Sari la conținut

Blonda porky - 0736948082

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Buna dragul meu Te-ai saturat de fete grabite,si de poze false La mine nu e cazul.sunt 100 fata din poze .Te primesc intr-un apartament foarte curat,si tot timpul intr-o lenjerie intima,sunt o fata foarte curata.pentru mai multe detali contacteaza-ma..te astept

post-172588-0-52783200-1540725575_thumb.jpg

post-172588-0-01402700-1540725576_thumb.jpg

post-172588-0-50730700-1540725576_thumb.jpg

post-172588-0-99730700-1540725576_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Tanara draguta ,nou venita in oras; Prima oara in Constanta forme voluptoase , adevarata ta amanta .. Vand Tractor cu semanatoare ! Garantez revenirea

• Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

:giggle:  :giggle:  :giggle:  :giggle:

• Like 2
Postat

Intr-un fel sau altul isi scot cumva pârleala si don'shoarele de genul (nu e singura) chiar daca nu apar recenzii aici. O'r fi vizitate de cei ce nu se informeaza de pe aici .. ca altfel de unde plm si-ar plati kiriile si haleala ?? 😉

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Intr-un fel sau altul isi scot cumva pârleala si don'shoarele de genul (nu e singura) chiar daca nu apar recenzii aici. O'r fi vizitate de cei ce nu se informeaza de pe aici .. ca altfel de unde plm si-ar plati kiriile si haleala ?? 😉

se descurcă cumva...acum te abordează si pe la nunți dracu...am patito acum 2 săptămâni...sta ,dansează,si cum pleaca nevasta sa duca copilu acasa vine si iti șoptește hai la baie...si acolo iti prezinta oferta...gen.."Nu e chiar mocca"
  • Like 2
Postat

se descurcă cumva...acum te abordează si pe la nunți dracu...am patito acum 2 săptămâni...sta ,dansează,si cum pleaca nevasta sa duca copilu acasa vine si iti șoptește hai la baie...si acolo iti prezinta oferta...gen.."Nu e chiar mocca"

La cate sanse ar avea la ce zici tu mai bine s-ae duce pe varianta. Exagerezi.

Vizitator futbineditat
Postat

Si cat ti-a cerut tipa de care mentionezi? Gen 50 leuti merge daca arata bine.

Vizitator futbineditat
Postat

La cate sanse ar avea la ce zici tu mai bine s-ae duce pe varianta. Exagerezi.

Ca tu sti sigur? :slap2  iti zic eu ca si genul fara tate deloc si cur la un party daca zice ce trebuie gaseste mai multi fraieri. Ce ru nu ai fute moca, altul marca banul nu se uita.

Postat

Ca tu sti sigur? :slap2 iti zic eu ca si genul fara tate deloc si cur la un party daca zice ce trebuie gaseste mai multi fraieri. Ce ru nu ai fute moca, altul marca banul nu se uita.

Party e party, nunta e cu totul altceva .. nu prea poti veni la nunta asa tam-nesam.

Vizitator
Postat

Dacă Jaga se însoară, majoritatea domnișoarele de acolo ce crezi că bagă cel mai des in gură ?! ;)

Postat

Party e party, nunta e cu totul altceva .. nu prea poti veni la nunta asa tam-nesam.

erau Vreo 4 boss...si cu 2 tatuati la masă cu ele...pe la 3 a venit un taxi si lea luat pe 2 dintre ele
  • Like 1

Postat

erau Vreo 4 boss...si cu 2 tatuati la masă cu ele...pe la 3 a venit un taxi si lea luat pe 2 dintre ele

Din asta rezulta ca era o nunta mai "neortodoxa" (daca o pot numi asa).

Tot ce e posibil...

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...