Sari la conținut

Ana skinny - 0720608981

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eram prin zona in seara asta si am sunat-o. Voce civilizata la primul apel. Ajung in 20 de minute. Telefon inchis O prind in cele din urma si-i spun ca sunt la Dristor Kebab si o intreb in ce directie trebuie sa merg spre a intalni minunata-i faptura. Imi repeta usor irascibila ca trebuie sa ajung la Dristor 1. Mai femeie, statia-i la 10 m de shaormarie.  Zi-mi in continuare unde merg ca intre timp, daca acceleram, ajungeam la Salajan. Usor sictirita, imi spune sta pe Camil Ressu. Intre timp, trecusem de semaforul din intersectia cu str. Ramnicu Valcea, si vreau sa-mi refigurez mental ruta, motiv pentru care o intreb daca trebuie sa merg spre Piata Ramnicu Sarat. Aici s-a rupt lantul de iubire ipotetica dintre noi si a racnit in telefon: ”pe Camil Reeeeessu” :) :) 

Am intors si mi-a trecut definitiv de futut la Dristor. :) :) 

Postat

Eram prin zona in seara asta si am sunat-o. Voce civilizata la primul apel. Ajung in 20 de minute. Telefon inchis O prind in cele din urma si-i spun ca sunt la Dristor Kebab si o intreb in ce directie trebuie sa merg spre a intalni minunata-i faptura. Imi repeta usor irascibila ca trebuie sa ajung la Dristor 1. Mai femeie, statia-i la 10 m de shaormarie.  Zi-mi in continuare unde merg ca intre timp, daca acceleram, ajungeam la Salajan. Usor sictirita, imi spune sta pe Camil Ressu. Intre timp, trecusem de semaforul din intersectia cu str. Ramnicu Valcea, si vreau sa-mi refigurez mental ruta, motiv pentru care o intreb daca trebuie sa merg spre Piata Ramnicu Sarat. Aici s-a rupt lantul de iubire ipotetica dintre noi si a racnit in telefon: ”pe Camil Reeeeessu” :) :)

nasol, ce sa zic, dar mi s-a intamplat de mai multe ori sa dau de fete care nu stiau nici macar strada unde stateau :(

in cazul de fata insa, nu prea se aplica asta, dar zona e plina de alternative

Postat

nasol, ce sa zic, dar mi s-a intamplat de mai multe ori sa dau de fete care nu stiau nici macar strada unde stateau :(

in cazul de fata insa, nu prea se aplica asta, dar zona e plina de alternative

Nu-i nici un fel de problema. Nu era ceva planificat. Si eram oricum indoit de prestatie. N-am prea fost in zona, recenziile care mi-au picat sub nas nu prea elogiaza prestatia fetelor din perimetru. Mi-ar placea sa gasesc ceva in zona pentru ca ajung usor.

Mai mult m-a amuzat reactia ei. Nu-i nicio paguba. 

Am intalnit si eu multe care nu stiau sa explice unde locuiesc, sau ma rog, unde presteaza. Incepatoarelor, venite de multe ori din provincie direct in apartamentul de lucru, nici nu le prea poti cere asta. Se lasa pe mana lui Iubi sau cum ii mai zice protectorului cand o scoate la Mall sa-i dea un burger, iar in rest sunt calarite zi lumina.

Si sincer sa fiu, si eu identific greu iesirile de metrou sau strazi aflate prin cartiere. Si sunt nascut in Bucuresti de cateva decenii bune :) :) :) 

• Oras:bucharest
Postat

locatia se afla pe Camil Ressu vis a vis de gura de metrou Dristor 1, cea cu liftul. Ce e asa greu de inteles?
Postat

locatia se afla pe Camil Ressu vis a vis de gura de metrou Dristor 1, cea cu liftul. Ce e asa greu de inteles?

Am inteles perfect ca-i vis s vis de statia de metrou Dristor 1. Din pacate, am inteles asta de la tine, acum :)  

Domnisoara nu a mentionat nimic aseara. Si repet, nu a fost nicio supare. Am consemnat intamplarea mai mult drept amuzament. Si iritarea ei este de inteles in cele din urma, probabil ca repeta placa asta cu locatia de zeci de ori incat i se pare firesc sa fie cunoscuta de catre toata lumea. Ni se intampla tuturor la nivel subconstient. 

Acum ca am primit de la tine amanuntele astea, voi incerca o vizita zilele urmatoare. Sper sa ma descurc printre atatea guri de metrou aflate in zona :) :) Merci mult pentru ajutor

• Like 1
Postat

Are un bun simt iesit din comun? Si tepe la greu....pffff.... tareee.

cui a dat bani nene tepe la greu? Esti senil? Faptul ca au fost probleme de comunicare sau de intelegere a adresei asa cum sunt in multe cazuri asta e teapa?
  • Oras:bucuresti
Postat

Si mie mi a dat teapa simbata,noroc ca era trafic de weekend ca venisem tocmai din militari fix 13km.

Am ajuns la gura de metrou cu lift dupa cum imi specificase,n a mai raspuns deloc.

Timp de o ora am sunat de 4 ori la interval de 15 min ca am crezut ca e ocupata,am pierdut 40 in trafic si inca vreo ora si 20 minute in parcare in asteptare

Postat

Si mie mi a dat teapa simbata,noroc ca era trafic de weekend ca venisem tocmai din militari fix 13km.

Am ajuns la gura de metrou cu lift dupa cum imi specificase,n a mai raspuns deloc.

Timp de o ora am sunat de 4 ori la interval de 15 min ca am crezut ca e ocupata,am pierdut 40 in trafic si inca vreo ora si 20 minute in parcare in asteptare

am sunat si eu astazi de mai multe ori la diferite ore ca aveam drum aproape de Dristor, nu mi-a raspuns, asa ca m-am intors acasa. Nu stiu ce e cu ea, pana acum nu am avut probleme cu programarile.
Postat

O cacacioasa de cioara nesimtita si plina de figuri cu aere de diva universala. Probabil i s-a cam urcat la cap ca ar arata intr-un anumit fel fiind ridicata prea mult in slavi. O sun pe la 20 si imi raspunde. Eu deja citisem ce tarife are, locatie, cum arata si o intreb direct daca o pot gasi in acea seara deoarece eram la 2 statii de tramvai de la Dristor. Ea ma intreaba "Ai mai fost la mine?" la care eu "Nu, e prima oara". Dupa care imi zice "Nu ma intrebi detalii, servicii, tarif?" .Nici n-am apucat sa-i zic ca le stiu detaliile de pe acest forum ca deja mi-a inchis telefonul sictirita. Asta e o atitudine de pizda prea mult bagata in seama care se crede super cautata si crede ca toti vin la ea in limba ca disperatii ca vai ce super diva e cacam-as cu moţ in pizda ei.

• Like 1
Postat

O cacacioasa de cioara nesimtita si plina de figuri cu aere de diva universala. Probabil i s-a cam urcat la cap ca ar arata intr-un anumit fel fiind ridicata prea mult in slavi. O sun pe la 20 si imi raspunde. Eu deja citisem ce tarife are, locatie, cum arata si o intreb direct daca o pot gasi in acea seara deoarece eram la 2 statii de tramvai de la Dristor. Ea ma intreaba "Ai mai fost la mine?" la care eu "Nu, e prima oara". Dupa care imi zice "Nu ma intrebi detalii, servicii, tarif?" .Nici n-am apucat sa-i zic ca le stiu detaliile de pe acest forum ca deja mi-a inchis telefonul sictirita. Asta e o atitudine de pizda prea mult bagata in seama care se crede super cautata si crede ca toti vin la ea in limba ca disperatii ca vai ce super diva e cacam-as cu moţ in pizda ei.

ai mare dreptate, am sunat din nou azi de pe un alt telefon,a raspuns imediat, a dat-o cu sunt ocupata. Am intrebat cand pot veni... raspuns...chiar nu stiu. De doi ani o vizitez, nu am avut niciodata probleme, i s-a urcat grav la cap se pare acum.
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

O sa incerc si eu saptamana viitoare. Daca se tine de tepe, topicul va trebui trecut la tepare, macar asa sa fie vizibil si pentru cei care ar dori sa merga dar se vor razgandi cand vor citi de la A-Z despre comportamentul fetei

Postat

Am fost de curand si pot sa confirm si eu ca in trecut mi-am luat o teapa. Treaba e in felul urmator cine a mai fost, are prioritate, daca nu ai mai fost, e primul venit, primul servit.Tipa nu lucreaza pe baza de programari, asa ca daca vii din celalalt cap al Bucurestiului, iti asumi ca poti sta ca fraierul in masina sa astepti.

Tot ce poti face este ca atunci cand ajungi in zona sa suni. Daca raspunde, iti cam spune in cat timp se elibereaza si te primeste fara probleme. Cam asta e tabloul si nu are sens de nervi si frustrari, cu sunatul incontinuu, injuraturi etc oricum nu rezolvi nimic, te mai si blocheaza.

Nu zic ca e ok ce face dar e bine sa stim macar cum stam ca se ne strecuram.

Postat

E 50 ron finalizarea vizavi de liftul de la metrou dristor fata nu face fin orala am fost de vreo 5-6 ori la ea e ok la pretul asta

Reputație: 1515
Postat

E 50 ron finalizarea vizavi de liftul de la metrou dristor fata nu face fin orala am fost de vreo 5-6 ori la ea e ok la pretul asta

Parca era 80?

Un link de pe anunțul telefonic sau publi 24 exista?

• Like 1
Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0
Postat

Parca era 80?

Un link de pe anunțul telefonic sau publi 24 exista?

cred ca e 50 pt ceva mai rapid, 15 min si 80 pt 30 de min

Reputație: 117
Postat

Am fost de 5 6 ori.

Pretul corect este 50 lei pt 10 minute

Si 80 lei pt 30minute

Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-de-relaxare-ZEkv4Y#0eRk9a Am fost ieri la domnisoara. Locatie metrou dristor 1,Camil Ressu. Ea este in poze. Ma intampinat intr-un body negru,par lung strans in coc. De etnie,cizelata,educata,frumusica,21 - 23 ani,1.57 - 1.60 m ,40 -  43 kg,skinny,corp frumos,carne tare pe ea,sani nr 2,cur,miroase frumos,parfumata,cremuita. Am luat 150 o ora.Garsoniera curata,baie ok. Singura in locatie. Iubi sta jos la scara,cica are un copil cu el. La final l-am vazut pe o banca in fata scari. Maxim 25 ani de etnie,tuns scurt,imbracat decent,nu iese cu nimic in evidenta. In camera este trasa draperia(va recomand sa mergeti pe lumina,cum am facut eu,pt avea ce vedea). Nu inteleg de ce,are corp frumos ai ce vedea la ea. Actiunea a inceput cu oral,din partea ei neprotejat,asa am cerut eu. Am asezat-o pe pat,eu in picioare. Am inceput sa o fut in gura,nu se pricepe,se ajuta de mana,se ineaca daca incerci ''deep'' cu ea. Nu rezista prea mult,asa ca nu am mai insistat. Totusi un plus pt ea ca nu a comentat,cum fac altele. Am intins-o pe pat si am inceput sa ii fac cunnilingus. A spus ca pana sa vin,nu ii mai facuse nimeni cunnilingus(accepta cunnilingus doar la ora). Mi-a pus balonasul si am continuat cu pozitia misionarului. Era deja foarte umeda de la cunnilingus,dar destul de stramta. Nu se misca,nu face nimic,papusa gonflabila. Partea buna,dai la greu in ea,nu comenteaza. Am pus-o capra si am dat in ea pana am finalizat. Dusat,a venit si ea la dus. Ceva conversatie,suna telefonul intruna dar nu a raspuns la telefon. Am trecut la al doilea numar cu ea peste mine,dupa 5 minute a zis ca nu mai poate. Am mai incercat umeri craci. Si dupa am fut-o in gura pana mi-am dat drumul pe parchet. Imi comunicase la inceput ca nu face CIM si nici finalizare corporala. NOTE- LOCATIE 8 curat,ai tot ce iti trebuie in baie,nu este nimeni in casa.  DOMNISOARA- 9 arata bine,miroase bine,corp frumos,catifelata,skinny,carne tare,sani frumosi,priveliste frumoasa cand o pui capra. ORAL 5 nu se pricepe,face mai mult laba daca o lasi de capul ei.nu recomand pt oral. NORMAL 7 pt ca nu comenteaza,altfel 5 nu se misca,nu da contre,se uita prin tine,parca nu este cu tine,sta cum o pui. CUNNILINGUS  9 aici se implica mai mult,daca vede ca iti place ce faci,iti baga mana in par,si te ghideaza cum sa faci ca sa se simta bine.CONCLUZIA buna pt o finalizare si pt cei care doresc skinny,la 50 finalizarea arata bine - buna si pt cei care practica cunnilingus dar mai scumpa 150.  PT MINE - o sa rivin la o finalizare 50 - am inteles ca aici comenteaza cam mult.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...