Sari la conținut

Avpop

Postări Recomandate

• Oras:Pantelirom
Postat

Un exemplu clar si concret pe topicul unei fete cu bun simt: https://nimfomane.com/forum/topic/114868-%F0%9F%94%9D%F0%9F%94bruneta-de-top%9D%F0%9F%94%9D%F0%9F%94-0747792803/page-28

Știam, dar e frumos că recunoști.

Tare te mai obsedez, debilule! Nici noaptea nu dormi de dorul pulii mele.

La psihiatru ai fost? Dacă nu, du-te de urgență, deja e grav.

Ieși bă, distrusule! Nu am nicio treabă cu fata, ci cu debilii ca tine.
Ce p.m. warning dai, tu bă, cretinule? Cine p.m. ești tu?
P.S. Până una alta, faci și tu off-topic, așa că suge-o și dispari! Schnell!

Știi o pulă, boschetare! Vasile...mă piș eu pe tine de râs, fraiere! Fugi repede la un psihiatru, debilule!

Iar ești nervos, că scrii cu fonturi mari, distrusule!
P.S. Prost te-a mai făcut!

Așa... și? Te întrebi cine te crede, retardatule?
Prost te-a mai făcut!

:bye

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Episcopul va reapărea ca pasarea Phoenix, din propria ... 

:)

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

singurul troll dintre noi 2 esti tu. Te certi ca un debil pe toate topicele de la Top, Testate, Lux, te iei in gura cu toti userii de aici doar pentru ca esti un mos fara ocupatie si fara viata in lumea reala. Sa nu uitam faci in realitate la fel, urat de tot la bautura, betivane.

Cretinel, știi ce e ăla in troll?

În afară de asta, ești și o jigodie mincinoasă și prost pe deasupra. Din colajul tău, se vede clar că am răspuns unuia (adică, tu, pe contul banat), plus că ai încurcat borcanele, punând o postare care nu-mi aparține mie, ci ție.

Băi, lache cu pedale, tu cam ce te chinui să faci? Vrei să mă decredibilizezi, ca și cum asta ți-ar aduce o țuică și o măslină în plus, 100 lei la salariu, te-ar face mai tânăr și mai frumos etc. Tristă viață ai, debilule, ca să stai să cauți cuiva pricină, neabordat de respectivul, neatacat, doar răspunzându-ți (aici fac o greșeală, răspunzând unor specimene imunde ca tine). Ti-am mai spus: du-te la un psihitru tataie! Și chiar și-așa, cam ce credibilitate crezi tu că poți avea, stând ascuns după clone și rebranduiri, dovedind o lipsă de bărbăție, curaj și demnitate?

Concluzie: dacă eu sunt troll (nu mai dezvolt), tu cam ce plm ești?

P.S. Îți reamintesc că acest cont verde nu-ți asigură imunitate, ai exemple recente.

P.P.S. Nu-mi mai răspunde, oricum, nu reușești nimic. Ești un "0" .

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cristiano, esti atat de prost incat puti a nespalat! Jegule, fa ce vrei dar stai in bancuta ta ca est IDIOT!

Vorbeste frumos, CRIZATULE!!

Asa mult te afecteaza banarea pisorcosului?😂😂😂😂😂...intreb tot pentru un prieten 😂

Ia-ti pastilele si respira adanc!

• Like 1
Postat

Cretinel, știi ce e ăla in troll?

În afară de asta, ești și o jigodie mincinoasă și prost pe deasupra. Din colajul tău, se vede clar că am răspuns unuia (adică, tu, pe contul banat), plus că ai încurcat borcanele, punând o postare care nu-mi aparține mie, ci ție.

Băi, lache cu pedale, tu cam ce te chinui să faci? Vrei să mă decredibilizezi, ca și cum asta ți-ar aduce o țuică și o măslină în plus, 100 lei la salariu, te-ar face mai tânăr și mai frumos etc. Tristă viață ai, debilule, ca să stai să cauți cuiva pricină, neabordat de respectivul, neatacat, doar răspunzându-ți (aici fac o greșeală, răspunzând unor specimene imunde ca tine). Ti-am mai spus: du-te la un psihitru tataie! Și chiar și-așa, cam ce credibilitate crezi tu că poți avea, stând ascuns după clone și rebranduiri, dovedind o lipsă de bărbăție, curaj și demnitate?

Concluzie: dacă eu sunt troll (nu mai dezvolt), tu cam ce plm ești?

P.S. Îți reamintesc că acest cont verde nu-ți asigură imunitate, ai exemple recente.

P.P.S. Nu-mi mai răspunde, oricum, nu reușești nimic. Ești un "0" .

Stergeti contul ca esti degeaba, ai inceput sa scrii mult si prost ca multi psihopati de aici !

• Minus 1
Postat

Stergeti contul ca esti degeaba, ai inceput sa scrii mult si prost ca multi psihopati de aici !

*șterge-ți... analfabetule!

Învăță în plm să scrii, apoi să ai tupeul să mi te adresezi!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

*șterge-ți... analfabetule!

Învăță în plm să scrii, apoi să ai tupeul să mi te adresezi!

iti las intentionat aceste greseli gramaticale ca sa vada lumea ca doar asa poti sa latri, esti degeaba pe acest forum ,toata viata ta ai stat pe forum !

• Minus 1
Postat

iti las intentionat aceste greseli gramaticale ca sa vada lumea ca doar asa poti sa latri, esti degeaba pe acest forum ,toata viata ta ai stat pe forum !

Sigur că da! Intenționat le lași!

Marș în plm de sfertodoct ce ești și lasă dumele astea, că nu ține! Pune mâna pe carte și apoi să ai tupeul să vorbești cu mine!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

cel mai popular prost poate =)) dupa pizdadera

Cand era Pipilica pe forum,nu aveai curajul sa ridici privirea in fata lui,acum ca nu mai este ai tupeu de prostituata masculina,ca un maidanez fioros in spatele gardului

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Vorbeste frumos, CRIZATULE!!

Asa mult te afecteaza banarea pisorcosului?...intreb tot pentru un prieten

Ia-ti pastilele si respira adanc!

poponare handicapat!  :laugh2

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Cand era Pipilica pe forum,nu aveai curajul sa ridici privirea in fata lui,acum ca nu mai este ai tupeu de prostituata masculina,ca un maidanez fioros in spatele gardului

Presupun ca Sf. Pipilica e si acum pe forum, dar nu se manifesta. Am incredere ca nu si-a spus ultimul cuvant (desi presupun ca acela va fi o insulta, imprecatie...)

• Like 1
Postat

cand era pipilica pa forum imi bateam pula de el pe fata dar nu-si dadea seama ca la varsta lui nu poate concura cu unu de 24

• Like 2
  • Minus 1
Postat

si inca e pe forum saracie care esti, la fel ca si tine, traieste aici prin multe alte conturi =)) lua-v-as in pula da fraieri da weekend 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

poponare handicapat! :laugh2

Poponar esti tu...nu mai ai la cine sa te spovedesti...

Stiu ca e o pierdere grea pt tine, dar nu te da batut...cu siguranta duhovnicul tau e alaturi de tine prin nenumaratele lui clone!

Be happy!😂😂🙄😂😂

• Like 1
Postat

Manca- mi-ar pwla pipilica!

Si acum e pe forum prin zecile de conturi pe care le gestioneaza!

Noi sa fim sanatosi!

• Like 2
Postat

Ia si vezi cine l-a votat cel mai popular membru al forumului...atunci nu o sa mai ai nicio indoiala ca mai e printre noi...chiar mai mult decat pana acum

...ha ha ha😂🤣🤣

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...