Sari la conținut

0762568933 Larisa

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am prins-o si eu joia trecuta pe Sofia,confirm ca a meritat intrevederea! M-am programat cu o zi inainte si a respectat la fix programarea! Experienta a fost una frumoasa, Sofia fiind posesoarea unui corp ok. Astept revenirea ei si consider ca la 100 lei/finalizare nu poti primi ceva mai bun! 

• Like 2
Postat

Buna seara,maine voi avea locatia pe langa rond Alba Iulia,inca nu stiu adresa exacta.Am deschis telefonul de acum daca vreti sa faceti programare pt maine va rog sa imi trimiteti mesaj.O seara frumoasa

0762568933

Am văzut ca nu ai acces la mesageria privată. Ești in București?

Postat

In cazul meu cel putin, la fiecare vizita a respectat programarea fara nici o problema, chiar nu este genul neserioasa, probabil ca a intervenit ceva neprevazut ca altfel nu-mi explic ce a patit colegul.

PS : acum stiu ca nu este in Bucuresti, ne anunta ea cand revine.

• Oras:bucuresti
Postat

Am prins-o si eu joia trecuta pe Sofia,confirm ca a meritat intrevederea! M-am programat cu o zi inainte si a respectat la fix programarea! Experienta a fost una frumoasa, Sofia fiind posesoarea unui corp ok. Astept revenirea ei si consider ca la 100 lei/finalizare nu poti primi ceva mai bun!

salutare. Pot să te întreb pe la ce oră ai avut programare Joi ?

Postat

Imi poți da un mesaj eventual, te rog, în care să îmi spui cam pe la ce oră ai fost Joi ? și îți explic în mesaj de ce am curiozitatea respectivă.

Postat

Sunt din nou in Bucuresti si mai stau pana duminica.Locuiesc in zona Dristor pt programari va rog sa imi dati mesaj.O seara buna

• Like 2
Postat

Am reusit pana la urma sa ajung la Sofia, nu mai fac inca o recenzie, dar pot sa spun ca a ramas aceeasi fata draguta, pacat ca vizita ei in capitala e cam scurta si maine pleca din Bucuresti., dar sper sa mai vina pe la noi.  :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mamaaaa, cat de buna eee!

Postat

E cam buna rau si eu zic ca e mai frumoasa in realitate, decat in poze. :)

PS: Sofia cand mai ajungi prin Bucuresti, sa nu uiti sa anunti si aici pe forum. :)

Postat

Buna seara,revin marti in Bucuresti.Voi sta 2 zile tot in sector 3 pe langa mall Vitan.Pt programari va rog sa imi dati doar mesaje incepand din seara asta.Multumesc

• Like 2
Postat

Noroace.

Mi-am inceput ziua cu aceasta domnisoara. Foarte de treaba, o prezenta placuta chiar daca era devreme si nu era machiata.

Locatia, in zona Mall Vitan, curata si privata, nu are colege. Baia e mare, dotata cu tot ce trebuie, prosoape curate, iar patul chiar mare.

La corp este fotomodel, slaba, tonifiata si cu sani wow!

Cu mine s-a purtat foarte OK, insa nu e lipicioasa, pupacioasa. Cine cauta asta, nu va gasi aici. Face ON si NP, ambele foarte bune. O ajuta si aspectul fizic foarte placut.

Cadoul 100 Ron o finalizare, 30 de min aprox, fara nicio graba.

Recomand, dar sta foarte putin in Bucuresti

• Like 4
Postat

Buna seara,marti pe data de 7 revin in Bucuresti.De maine imi puteti da mesaje pt programari pe acelasi numar.Voi avea locatia pe langa mall Vitan.O seara buna

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...