anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 16, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 7
new_cont_users Reputație: 252 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 2DAD21AA-5F72-41E3-95A5-E26B3C442042.jpegServicii?Tarife?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 16, 2019 Scuze ca imi permit să intervin , dar a zis fata ca detaliile le ofera doar telefonic. 3
nid 35 Reputație: 637 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2019 Servicii?Tarife?Le găsești pe prima pagina.. 1
nid 35 Reputație: 637 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2019 Servicii?Tarife?Le găsești pe prima pagina..
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 17, 2019 Bună dragilor! 😠Sunt disponibil pentru programări :te sunMă puteți contacta la numărul de telefon: 0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau poți să-mi postezi un scurt mesaj pe PMâ—ï¸Ma găsiți în zona pietei Kogălniceanu, detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 18, 2019 Bună dragilor! 😠Sunt disponibil pentru programări :te sunMă puteți contacta la numărul de telefon: 0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau poți să-mi postezi un scurt mesaj pe PMâ—ï¸Ma găsiți în zona pietei Kogălniceanu, detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 19, 2019 Bună dragilor! 😠Sunt disponibil pentru programări :te sunMă puteți contacta la numărul de telefon: 0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau poți să-mi postezi un scurt mesaj pe PMâ—ï¸Ma găsiți în zona pietei Kogălniceanu, detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, precum și diverse entități dubioase, Azi, in timp ce unii se certau pe alte topicuri, am reîntâlnito pe Prințesa Ana. Echipata cu o rochiță roz vaporoasa, de zâna, chiar mireasa. Am reușit sa o dezechipez si a fost mirific. Am retrăit momentele de la momentul inițial, când ne-am cunoscut (vremuri de aur). Draga mea Ana, scumpa mea, nu știu sa dau note, dar as încerca un 10 +Mulțumesc din inimioara! 1
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, precum și diverse entități dubioase, Azi, in timp ce unii se certau pe alte topicuri, am reîntâlnito pe Prințesa Ana. Echipata cu o rochiță roz vaporoasa, de zâna, chiar mireasa. Am reușit sa o dezechipez si a fost mirific. Am retrăit momentele de la momentul inițial, când ne-am cunoscut (vremuri de aur). Draga mea Ana, scumpa mea, nu știu sa dau note, dar as încerca un 10 +Mulțumesc din inimioara! intalnito ? =))rochita roz da mireasa =))
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Gramatical am greșit, dar mult mai putan decât alții.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Ianuarie 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Ianuarie 19, 2019 Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, precum și diverse entități dubioase, Azi, in timp ce unii se certau pe alte topicuri, am reîntâlnito pe Prințesa Ana. Echipata cu o rochiță roz vaporoasa, de zâna, chiar mireasa. Am reușit sa o dezechipez si a fost mirific. Am retrăit momentele de la momentul inițial, când ne-am cunoscut (vremuri de aur). Draga mea Ana, scumpa mea, nu știu sa dau note, dar as încerca un 10 +Mulțumesc din inimioara! ne doare`n pula =)) 5
otrava7 Reputație: 248 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Ai vrea sa stii Oras:Ai vrea sa stii Postat Ianuarie 19, 2019 ne doare`n pula =)) Prea lingau este partache asta :( 4
dantas Reputație: 155 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2019 Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, precum și diverse entități dubioase, Azi, in timp ce unii se certau pe alte topicuri, am reîntâlnito pe Prințesa Ana. Echipata cu o rochiță roz vaporoasa, de zâna, chiar mireasa. Am reușit sa o dezechipez si a fost mirific. Am retrăit momentele de la momentul inițial, când ne-am cunoscut (vremuri de aur). Draga mea Ana, scumpa mea, nu știu sa dau note, dar as încerca un 10 +Mulțumesc din inimioara! As fi vizitat-o si eu dar imi este frica sa nu ma bati la iesire, de ciuda ca ti-am atins mireasa :( 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 19, 2019 Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, precum și diverse entități dubioase, Azi, in timp ce unii se certau pe alte topicuri, am reîntâlnito pe Prințesa Ana. Echipata cu o rochiță roz vaporoasa, de zâna, chiar mireasa. Am reușit sa o dezechipez si a fost mirific. Am retrăit momentele de la momentul inițial, când ne-am cunoscut (vremuri de aur). Draga mea Ana, scumpa mea, nu știu sa dau note, dar as încerca un 10 +Mulțumesc din inimioara! Te pup dragule :*
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Ianuarie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Ianuarie 20, 2019 Gramatical am greșit, dar mult mai putan decât alții. esti prost facut sarmale 5
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 As fi vizitat-o si eu dar imi este frica sa nu ma bati la iesire, de ciuda ca ti-am atins mireasa :(Nu bat, doar iubesc :) 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 esti prost facut sarmaleCum ați dedus? 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Buna dragilor! ðŸ˜Sunt disponibilă pentru programări :callyouMa puteți contacta la numărul de telefon:0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£3ï¸âƒ£0ï¸âƒ£7ï¸âƒ£6ï¸âƒ£2ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£4ï¸âƒ£ sau îmi puteți lasă un mesaj scurt pe PMâ—ï¸Ma puteți găsi in zona pietei Kogălniceanu,detaliile vi le pot oferi doar telefonic :* 1
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 Domnilor, cu respect. Acum ceva vreme am vizitat și eu aceasta domnita. Reușesc sa stabilesc întâlnirea prin sms și la ora stabilita ma prezint la locația domnișoare prin zona Kogălniceanu. Domnilor nu pot sa sun decit ca aceasta gagica, pe lingă faptul ca ii tare bună de pula ii și foarte frumoasa. Acțiunea în sine nu pot sa spun ca a ieșit din tipar cu ceva anume. Am avut parte de o ora cu sex ok, un oral protejat nu cine știe ce apoi trecut la normal, aici a fost foarte mișto, fata se fute talent, ii place pula, geme mișto, te trage în ea și chiar preia inițiativa. I am aplicat și eu niște limbi în pasarica citeva minute bune, sper ca i a plăcut. O pasarica frumoasa cu o igiena impecabila. Per ansamblu, o experienta ok cu o domnișoară foarte frumoasa și sexy. Ca note aspectul domnișoarei 10,foarte frumoasa și sexy, sinii superbi, fund bombat și picioare frumoase, cu o piele fina și bronzata. Sex oral 7,aici mai are de învățat sau poate, cine știe, nu i am fost eu cumva pe plac, sex normal 9 daaa aici ii mișto,se vede și se simte ca ii place pula. O ora plăcută în compania unei gagici, repet,chiar frumoasa și sexy. Cadoul 400 rhon. Domnii mei o duminica superba sa aveți. Fetelor la fel. 7 1
romulusromulus Reputație: 73 Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 Este cam ciudata la telefon...intrerupe in timp ce spune detaliile si apoi blocheaza nunarul. Are o manie cu blocatul nunerelor, am vazut ca s-a mai plans un confrate...incepe sa semene cu varianta ei initiala. Sa vedem continuarea cu frumusica asta. De ce te comporti asa??!! 1
otrava7 Reputație: 248 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:Ai vrea sa stii Oras:Ai vrea sa stii Postat Ianuarie 20, 2019 esti prost facut sarmale La cat de varza e fac sarmale cu el:( 1
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Domnilor, cu respect. Acum ceva vreme am vizitat și eu aceasta domnita. Reușesc sa stabilesc întâlnirea prin sms și la ora stabilita ma prezint la locația domnișoare prin zona Kogălniceanu. Domnilor nu pot sa sun decit ca aceasta gagica, pe lingă faptul ca ii tare bună de pula ii și foarte frumoasa. Acțiunea în sine nu pot sa spun ca a ieșit din tipar cu ceva anume. Am avut parte de o ora cu sex ok, un oral protejat nu cine știe ce apoi trecut la normal, aici a fost foarte mișto, fata se fute talent, ii place pula, geme mișto, te trage în ea și chiar preia inițiativa. I am aplicat și eu niște limbi în pasarica citeva minute bune, sper ca i a plăcut. O pasarica frumoasa cu o igiena impecabila. Per ansamblu, o experienta ok cu o domnișoară foarte frumoasa și sexy. Ca note aspectul domnișoarei 10,foarte frumoasa și sexy, sinii superbi, fund bombat și picioare frumoase, cu o piele fina și bronzata. Sex oral 7,aici mai are de învățat sau poate, cine știe, nu i am fost eu cumva pe plac, sex normal 9 daaa aici ii mișto,se vede și se simte ca ii place pula. O ora plăcută în compania unei gagici, repet,chiar frumoasa și sexy. Cadoul 400 rhon. Domnii mei o duminica superba sa aveți. Fetelor la fel.Te pup dragule și te mai aștept oricând ai plăcerea sa ma revezi :P :*
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 20, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Autor Postat Ianuarie 20, 2019 Este cam ciudata la telefon...intrerupe in timp ce spune detaliile si apoi blocheaza nunarul. Are o manie cu blocatul nunerelor, am vazut ca s-a mai plans un confrate...incepe sa semene cu varianta ei initiala. Sa vedem continuarea cu frumusica asta. De ce te comporti asa??!!Îmi pare rău dacă ți-am blocat tie numărul. Eu ii blochez numai pe cei care fac mișto de mine sau care îmi trag teapa. Probabil ca ma deranjat ceva anume la tine dacă ți-am blocat numărul. Dar dacă m-am înșelat și te-am blocat din greșeala, atunci scuza-ma. Scrie-mi pe PM ce număr ai si rezolvam problema. O seara buna! :*
altadata Reputație: 4456 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Ianuarie 21, 2019 Îmi pare rău dacă ți-am blocat tie numărul. Eu ii blochez numai pe cei care fac mișto de mine sau care îmi trag teapa. Probabil ca ma deranjat ceva anume la tine dacă ți-am blocat numărul. Dar dacă m-am înșelat și te-am blocat din greșeala, atunci scuza-ma. Scrie-mi pe PM ce număr ai si rezolvam problema. O seara buna! :*Nu iti poate scrie PM, nu este membru colorat! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum