justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 27, 2019 Slava domnului sunt destui prostiAstia inca tot traiesc cu impresia ca scriem cum scriem ca nu putem altfel.Vorbesc de prosti :))))))Respect pt clujenii intregi la cap ca aia s oameni de bun simtRespect pentru Anymu si cei care nu stau atarnache sa linga pizde la ecranRestul is apa di ploaie :) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 Respect pentru Anymu si cei care nu stau atarnache sa linga pizde la ecranRestul is apa di ploaie :)A zis baba ca ma baneaza AhahahahahahahahaTu-ti dai seama cat tupeu :))))))) 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 27, 2019 A zis baba ca ma baneaza AhahahahahahahahaTu-ti dai seama cat tupeu :)))))))=))Are valoare d'aia mareNici tantarii n-ar fute-o=)) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 =))Are valoare d'aia mareNici tantarii n-ar fute-o=))E pa jeajichi :))) 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 27, 2019 E pa jeajichi :)))=)) 4
Vizitator ssavoy Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 Au aparut lingaii =))Lingeristi mai rau ca la București Ai da plm=))Esti sigur ca nu “au aparut lingvistii” ai vrut sa scrii? Ce-am scris eu si ce-ai inteles tu... Hai ca va las in lumea voastra ca oricum stiam ca n-am cu cine
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 27, 2019 Esti sigur ca nu “au aparut lingvistii” ai vrut sa scrii? Ce-am scris eu si ce-ai inteles tu... Hai ca va las in lumea voastra ca oricum stiam ca n-am cu cineDu-te tare si întoarce-te incetScriu cum vrea plmLingvistule ( lingeristule ) 3
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 27, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 27, 2019 Buna dimi ,astăzi este ultima mea zi in Cluj . Sunt disponibilă pentru programări :*Recenzii și poze găsiți de la pagina 1 la 12 și 16 :*
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 27, 2019 E pa jeajichi :))) adica ARE VALOAREA DEA'AIA MARE? 7 5
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 27, 2019 A zis baba ca ma baneaza AhahahahahahahahaTu-ti dai seama cat tupeu :))))))) care bābāciune zice ca te baneaza?intreb eu TUpeu_TUpeu?dc?ai injosito?ai defāimat-o? 6 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 care bābāciune zice ca te baneaza?intreb eu TUpeu_TUpeu?dc?ai injosito?ai defāimat-o?Astept sa fiu banat de dsoara.Tanya Mi-a promis si daca ea promite am inteles ca asa e. Nu cred ca mai apuca contul asta dimineata :no2 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 27, 2019 Astept sa fiu banat de dsoara.Tanya Mi-a promis si daca ea promite am inteles ca asa e. Nu cred ca mai apuca contul asta dimineata :no2 Nu sunt ardelean dar..BATE VÂNTUL!!,apa sub pod..etc.Niciodata nimeni nu iti ia talentul.Tu il ai "pe vin'o incoace"sau cumicem noi machidoniii "cum mi ducu'. cumu mi'intorcu"?(adica tradus ai sens giratoriu, gen bumerang!.Ai talentul ala ca si pescuitul la caramidā!!! 6 5
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 27, 2019 Am vazut,ca spui pe litere, nu pe silabe , sau poate trebuie sa desenezii..sa fi inteles!! 6 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 Am vazut,ca spui pe litere, nu pe silabe , sau poate trebuie sa desenezii..sa fi inteles!!Si e posibil ca azi dsoara sa fi plecat. Nici un la revedere nici un futuva-n cur ,nimic pt cei care au vizitat-o si au platit-o.Dupa cum o stiam si ma si asteptam -o finuta .Acum ca am zis e posibil sa vina si sa rectifice situatia .I-au picat cerceii s-a blocat autobuzul,a picat meteoritu in oras au rapit-o ozn urile da ea voia .Ai de pula mea :))))) 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 28, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 28, 2019 Si e posibil ca azi dsoara sa fi plecat. Nici un la revedere nici un futuva-n cur ,nimic pt cei care au vizitat-o si au platit-o.Dupa cum o stiam si ma si asteptam -o finuta .Acum ca am zis e posibil sa vina si sa rectifice situatia .I-au picat cerceii s-a blocat autobuzul,a picat meteoritu in oras au rapit-o ozn urile da ea voia .Ai de pula mea :)))))O gasim pa Oradea =)) 3
veoricapasarik Reputație: 0 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Astept sa fiu banat de dsoara.Tanya Mi-a promis si daca ea promite am inteles ca asa e. Nu cred ca mai apuca contul asta dimineata :no2Haaaaa ai facut caraoche pa topingu cristinei mai ceva deca a facu lingau da prostitution pa topingu clarisei cu cosmarurile tantrice.Vezi ca o sa vie la tine la USA si o sa te Banat si Transilvania, hauleu baiatu mio pey nu se tine cristina de o promisiune, cand o face? Se tineeee, cum sa nu, teh vei trezi cu un cap dah cal an pat, ai grije, se tine de cuvant asa cum psdu seh tine dah promisiuni! 2
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 29, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 29, 2019 Eu mi-am luat la revedere de la toți cei care m-au vizitat face to face , frumos :) Face mai mult de cât sa scriu aici .Hai , va pup . Sunt in vacanța :) 2
pif2017 Reputație: 4803 Postat Martie 29, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Martie 29, 2019 Tanya iti doresc drumuri bune. Sa te intorci cu bine !! 2
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Eu mi-am luat la revedere de la toți cei care m-au vizitat face to face , frumos :)Face mai mult de cât sa scriu aici .Hai , va pup . Sunt in vacanța :) du-te tare! 1 1
tmr Reputație: 9 Postat Martie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2019 esti foarte si foarte foarte frumoasa :inlovee 1
schroedinger_pussy Reputație: 15 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:roi Oras:roi Postat Aprilie 1, 2019 @administrator - propun o deratizare a topicului (termen specific pentru cine lucrează cu baze de date). Mulțumesc.
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 3, 2019 Hello dragii mei , vineri revin in Cluj pentru o săptămâna . Va pup :* Locația va fi tot pe strada Venus nr 22A :*
pif2017 Reputație: 4803 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Aprilie 3, 2019 Te asteptam Tanya, cu mult drag !!! 1
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 3, 2019 Te asteptam Tanya, cu mult drag !!!Te pup :x 1
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Hello dragii mei , vineri revin in Cluj pentru o săptămâna . Va pup :* Locația va fi tot pe strada Venus nr 22A :*Dacă îl ții pe iuby în frâu, poate te mai vizitez :) până la urmă ești pe placul meu, frumoasă,slim, servicii bune, dar unele lucruri mă deranjează :). Mă bucur că revii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum