Sari la conținut

Ântrebare

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mah oamini buni...am si io o ântrebare...

Tat citesc anunturi dila feti si tat apari iegspresia asta cari suna cam ciudat. Dupe voi cum ie coriect: "nu intru cu bile"...sau..."nu intră cu bile". Io zicca ciel moi coriect ar fi: "cu bile nu intră"...dara asta ridica alta ântriebare: "di uni şti" ???

:)

• Like 3
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Bile...o fi vorba de "balls"...deci intră( de fata zic!!!) doar cu cei...castrați?:)) Câtă discriminare!

• Like 1
Postat

Aaaa...eu mă prind mai greu, Amelia! Deci cei care avem bile...tre' să le scoatem...la intrare. Vorba aia..." nu mai intră cum intra...":))

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu e vorba de discriminare :) ...e vorba de anumite obiecte considerate "periculoase"

Amelico "cu bile nu intra"...au aflat din experienta,zic eu :P si nu cred ca a fost una care merita repetata... :)

Postat

Dieci...io am cunoscut o fata dasta cari zicea ca nui plasi cu bile. Am cunoscuto bini...si iti zic io ca intra si trenu !!!

:)))))))))

• Like 5
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

La una  se auzea ecoul OLARIHUU ..OLARIHUU, 

• Like 6
Vizitator
Postat

Dieci...io am cunoscut o fata dasta cari zicea ca nui plasi cu bile. Am cunoscuto bini...si iti zic io ca intra si trenu !!!

:)))))))))

:) In cazul asta,cred ca e vorba mai mult de perceptia psihica,decat de cea fizica...

Vizitator
Postat

Io creca ie moi digraba perceptiia la aia dişi pun bili !!! ;)

Oare de ce fac asta? :)

Postat

Io creca di plictiseala !!!

Prind o zi ca asta...cind nisi cîinili nuti vini sal dai afara din casa şil lasi sa se pişe pi covor...si se gindiesc: "Mah...cie pula mia sa fac io azi sa ies din starea asta ? Gata...ştu...am un rulment prin casa si creca il sparg ca sa iau bilili din iel si sa mi li pun pi pula. Imi moi trebe o lamă ruginita si nişti izolirband si sa moara vaca di nu devin spaima iegscortelor cu pizda larga !!!".

:)))))))))))

• Like 3
Postat

Prind o zi ca asta...cind nisi cîinili nuti vini sal dai afara din casa şil lasi sa se pişe pi covor...si se gindiesc: "Mah...cie pula mia sa fac io azi sa ies din starea asta ? Gata...ştu...am un rulment prin casa si creca il sparg ca sa iau bilili din iel si sa mi li pun pi pula. Imi moi trebe o lamă ruginita si nişti izolirband si sa moara vaca di nu devin spaima iegscortelor cu pizda larga !!!".

si mai faci si o "strunā"

un topic mai vechiutzz...https://nimfomane.com/forum/topic/642-gaura-in-penis/

• Like 6
Postat

Struna ??? Aia cie naiba moi ie ???

cu pār de cal....citeste topicul ala

• Like 6
Postat

Obiceiuri practicate pe scara larga in puscariile din Romania....o sursa medicala din interiorul unui penitenciar mi-a povestit odata chestii de-astea....te crucesti, nu alta  .. unii dintre "fericitii posesori" sunt convinsi ca daca au barbatia "tunata" cu bile...gata...stiu "totul despre sex"...au kama suthra la degetul mic. Se viseaza "idolii femeilor"- niste "gigolo" cica...plini de infectii genitale.

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

tehnic vorbind, rulmentii sunt lagare de alunecare. deci bilele ar trebui sa ajute ca daca e kizda stramta . alea se invart si se aude ca la carucioarele alea din mina:))

• Like 3
Postat

v

• Like 3
Vizitator cavadoro
Postat

Oare de ce fac asta? :)

Posibil sa creada (in mintea lor ingusta) ca o vor avea mereu tare ca fierul. :laugh2

Vizitator cavadoro
Postat

Struna ??? Aia cie naiba moi ie ???

Nu cred ca vrei sa stii! Am cunoscut o fata (cu multi ani in urma) care a ajuns la spital dupa o experienta din asta. In general cei care au "struna" ori sunt folositi de altii, ori hotarasc ei ca "X" sau "Y" trebuie pedepsit(a).

Postat

• Like 3
Vizitator
Postat

Ce faci la aeroport când sună detectorul ?!

Vă prezint cariciul, lua-mi-ați bilele ?! ;)

• Oras:CT
  • Oras:CT
Postat

Din ăsta am avut eu când eram puști, dar se toceau cam repede rulmenții.

post-196341-0-87409900-1543514379_thumb.jpg

• Like 1

Postat

Mah oamini buni...azi am cetit un anunt pi Publi cu una cari acciepta cu bile. Parca kear si an cur dak meaduc bini aminti !!! Osa caut anuntu iei ! :))))

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare