Sari la conținut

Anabella/Patricia/‭0790384337!! Blonde Girl ♥️

Postări Recomandate

• Oras:Mount Rainier

RECENZIE:
Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.70 cm, zambet frumos, ochi verzi, par lung 2 nuante, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, cateva kg in plus nederanjant, bronzata la solar)
Oral: N/A (protejat, a fost putin pentru a puncta)
Normal: 9.5 (protejat, se implica, accepta pozitii, panteruta)
Gfe: 9.5 (saruta pe corp, saruta, FK da)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina, a facut dus in prezenta mea)
Halat: 600 RON (pentru 2 ore)

Naratiunea:
Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in prima parte a lunii februarie; eu o cunosteam pe domnisoara Anabella, mai fusesem in trecut la ea cand activa pe strada Ion Brezoianu si a fost o intalnire memorabila. Acum a fost la fel, Anebella este o persoana foarte glumeata, plina de viata, haioasa, m-a asteptat pe tocuri, imbracata intr-o fustita scurta care ii scotea in evidenta fundul bombat. Locatia este ok, geluri de dus la baie, un pat care rezista la turatii mari, muzica pusa de la TV. In fata patului o masuta si o mica canapea unde mi-am lasat hainele de iarna.
Venisem cu gandul sa facem mai mult sex normal, asa ca am ales sa fac putin sex oral protejat + meniul zilei 69, urmand normalul. La normal, siesta :) , am schimbat o sumedenie de pozitii, ii place ce face, da contre, geme natural, te trage in tine, saruta pasional, FK da. La normal cel mai mult o avantajeaza pozitia LOT, o strangi bine de solduri si de fundul tare bombat, se infinge cu bazinul in pula bine de tot. Anabella a folosit si lubrifiant la normal, este stramta (deci mare grija). Au fost cateva momente super excitante de dirty talk intre noi care au dus la un futai pe cinste :) . Pozitiile le stie dupa nume si stie cum sa stea sa obtina maximul de placere. Desi initial stabilisem doar o ora in compania Anebellei, am prelungit cu inca o ora, asa de bine a fost ^_^ .

Notite)
1)Lasat banutii inainte la cererea domnisoarei
2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii
3)Accepta 69
4)Momente excitante de "dirty talk" de ambele parti
5)Am observat ca isi da tot interesul sa pleci cu zambetul pe buze de la ea
6)Pe durata intalnirii a rulat o muzica placuta pentru atmosfera

M-am simtit foarte bine cu Anabella si voi reveni

• Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

RECENZIE:ii place ce face, da contre, geme natural, te trage in tine, saruta pasional, FK da.

"GFE(fără FK) :*"

Eu cred ca te-a luat valu'🤭

Sau acest serviciu este disponibil doar la varianta de doua ore.

Cred ca esti singurul care spune ca a avut parte de FK pasional😂😂ðŸ‘

Link spre comentariu

Eu cred ca te-a luat valu'

Cred ca esti singurul care spune ca a avut parte de FK pasional

eu am facut FK cu domnisoara inca din primele 30 minute ^_^

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

RECENZIE:

Aspect: 9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.70 cm, zambet frumos, ochi verzi, par lung 2 nuante, sani medii frumosi, fund rotund, carne tare, cateva kg in plus nederanjant, bronzata la solar)

Oral: N/A (protejat, a fost putin pentru a puncta)

Normal: 9.5 (protejat, se implica, accepta pozitii, panteruta)

Gfe: 9.5 (saruta pe corp, saruta, FK da)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)

Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina, a facut dus in prezenta mea)

Halat: 600 RON (pentru 2 ore)

Naratiunea:

Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in prima parte a lunii februarie; eu o cunosteam pe domnisoara Anabella, mai fusesem in trecut la ea cand activa pe strada Ion Brezoianu si a fost o intalnire memorabila. Acum a fost la fel, Anebella este o persoana foarte glumeata, plina de viata, haioasa, m-a asteptat pe tocuri, imbracata intr-o fustita scurta care ii scotea in evidenta fundul bombat. Locatia este ok, geluri de dus la baie, un pat care rezista la turatii mari, muzica pusa de la TV. In fata patului o masuta si o mica canapea unde mi-am lasat hainele de iarna.

Venisem cu gandul sa facem mai mult sex normal, asa ca am ales sa fac putin sex oral protejat + meniul zilei 69, urmand normalul. La normal, siesta :) , am schimbat o sumedenie de pozitii, ii place ce face, da contre, geme natural, te trage in tine, saruta pasional, FK da. La normal cel mai mult o avantajeaza pozitia LOT, o strangi bine de solduri si de fundul tare bombat, se infinge cu bazinul in pula bine de tot. Anabella a folosit si lubrifiant la normal, este stramta (deci mare grija). Au fost cateva momente super excitante de dirty talk intre noi care au dus la un futai pe cinste :) . Pozitiile le stie dupa nume si stie cum sa stea sa obtina maximul de placere. Desi initial stabilisem doar o ora in compania Anebellei, am prelungit cu inca o ora, asa de bine a fost ^_^ .

Notite)

1)Lasat banutii inainte la cererea domnisoarei

2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii

3)Accepta 69

4)Momente excitante de "dirty talk" de ambele parti

5)Am observat ca isi da tot interesul sa pleci cu zambetul pe buze de la ea

6)Pe durata intalnirii a rulat o muzica placuta pentru atmosfera

Te mai aștept cu drag 💋💋💋
  • Like 2
Link spre comentariu

Eu cred ca te-a luat valu'🤭

Cred ca esti singurul care spune ca a avut parte de FK pasional😂😂ðŸ‘

Hello!! Am introdus și FK in servicii,dar asta o fac in funcție de igiena și compatibilitate =))
  • Like 3
Link spre comentariu

Eo stiti ce vreau sa fac?

Sa mai citesc o recenzia de-a lu doctor panarama

Pacat ca printzesele s-au dovedit a fii niste succubusuri care i-au mancat creeri cu pizdele lor **spam editat**

Cine ar fi crezut ca pizda mananca creeri, ca si cum cand e pula an ea, le suge la barbati creeru prin pula an timp ce o fute.

Ceva simplu, ca si cum bagi pula an aspirator si dai drumu la aspirator, aceasi senzatie, am ancercat io cu un Dyson dupe ce am vazut reclama la el pa canalu lu Linus

Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Îmi pare rău :*

Sunt convins :P

Eu nu pot sa spun ca-mi pare rau, pentru ca totusi experienta  mea cu tine a fost destul de ok. Esti frumusica,  simpatica, buna (chiar foarte buna) la sex... 

Daca erai si sincera asupra motivului pentru care m-ai refuzat la FK (ba chiar si la sarutari pe buze), poate ma "lipeam" de tine.

Eu oricum nu fortez sau insist niciodata pe FK,  imi place sa las lucrurile sa se defasoare natural si atunci cand exista placere reciproca. Totusi nu ma asteptam la o "evitare" atat de neta, nu mi s-a mai intamplat pana acum cu nicio fata din cele care practica FK (iar tu il introdusesesi deja in servicii, dupa cum mi-ai spus in prezentarea de pe whatsapp si dupa cum stau marturie si recenziile dinainte) ...

Dar hai sa spunem ca nu asta m-a deranjat cel mai tare, ci modul in care ai incercat sa ma aburesti dupa, cand te-am intrebat care a fost problema ta cu mine. Intrebarea a fost una sincera (pentru ca eu imi doresc sa ma imbunatatesc si, eventual, sa corectez aspectele care ar putea fi neplacute la mine), dar tu m-ai "servit" cu tot felul de gogosi cu care nu ai facut decat sa-mi insulti inteligenta ;)

Per total, am ramas cu impresia ca am asistat la un spectacol de teatru (destul de bine regizat, recunosc), cu o actrita buna si versata (sub toata aparenta de copilita aiurita pe care incerci sa o "vinzi"), dar fara nimic sincer. Or, asta nu e tocmai tipul de GFE pe care il caut eu, chiar din contra...

Asta e si motivul pentru care am preferat sa nu-ti scriu o recenzie (pentru ca as fi fost subiectiv si poate te-as fi nedreptatit, mai ales ca foarte multi colegi agreeaza exact tipul asta de actorie) si pentru care, probabil, nu am sa mai revin.

Totusi, un sfat: daca tot oferi un serviciu, incearca sa cobori putin pragul de "compatibilitate" si refuza-i doar pe cei la care ai un motiv serios. Altfel, vei da senzatia ca ai doar niste "alesi speciali" cu care o faci si ii vei face pe toti ceilalti sa se simta prost.

Succes!

• Like 4
Link spre comentariu

Sunt convins :P

Eu nu pot sa spun ca-mi pare rau, pentru ca totusi experienta  mea cu tine a fost destul de ok. Esti frumusica,  simpatica, buna (chiar foarte buna) la sex... 

Daca erai si sincera asupra motivului pentru care m-ai refuzat la FK (ba chiar si la sarutari pe buze), poate ma "lipeam" de tine.

Eu oricum nu fortez sau insist niciodata pe FK,  imi place sa las lucrurile sa se defasoare natural si atunci cand exista placere reciproca. Totusi nu ma asteptam la o "evitare" atat de neta, nu mi s-a mai intamplat pana acum cu nicio fata din cele care practica FK (iar tu il introdusesesi deja in servicii, dupa cum mi-ai spus in prezentarea de pe whatsapp si dupa cum stau marturie si recenziile dinainte) ...

Dar hai sa spunem ca nu asta m-a deranjat cel mai tare, ci modul in care ai incercat sa ma aburesti dupa, cand te-am intrebat care a fost problema ta cu mine. Intrebarea a fost una sincera (pentru ca eu imi doresc sa ma imbunatatesc si, eventual, sa corectez aspectele care ar putea fi neplacute la mine), dar tu m-ai "servit" cu tot felul de gogosi cu care nu ai facut decat sa-mi insulti inteligenta ;)

Per total, am ramas cu impresia ca am asistat la un spectacol de teatru (destul de bine regizat, recunosc), cu o actrita buna si versata (sub toata aparenta de copilita aiurita pe care incerci sa o "vinzi"), dar fara nimic sincer. Or, asta nu e tocmai tipul de GFE pe care il caut eu, chiar din contra...

Asta e si motivul pentru care am preferat sa nu-ti scriu o recenzie (pentru ca as fi fost subiectiv si poate te-as fi nedreptatit, mai ales ca foarte multi colegi agreeaza exact tipul asta de actorie) si pentru care, probabil, nu am sa mai revin.

Totusi, un sfat: daca tot oferi un serviciu, incearca sa cobori putin pragul de "compatibilitate" si refuza-i doar pe cei la care ai un motiv serios. Altfel, vei da senzatia ca ai doar niste "alesi speciali" cu care o faci si ii vei face pe toti ceilalti sa se simta prost.

Succes!

Sincer nici măcar nu îmi aduc aminte cine ești.. In România am făcut FK doar cu 3 clienți.. încă sunt la început și fac numai cu cei care se întorc la a doua sau a treia întâlnire .. nu fac cu niciun client nou FK. ;)
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...