Sari la conținut

Ana skinny - 0720608981

Postări Recomandate

• Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

RECENZIE:
Aspect: 8.5 (domnisoara frumusica undeva la 1.60cm , ochi caprui, par negru, sani medii frumosi moi, fund rotund mic, slim, cateva tatuaje pe corp)
Oral: 6 (neprotejat, ok, fara atentie la bijuterii, aceasi miscare repetata, fara deep)
Normal: 8 (protejat, este distanta, dar se implica, docila)
Gfe: N/A (inexistent)
Atitudine: 10 (placuta, timida si putin stresata la inceput, deschisa la discutii dupa ce te cunoaste putin si vede ca esti ok)
Igiena: 9 (piele fina, foloseste servetele umede)
Halat: 150 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Fiind prin zona Dristor am ales sa o sun pe Ana, raspuns foarte rapid, mi-a comunicat unde sa ajung, bloc, scara fara a mai fi nevoie de vreo confirmare din partea mea. Eu stiam deja cam ce ofera de pe forum, dar ea foarte politicoasa mi-a zis cu mare rabdare lista ei de servicii, variantele 50 / 150 roni, cu o finalizare, 2 finalizari, cu ora ceva de genul asta. Este foarte calma cand mi-a spus serviciile ei, cred ca este satula sa le zica non stop, ca le viseaza. Nu mi-am batut prea tare capul, o ora i-am spus ca vreau sa raman. Mi-a deschis, era foarte cald la ea si mi-a placut ce am vazut. Ana este o domnisoara simpatica, mica de statura, avea tocuri de 16 cm cred pentru ca era inalta, dupa ce s-a dat jos de pe ele era micuta de tot. Era imbracata intr-o tinuta sexy neagra, cu parul prins in coc. TV-ul din fata patului este dat pe muzica, pe un volum mai mare decat cel normal. Din ce am inteles este asa din cauza babelor de pe acelasi palier care stau si scaneaza tot ce misca in scara scarii :))) , adevarate sisteme de supravegere ultra-performante. In camera de lucru este lipsa lumina, vine cea de la TV. Dupa ce am platit amenda, domnisoara Ana s-a dezbracat in timp record de haine, am vazut ca arata destul de bine la corp, are un tatuaj interesant pe partea dreapta (,unul din ele), sanii sunt medii placuti. Mi-a aratat unde pot sa ma dezbrac, nu folositi scaunul defect pentru ca vor cadea imediat hainele. Mi-a spus ca ea nu saruta si sa nu o sarut pe urechi, fata, de la gat in jos este ok. S-a asezat rapid in pat si a incercat sa se apuce pe treaba, dar am domolit-o usor, i-am zis ca avem destul timp si ca nu trebuie sa ne grabim. Foarte comic a fost explicatia ei ca nu o sa ma incadrez in cele 2 finalizari, it's ok din partea mea :D . Este o domnisoara placuta, politicoasa, am stat de vorba cu ea pentru a se destinde si ea, pentru ca am simtit ca este mai incordata. Oralul a fost ok cat sa ridice soldatul, la normal a fost mai bine, este foarte stramta, foloseste lubrifiant, s-a umezit natural. In LOT se misca bine de tot, miscari foarte puternice, se fereste de contact vizual, te asculta cu atentie la indicatii, este docila. In misionar a fost placut, o simti ca ii place si ei, te mangaie pe spate, sta bine; si aici se fereste de contact vizual. Foloseste servetele umede dupa pentru a colecta materialul rezultat. Eu nu am simtit deloc ca sunt grabit, am stat de vorba si dupa actiune, se vede ca are personalitate si este haioasa; stie sa pastreaze anumite limite si sa stea la distanta intr-un mod placut. Dupa actiune si-a lasat parul liber si ii statea mult mai bine, fiind putin cret. A fost o intalnire ok-ish din punctul meu de vedere, domnisoara Ana este o persoana placuta.

Notite)
1)Nu am auzit telefonul sunand in locatie
2)Accepta 69
3)Te roaga sa o anunti daca iti dai drumul la oral pentru ca nu face finalizare orala

• Like 16
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Neserioasă....mi a dat teapa am stabilim ca ajung in 20 min la ea si nu a mai raspuns

• Oras:In your mouth with my dick
Postat

3)Te roaga sa o anunti daca iti dai drumul la oral pentru ca nu face finalizare orala

Finalizare e faciala sau corporala ?

• Oras:bucharest
Postat

Finalizare e faciala sau corporala ?

din cate stiu finalizarea este doar in prezervativ.
Postat

din cate stiu finalizarea este doar in prezervativ.

A scris "pidsadera" ca trebuie sa o anunti cand iti dai drumul. Pai dacă nu pe fata, gura,corp ....atunci unde ? Imi pune înapoi un prezervativ? :) :)
Postat

A scris "pidsadera" ca trebuie sa o anunti cand iti dai drumul. Pai dacă nu pe fata, gura,corp ....atunci unde ? Imi pune înapoi un prezervativ? :) :)

Pisadera a scris "daca iti dai drumul la oral",deci care prezervativ presupunand ca oralul este neprotejat? Dar daca vrei doar de oral chir sunt curios unde ai putea sa iti dai drumul?
  • Like 1
Postat

RECENZIE:

Pana la urma se finalizaeaza pe sanii ei sau dai pe jos ca nebunul ? Clarifica si tu 

Mai scrie cineva pe aici ca este 50 finalizarea sau 150 ora. Pai finalizarea e 50 lei adica 30 minute ? Ca asa mai bine trec zilnic pe la ea decat sa dau 150 lei :)

Postat

Singura in garsoniera?

este singura in garsoniera si la preturile practicate nu vad o alegere mai buna. Isi da silinta sa isi faca treaba ok, si are un bun simt iesit din comun, insa GFE este scazut cum au zis si colegii, pentru asa ceva e de cautat in alta parte.
  • Like 2
Postat

Nu am înțeles de ce e botezată in titlu “skinny”....mi se pare buna, in niciun caz scândura.

este destul de slabuta in realitatate, nu stiu daca chiar skinny cum e in titlu dar tinde usor catre categoria asta.
  • Like 2
Postat

Pana la urma se finalizaeaza pe sanii ei sau dai pe jos ca nebunul ? Clarifica si tu 

Mai scrie cineva pe aici ca este 50 finalizarea sau 150 ora. Pai finalizarea e 50 lei adica 30 minute ? Ca asa mai bine trec zilnic pe la ea decat sa dau 150 lei :)

finalizarea clasica este 80 lei, o finalizare de maximum 10 minute este 50 lei. Legat de finalizare de fiecare data am dat drumul in prezervativ.
  • Like 2
Postat

Nu a mai trecut nimeni?

am trecut eu de mai multe ori in ultima perioada ca avusesem treaba prin zona si am stat pentru un fast-sex. Isi face treaba cu sarguinta (poti sa o ai oricat de moarta nu se lasa pana nu o face lemn in 2 minute si te lasa sa o penetrezi adanc de tot la normal in pasarica aia micuta) , dar Gfe 0-atitudine rece si mecanica si fara o secunda de preludiu, altfel o fata cu un bun simt exceptional si corectitudine maxima. La banii pe care ii cere cu siguranta este cea mai buna pe piata ca raport pret/prestatie si aspect plus feeling ca asa mecanic si rapid cum presteaza se straduieste sa isi faca meseria.
  • Like 3
Postat

https://stor226877361.anuntul.ro/media/foto/imgs/2020/1/20/226877361.jpeg

este poza recenta.
  • Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

am fost si eu la ea de 2 ori cu ceva timp in urma.

garsoniera vizavi de dristor metrou.

daca vrei ceva bun, fara gfe, la 50 ron, eu recomand. Nu te grabeste dar nici nu te lasa sa o lalai.

• Like 1
Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0
Postat

tot pe intuneric presteaza?

Postat

Azi m am decis sa o vizitez pe Ana. Înainte cu o zi i au legătură telefonic și o întreb dacă o găsesc a doua zi la birou. Am stabilit ora.. o sun cu o jumatate de ora înainte de a ajunge pentru a mi zice exact care e blocul.

Urc în garsoniera unde m a așteptat într o costumație tip plasa și am rămas plăcut surprins de cât de bine arata... Cand am auzit preturile nu aveam mari asteptati dar surpriză.

Am ales varianta de juma de ora pentru a nu fi grăbit. M am dezbrăcat și am ales ON realizat destul de mediocru...a încercat un semi deep ajutata de mâini...după am trecut la NP ea stand deasupra... Își face trebea destul de bine...

Per total la banii ăștia nu ai ce sa ceri mai mult

ON 7

NP 7

GFE nu e căzul...s a axat pe prestarea serviciului și atat

Ca persoana e politicoasa iar garsoniera este ușor de găsit și curată. Dacă ești în zona și vrei sa ți faci treaba recomand. Dacă vrei mai mult încearcă în alta parte

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...