putzache Reputație: 1141 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2018 Stai sa apara Regno , sa vezi circ iarasi pe topicul asta. Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 tina.. m-ai uitat Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 5, 2018 Caut si un loc de munca printre altele dar nu m-as reapuca de asta.Cauta un amic mare director la o multinationala o fata asistent manager dar vrea sa o futa ca pleaca des cu ea prin strainataturi. Te bagi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Eu nu beau... nu esti compatibila Link spre comentariu
iscodescu Reputație: 59 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2018 Hey ce faci ? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 7, 2018 Hey ce faci ? hey... in principiu dorm non stop, tu ce faci? :) Link spre comentariu
iscodescu Reputație: 59 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2018 hey... in principiu dorm non stop, tu ce faci? :)Am vazut ca ai reaparut , si vroiam sa vad ce mai faci ? Un contact unde am putea vorbi ? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 7, 2018 Am vazut ca ai reaparut , si vroiam sa vad ce mai faci ? Un contact unde am putea vorbi ?Vrea numai intalniri serioase...fara sex. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 7, 2018 hey... in principiu dorm non stop, tu ce faci? :)Ești pă xanax? 3 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 8, 2018 Ești pă xanax? cipralex. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 8, 2018 Am vazut ca ai reaparut , si vroiam sa vad ce mai faci ?Un contact unde am putea vorbi ? mail :) Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2018 Partajează Postat Iunie 8, 2018 eu sunt pa citrat da sildenafil Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Partajează Postat Iunie 8, 2018 Vardenafil e si mai bun. 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 8, 2018 Vardenafil e si mai bun. imi pare rau. :( Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Partajează Postat Iunie 8, 2018 imi pare rau. :( Si mie, dar C17H21NO4, nu gasesc. 2 3 Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2018 Partajează Postat Iunie 8, 2018 am eu un arbust pa balcon si din frunze facem C17H21NO4 2 14 Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2018 Partajează Postat Iunie 8, 2018 il tin pe post de lamai.. cum fac babele.. pun copaci pe balcon 2 14 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Buna seara tuturor! :) Imi era dor de voi! Ce mai faceti? 2 Link spre comentariu
alex1199 Reputație: -505 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Iar ti-e foame? Nu mai tii minte cand spuneai ca iti bagi pula in userii de pe forumul asta? Iesi acasa! 5 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Cata boala... :slap2 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Iar ti-e foame? Nu mai tii minte cand spuneai ca iti bagi pula in userii de pe forumul asta? Iesi acasa! Nu ti-e rusine? Esti traumatizat pe viata? 2 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Pasa-pysy-pyzdy, daca nu esti vreun pui de cioara ouat si nu nascut/fatat/avortat/abandonat prin periferiiile tiganiile brashovului/buzaului, nu ai inca kizda de camila/vaca, nu ai 80-100 de kile in viu la inaltimea ta de o pula si un lat de palma, ai curaj sa mergem de mana sa-ti faci analizele, ca sa fiu sigur ca nu mai esti botanista aurolaca purtatoare de hpv, hepatita, hiv, ebola si ciuma bubonica, te iau de nevasta cu inca vro doo capre si trei oi la pachet, si mergem in muntzi paduri ca sa nu te mai futa nici aricii/harciogii in afara de mine, iti garantez cel putzin vreo 60-70 de puli pe luna, pe macar primii doi ani, daca nu ma plictisesc de basinile tale si asta daca nu aratzi ca scapata din horror stupid movies ori din lanul de papushoi/cucuruz, ce zici, te bagi la familia traditionala ? :) https://www.youtube.com/watch?v=C_U8RFJTZpU Salut-o pe randunela din partea mea. :D Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 15, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Boala grea nu caterinca... Imi pare rau pentru tine! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Pasa-pysy-pyzdy, daca nu esti vreun pui de cioara ouat si nu nascut/fatat/avortat/abandonat prin periferiiile tiganiile brashovului/buzaului, nu ai inca kizda de camila/vaca, nu ai 80-100 de kile in viu la inaltimea ta de o pula si un lat de palma, ai curaj sa mergem de mana sa-ti faci analizele, ca sa fiu sigur ca nu mai esti botanista aurolaca purtatoare de hpv, hepatita, hiv, ebola si ciuma bubonica, te iau de nevasta cu inca vro doo capre si trei oi la pachet, si mergem in muntzi paduri ca sa nu te mai futa nici aricii/harciogii in afara de mine, iti garantez cel putzin vreo 60-70 de puli pe luna, pe macar primii doi ani, daca nu ma plictisesc de basinile tale si asta daca nu aratzi ca scapata din horror stupid movies ori din lanul de papushoi/cucuruz, ce zici, te bagi la familia traditionala ? :) https://www.youtube.com/watch?v=C_U8RFJTZpU Salut-o pe randunela din partea mea. :D http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g139627426425597896.jpg 3 4 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Buna seara tuturor! :) Imi era dor de voi! Ce mai faceti? Nu dăm bani la oamenii străzii ! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum