Sari la conținut

DE PE FORUM ADUNATE !

Postări Recomandate

Vizitator fardugol
Reputație: 0

Irinapitika:

=)) din cauza ta a trebuit sa ma mut, patul este ireparabil =))

Te aștept în noua locație, is tare curioasa dacă poți rupe și patul asta =)) (este metalic)

:*

Link spre comentariu
Vizitator olʎ

Atentie!

Fata asta trimite sms-uri random sau la toata lista. Eu am vorbit la inceput si nici nu am fost, iar zilele trecute m-am trezit cu mesaj pe whatsapp.

Daaa îmi cer scz băieții pt smseuri am dat la toată lista k am revenit îmi cer scz dacă vam deranjat

Ca sa fie bine pentru toata lumea    :laugh2

PS. nalalia_  este de urmarit  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall

De unde știi cine e? Cât timp nu are coaie să spună ce identități virtuale a avut înainte, nu este decât un troll agresiv care se ia de cine i se pune pata. Și care va fi iar banat, care va reveni cu același comportament, care va fi iar banat ...

Ce vrei să spui cu asta? Că Mona i-a comandat recenzia ăluia, sau că e vreun cont de-al ei? La vremea când a fost deschis acel cont, ea era retrasă, dacă nu mă înșel. Nu are nevoie de așa ceva, nu a făcut niciodată manării din astea.

Mai stai parcat, că ai umplut forumul cu cele vreo 30 de postări/zi.

Unde am spus eu asta cu cele 2 linkuri ?? În mod special am pus și trimiterea la colegul "păgubit" dacă se poate spune asta :)). Este comic cum cineva fură recenzia integrală a altor futaci. Nu te mai faci bine deloc ...

Bă, băiete, pe un topic intitulat " Goana după recenzii pentru promovarea la top", tu vii cu postarea aia cu două linkuri și un emoticon, fără alt comentariu. Hai, bă, tu crezi că avem ciungă-n păr?

Tu chiar că nu te mai faci bine și ar trebui să te oprești aici, că ai prea multe bube-n cap!

Haidipa!

Nene, nu înțeleg ce urmărești în afară de a jigni gratuit și în mod repetat. Am fost foarte clar în postarea anterioară, am postat unde trebuie, "Goana după recenzii pentru promovarea la top". Nu îmi spune tu ce trebuie să fac aici pe forum, nu mai trăim în comunism! 

Inițial, mă întrebam dacă ești prost , sau javră, dar acum, îmi dau seama că și una și alta. Simpla postare a linkurilor, fără o minimă explicație, duce la ideea că ai vrut să întărești cele afurmate în titlul topicului. Asta se înțelege.

Evident, fata respectivă nu face obiectul interesului tău, nu va accepta niciodată să te primească 5 ore fără să plătești, nici macar o oră etc.

Te-ai vrut subtil, postarea aia "oarbă", fără alte comentarii, ca să poți să spui că " unde am acuzat eu, am pus doar linkurile ..." etc.

Lasă-ne, inclusiv cu clonele tale!

P.S. Da, comportamentul tău pe forum mă face să fiu mai dur! Nu pot fi decât dur cu specimene de teapa ta.

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator lexmann

Sincer mi-am pierdut orice credință că se va face dreptate, am sperat să aibă loc un cutremur de 9 grade in București și nimic, am sperat vreo 2 bombe termonucleare peste Iran și nimic. Am sperat ceva shaorme vii și în Siria și uite că s-au apucat să-și dezamorseze focoasele chmice, de frica uraniului evreilor si americanilor. Dar astia din Bucuresti nimic, nu stiu de rusine! Sper sa vad vreo 1000 de Tomahawk-uri peste Casa Neamului si Catedrala Pieirii Neamului, doua intr-una! Și pe dacomanii nostalgici plângând printre ruine! Să le putrezeasca limba in gura si ochii in cap, inca de vii! 

Edited by the_engineer, 09 October 2013 - 11:52

Link spre comentariu
Vizitator lexmann

Dedic acest banc lui dragonuak477 și alinnut care sunt una și aceeași persoană, același țăran basit cu strunga de 2 m: De ce spermatozoidul are coadă?Ca să-l poți trage dintre dinți.

Mai face măta farmece ,d-alea cu lumânări seara alinnut?

Să facă poate îți dispar vergiturile alea hidoase după burtă, mâini și dinții ăia de cal obosit :)))))

=))

Link spre comentariu
Vizitator lexmann

Mânca mi ai slobozul cu toata rasa ta ca prea mult va suport !

Nu ai fost niciodată la mine si te ai gasit tu sa comentezi !

Bai nebunule taieti va unghiile de la picioare jegosii dracu !

Dacă îmi pun poza cu fata ti o iei la laba !

:)))))

Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

Sincer mi-am pierdut orice credință că se va face dreptate, am sperat să aibă loc un cutremur de 9 grade in București și nimic, am sperat vreo 2 bombe termonucleare peste Iran și nimic. Am sperat ceva shaorme vii și în Siria și uite că s-au apucat să-și dezamorseze focoasele chmice, de frica uraniului evreilor si americanilor. Dar astia din Bucuresti nimic, nu stiu de rusine! Sper sa vad vreo 1000 de Tomahawk-uri peste Casa Neamului si Catedrala Pieirii Neamului, doua intr-una! Și pe dacomanii nostalgici plângând printre ruine! Să le putrezeasca limba in gura si ochii in cap, inca de vii!

Edited by the_engineer, 09 October 2013 - 11:52

Asta e descântec?? 🤣🤣
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

cand vedeti ca dupa/inainte (de) tine intra unii mai urati ca noaptea, concluzia e una singura. Fata nu are criterii de selectie. Vine oricine

Dă-o-n mă-sa de igienă (un duș după, schimbat lenjerie pat, puțină curățenie - astea se fac instant); e bine că ea nu se fute cu orice urât...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din lipsa de idei si prea multe recenzi fake mai dau si ei un copy paste .... 

panchiosu904

Bai nene, am mai dat si eu la pizde largi, dar la asta mica, dadeam de ziceam ca mi-a sarit lantul la bicicleta[/size]

Cine e tipa? Se pare ca e buna pentru mine

Dă-o-n mă-sa de igienă (un duș după, schimbat lenjerie pat, puțină curățenie - astea se fac instant); e bine că ea nu se fute cu orice urât...

Hahahha cine cine cine?
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Ganditi-va, ca aveti 60 de ani, sunteti "neinghititi", absolut disperati dupa validare, accept si recunoastere din partea tinerilor, le furati replicile acestora, doar pentru a fi acceptati, pentru a arata ca sunteti bagabonzi si voi, apoi vedeti, daca va place, ceea ce observati.

Apoi uitati-va la Picon.

picon si peste 20 de ani il vei gasi pe nimfomane.com cu mata' =))))

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...