Sari la conținut

Diana Victoriei 0736357414

Vizitator saamm24

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Care incearca sa imi spuna si mie :) dau o bere si o trimitere la doctor daca e nevoie =)))

Postat

numele meu este DIANA. Sunt o tipă manierata, cu bun simt,răbdătoare, comunicativa și foarte jucăușă. POZELE SUNT REALE . Dacă vrei să petrecem câteva clipe de neuitat nu ezita să mă suni.,IMI REZERV DREPTUL DE A IMI SELECTA CLIENTII... Pupici❤️❤️

Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

Superbă niste detalii de servicii si preț 🤔🤔😘

• Oras:California Sacramento
Postat

100 fin / 200h, oral/normal/masaj, Calea Victoriei 112, nu lucreza cu programari, sunati cand sunteti prin zona, garanteaza ca ea este in poze.

• Like 5
  • Minus 1
Postat

RECENZIE:
Aspect: - (domnisoara undeva la 1.70cm , ochi caprui, sani medii, fund rotund, putina burtica, carne moale, tatuaj la mana stanga)
Oral: 7 (protejat, pe repede inainte fara atentie la bijuterii, cateva incercari de deep, fara cim)
Normal: 8 (protejat, refuza pozitii)
Gfe: - (inexistent, fara FK)
Atitudine: 9 (vorbareata, dar pe repede inainte)
Igiena: 10 (nimic suspect)
Halat: 100 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:
Am luat legatura prin telefonic cu domnisoara si am stabilit sa o sun cand sunt in zona pentru ca nu este pe principiul cu programari.
Ajuns in zona am sunat si mi-au fost date restul detaliilor. Acum ajuns in locatie am fost intampinat de 3 domnisoare foarte primitoare la modul ca daca vreau sa o facem in 2,3, etc. Nici una din cele cele 3 nu este fata din poze, mentionez ca toate sunt mai "creole". Una din fete cu care am intrat (banuind ca este Diana din anunt) e undeva la 1.70cm , ochi caprui, sani medii, fund rotund, putina burtica, carne moale, tatuaj la mana stanga. In prima camera o debandata de nedescris :)
Am facut un dus dupa ce am primit prosop si totul a fost pe repede inainte. Atat oralul cat si normalul a fost protejat, chiar refuza anumite pozitii la normal.
Am terminat la normal in balonas dupa cateva pozitii.
Un moment comic a fost cand eram in timpul actiunii auzeam colega Dianei zicand ceva de genul, "e ocupat, revin-o in 15minute", la modul ca e un singur pat si e deja ocupat. Pot spune ca nu mi-a placut si nu o sa mai revin.

Notite
1)Lasat banutii inainte la cererea domnisoarei
2)Atitudine de fast-fuck
3)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii, dar auzeam colegele din camera alaturata vorbind tare
4)Geme fals si tare

Nu recomand

• Like 33
  • Minus 1
Postat

Mulțumiri pidsadera dar tare cred ca nu ai dat peste aceiasi tipă cu cea din primele poze și despre care face referire symc mai sus, cel puțin din celelalte recenzii reiese ca e foarte lipicioasă, high gfe / fk, foarte respectuoasa + alte preturi.

• Like 2
Postat

Mulțumiri pidsadera dar tare cred ca nu ai dat peste aceiasi tipă cu cea din primele poze și despre care face referire symc mai sus, cel puțin din celelalte recenzii reiese ca e foarte lipicioasă, high gfe / fk, foarte respectuoasa + alte preturi.

• Oras:Nu spun
  • Oras:Nu spun
Postat

Tipele alea i-au furat pozele primei fete, ar trebui mutat topicul la tepare. In recenzie se mentioneaza ca nici una din cele 3 fete e tipa din poze.

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Poate da o fuga si in Bucuresti 😊. Fetele din Republica Moldova sunt bine primite in Capitala.

Postat

RECENZIE:

Aspect: - (domnisoara undeva la 1.70cm , ochi caprui, sani medii, fund rotund, putina burtica, carne moale, tatuaj la mana stanga)

Oral: 7 (protejat, pe repede inainte fara atentie la bijuterii, cateva incercari de deep, fara cim)

Normal: 8 (protejat, refuza pozitii)

Gfe: - (inexistent, fara FK)

Atitudine: 9 (vorbareata, dar pe repede inainte)

Igiena: 10 (nimic suspect)

Halat: 100 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:

Am luat legatura prin telefonic cu domnisoara si am stabilit sa o sun cand sunt in zona pentru ca nu este pe principiul cu programari.

Ajuns in zona am sunat si mi-au fost date restul detaliilor. Acum ajuns in locatie am fost intampinat de 3 domnisoare foarte primitoare la modul ca daca vreau sa o facem in 2,3, etc. Nici una din cele cele 3 nu este fata din poze, mentionez ca toate sunt mai "creole". Una din fete cu care am intrat (banuind ca este Diana din anunt) e undeva la 1.70cm , ochi caprui, sani medii, fund rotund, putina burtica, carne moale, tatuaj la mana stanga. In prima camera o debandata de nedescris :)

Am facut un dus dupa ce am primit prosop si totul a fost pe repede inainte. Atat oralul cat si normalul a fost protejat, chiar refuza anumite pozitii la normal.

Am terminat la normal in balonas dupa cateva pozitii.

Un moment comic a fost cand eram in timpul actiunii auzeam colega Dianei zicand ceva de genul, "e ocupat, revin-o in 15minute", la modul ca e un singur pat si e deja ocupat. Pot spune ca nu mi-a placut si nu o sa mai revin.

Notite

1)Lasat banutii inainte la cererea domnisoarei

2)Atitudine de fast-fuck

3)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii, dar auzeam colegele din camera alaturata vorbind tare

4)Geme fals si tare

Nu recomand

Trei curve într-un pat, Jerome K Jerome se rostogolește în sicriu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...