anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2020 Buna dragilor! Sunt disponibilă de la ora 16:00 pana la ora 21:00. Pupici :* Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2020 Dragilor am plecat de la birou, nu mai sunt disponibilă. Va aștept mâine cu drag :* Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2020 Buna dragilor! Sunt disponibilă pentru programări. :* Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 Buna dragilor!! Sunt disponibilă după ora 14:00. Va pup și va aștept cu drag :* DE8A01A9-985D-4952-9ABE-73348E2786F3.jpegMamă, vă dați seama dacă vă face asta un șpagat așa în... Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2020 Buna dragilor! Astăzi sunt disponibilă pana la ora 18:00!! Mâine nu lucrez... :D Link spre comentariu
sandino Reputație: -4 Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 Într-o vreme făcea și anal .Patricia ? 1 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2020 Buna!! Sunt disponibilă pana la ora 20:00 :*. PS:@sandino,nu mai fac anal =))) Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2020 Buna! Dragilor, sunt disponibilă la 13:00-15:30 și 17:00-19:00. In cazul in care nu va răspund la timp, rog sa mi-se specifice clar ora pana la care pot sa va scriu sau sa sun. :* :D Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2020 Buna dragilor!! Sunt disponibilă pana la ora 18:00 ;) :x 3 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Februarie 13, 2020 RECENZIE:Locatie: 8.8 (calea Vitan, reper Mall Vitan)Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.70 cm, zambet frumos, ochi verzi, par lung 2 nuante, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, cateva kg in plus nederanjant, bronzata la solar)Oral: N/A (protejat, a fost putin pentru a puncta)Normal: 9.5 (protejat, se implica, accepta pozitii, panteruta)Gfe: 9.5 (saruta pe corp, saruta, FK da)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina, a facut dus in prezenta mea)Halat: 600 RON (pentru 2 ore)Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in prima parte a lunii februarie; eu o cunosteam pe domnisoara Anabella, mai fusesem in trecut la ea cand activa pe strada Ion Brezoianu si a fost o intalnire memorabila. Acum a fost la fel, Anebella este o persoana foarte glumeata, plina de viata, haioasa, m-a asteptat pe tocuri, imbracata intr-o fustita scurta care ii scotea in evidenta fundul bombat. Locatia este ok, geluri de dus la baie, un pat care rezista la turatii mari, muzica pusa de la TV. In fata patului o masuta si o mica canapea unde mi-am lasat hainele de iarna.Venisem cu gandul sa facem mai mult sex normal, asa ca am ales sa fac putin sex oral protejat + meniul zilei 69, urmand normalul. La normal, siesta :) , am schimbat o sumedenie de pozitii, ii place ce face, da contre, geme natural, te trage in tine, saruta pasional, FK da. La normal cel mai mult o avantajeaza pozitia LOT, o strangi bine de solduri si de fundul tare bombat, se infinge cu bazinul in pula bine de tot. Anabella a folosit si lubrifiant la normal, este stramta (deci mare grija). Au fost cateva momente super excitante de dirty talk intre noi care au dus la un futai pe cinste :) . Pozitiile le stie dupa nume si stie cum sa stea sa obtina maximul de placere. Desi initial stabilisem doar o ora in compania Anebellei, am prelungit cu inca o ora, asa de bine a fost ^_^ . Notite)1)Lasat banutii inainte la cererea domnisoarei2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii3)Accepta 694)Momente excitante de "dirty talk" de ambele parti5)Am observat ca isi da tot interesul sa pleci cu zambetul pe buze de la ea6)Pe durata intalnirii a rulat o muzica placuta pentru atmosferaM-am simtit foarte bine cu Anabella si voi reveni 11 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 13, 2020 RECENZIE:ii place ce face, da contre, geme natural, te trage in tine, saruta pasional, FK da. M-am simtit foarte bine cu Anabella si voi reveni"GFE(fără FK) :*" Eu cred ca te-a luat valu'ðŸ¤Sau acest serviciu este disponibil doar la varianta de doua ore.Cred ca esti singurul care spune ca a avut parte de FK pasional😂😂👠Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Februarie 13, 2020 "GFE(fără FK) :*" Eu cred ca te-a luat valu'Sau acest serviciu este disponibil doar la varianta de doua ore.Cred ca esti singurul care spune ca a avut parte de FK pasionaleu am facut FK cu domnisoara inca din primele 30 minute ^_^ 2 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2020 RECENZIE:Locatie: 8.8 (calea Vitan, reper Mall Vitan)Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.70 cm, zambet frumos, ochi verzi, par lung 2 nuante, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, cateva kg in plus nederanjant, bronzata la solar)Oral: N/A (protejat, a fost putin pentru a puncta)Normal: 9.5 (protejat, se implica, accepta pozitii, panteruta)Gfe: 9.5 (saruta pe corp, saruta, FK da)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina, a facut dus in prezenta mea)Halat: 600 RON (pentru 2 ore) Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in prima parte a lunii februarie; eu o cunosteam pe domnisoara Anabella, mai fusesem in trecut la ea cand activa pe strada Ion Brezoianu si a fost o intalnire memorabila. Acum a fost la fel, Anebella este o persoana foarte glumeata, plina de viata, haioasa, m-a asteptat pe tocuri, imbracata intr-o fustita scurta care ii scotea in evidenta fundul bombat. Locatia este ok, geluri de dus la baie, un pat care rezista la turatii mari, muzica pusa de la TV. In fata patului o masuta si o mica canapea unde mi-am lasat hainele de iarna.Venisem cu gandul sa facem mai mult sex normal, asa ca am ales sa fac putin sex oral protejat + meniul zilei 69, urmand normalul. La normal, siesta :) , am schimbat o sumedenie de pozitii, ii place ce face, da contre, geme natural, te trage in tine, saruta pasional, FK da. La normal cel mai mult o avantajeaza pozitia LOT, o strangi bine de solduri si de fundul tare bombat, se infinge cu bazinul in pula bine de tot. Anabella a folosit si lubrifiant la normal, este stramta (deci mare grija). Au fost cateva momente super excitante de dirty talk intre noi care au dus la un futai pe cinste :) . Pozitiile le stie dupa nume si stie cum sa stea sa obtina maximul de placere. Desi initial stabilisem doar o ora in compania Anebellei, am prelungit cu inca o ora, asa de bine a fost ^_^ . Notite)1)Lasat banutii inainte la cererea domnisoarei2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii3)Accepta 694)Momente excitante de "dirty talk" de ambele parti5)Am observat ca isi da tot interesul sa pleci cu zambetul pe buze de la ea6)Pe durata intalnirii a rulat o muzica placuta pentru atmosfera M-am simtit foarte bine cu Anabella si voi reveniTe mai aștept cu drag 💋💋💋 2 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2020 "GFE(fără FK) :*" Eu cred ca te-a luat valu'ðŸ¤Sau acest serviciu este disponibil doar la varianta de doua ore.Cred ca esti singurul care spune ca a avut parte de FK pasional😂😂ðŸ‘Hello!! Am introdus și FK in servicii,dar asta o fac in funcție de igiena și compatibilitate =)) 3 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2020 Buna dragilor!! Astăzi sunt disponibilă 13:00-19:00. :* Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 13, 2020 Hello!! Am introdus și FK in servicii,dar asta o fac in funcție de igiena și compatibilitate =))Felicitari!!!😘foarte frumos din partea ta!!🥰😠1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Bravoooo Patricia. 2 Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Februarie 13, 2020 Hello!! Am introdus și FK in servicii,dar asta o fac in funcție de igiena și compatibilitate =))Pai trebuia sa spui ca suntem incompatibili, ca plecam de la inceput :DEu te-am intrebat... (30 ian, ora 13 ;)) 1 Link spre comentariu
sandino Reputație: -4 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 e 'oață rău 1 Link spre comentariu
geraltorivia Reputație: -1 Postat Februarie 13, 2020 Partajează Postat Februarie 13, 2020 Eo stiti ce vreau sa fac?Sa mai citesc o recenzia de-a lu doctor panaramaPacat ca printzesele s-au dovedit a fii niste succubusuri care i-au mancat creeri cu pizdele lor **spam editat** Cine ar fi crezut ca pizda mananca creeri, ca si cum cand e pula an ea, le suge la barbati creeru prin pula an timp ce o fute.Ceva simplu, ca si cum bagi pula an aspirator si dai drumu la aspirator, aceasi senzatie, am ancercat io cu un Dyson dupe ce am vazut reclama la el pa canalu lu Linus Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2020 Felicitari!!!foarte frumos din partea ta!!:* Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2020 Bravoooo Patricia.:* Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2020 Pai trebuia sa spui ca suntem incompatibili, ca plecam de la inceput :DEu te-am intrebat... (30 ian, ora 13 ;))Îmi pare rău :* Link spre comentariu
kasparian Reputație: 6196 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Partajează Postat Februarie 14, 2020 Îmi pare rău :*Sunt convins :PEu nu pot sa spun ca-mi pare rau, pentru ca totusi experienta mea cu tine a fost destul de ok. Esti frumusica, simpatica, buna (chiar foarte buna) la sex... Daca erai si sincera asupra motivului pentru care m-ai refuzat la FK (ba chiar si la sarutari pe buze), poate ma "lipeam" de tine. Eu oricum nu fortez sau insist niciodata pe FK, imi place sa las lucrurile sa se defasoare natural si atunci cand exista placere reciproca. Totusi nu ma asteptam la o "evitare" atat de neta, nu mi s-a mai intamplat pana acum cu nicio fata din cele care practica FK (iar tu il introdusesesi deja in servicii, dupa cum mi-ai spus in prezentarea de pe whatsapp si dupa cum stau marturie si recenziile dinainte) ... Dar hai sa spunem ca nu asta m-a deranjat cel mai tare, ci modul in care ai incercat sa ma aburesti dupa, cand te-am intrebat care a fost problema ta cu mine. Intrebarea a fost una sincera (pentru ca eu imi doresc sa ma imbunatatesc si, eventual, sa corectez aspectele care ar putea fi neplacute la mine), dar tu m-ai "servit" cu tot felul de gogosi cu care nu ai facut decat sa-mi insulti inteligenta ;) Per total, am ramas cu impresia ca am asistat la un spectacol de teatru (destul de bine regizat, recunosc), cu o actrita buna si versata (sub toata aparenta de copilita aiurita pe care incerci sa o "vinzi"), dar fara nimic sincer. Or, asta nu e tocmai tipul de GFE pe care il caut eu, chiar din contra... Asta e si motivul pentru care am preferat sa nu-ti scriu o recenzie (pentru ca as fi fost subiectiv si poate te-as fi nedreptatit, mai ales ca foarte multi colegi agreeaza exact tipul asta de actorie) si pentru care, probabil, nu am sa mai revin. Totusi, un sfat: daca tot oferi un serviciu, incearca sa cobori putin pragul de "compatibilitate" si refuza-i doar pe cei la care ai un motiv serios. Altfel, vei da senzatia ca ai doar niste "alesi speciali" cu care o faci si ii vei face pe toti ceilalti sa se simta prost. Succes! 4 Link spre comentariu
anabella96 Reputație: 1395 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2020 Sunt convins :PEu nu pot sa spun ca-mi pare rau, pentru ca totusi experienta mea cu tine a fost destul de ok. Esti frumusica, simpatica, buna (chiar foarte buna) la sex... Daca erai si sincera asupra motivului pentru care m-ai refuzat la FK (ba chiar si la sarutari pe buze), poate ma "lipeam" de tine. Eu oricum nu fortez sau insist niciodata pe FK, imi place sa las lucrurile sa se defasoare natural si atunci cand exista placere reciproca. Totusi nu ma asteptam la o "evitare" atat de neta, nu mi s-a mai intamplat pana acum cu nicio fata din cele care practica FK (iar tu il introdusesesi deja in servicii, dupa cum mi-ai spus in prezentarea de pe whatsapp si dupa cum stau marturie si recenziile dinainte) ... Dar hai sa spunem ca nu asta m-a deranjat cel mai tare, ci modul in care ai incercat sa ma aburesti dupa, cand te-am intrebat care a fost problema ta cu mine. Intrebarea a fost una sincera (pentru ca eu imi doresc sa ma imbunatatesc si, eventual, sa corectez aspectele care ar putea fi neplacute la mine), dar tu m-ai "servit" cu tot felul de gogosi cu care nu ai facut decat sa-mi insulti inteligenta ;) Per total, am ramas cu impresia ca am asistat la un spectacol de teatru (destul de bine regizat, recunosc), cu o actrita buna si versata (sub toata aparenta de copilita aiurita pe care incerci sa o "vinzi"), dar fara nimic sincer. Or, asta nu e tocmai tipul de GFE pe care il caut eu, chiar din contra... Asta e si motivul pentru care am preferat sa nu-ti scriu o recenzie (pentru ca as fi fost subiectiv si poate te-as fi nedreptatit, mai ales ca foarte multi colegi agreeaza exact tipul asta de actorie) si pentru care, probabil, nu am sa mai revin. Totusi, un sfat: daca tot oferi un serviciu, incearca sa cobori putin pragul de "compatibilitate" si refuza-i doar pe cei la care ai un motiv serios. Altfel, vei da senzatia ca ai doar niste "alesi speciali" cu care o faci si ii vei face pe toti ceilalti sa se simta prost. Succes!Sincer nici măcar nu îmi aduc aminte cine ești.. In România am făcut FK doar cu 3 clienți.. încă sunt la început și fac numai cu cei care se întorc la a doua sau a treia întâlnire .. nu fac cu niciun client nou FK. ;) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum