Sari la conținut

Bianca_blue 0738056658

Postări Recomandate

• Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Nu mai apare semnatura draga mea,decat pe Full Version!!

Multi stiu,putini cunosc!!

Dar titlul topicului, unde apare si numarul de telefon, se vede si pe versiunea Mobile, nu-i asa? ;)

Plus ca eu nu prea inteleg cum te poti informa asa cum trebuie de pe forumul asta fara sa deschizi, din cand in cand, si versiunea full... Macar ca sa vezi pozele ca lumea, pe un ecran mai mare :D

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

corect :))

Dar titlul topicului, unde apare si numarul de telefon, se vede si pe versiunea Mobile, nu-i asa? ;)

Plus ca eu nu prea inteleg cum te poti informa asa cum trebuie de pe forumul asta fara sa deschizi, din cand in cand, si versiunea full... Macar ca sa vezi pozele ca lumea, pe un ecran mai mare :D

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0

Ieu tarancuta ???

Se pare ca se ma gaseste cate un frustrat sa imi strice liberul ,off chiar me mila de cate uni ca nu mai au locuri in spitalele de nebuni dar oricum nu sa gasit leac pentru prostie .

La cum ai ortografiat vezi ca ii dai apa la moara! :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0

Daca tot mi-ai dat un punct, pana la cat mai esti disponibila azi sau daca mai esti disponibila maine(stiu ca vine anul nou, am intrebat nu am dat cu parul) dar mi-a placut ca ai simtul umorului! :girly

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Daca tot mi-ai dat un punct, pana la cat mai esti disponibila azi sau daca mai esti disponibila maine(stiu ca vine anul nou, am intrebat nu am dat cu parul) dar mi-a placut ca ai simtul umorului! :girly

Boss...pi trii rivinii!!!😛😂ðŸ‘
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...