Sari la conținut

Melania, cea mai frumoasa chubby 0728488232

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da, la fel știam și eu, ca lucrează rar și trebuie sa insiști pe whatsapp și sa i spui pana când poate sa ți răspunda. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost eu acum vreo doua luni. Este mult mai piți decat in trecut. E buna de ciocan, dar parca avea mai mult farmec atunci cand semana cu 'vecina civila' ...

Pe langa asta, e paranoia rau de tot. Vorbeste de rupe si are niste povesti de le-ar crede doar baronul Munchaussen.... 

Sexul mult mai slab la toate capitolele... Clar nu mai revin.... 

• Like 3
  • Mersi 1
Postat
Acum 3 ore, siro1652 a spus:

Am fost eu acum vreo doua luni. Este mult mai piți decat in trecut. E buna de ciocan, dar parca avea mai mult farmec atunci cand semana cu 'vecina civila' ...

Pe langa asta, e paranoia rau de tot. Vorbeste de rupe si are niste povesti de le-ar crede doar baronul Munchaussen.... 

Asa este, a slabit mult si nu mai seamana cu ‘vecina civila’ iar la actiune cred ca depinde daca are chef sau nu. Raportul calitate pret era rezonabil pentru mine.

De cateva luni nu am mai dat de ea deloc si pare ca are tel inchis. De asta am intrebat aici.

• Oras:zona de nord
  • Oras:zona de nord
Postat
La 04.02.2025 la 12:53, kelo_1980 a spus:

A mai reusit cineva sa dea de ea? Pare ca are tel inchis sau sunt eu blocat

100% esti blocat ! De 4 luni nu vede mesajele nici de la mine.

Are clienti din circuitul inchis, asta e, trecem mai departe nu o poti contacta.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
On 2/5/2025 at 5:28 AM, siro1652 said:

confirm ce zice colegul 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.