Sari la conținut

R.I.P

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Unul dintre cei mai buni trei fotbalisti ai Romaniei in era moderna, alaturi de Dobrin si Hagi (care dintre ei a fost cel mai mare, tine aprecierea subiectiva a fiecaruia). Pe Dobay sau pe Bodola putini ii stiu cum jucau. Pacat ca si-a incheiat practic cariera la 27-28 de ani. Ar mai fi putut probabil juca la cel mai inalt nivel inca 3-4 ani.

Nu stiu daca ar fi jucat peste hotare ar fi putut fi si mai mare decat a fost. Ca sa reusesti in fotbalul de afara mai trebuie si alte chestii decat talentul: profesionalismul, taria de caracter, conjunctura in care ajungi la o anumita echipa (daca ajungi sa te intelegi cu antrenorul, cum te integrezi in grup, daca echipa traverseaza o perioada fasta sau nu etc.)

Totusi putini fotbalisti romani au reusit peste hotare dintre cei care au prins transferuri in campionate puternice si la echipe de top.

• Like 6
Link spre comentariu

De ce injuri, cocalarule?

Şarlatanul a fost delicat şi ţi-a zis doar fmm. Bă io te bag în pizda mă-tii de-a dreptul, bă io te fut în gura aia de urangutan de-ti sar molarii şi premolarii.

Cum îndrăzneşti tu mă papiţoiule să-l faci cocalar pe unul dintre cei mai mari fotbalişti români ! Cum îndrăzneşti mă putregaiule să-l faci cocalar pe "Marele Blond" care a adus glorie nu numai Universităţii Craiova dar şi fotbalului românesc, ba chiar sportului românesc.

S-a rupt pământul la Craiova idiotule. N-a murit doar Balaci, a murit oraşul. La Craiova nu mai plâng oamenii. Plâng pomii, plâng, pietrele, plâng străzile, plânge cerul, tembelule. Şi tu-l faci cocalar mă nemernicule !

MORI tu, cocalar slinos !

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Ca de obiciei,nu se poate sa nu se gaseasca o scursura care sa intineze numele BALACI...puteti fii convinsa ca stie cine este,dar olgofrnul a ales sa iasa in evidenta prin ce stie mai bine:prostie crasa !!!e prea mult sa ti raspund..m as cobori la un nivel abisal....

Link spre comentariu
  • Oras:Departe

Unul dintre cei mai buni trei fotbalisti ai Romaniei in era moderna, alaturi de Dobrin si Hagi (care dintre ei a fost cel mai mare, tine aprecierea subiectiva a fiecaruia). Pe Dobay sau pe Bodola putini ii stiu cum jucau. Pacat ca si-a incheiat practic cariera la 27-28 de ani. Ar mai fi putut probabil juca la cel mai inalt nivel inca 3-4 ani.

Nu stiu daca ar fi jucat peste hotare ar fi putut fi si mai mare decat a fost. Ca sa reusesti in fotbalul de afara mai trebuie si alte chestii decat talentul: profesionalismul, taria de caracter, conjunctura in care ajungi la o anumita echipa (daca ajungi sa te intelegi cu antrenorul, cum te integrezi in grup, daca echipa traverseaza o perioada fasta sau nu etc.)

Totusi putini fotbalisti romani au reusit peste hotare dintre cei care au prins transferuri in campionate puternice si la echipe de top.

Semnase cu AC Milan in ianuarie 1984.A fost jucstorul lor o zi dar nu am vazut acel documentar de acum 9 ani Replay unde se explica tot.

O luna mai tarziu Arezanov intra ca un taran la el m-ruptura de ligamente incrucisate.

Aceasta accidentare este super grava acum,in 84 in Romania comunista era cariera incheiata.

Datorita plecarii lui Marcel Raducanu cateva luni mai tarziu nici sa faca tratament afara nu l-au mai lasat.

• Like 1
Link spre comentariu

Semnase cu AC Milan in ianuarie 1984.A fost jucstorul lor o zi dar nu am vazut acel documentar de acum 9 ani Replay unde se explica tot.

O luna mai tarziu Arezanov intra ca un taran la el m-ruptura de ligamente incrucisate.

Aceasta accidentare este super grava acum,in 84 in Romania comunista era cariera incheiata.

Datorita plecarii lui Marcel Raducanu cateva luni mai tarziu nici sa faca tratament afara nu l-au mai lasat.

Si ai tu garantia ca s-ar fi impus la Milan? In perioada aia, campionatul italian era, la concurenta cu cel englez, cel mai puternic din Europa. Multe vedete nu s-au putut impune la echipe italiene in acea perioada (ex. Trevor Francis, Michael Laudrup, Ian Rush etc.).

• Like 1
Link spre comentariu

Garantie nu ai de nimic in fotbal,insa Balaci era din alta vita precum Hagi sau Dobrin.Eu zic ca ar fi facut fata cu brio mai ales can Milan nu avea cea mai buna perioada atunci.Ca sa fac o comparstie recenta cu ultimii zecari ai Milanului-Honda si Calhanoglu-nu erau peste el.

• Like 1
Link spre comentariu

Garantie nu ai de nimic in fotbal,insa Balaci era din alta vita precum Hagi sau Dobrin.Eu zic ca ar fi facut fata cu brio mai ales can Milan nu avea cea mai buna perioada atunci.Ca sa fac o comparstie recenta cu ultimii zecari ai Milanului-Honda si Calhanoglu-nu erau peste el.

Vorbim de campionatul italian din anii '80 ai secolului trecut. Si de Milanul la care urmau sa vina Gullit, Rijkaard si Van Basten. Un campionat in care, indiferent de valoarea echipelor, nu s-au impus o pleiada de vedete. Putea sa reuseasca, putea sa se intoarca inapoi dupa 1-2 ani mediocri.

Oricum, pentru Romania, Balaci a fost mare. Nu mai are importanta daca ar fi putut fi mai mare sau nu. Pacat pentru el si pentru fotbalul romanesc ca nu a putut juca mai mult la nivel inalt.

• Like 1
Link spre comentariu

Milanul mare ca sa zic asa cu tripleta olandeza a inceput prin 89.

In 84 chiar nu erau cu mult mai buni ca acum.

Daca nu ma insel in 81 de exemplu(adica relativ recent fata de propusul sau transfer) erau in Serie B.

Dar na,nu vom stii vreodata.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Milanul mare ca sa zic asa cu tripleta olandeza a inceput prin 89.

In 84 chiar nu erau cu mult mai buni ca acum.

Daca nu ma insel in 81 de exemplu(adica relativ recent fata de propusul sau transfer) erau in Serie B.

Dar na,nu vom stii vreodata.

Tripleta olandeză a început în 1987, în 1989 a câștigat CCE.

Dar, așa e: nu vom știi niciodată cum s-at fi descurcat Balaci!

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...