Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Nu mai inteleg nimic....Adam oricum eu te astept sa imi explici tu ,personal,daca doresti .1😊😊:) ;) Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 mai colegii banateni v-as sugera sa va declarati intentiile matrimoniale in privat ca o dati urat in penibil si disperare da chiar si asa eu cred ca Eva daca vroia sa isi incerce norocul in dragoste nu si-l incerca aici sunt alte site-uri pentru matrimoniale sau prin metodele clasice de agatare sa fie fara suparare Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 mai colegii banateni v-as sugera sa va declarati intentiile matrimoniale in privat ca o dati urat in penibil si disperare da chiar si asa eu cred ca Eva daca vroia sa isi incerce norocul in dragoste nu si-l incerca aici sunt alte site-uri pentru matrimoniale sau prin metodele clasice de agatare sa fie fara suparareTu ești cumva de la Cluj? Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Tu ești cumva de la Cluj?da de ce? Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Ți-aș spune eu... :) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 mai colegii banateni v-as sugera sa va declarati intentiile matrimoniale in privat ca o dati urat in penibil si disperare da chiar si asa eu cred ca Eva daca vroia sa isi incerce norocul in dragoste nu si-l incerca aici sunt alte site-uri pentru matrimoniale sau prin metodele clasice de agatare sa fie fara suparare Salutare!!! Nimeni nu vrea sa se insoare sau sa marite cu nimeni ,erau doar glume si voie buna :* :* 4 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Salutare!!! Nimeni nu vrea sa se insoare sau sa marite cu nimeni ,erau doar glume si voie buna :* :*Si nici macar nu a fost un umor sarcastic, cum obișnuiește știm noi cine...A fost da bun gust.:)Dar na...:D Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Salutare!!! Nimeni nu vrea sa se insoare sau sa marite cu nimeni ,erau doar glume si voie buna :* :*Eu vreau sa ma insor dar nu ma cere niciuna. :( 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Eu vreau sa ma insor dar nu ma cere niciuna. :(Tu vezi pe la secțiunea Top...Ar fi cineva...Concentreaza-te! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Tu vezi pe la secțiunea Top...Ar fi cineva...Concentreaza-te! :laugh2Bun sfat!Concentrează-te cum spune Maestrul! Dar ai grijă cu Topul! Camionul e pregătit și bulangiul după colț! ðŸ˜ðŸ˜›ðŸ˜€ Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Tu vezi pe la secțiunea Top...Ar fi cineva...Concentreaza-te! :laugh2Si eu tot la top sa caut?Nu ii topul ala asa de mare pentru amandoi! :))) 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Si eu tot la top sa caut?Nu ii topul ala asa de mare pentru amandoi! :)))Să mă pun să mai număr niste recenzii? :D Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Adam a căzut în OM noi va trebui să cădem în noi înșine...in limita noastra, a fiecăruia.La orizontul nostru.Cand fiecare va respira limita lui, s-a încheiat.Atunci...o sa ne dam seama ce inseamna suspendarea devenirii in absolutul conștiinței. :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 După Eva alergi din frica de singurătate si poti rămâne cu ea din dintr-o sete egală acelei frici. Căci mai mult decât în orice iubire esti putred de tine însuți.Motiv pentru care...aleg sa nu vizitez anumite femei.:) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Ce cuvinte profunde!!! Ma faci din ce in ce mai curioasa Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Gata, m-am hotărât. Mă reprofilez :D Am făcut sex la telefon și cu Eva :) Tarif 0 lei si 0 bani pentru o prestație de excepție, nota 10+++++++++++************** :crazylove :maninlove :gifs_ojos Eva, îți mulțumesc sincer și te îmbrățisez cu drag :hug1 :kiss3 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Gata, m-am hotărât. Mă reprofilez :D Am făcut sex la telefon și cu Eva :) Tarif 0 lei si 0 bani pentru o prestație de excepție, nota 10+++++++++++************** :crazylove :maninlove :gifs_ojos Eva, îți mulțumesc sincer și te îmbrățisez cu drag :hug1 :kiss3🤗🤗🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Ce cuvinte profunde!!! Ma faci din ce in ce mai curioasaCe lume nu e prea îngustă pentru excesul unei inimi? :) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Adam a căzut în OM noi va trebui să cădem în noi înșine...in limita noastra, a fiecăruia.La orizontul nostru.Cand fiecare va respira limita lui, s-a încheiat.Atunci...o sa ne dam seama ce inseamna suspendarea devenirii in absolutul conștiinței. :)După Eva alergi din frica de singurătate si poti rămâne cu ea din dintr-o sete egală acelei frici. Căci mai mult decât în orice iubire esti putred de tine însuți.Motiv pentru care...aleg sa nu vizitez anumite femei.:)Draga dramaturg !Cine esti tu?ma intrigi cum nimeni nu a facut-o.Ce se ascunde in spatele tastaturii?Oare o fi un barbat puternic ,cizelat , care ii plac dramele si povestile de dragoste ?? De ce te lasi cucerit asa de greu ..... 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Draga dramaturg !Cine esti tu?ma intrigi cum nimeni nu a facut-o.Ce se ascunde in spatele tastaturii?Oare o fi un barbat puternic ,cizelat , care ii plac dramele si povestile de dragoste ?? De ce te lasi cucerit asa de greu .....Sunt doar tu! Nu e nevoie a te privi in oglinda, eventual pe întuneric.:)Coboara-te in tine...si ma vei afla.:) Link spre comentariu
Vizitator skaddy Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Stai singura? :) Link spre comentariu
othelo Reputație: 145 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Foarte tare... Totusi ma intreb, oare ce fumează tipul asta ?! 1 Link spre comentariu
blobfish Reputație: 23 Postat Noiembrie 29, 2019 Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Hello, Eva! Pana la ce ora esti disponibil in weekenduri? Meniul e aceeasi ca pe prima pagina? Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2019 Salut, nu am un orar fix dar de obicei nu sunt mai tarziu de ora 22.toate detaliile le gasesti in semnatura 1 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Disponibila:* 12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum