Sari la conținut

Elena ,bruneta drăguța si cu bun simt 0729442454

Postări Recomandate

• Oras:Brazdă

Servicii: oral în funcție de igiena finalizare corporala, normal obligatoriu protejat. Intre sani ,Preț 100 finalizarea timp 20 min , 150 ora cu 2 finalizării pauza între ele de țigare și suc ,nu acept, limbi sărutări pe gura nu fac anal și nu las sa introducă degetele în zona intima  .

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0786026854
  • Oras:Craiova
  • Telefon: 0786026854
Acum 21 ore, giorgia a spus:

Servicii: oral în funcție de igiena finalizare corporala, normal obligatoriu protejat. Intre sani ,Preț 100 finalizarea timp 20 min , 150 ora cu 2 finalizării pauza între ele de țigare și suc ,nu acept, limbi sărutări pe gura nu fac anal și nu las sa introducă degetele în zona intima  .

De la ce ora incepi?

Link spre comentariu
5 hours ago, giorgia said:

Bună dimineața dragilor astăzi sunt pana la ora q9 va aștept cu drag 

Mai furi bani de la oameni din buzunar ? Tiganca asta de Raluca sau Ramona fura bani cand se fute pe centura.Stiu sigur a furat unui client de pe tir 100 de ron din portofel cand nu era atent. Feritiva de aceasta @giorgia.O face pentru copii eii care nu are ce sa manance este nemancata si provine dintr-o familie saraca fara parinti.

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 17 ore, LauraL1 a spus:

Mai furi bani de la oameni din buzunar ? Tiganca asta de Raluca sau Ramona fura bani cand se fute pe centura.Stiu sigur a furat unui client de pe tir 100 de ron din portofel cand nu era atent. Feritiva de aceasta @giorgia.O face pentru copii eii care nu are ce sa manance este nemancata si provine dintr-o familie saraca fara parinti.

Goe Goe s-au scumpit pastilele nu? Mai lasa circul, incearca sa ai o viata si in afara forumului.

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Dolj
  • Disponibila
  • Oras:Dolj
  • Disponibila

Buna seara domnilor si domnisoarelor.Am vizitat-o si eu pe domnisoara Giorgia zilele trecute.Este o fata simpatica,cu corp frumos este cu forme pentru cei care le plac femeile cu forme.Nu este nici grasa si nici slaba este ok fata.Oral ok si la normal de asemenea,am schimbat doua pozitii ,m-am concetrat mai mult pe pozitia mama iedului , are un fund numai bun de futut.Mie unul mi-a placut si o sa mai revin la domnisoara.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, Tavi12345 a spus:

Buna seara domnilor si domnisoarelor.Am vizitat-o si eu pe domnisoara Giorgia zilele trecute.Este o fata simpatica,cu corp frumos este cu forme pentru cei care le plac femeile cu forme.Nu este nici grasa si nici slaba este ok fata.Oral ok si la normal de asemenea,am schimbat doua pozitii ,m-am concetrat mai mult pe pozitia mama iedului , are un fund numai bun de futut.Mie unul mi-a placut si o sa mai revin la domnisoara.

Mulțumesc frumos 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...