asteryx66 Reputație: 51 Postat Mai 19, 2019 Oras:New York Oras:New York Postat Mai 19, 2019 Bună! Prin ce oraș ești?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22665 Postat Mai 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 21, 2019 Va salut. Cum in predentele vizite ale Larisei ( sau Sofiei , cum preferati ) , nu am reusit sa ma programez din varii motive , de data aceasta am fost pe faza si imediat cum fatuca si-a anuntat prezenta ( scurta ce e drept ) in Bucuresti, am contactat-o imediat prin sms si am reusit sa o vad.Din start imi permit sa-l contrazic pe fratele George : din punctul meu de vedere, fata nu este de Cupa intertoto ci cred eu ca de fosta Cupa Cupelor 😊.Revenind, programarea respectata la minut - nota 10 pentru seriozitate. Locatia - in zona Mall Vitan, apartament curat , baie curata , geluri de dus - nota 8.50.Aspect Larisa - frumusica foc la fata , slim , picioare superbe , inaltuta in jur de 1.70 , cur frumos, perfect rotund , carnea un pic moale pe ea aveam sa constat , iar piesa de rezistenta - o pereche de sani naturali absolut magnifici , fermi , rotunzi , o placere sa-i saruti si sa te joci cu ei; overall nota 9.50.Dupa dusul de improspatare am trecut la actiune.Nu voi detalia cu lux de amănunte ce si cum , doar la notare imi voi expune parerile personale.Notele din punctul meu de vedere sunt :Oral - nota 8 , nepro, destul de bun si dedicat , fara DT si fara lins coaiele deloc , dar cu o tehnică interesanta si ceva lins pula pe lateral. Ar fi loc si de mai bune , dar un oral soft , lent , destul de pe placul meu.Normal - nota 8 , futul cauciucat in pizda destul de bun si el , avand in preludiu joaca cu acei sani fenomenali care au avut darul sa-mi scoale pula beton. Doua - trei pozitii : lady- on top, unde sare bine in pula , se infige sanatos in carici si e ok , caprita , unde am constatat carnea un piculet netonifiata pe ea si misionar , unde evita eye-contact, dar duce bine futul.Igiena - 10 , curata impecabil. GFE - 8.50 , simpatica, joviala, foarte prietenoasa, dar mare pacat ca nu face FK absolut deloc . In rest , o incantare , fata parandumi-se cu un bun simt deosebit . Se pare insa ca nu ii face o deosebita placere ceea ce face si din pacate nu cred ca v-a mai continua mult timp activitatea aceasta. Am avut parte de 2 finalizari in aproximativ 60-70 minute, fara graba .Cadoul - 200 RON bine investiti din punctul meu de vedere. Concluzii finale : fata intra din punctul meu de vedere lejer in categoria - trofeu . Pentru cine e amator de asa ceva o recomand cu atat mai mult cu cat dubleaza impresia artistica cu un bun simt si atitudine deosebite. Nu exceleaza insa la capitolele implicare maxima sau performante sexuale memorabile.Personal, imi doresc s-o revad pentru ceea ce m-a impresionat.O zi buna va doresc! 15
sofia06 Reputație: 59 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Buna ziua,revin in Bucuresti si pot lua programari doar pt marti si miercuri (27-28.05).Imi puteti trimite mesaje pt programari incepand de azi dar nu ma sunati va rog pt ca nu pot raspunde la apeluri.Va multumesc,o zi buna 1
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2019 Ti=am trimis mesaj pe numarul din titlu. Fara raspuns...
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2019 daca este vb de lkuna Mai, vezi ca 27.05 este Luni iar 28.05este Marti.....nu cum ai mentionat tu marti si miercuri
gicacontra2012 Reputație: 4378 Postat Mai 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2019 Din graba a încurcat puțin datele, lăsați fata în pace. :) PS : am programare :)
jumper Reputație: 7 Postat Mai 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2019 Domnisoara practica si anal?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22665 Postat Mai 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 23, 2019 Nu.
gicacontra2012 Reputație: 4378 Postat Mai 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2019 Nu practica anal și nici finalizare orala, iar oral neprotejat, numai dacă igiena e ok.
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 7, 2019 Cand revii?
enriqe68 Reputație: 170 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 24, 2019 Cred ca Nu....păcat era ...ceva altfel
Membru Premium il pupparo Reputație: 22665 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 21, 2020 Foarte mișto fata...ce bine ar fi daca ar reveni.
gicacontra2012 Reputație: 4378 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2020 Era foarte finuta si draguta Larisa, dar din pacate pentru noi, nu cred ca mai revine. :) PS : dar poate cine stie, ne face o surpriza :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum