tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 @Chris, pai exprima si tu totul cum trebuie de la capul locului mai iubire. Tu si kataly, care a uitat sa scrie in recenzie ca de fapt eu am inceput cu masajul, el doar s-a oferit sa fie el cel care face...si ca subliniase de la telefon ca pe asta vrea sa se concentreze intalnirea...eh, detalii marunte. E ceva si cu talentul asta...oratoric.. ori il ai ori ba. Cred ca in noaptea asta incep sa scriu cartea despre care vorbeam pe blog. Urati-mi mana lunga. Saru' mana. 2 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Uau! O carte! Grea misiune! Mult succes! Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Asteptam cu interes s-o citim! Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Multumesc frumos Link spre comentariu
codruts Reputație: 20 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Buna seara, Este prima mea recenzie, asa ca voi fi concis, fara, insa, a omite detaliile pe care le consider relevante. Am contul de ceva timp si am si experimentat cu diverse specimene, insa nu am oferit, pana acum, recenzii (fie pentru ca experienta in sine a fost de la mediocra la acceptabila - cu cateva exceptii dezamagitoare, fie pentru ca nu am vazut cum povestea - chiar si savuroasa, bine povestita - ar putea fi altora de folos cu ceva, fie din lene/egocentrism, fie din cauza comunitatii, care, pe langa clienti si cucoane de consum, mai contine si curve proaste, cu nume de pasarica - fara nicio legatura cu profesia in sine, educatia, sau chiar sexul: nici o schimbare de sex nu te schimba, daca esti o curva proasta, cu atat mai putin o facultate). Printre altele, pentru ca nu ma simteam comod sa vorbesc despre sex cu straini. Tinei ii fac, insa, o recenzie, pentru ca a fost eleganta. Ne-am cunoscut vineri (nu am avut acces la internet pana acum).Desi a nimerit un taximetrist autist (in fapt, nu a nimerit unul din acei unicorni rari - mai rari decat oamenii fara HPV - care chiar te pot duce pe strada X, la numarul Y), a asteptat, cuminte, sa vin si sa o conduc (pe jos - aprox. 30 de minute) de acolo de unde fusese aruncata peste bord, pana la mine acasa.Aici am baut vin, am facut schimb de impresii literare, ne-am spalat reciproc, ne-am futut doua ore si ea a fumat. Nu radeti, am zis ca sunt concis. Acum, Tina e eleganta pentru ca mi-a cerut (nu spus) sa stau cu ea la telefon, pana ajung acolo, ca sa nu se plictiseasca. Pentru ca a scos o lumanare din geanta, a pus-o pe masa si a aprins-o - lucru cel putin emotionant. Pentru ca si-a aprins tigarile de la ea (lumanarea). Pentru ca nu a stat cu ochii pe ceas (nici nu am ceasuri in casa, dar nici ea nu si-a verificat - macar o data - telefonul) si totusi, faimosul ceas biologic al femeilor i-a sunat cu oarecare exactitate, anuntand-o cand trebuie sa plece. Pentru ca a decolat frumos, nu in pripa, dupa ce ne-am spalat (separat). M-a asteptat sa ma imbrac si, mergand in aceeasi directie, am condus-o la metrou. Tina nu accepta dominare, finalizare orala sau sex anal. Chiar si cea faciala a ramas la stadiu de amenintare, subsemnatul fiind, de fiecare data, prea impacient.Insa, daca esti un domn, te lasa sa o ciupesti usurel de sau sa o plesnesti suav pe fesele foarte bine echilibrate ca forma, marime si densitate, sa o tragi atent de par, sa ii duci mainile la spate, sa o strangi responsabil de gat, sau chiar sa ii introduci doua degete in gura cu buze moi si calde si limba purtatoare de pierce. Eu am rugat-o frumos si a acceptat sa imi si repete fraze simple, cu degetele adanc pe gat (nu a vrut, insa, sa imi spuna "te iubesc"...) Tina stie sa poarte o conversatie. Mie imi place sa fac pe desteptul, insa nu am reusit sa o prind cu nimic. Poseda talentul (rar) al doamnelor care stiu sa dea un raspuns adecvat, sau sa taca in lipsa acestuia. Nu in ultimul rand, este prima cucoana (poate nu am avut eu noroc) care mi-a lasat impresia unui om, nu a unei unelte. Note: Aspect fizic: 9 (desi a nascut, Tina arata aproape impecabil. Cu ceva abdomene pentru tonifiere, poate primi usor 10)Sex oral - 10 (desi il facuram sub acoperire, nu s-a simtit diferenta - lucru rar)Sex normal - 8,5 (miscari empatice, poate sa conduca dar si sa urmeze. Nu trebuie insa sa ii stricam machiajul - respect principiul, respect persoana, insa as fi preferat sa nu fie astfel)Sex anal - N/AGFE - 9 (aici simt nevoia sa specific: pentru atitudine si comportament - 10 lejer. Este insa usor rezervata si, pana/daca ajunge sa aiba incredere in tine, poarta un 'poker face' oarecum detasat si precaut. Este foarte rentabil sa o faci sa rada)Locatie - 10 cu felicitari (nu pentru ca este casa mea si sunt ironic si stupid, ci pentru ca se deplaseaza cu curaj in cele mai dubioase zone ale orasului) Daune totale: 605 RON (cu bacsis). Ii doresc Tinei succes si va doresc tuturor o seara placuta in continuare. Codrut Silvestru 9 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Buna ziua dragi oameni, ca tot se vorbea de omenie mai sus, am norocul sa cunosc numai oameni deosebiti de la un timp incoace, nu stiu cum se face Dar numai ca... vroiam sa va anunt ca voi pleca prin Oradea un pic din nou.. simt nevoia sa mai plec de acasa, imi iau si steroizii cu mine ) sper sa ma intorc si mai slabuta. Asa ca de pe data de 12 nu vom mai fi impreuna. Acolo voi sta aprox o saptamana, apoi voi reveni in Bucuresti unde voi stationa inca 2 saptamani, maxim 3, fiindca voi parasi tara din nou si sper ca Germania sa-mi aduca noroc, caci pe acolo n-am fost inca. Acesta fiind calendarul meu de activitati, va sarut si va urez o zi frumoasa! Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Sa ne scrii. O sa ne fie dor de tine, ca cainelui de untura. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Si-asa e bine, macar exista dorul. Hai te pup, ca tare rautacios esti Sa ne scrii. O sa ne fie dor de tine, ca cainelui de untura. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Ceo mai face Tina ? Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Ceo mai face Tina ?Invaţă limba germana. Vrea sa stie ce inseamna 'schön Arsch'. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Buna ziua dragi oameni, ca tot se vorbea de omenie mai sus, am norocul sa cunosc numai oameni deosebiti de la un timp incoace, nu stiu cum se face Dar numai ca... vroiam sa va anunt ca voi pleca prin Oradea un pic din nou.. simt nevoia sa mai plec de acasa, imi iau si steroizii cu mine ) sper sa ma intorc si mai slabuta. Asa ca de pe data de 12 nu vom mai fi impreuna. Acolo voi sta aprox o saptamana, apoi voi reveni in Bucuresti unde voi stationa inca 2 saptamani, maxim 3, fiindca voi parasi tara din nou si sper ca Germania sa-mi aduca noroc, caci pe acolo n-am fost inca. Acesta fiind calendarul meu de activitati, va sarut si va urez o zi frumoasa!Eu zic sa ramai aici...nu iti schimba norocul! Link spre comentariu
asasasa Reputație: 15 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Link spre comentariu
asasasa Reputație: 15 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 pe 08 noembrie vei fii in buc ?se poate o prog ? Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Nu ) Link spre comentariu
2015 Reputație: -2 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:tel aviv Oras:tel aviv Partajează Postat Octombrie 18, 2015 buna vin in curand la bucuresti si am vrut sa stiu la care hoteluri nu trebuie escora sa arare buletinul la receptie? merci frumos Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Marriot , Hilton , Radisson ....... p'astea le stiu eu , da' cred ca mai sunt.......... Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Hello, multzam de grija tuturor, am revenit in Bucuresti, incep lucrul de maine. Numai bine! Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 hey :-) ... poze facute de @Fotograf profesionist kiss:) 8 Link spre comentariu
