faptul ca a luat 9 la bac, la lb română, la scris, se pricepe. Întrebarea care se pune, la oral e la fel de bun? :)))) Dă dân gură bine? :))) 1
naee77 Reputație: -110 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 2, 2018 Ba cancerule si dihor imputit care esti, de ce este ma idiot si ar fi de ras, ma militian securist si jegos, care ai santajat aici in vazul lumii, amarate d-astea care traiesc exlusiv din branza de pe pula, ca le iei copiii, ca le faci si ca le dregi, un om care are curajul sa se puna intradevar intr-o situatie de handel si de lake flaushat, ca sa atentioneze si alti prosti, sa nu mai fie pacaliti ca si el, de joarse d-astea penale care sunt mana in mana cu niste nerorociti jegosi ca voi si pe care le promovati aici, ma muistilor si infractorilor ? Tu cand ti-o iei la muie de handicapat ce esti, este bine sa le ameninti cu militzia si protectia copilului, amaratii astia care doar se plang si ii atentioneaza pe altii, sunt idioti dupa mintea ta perversa si **spam editat**a, nu-i asa ma boshorog cocoshat care mirosi a shobolan mort, dupa spusele amicului tau picon ? Inghiti-v-ar pamantu si puscaria, manca-v-ar cancerul si buba neagra de jeguri penale si boshorogi **spam editat**i care sunteti. :@
naee77 Reputație: -110 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 2, 2018 Ma declar fan v-ships,in stilul lui caracteristic,va da clasa si la temelie la toti...inainte maestre,ai fani mai multi decat iti poti imagina...doar ca ei nu intra in mocirla asta sa comenteze
naee77 Reputație: -110 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 2, 2018 Drept dovada ca nici motanul nu l baneaza...v-ships este adevarul absolut a ceea ce se intampla pe forumul asta
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Drept dovada ca nici motanul nu l baneaza...v-ships este adevarul absolut a ceea ce se intampla pe forumul astal-au banat duJmanii, în iarnă, dar a fost în valul marii debanari.Cum să îl baneze, noi nu mai râdem? :))) 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 + printese = ?Printesele "e" de calmare :)
naee77 Reputație: -110 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 2, 2018 E foarte grav ca rade ti la ce spune ship.Ar trebui sa va puna un pic pe ganduri...Daca va functioneaza cutia cu ganduri...am citat....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum