kasparian Reputație: 6196 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Noiembrie 29, 2019 Disponibilă până la ora 1:00! Va pupăcesc! :* :* :*Wow, ce bine arati imbracata!!! :) 3
witcher Reputație: 16308 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2019 Wow, ce bine arati imbracata!!! :) Cum adica, ai fost de atatea ori si niciodata nu te-a asteptat imbracata ? :D 2
johnyyxxx Reputație: 3 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2019 Buna seara futaciosi, este pentru prima oara cand postez pe forum desi sunt membru de ceva timp.Motivul pentru care postez: Bianca Am vizitat-o pe Bianca in urma cu aproximativ 2 saptamani si desi initial am fost reticent in a o suna, trebuie sa recunosc ca nu mi-a parut rau!Este o fata foarte frumoasa ( genul dupa care intorci capul pe strada ) si cu care ai ce vorbi. In pat am fost foarte placut surprins de ce stie sa faca. Fata este la next level si din punctul meu de vedere ar trebui sa fie la top deja. Note:Oral: 10Normal 10GFE: 10 As fi dat nota 20 :D daca ar face FK si CIM - dar inteleg si respect decizia ;)@Bianca_blue: Te pup si ne vedem curand ;) 3
kasparian Reputație: 6196 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Noiembrie 29, 2019 Cum adica, ai fost de atatea ori si niciodata nu te-a asteptat imbracata ? :DNu asa, imbracata de strada. M-a asteptat in costumatii "de serviciu" , dar culmea ca mie asa mi se pare mai sexy :) Na, eu sunt mai pe natural, ca gusturi. Cel putin la femei si la muzica (ascult multa clasica) :D 6
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Noiembrie 29, 2019 Autor Postat Noiembrie 29, 2019 Buna seara futaciosi, este pentru prima oara cand postez pe forum desi sunt membru de ceva timp.Motivul pentru care postez: Bianca Am vizitat-o pe Bianca in urma cu aproximativ 2 saptamani si desi initial am fost reticent in a o suna, trebuie sa recunosc ca nu mi-a parut rau!Este o fata foarte frumoasa ( genul dupa care intorci capul pe strada ) si cu care ai ce vorbi. In pat am fost foarte placut surprins de ce stie sa faca. Fata este la next level si din punctul meu de vedere ar trebui sa fie la top deja. Note:Oral: 10Normal 10GFE: 10 As fi dat nota 20 :D daca ar face FK si CIM - dar inteleg si respect decizia ;)@Bianca_blue: Te pup si ne vedem curand ;)Mulțumesc, te pup si te mai aștept cu drag! :* 1
kykatt Reputație: 1 Postat Noiembrie 29, 2019 Postat Noiembrie 29, 2019 La ora asta e tarziu daca ridic si eu mana??
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Noiembrie 30, 2019 Autor Postat Noiembrie 30, 2019 Bună dragilor, disponibilă pana mai târziu,va pup .Weekend plăcut! :* :* :* :* 6
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Noiembrie 30, 2019 Autor Postat Noiembrie 30, 2019 Disponibile pana mai târziu, va pupacim! :* :* :* 3
geronisis Reputație: 253 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 30, 2019 Cunosc fata-dupa mine nu merita deplasarea la ea . 7
witcher Reputație: 16308 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2019 Cunosc fata-dupa mine nu merita deplasarea la ea . Da' dupa tine la care merita deplasarea ? 4
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Decembrie 1, 2019 Autor Postat Decembrie 1, 2019 Cunosc fata-dupa mine nu merita deplasarea la ea .Ia spune puiul meu mamifer de unde ma cunosti ??? 4
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Decembrie 1, 2019 Autor Postat Decembrie 1, 2019 La Multi Ani Romanii me.i va iubesc natural Iubesc Romania cu toate ca ofut toti 4
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Decembrie 1, 2019 Autor Postat Decembrie 1, 2019 Despre tara Tara-ncepe chiar cu mine,Parte sunt si eu din ea:Sangele ce-mi curge-n vineE un rau din tara mea. Tara-ncepe langa mine,Casa mea e-un strop de tara,Curtea, stupul de albine,Lacu-n care-not in vara. 4
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Decembrie 1, 2019 Autor Postat Decembrie 1, 2019 La multi ani!!! Romania . La multi ani ,Ninfomane.com 3
daudau Reputație: 1 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Decembrie 1, 2019 Face anal Ioana?
geronisis Reputație: 253 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 2, 2019 Da' dupa tine la care merita deplasarea ? La ora actuala , din cele active Roxana-calea victorieialina kynkiTasha de la topRoxy de pa mihai bravu - baba novacantonia mcdonaldsadinaantoni 2
geronisis Reputație: 253 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 2, 2019 Ia spune puiul meu mamifer de unde ma cunosti ??? Am fost la tine cand lucrai in infectia aia de pe dorobanti 7
kasparian Reputație: 6196 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Decembrie 2, 2019 Am fost la tine cand lucrai in infectia aia de pe dorobanti Fratilor, fara legatura cu subiectu', da' tocmai mi-am adus aminte sa va dau o informatie foarte, foarte importanta si de actualitate: vedeti ca vin sarbatorile, poate vreti sa calatoriti, sa nu va mai lasati pacaliti de agentiile astea de turism sa mergeti in Dubai, ca e țeapă curata!!! Am fost eu pe-acolo prin '91 si... nimic de vazut, pustiu total!Ma rog, faceti cum vreti, da' sa nu ziceti ca nu v-am spus... 7
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2019 Fratilor, fara legatura cu subiectu', da' tocmai mi-am adus aminte sa va dau o informatie foarte, foarte importanta si de actualitate: vedeti ca vin sarbatorile, poate vreti sa calatoriti, sa nu va mai lasati pacaliti de agentiile astea de turism sa mergeti in Dubai, ca e țeapă curata!!! Am fost eu pe-acolo prin '91 si... nimic de vazut, pustiu total!Ma rog, faceti cum vreti, da' sa nu ziceti ca nu v-am spus...😜😜😜 2
calin04 Reputație: 817 Postat Decembrie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2019 Faceți show lesbi? Și la ce preț? Mersi
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Decembrie 22, 2019 Autor Postat Decembrie 22, 2019 Bună dragilor, disponibilă pana la ora 23:00! :* Va pup! :* :* :* 5
bobby4nimfo Reputație: 34 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Salajan Oras:Salajan Postat Decembrie 23, 2019 Preturi mai pune cineva? M.am uitat vreo 10 pagini in urma si nu am gasit nimic ;)
bianca_blue Reputație: 22942 Postat Decembrie 23, 2019 Autor Postat Decembrie 23, 2019 Preturi mai pune cineva? M.am uitat vreo 10 pagini in urma si nu am gasit nimic ;)Nu cred ca scri asta cand la mine la fiecare postare apare si lista cu servici si pret
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum