kurmurdar Reputație: 187 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Ehhhh, Alina model / Sonia black.... nu-mi rascoliti amintirile.Mergeam la ea mai putin s-o fut, cat s-o admir.Aude si pestele ala, sau ce mama dracului face? Pestele care raspundea la sms-uri si facea programarile. Da' era simpatic si ala. Dadea sms-uri misto.S-o mai aduca pe Alina Black in Bucuresti. 1 Link spre comentariu
andreib24 Reputație: 322 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 6Q0C2O_4hMJ_JrAFbRh1NRZl7jgtoObiZf0DpjvZuJ2HWzbvLRR3PA==.jpga fost ziua mea norocoasa ! dupa experienta f buna cu Delia , am prins o finalizare si cu Ruxandra ! f flexibila in ceea ce priveste programarea , pt ca am amanat cu o ora fara nicio problema ...locatia - acces si din nerva traian si din mircea voda ...eu am mers pe waze pt ca este o straduta , de fapt o alee intre cele doua artere ...o garsoniera ok !fata - slim spre skinny ...pozele o avantajeaza , dar este ok pt amatorii genului ...tzate mici ...nr 1 sau ceva de genu .. ce plus ca are un comportament pro client f bun !actiunea a inceput cu un oral destul de bun , cu sarutari pe corp , lins coaie , dar o folosire excesiva a mainii ..,la normal - pizda buna , geme , se misca bine , eu am cam transpirat-o , lubrifiere naturala dar mai foloseste si putina saliva ....schiba pozitiile fara comentarii ...un futai bun !notelocatia - 9 garsoniera ok dar trebuie sa apelezi la wize sa o nimeresti ..Ruxandra -8 o skinny destul de ok GFE - 8 comunica bine dar FK-ul este lasat la intrareigiena -9 nimic de reprosatON-7 daca ar folosi mana mai putin si ar avea tentative de deep , ar avea de castigat la notare , plus ca CIM-ul este contra cost ...NP-8 pizda buna de futut , se conformeaza la schimbarea pozitiilor , geme frumos , te simti bine cand i-o tragi ....de recomandat - pt cei vor o skinny inalta , este ok !de revenit - nu stiu ...sunt pre multe tentatii !!!cadou -100 RON/finRPuJPkAN32AzBoPC0Tx7n1qaal54dHzO6_8TIoAegq9dfuj9lMcTZA==.jpg poate am inteles eu gresit, dar sigur nu ai gresit topicul?tipa asta avea locatia, pana ieri cel putin, la diham, sau cel putin asa zicea la telefon si in anunturi. s-a mutat intre timp in zona nerva-mircea voda? bafta! Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4314 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Când am fost ultima dată la ea mi a spus că își caută alta locație, dar e posibil sa fi activat câteva zile pe Mircea Vodă și acum a revenit în Diham. Oricum săptămâna asta sper sa trec pe la ea și să elucidez misterul. :) Link spre comentariu
black Reputație: 752 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Foarte pe scurt: am vizitat o si eu pe Ruxandra pe final de an cand inca era in locatia din Diham. Usor agresiva, iritata la primul apel, dar pe urma totul a decurs smooth. (comunicare prin sms, programare respectata)Prezenta agreabila,fata usor comuna, dar simpatica, corp misto (pt amatorii de skinny). FK bun (initiat de mine dar la care a raspuns f bine), oral bun, facut cu pasiune, peste medie, pacat ca se ajuta de manute. A trebuit sa i arat cum sa o ia fara manute si cum sa se inece cu ea. Deep-ul nu prea poate face, dar fata isi da silinta. Receptiva la sugestii la oral (scuipa etc). S-a excitat teribil la cunnilingus, si in general ii place sa se futa. Are si initiativa, se implica, geme. Cel mai misto e sa o iei pe la spate, curul se vede demential. Note:Tipa: 8FK: DaOral: 8.5Normal: 8.5GFE: 9Atitudine: 10Locatie: 8Pret: 100 ron/fin (25 de min, fara sa fiu grabit) Observatie: este conlocuitoare, si mi aduce aminte intr-un fel de Milena de la Top (tot conlocuitoare), Ruxandra fiind varianta mai tinerica, neavand aceeasi experienta, dar implicare fiind cam la fel.Concluzie: o tipa mistocuta, peste medie, care o suge si se fute bine, cur misto - highy recommend pt amatorii de tipe skinny 10 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4314 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Mie sincer sa fiu, nu mi s a părut conlocuitoare, dar poate voi știți mai bine. :) Oricum comportamentul și limbajul nu sunt cele specifice conlocuitoarelor. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4314 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Am vorbit cu ea și într-adevăr a schimbat locația, acum este in zona Nerva Traian - Mircea Vodă. Mâine mă duc să văd la fata locului. :) PS mie îmi place mult că e bruneta înaltă și subțirică :) 1 Link spre comentariu
vnumet Reputație: 81 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 La ce numar ati dat de ea, pe publi inca apare 0721985688 Link spre comentariu
anabella_blondegirl Reputație: 545 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Oras:București, sectorul 1 ♥ï¸� Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Ce sa pun ??Ce nebuni, s-au luat de pula ta :))))).Confirm ca o are dotata ;) :D 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Ce nebuni, s-au luat de pula ta :))))).Confirm ca o are dotata ;) :D :laugh2 :laugh2 7 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 De cate ori am incercat sa sun pe Nr de pe anunțul de pe prima pagina inunda doar deconectat. Are alt număr și nu vad eu? 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4743 Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 De cate ori am incercat sa sun pe Nr de pe anunțul de pe prima pagina inunda doar deconectat. Are alt număr și nu vad eu?0760 052 327 4 3 Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Ce nebuni, s-au luat de pula ta :))))).Confirm ca o are dotata ;) :D are pula dotata ? stai cuminte ca te faci si tu de ras =)) aia e pula ?? pana si doctor parnaie o are mai mare =))))) Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 are pula dotata ? stai cuminte ca te faci si tu de ras =)) aia e pula ?? pana si doctor parnaie o are mai mare =))))) numai la pula moldoveanului ti-e gandul poponare 2 Link spre comentariu
manivela15 Reputație: 2679 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 poate am inteles eu gresit, dar sigur nu ai gresit topicul?tipa asta avea locatia, pana ieri cel putin, la diham, sau cel putin asa zicea la telefon si in anunturi. s-a mutat intre timp in zona nerva-mircea voda? bafta!da , s-a mutat . lucreaza singura acum . cred ca era mutata de 2-3 zile . Link spre comentariu
sammsamm Reputație: 23 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Neața... si a schimbat nr ..?? Aveti idee la ce nr răspunde..?? Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Neața... si a schimbat nr ..?? Aveti idee la ce nr răspunde..??vezi cateva postari mai sus ca apare alt numar 4 Link spre comentariu
sammsamm Reputație: 23 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 M s... am vazut ...dar e inchis si ala ... Link spre comentariu
looking4trouble Reputație: 31 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Asta e nr : 0760 052 327,incearca si tu dupa pranz incolo ca doar nu se trezeste de dimneata;))) Link spre comentariu
sammsamm Reputație: 23 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Ms !! Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 A facut bani gramada si poate i s-a urcat succesul la cap. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4314 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Dragi colegi nu va luați de fata că nu e deloc figuranta :), chiar e foarte drăguță iar atitudinea ei depinde și de cum se comportă fiecare. Programul in general incepe cam pe 14.00 -15.00 chiar și mai târziu. Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Figuranta nu este, dimpotriva ! Daca are whatsapp puteti vedea cand intra online 2 Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 numai la pula moldoveanului ti-e gandul poponare stai cuminte ca-mi bag pula si in ma-ta aia chioara Link spre comentariu
albert0 Reputație: 45 Postat Ianuarie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 M-as duce si eu dar mie frikă sa nu ma bata sa imi ia banii cu japcaeu am 1.65 inaltime au mai fost dastia k mn ? at patit ceva baieti Link spre comentariu
dan7592 Reputație: 21 Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 M-as duce si eu dar mie frikă sa nu ma bata sa imi ia banii cu japcaeu am 1.65 inaltime au mai fost dastia k mn ? at patit ceva baieti=))))))))))))))))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum