anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Buna ziuaaa .. Sunt in Mures va pup si va astept.... voi fii aici in alea carpati 1 sapt. Pupici pe botici😘😘😘ðŸ˜ðŸ˜ 1
daniel1900 Reputație: 240 Postat Octombrie 8, 2019 Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Postat Octombrie 8, 2019 Cat stai frumusete ?
zidezi Reputație: 533 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat Octombrie 8, 2019 @daniel1900: eu am inteles ca o saptamana voi fii aici in alea carpati 1 sapt. 1
daniel1900 Reputație: 240 Postat Octombrie 8, 2019 Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Postat Octombrie 8, 2019 După am văzut ca a scris .
anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 9, 2019 Postat Octombrie 9, 2019 Buna dimi ... disponibila toata ziua 🤳📞📞📞va pupik
anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 11, 2019 Postat Octombrie 11, 2019 Bunaaa sunt disponibila ... pop
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 ÃŽn sfârșit după mai bine de o jumătate de an am reușit să mă sincronizez cu vechea mea amică Ana. Cu toate ca aveam emoții totul s-a petrecut foarte frumos și am simÅ£it că parcă ar fi trecut doar câteva zile de când nu ne-am văzut. Ana aceiași fată frumoasă și respectoasă,înzestrată cu sânii aceia beton și fundul acela tare m-a așteptat cu un pupic și o îmbrățișare iar apoi mi-a prezentat și pe colega ei și ea foarte frumoasă cu care am schimbat câteva vorbe iar apoi am plecat spre camera de nebunii unde toate au ieșit așa cum mă așteptam. Câteva îmbrățișări și sărutări timp în care am i-am simÅ£it piersicuta frumos epilata cum se umezește și chiar nu m-am putut abține să nu bag câteva minute botul iar apoi cu toate ca nu prea sunt adeptul oralului, fata mi-a întors favorul cu cel mai tare ON de care am avut parte tot la ea foarte adânc cu deep și foarte atentă cu toată zona că nu mai avem mult și i-mi dădeam drumul așa dar am cerut să pună căciulița și să ne apucam de alte lucruri mai serioase. Aranjată protecția cu gurița puțin mai greu dar foarte atent și trecut la poziția doggy la care mi-a spus că e preferata ei.Actiunea super tare întrucât baga contre și gemea foarte frumos iar priveliștea fundului acela beton m-a și făcut să-mi dau drumul. Note nu prea obișnuiesc să dau dar totuși.. ON.. 10 e puțin după părerea mea la cum se pricepe fata. NP.. 9.. M-a deranjat puțin prezervativul întrucât strângea cam tare dar ca și acțiune a fost ok fata. Locație 8,5 ..e de urcat patru etaje și plus pe deasupra nu prea agreez locațiile unde lucrează mai multe fete. E doar parerea mea personală și e pentru intimitatea mea dar în rest locația nouă renovată și foarte curată.(în timp ce eram la Ana a fost client și la colega ei.Pt mine e puțin riscant că nu știu cu cine pot da nas în nas) Despre tarif nu am întrebat.. Am lăsat 200 că așa am considerat eu iar ca și raport calitate/pret..eu sunt foarte mulțumit. De revenit cu siguranță că voi mai reveni la Ana dar îmi trece prin cap să-i fac o vizită și colegei ei întrucât pare foarte tentantă și ea. Apropoo.. La ieșire m-am intersectat iarăși cu colega ei care tocmai ieșise de la baie și parcă în ciuda puli își mișca fundul în faÅ£a mea 😠Te pup Ana și sper să revii cat mai curând pe la noi..ms pentru tot și salut-o pe colega din partea mea!Baftă in toate la amândouă! 😚🤗 3
anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 Buna remmy si ms pt tot ... cu placere poti reveni oricand la amandoua ... te pup 1quote name="reemy79" post="5871983" timestamp="1570889358"]În sfârșit după mai bine de o jumătate de an am reușit să mă sincronizez cu vechea mea amică Ana. Cu toate ca aveam emoții totul s-a petrecut foarte frumos și am simţit că parcă ar fi trecut doar câteva zile de când nu ne-am văzut. Ana aceiași fată frumoasă și respectoasă,înzestrată cu sânii aceia beton și fundul acela tare m-a așteptat cu un pupic și o îmbrățișare iar apoi mi-a prezentat și pe colega ei și ea foarte frumoasă cu care am schimbat câteva vorbe iar apoi am plecat spre camera de nebunii unde toate au ieșit așa cum mă așteptam. Câteva îmbrățișări și sărutări timp în care am i-am simţit piersicuta frumos epilata cum se umezește și chiar nu m-am putut abține să nu bag câteva minute botul iar apoi cu toate ca nu prea sunt adeptul oralului, fata mi-a întors favorul cu cel mai tare ON de care am avut parte tot la ea foarte adânc cu deep și foarte atentă cu toată zona că nu mai avem mult și i-mi dădeam drumul așa dar am cerut să pună căciulița și să ne apucam de alte lucruri mai serioase. Aranjată protecția cu gurița puțin mai greu dar foarte atent și trecut la poziția doggy la care mi-a spus că e preferata ei.Actiunea super tare întrucât baga contre și gemea foarte frumos iar priveliștea fundului acela beton m-a și făcut să-mi dau drumul. Note nu prea obișnuiesc să dau dar totuși.. ON.. 10 e puțin după părerea mea la cum se pricepe fata. NP.. 9.. M-a deranjat puțin prezervativul întrucât strângea cam tare dar ca și acțiune a fost ok fata. Locație 8,5 ..e de urcat patru etaje și plus pe deasupra nu prea agreez locațiile unde lucrează mai multe fete. E doar parerea mea personală și e pentru intimitatea mea dar în rest locația nouă renovată și foarte curată.(în timp ce eram la Ana a fost client și la colega ei.Pt mine e puțin riscant că nu știu cu cine pot da nas în nas) Despre tarif nu am întrebat.. Am lăsat 200 că așa am considerat eu iar ca și raport calitate/pret..eu sunt foarte mulțumit. De revenit cu siguranță că voi mai reveni la Ana dar îmi trece prin cap să-i fac o vizită și colegei ei întrucât pare foarte tentantă și ea. Apropoo.. La ieșire m-am intersectat iarăși cu colega ei care tocmai ieșise de la baie și parcă în ciuda puli își mișca fundul în faţa mea Te pup Ana și sper să revii cat mai curând pe la noi..ms pentru tot și salut-o pe colega din partea mea!Baftă in toate la amândouă! 1
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2019 Postat Octombrie 12, 2019 Cine e colega ei? Are topic deschis puțin mai jos și chiar am scris ceva acolo astăzi. Aici prefer sa nu dau nume întrucât nu e frumos să pomenești numele unei fete pe topicul alteia. Poate o să spună Anna. Baftă!
anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Buna dimi ... va pup si va astept ... O sa fiu disponibila toata saptamana... va astept cu drag
geo_50 Reputație: 266 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Postat Octombrie 13, 2019 Remmy poți sa mi spui cum sta cu lindicul, mie imi plac cele cu lindic mare si cărnos
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Remmy poți sa mi spui cum sta cu lindicul, mie imi plac cele cu lindic mare si cărnosEventual clitorisul ai vrut să spui 😉Îl are destul de finuț și dacă ști cum să o iei o să vezi că se face și cărnos.Eu m-am ocupat puțin de el și cred că mi-am făcut bine treaba că a devenit cărnos dar cel mai bine cred că ar fi să te duci și să te convingi singur că aici putem spune orice. Eu unul sunt foarte mulțumit de ceea ce am primit. Baftă!
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Postat Octombrie 13, 2019 Cine e colega ei?Are topic deschis puțin mai jos și chiar am scris ceva acolo astăzi. Aici prefer sa nu dau nume întrucât nu e frumos să pomenești numele unei fete pe topicul alteia. Poate o să spună Anna. Baftă!https://nimfomane.com/forum/topic/135726-andreea-0724829115/page-2 Cred ca ea e colega. https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/
anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 16, 2019 Postat Octombrie 16, 2019 Buna dimi voi fii disponibila azi si miine va astept k drag pe alea carpati pooop
andreas02nng Reputație: 52 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Octombrie 16, 2019 Citind cateva din recenziile de mai sus, am zis sa incerc prima vizita la Anna... A raspuns si programat vizita super ok, locatia curata, renovata modern nota 10.Despre Anna la prima impresie mi-a placut foarte mult, arata mult mai bine in realitate dacat in poze 😉😉😉😉Am stat la povesti, are o atitudine exceptionala, e foarte deschisa, apreciez enorm cum s-a purtat .... absolut fara nici o graba..... 😊😊😊😊Corpul ei, pielea catifelata, foarte curata .... sanii si funduletul ala ...... pffffff .... e beton 😜😜😜Actiunea mi-a placut mult, sper ca si ei 😜😜😜😜😜.... per total e 10++++Mi-a facut saptamana muuuuuult mai buna !!Anna iti multumesc ptr tot si abia astept sa ne revedem !!!!!!Concluzie : de revenit ??? Sigur ca da 😘😘😘😘😘😘 3
anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 Multumesc si te mai astept cu drag ... pupici
anna-30 Reputație: 55 Postat Octombrie 17, 2019 Postat Octombrie 17, 2019 Ultima zii.... voi fii disponibila toata ziua va pupik si va astept
anna-30 Reputație: 55 Postat Noiembrie 10, 2019 Postat Noiembrie 10, 2019 Buna seara ... de miercuri voi fii in tg mures pt o saptamana ... in alea carpati va pupik si va astept
anna-30 Reputație: 55 Postat Noiembrie 13, 2019 Postat Noiembrie 13, 2019 Buna dimi am ajuns .... sunt in alea carpati va astept cu drag ... pupiki
anna-30 Reputație: 55 Postat Noiembrie 14, 2019 Postat Noiembrie 14, 2019 Buna dimi ...disponibila toata ziua pupici si va astept cu drag
anna-30 Reputație: 55 Postat Noiembrie 15, 2019 Postat Noiembrie 15, 2019 Buna dimi disponibila ✔✔☎ï¸ðŸ“žðŸ“žðŸ“žðŸ“ž
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Noiembrie 15, 2019 Oras:Reghin Oras:Reghin Postat Noiembrie 15, 2019 Prin ce zona ai locatia?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum