Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Iata , a venit timpul sa demisionez! Din motive personale (afacere noua) de ceva vreme nu mai dispun de timp liber. Pentru ca nu mai pot acorda atata timp , cat as vrea, si cat ar trebuii sa acord forumului, am decis ca mai bine renunt la postul de Moderator, decat sa nu pot indeplini 100% cat cere postul respectiv. Raman pe post pana cand gasim noul, noii moderatori pentru sectiunea de "alte orase", eventual pana cand noul, noii moderatori o sa intre in ritm. Va doresc toate cele bune 1 Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Succes in continuare!Stima si respect! Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Cu toate ca stiu ca noua afacere iti mananca foarte mult timp zilnic, sper ca demisia ta va fi doar din postul de moderator. Imi place sa cred ca macar de doua trei ori pe saptamana te vom avea printre noi, daca mai des nu se poate. Noi cei din provincie iti multumim mult pentru ajutorul pe care l-am primit mereu de la tine si speram sa il primim si in continuare in masura in care ai timp disponibil. Link spre comentariu
dorinel18 Reputație: 672 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Iti doresc succes in noua (sau vechea) afacere, dar ai grija, sa nu cumva sa pleci cu totul de aici ca e vai de capu' tau! Glumesc... Toate bune si multa bafta! Link spre comentariu
pictorul Reputație: 1113 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:On-line Oras:On-line Partajează Postat Aprilie 5, 2013 multa bafta in continuare !!! Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 sper ca demisia ta va fi doar din postul de moderator. Iti doresc succes in noua (sau vechea) afacere, dar ai grija, sa nu cumva sa pleci cu totul de aiciMultumesc pentru urari, si NU, nu am de gand sa ma retrag de pe forum ca si membru, numai din postul de Moderator ma retrag. Nu mi-ar place ca din lipsa de timp sa dau 20-50% in loc de 100%! Link spre comentariu
Cautatorul Reputație: 52 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Imi pare rau de anuntul tau. Sincer, nu vad cine ar putea sa-ti ia locul, atata seriozitate si determinare in a-si face corect munca nu poate fi gasita usor nici in viata de zi-cu-zi. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Aprilie 5, 2013 M-a intristat vestea asta Mult succes APUCI in ceea ce faci de acum incolo. Si multumesc pentru atentia acordata la nevoie. Link spre comentariu
juan29 Reputație: 135 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Imi pare rau ca maestrul Apuci se retrage din functia de moderator, intrucat a fost si este drept. Ma bucur totusi maestre ca nu ne parasesti definitiv asa cum e trendul in ultimele zile.Cu respect! Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Salutare maestre @apuci ! Mult succes in noua afacere , sa faci bani cat mai multi pt ca o parte iti trebuiesc sa cotizezi la fetite ! Link spre comentariu
daddy2491 Reputație: 134 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Multumesc pentru urari, si NU, nu am de gand sa ma retrag de pe forum ca si membru, numai din postul de Moderator ma retrag. Nu mi-ar place ca din lipsa de timp sa dau 20-50% in loc de 100%! Asta denota implicare si profesionalism.Aceeasi parere de rau si din partea mea,referitor la retragera din functia de moderator..."super moderator".Toate cele bune,cu respect Alex... Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Chiar imi devenisei simpatic! Oricum, ai tot respectul meu si mai vorbim Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Cu parere de rau pentru veste, tin sa-i multumesc lui Apuci si eu si restul membrilor pentru ajutorul oferit si pentru ca a "pus umarul" la dezvoltarea comunitatii si iti doresc si eu mult succes in continuare.Toti de pe forum suntem recunoascatori ca te-am avut printre noi si esti binevenit aici oricand fie ca moderator fie ca membru. Link spre comentariu
vyypuss Reputație: -425 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Mult succes frate Apuci ai Respectul meu. Eu te respect ca om inainte de a te rezpecta ca user al nimfomane.com Multa sanatate frate drag. Vyyp Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Apuci, Tata lor!! Primul user de pe nimfo care a aparut in presa scrisa! - corectati-ma daca gresesc Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Vezi Apuci,sa mai zici tu ca romanii ii urasc pe unguri .Te salut si-ti doresc multa bafta. Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Apuci.... ................stima Link spre comentariu
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Toate cele bune ! Ramai asa cum esti "taticule" Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9597 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Aprilie 5, 2013 ca il copiez pe Afriq dar este emoticonul cel mai apropiat cu feelingul tuturor in momentul asta. Mi-a parut bine sa cunosc un om ca tine Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 5, 2013 ca il copiez pe Afriq dar este emoticonul cel mai apropiat cu feelingul tuturor in momentul asta. Mi-a parut bine sa cunosc un om ca tine Stai Talibanule ca nu pleaca nicaieri. Doar ca nu o sa mai fie moderator. O sa mai apucam sa vorbim cu el pe aceleasi cai. Link spre comentariu
ciocan Reputație: 382 Postat Aprilie 5, 2013 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Partajează Postat Aprilie 5, 2013 The force is strong with you master apuci! Link spre comentariu
Postări Recomandate