Sari la conținut

Iapa buna 182 cm

Vizitator big98

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ehhhh, Alina model / Sonia black.... nu-mi rascoliti amintirile.

Mergeam la ea mai putin s-o fut, cat s-o admir.

Aude si pestele ala, sau ce mama dracului face? Pestele care raspundea la sms-uri si facea programarile. Da' era simpatic si ala. Dadea sms-uri misto.

S-o mai aduca pe Alina Black in Bucuresti.

• Like 1
Link spre comentariu

attachicon.gif6Q0C2O_4hMJ_JrAFbRh1NRZl7jgtoObiZf0DpjvZuJ2HWzbvLRR3PA==.jpg

a fost ziua mea norocoasa ! dupa experienta f buna cu Delia , am prins o finalizare si cu Ruxandra ! f flexibila in ceea ce priveste programarea , pt ca am amanat cu o ora fara nicio problema ...

locatia - acces si din nerva traian si din mircea voda ...eu am mers pe waze pt ca este o straduta , de fapt o alee intre cele doua artere ...o garsoniera ok !

fata - slim spre skinny ...pozele o avantajeaza , dar este ok pt amatorii genului ...tzate mici ...nr 1  sau ceva de genu .. ce plus ca are un comportament pro client f bun !

actiunea a inceput cu un oral destul de bun , cu sarutari pe corp , lins coaie , dar o folosire excesiva a mainii ..,

la normal - pizda buna , geme , se misca bine , eu am cam transpirat-o , lubrifiere naturala dar mai foloseste si putina saliva ....schiba pozitiile fara comentarii ...un futai bun !

note

locatia - 9 garsoniera ok dar trebuie sa apelezi la  wize sa o nimeresti ..

Ruxandra -8 o skinny destul de ok 

GFE - 8 comunica bine dar FK-ul este lasat la intrare

igiena -9 nimic de reprosat

ON-7 daca ar folosi mana mai putin si ar avea tentative de deep , ar avea de castigat la notare , plus ca CIM-ul este contra cost ...

NP-8 pizda buna de futut , se conformeaza la schimbarea pozitiilor , geme frumos , te simti bine cand i-o tragi ....

de recomandat - pt cei vor o skinny inalta , este ok !

de revenit - nu stiu ...sunt pre multe tentatii !!!

cadou -100 RON/finattachicon.gifRPuJPkAN32AzBoPC0Tx7n1qaal54dHzO6_8TIoAegq9dfuj9lMcTZA==.jpg

poate am inteles eu gresit, dar sigur nu ai gresit topicul?

tipa asta avea locatia, pana ieri cel putin, la diham, sau cel putin asa zicea la telefon si in anunturi.

s-a mutat intre timp in zona nerva-mircea voda?

bafta!

Link spre comentariu

Foarte pe scurt: am vizitat o si eu pe Ruxandra pe final de an cand inca era in locatia din Diham. Usor agresiva, iritata la primul apel, dar pe urma totul a decurs smooth. (comunicare prin sms, programare respectata)

Prezenta agreabila,fata usor comuna, dar simpatica, corp misto (pt amatorii de skinny). FK bun (initiat de mine dar la care a raspuns f bine), oral bun, facut cu pasiune, peste medie, pacat ca se ajuta de manute. A trebuit sa i arat cum sa o ia fara manute si cum sa se inece cu ea. Deep-ul nu prea poate face, dar fata isi da silinta. Receptiva la sugestii la oral (scuipa etc). S-a excitat teribil la cunnilingus, si in general ii place sa se futa. Are si initiativa, se implica, geme. Cel mai misto e sa o iei pe la spate, curul se vede demential. 

Note:

Tipa: 8

FK: Da

Oral: 8.5

Normal: 8.5

GFE: 9

Atitudine: 10

Pret: 100 ron/fin (25 de min, fara sa fiu grabit)

Observatie: este conlocuitoare, si mi aduce aminte intr-un fel de Milena de la Top (tot conlocuitoare), Ruxandra fiind varianta mai tinerica, neavand aceeasi experienta, dar implicare fiind cam la fel.

Concluzie: o tipa mistocuta, peste medie, care o suge si se fute bine, cur misto - highy recommend pt amatorii de tipe skinny

post-1187-0-96050300-1546851837_thumb.jpg

• Like 10
Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0

are pula dotata ? stai cuminte ca te faci si tu de ras =)) aia e pula ?? pana si doctor parnaie o are mai mare =)))))

numai la pula moldoveanului ti-e gandul poponare

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee

poate am inteles eu gresit, dar sigur nu ai gresit topicul?

tipa asta avea locatia, pana ieri cel putin, la diham, sau cel putin asa zicea la telefon si in anunturi.

s-a mutat intre timp in zona nerva-mircea voda?

bafta!

da , s-a mutat . lucreaza singura acum . cred ca era mutata de 2-3 zile .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...