Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:xxx
Postat

E clar! Venim cu de toate, da' un magazin care vinde proaspat recomanda cineva? Nu de alta, dar sa duc ceva peste acasa.

Hotarati  data actiunii sa am timp sa imi iau ceva scule si sa imi gasesc 1-2 fete sa imi tina de urat.

Cu ce dam? Cu rama? Cu malai? :)  Plasa nici nu se pune problema :D

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

E clar! Venim cu de toate, da' un magazin care vinde proaspat recomanda cineva? Nu de alta, dar sa duc ceva peste acasa.

Hotarati  data actiunii sa am timp sa imi iau ceva scule si sa imi gasesc 1-2 fete sa imi tina de urat.

Cu ce dam? Cu rama? Cu malai? :)  Plasa nici nu se pune problema :D

Voiam sa spun urmatoarele  :   EU VIN CU PESTELE !!!

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

incet inchet se dezgheata vremea pana una alta pun niste poze poate va trezesc interesul si mai mult pentru pescuit :))post-3169-0-14444400-1365589210_thumb.jpg

post-3169-0-78188100-1365589227_thumb.jpg

post-3169-0-85062300-1365589249_thumb.jpg

post-3169-0-79105800-1365589273_thumb.jpg

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

:eek  Coane , daca ai macar una din caracudele astea pe balta , io ma mut acolo !

:waytogo

Postat

Sa traiasca Nasu Mare.Hop si eu.Unde-i rost de ieshala.Da` stii,tre sa ma primesti cu nevasta.De pescuit nu ma bag,mi-e mila sa ucid pestii,dar daca tot au decedat ii halesc :laugh2 .Deci,zi cand Nasule,dar ai grija,eu nu prea stiu de gluma,daca zic o vorba ma cam tin de ea.Intreaba-i pe cei ce ma cunosc.

A ,am uitat.Putem face baie si plaja in lac?La shoriciul gol :laugh2 ?Ca noi nu avem costume de baie!!!

Nenea, poi daca te duci cu nevasta si faci baie "shoriciul gol" nevasta ce va face? tre' sa faca si ea baie cu ratusca goala, te risti sa o imparti cu colegii de balta ??? :))) 

• Oras:Bucuresti
Postat

Nenea, poi daca te duci cu nevasta si faci baie "shoriciul gol" nevasta ce va face? tre' sa faca si ea baie cu ratusca goala, te risti sa o imparti cu colegii de balta ??? :))) 

O impart cu ...ochii colegilor.Oricum,la cati oameni i-au vazut ratusca,juma` de Europa,ca pe unde am umblat,tot la cur` gol ne-am purtat... ce mai conteaza cativa :).Poate asa mai apar curajosi si facem ...nudism la pescuit,eventual o noua categorie de forumisti :)

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

2x2, se pescuieste la "rame"?

Postat

Daca e asa, lasa-tii pe Afriq si Josef_Bavaria sa prinda somni... voi sa va multumiti cu plevusca...

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

2x2, se pescuieste la "rame"?

Cred ca da,  Cautatorule numai la copca sa nu fie  :laugh2 

Postat

se pare ca vremea se schimba din ce in ce in mai bine ...o punem de o lista ceva ??? care cum cand ...astept propuneri doritori ceva ???? va repet aici e treaba de o zi nu doar cateva ore cine are timp si placere sa se pronunte sa ne putem organiza. de preferat in cursul saptamanii pentru mai multa intimitate.

va astept pescari amatori si profesionisti....

Postat

Salutare !

Nasu ne cheama pe balta sa dam la peste , dar el este ocupat sa dea la pompe pe mal !!!Visbootcamera.wmv

Postat

@Raffa il caut de ceva timp pe filmulet e tare il stiam...:))dar cred ca cel din imagine e colegul 2x2 ..:))

Postat

Sper sa nu o lasam in coada de peste..., trebuie sa ne strangem si sa mergem la o ieseala pe balta. Cel mai bine ar fi dupa sarbatori...Ce ziceti?

Postat

Va traduc eu postul #43 ....Intreaba Pisicuts daca avem manele, umbrelutze, bere, carbuni si daca venim cu sandwichuri de acasa. Lingura de lemn si vasul de pamant inseamna ca nu a uitat de unde se trage si nici de unde a plecat. Corect, Pisicule???

PS Apoi depinde si unde ne-am propus sa ajungem :D

Postat

@Raffa il caut de ceva timp pe filmulet e tare il stiam... :))dar cred ca cel din imagine e colegul 2x2 .. :))

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Acum am vazut filmuletul.Nashule,eu nu sint chel bre,sta pleata pe mine ca salcia pe malul lacului...unde vom da la...peste :laugh2 .

Eu sint curios cine era ala de se uita,pinguinul ala!

Pisicuts,hai si tu cu noi,mi-ar placea sa te vad la gratar alaturi de prietenul Euflo.

Postat

este perfect dupa sarbatori o comitem....:)

Postat

uite ce am prins ... :)) s-a speriat de la manele si s-a ascuns la mine in plasa... :)))

post-3169-0-55981300-1367322044_thumb.jpg

Postat

Daca sunt lipitori in balta scapa de reumatism pentru 4-5 decenii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...