fotograf profesionist Reputație: 2 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2015 A fost o adevarata placere sa colaboram 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Kiss big brother <3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Kiss big brother <3e ala a lu' roberta ? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Octombrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Nu stiu, cred ca e acelasi E the best oricum. Are o rabdare incredibila, tot respectul. Chiar se pricepe. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Sau fotograful sau manechinul nu e ce trebuie, pana si eu as fi facut poze mai reusite PS. am un Iphone 6 Gold Link spre comentariu
kzsz84 Reputație: 991 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Hello all, O mica recenzie, scurt si la obiect: Tina este , un pic altfel sa zicem , dar intr-un mod placut. Are un gram de diferit care te atrage si in acelasi timp te pune pe ganduri . Avand in vedere ca recenzia necesita note (desi mie personal descrierile mi s-au parut mai utile) : Aspect : 9 frumusica foc, punctul forte ochii Corp: 8 puctul forte pielea fina,Oral: 9 ... sincer 10 nici nu stiu pt ce s-ar da, plus ca nu mi-au placut copiii de 10 la scoalaNormal: 9 , cam tarziu si cam oboist eu dar ea ft okGFE: 9 , desi eu nu l-am privit ca un GFE, aici punctez cat de placuta e ca fel de a fi , cu mentiunea sa fiti pe aceeasi lungime cat de cat (sa se inteleaga daca o privesti ca o gaurica decat te va privi corespunzator sunt sigur)Timp ... cred 2,5 h , 600 ron PS pt Tina: mai tii minte ce ai zis cand ai intrat si ai luat un loc ? e posibil sa fi iesit mai bine daca iti urmai sfatul acela si mutam a doua zi , dar tot o experienta placuta De recomandat : da , cel putin o data pentru ca e ft simpatica 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Dragii mei, cum nemernicului din nădragi i se făcuse chef de prostii aseară, m-am gândit să apelez la una din cele 2-3variante ale mele pentru seri în care nu am chef să ies. Telefoanele închise! Plm... Mă gândesc atunci să o sun pe Tina, cu care mă întânisem o dată, cam acum un an. Sun, îmi răspunde, și stabilim ora. Ajunge fără să întârzie, și am regăsit-o pe fata haioaă și non-conformistă pe care o știam. Un pic mai reținută parcă, mai tristă - are și ea ca noi toți pe ale sale, dar o plăcută companie. Bem un păhărel de vin, discutăm de una, de alta, după care se cere la duș. Trec eu apoi la deratizare și începem treaba. Sărutări pe gât, pe piept, pântec...se joacă cu piconelul până îl duce la forma convenabilă, pune cauciucul și dă drumul la un oral foarte bun, în ciuda prezenței acestuia. Cu ceva deepuleț, cu lins, supt, ouțe așișderea, cu scuipat și măscărit bine, c-așai trebuie. Se urcă pe mine, se înfige gemând ușurel și începe rodeo. trecem în misionar ... și mai plăcut, apoi, inevitabila căpriță. Pompez vârtos până obosesc, că deh...vârsta și reluăm oralul, finalizănd în cele din urmă ... în balon. Despre Tina: nu mai reiau descrierea, am făcut-o acum un an. Schimbarea e părul blond, tuns drept, până pe la umeri aproape. Draguță la față, proporționată la trup, cu sânii aceia cu formă mai neobișnuită Prestatia de bună calitate, știe ce face și o face bine. Note: - chip: 9,00- corp: 8,50- oral; 9,00- normal: 9,00- GFE/atitudine: 8,50 (cum spuneam, mai rezevată ca anul trecut- curățenie/igienă: 9,50Halatul a fost 400 lei pentru cam 1,5 h. Concluzii: Tina este o bună soluție pentru serile în care vă e lene să ieșiți. Punctuală, drăguță, cu tehnică f. bună, vă poate mobila plăcut p seară. Așa că ... FUTEȚI-O FRAȚILOR, C'AȘA-I TREBUIE! 15 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum