covidut Reputație: 40 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 La 20.08.2022 la 23:57, Radu007db a spus: Diana este și va fi aceeași ☀️. Pentru ce ar trebui să pună poze ? Asta cu pozele e penibilă , daca era fi o fata noua as mai zice ...dar totuși este Diana . Te pup Diana , îți mulțumesc pentru gestul de ieri seara 😘. Că de obicei ai fost o drăguță și chiar m-ai surprins plăcut . Cei care dau cu hait...stați în banca voastră că fata este aceeași . Atitudine , comportament , sex etc. Neschimbată Poate e cineva care nu a fost niciodata la ea si vrea sa vada cum arata
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 Acum 7 minute, covidut a spus: Poate e cineva care nu a fost niciodata la ea si vrea sa vada cum arata Corect! Ai drepte aici... doar dacă vrea să mă vadă vorbește cu mine pe whatsapp și dacă persoana respectivă vrea cu adevarat o întâlnire cu mine va primi poze din partea mea... pe whatsapp 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 La 20.08.2022 la 23:57, Radu007db a spus: Diana este și va fi aceeași ☀️. Pentru ce ar trebui să pună poze ? Asta cu pozele e penibilă , daca era fi o fata noua as mai zice ...dar totuși este Diana . Te pup Diana , îți mulțumesc pentru gestul de ieri seara 😘. Că de obicei ai fost o drăguță și chiar m-ai surprins plăcut . Cei care dau cu hait...stați în banca voastră că fata este aceeași . Atitudine , comportament , sex etc. Neschimbată Mulțumesc pentru apreciere și vizită! Mă bucur că te am surprins😉🤗 1
covidut Reputație: 40 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 Acum 49 minute, dianalux24 a spus: Corect! Ai drepte aici... doar dacă vrea să mă vadă vorbește cu mine pe whatsapp și dacă persoana respectivă vrea cu adevarat o întâlnire cu mine va primi poze din partea mea... pe whatsapp Vezi ca nici u nu scri corect.si nu ma iau te tine😘 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 Acum 3 minute, covidut a spus: Vezi ca nici u nu scri corect.si nu ma iau te tine😘 Am fost răutăcioasă cu tine... Scuze! Hai mai bine să fiu în alta parte rea😉 O seară frumoasă tuturor! 🤗 1 1
alexandru 1111 Reputație: 17 Postat August 23, 2022 Oras:România Oras:România Postat August 23, 2022 Buna ziua in primul rand...cred ca sunt unul din cei mai vechi clienți lui Diana...dak voi nu stit sa respectati si sa fiți respectati la randul vostru e problema voastră...vad ca pe uni va deranjeaza ca nu va mai primeste Diana pe la ea...Diana va ramane o fata super doar ca nu ati stiut sa apreciați....mult succes Diana incontinuare 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 Acum 11 minute, alexandru 1111 a spus: Buna ziua in primul rand...cred ca sunt unul din cei mai vechi clienți lui Diana...dak voi nu stit sa respectati si sa fiți respectati la randul vostru e problema voastră...vad ca pe uni va deranjeaza ca nu va mai primeste Diana pe la ea...Diana va ramane o fata super doar ca nu ati stiut sa apreciați....mult succes Diana incontinuare Mulțumesc,blondule! 🤗
alexandru2019 Reputație: 243 Postat August 23, 2022 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat August 23, 2022 Acum 34 minute, alexandru 1111 a spus: Buna ziua in primul rand...cred ca sunt unul din cei mai vechi clienți lui Diana...dak voi nu stit sa respectati si sa fiți respectati la randul vostru e problema voastră...vad ca pe uni va deranjeaza ca nu va mai primeste Diana pe la ea...Diana va ramane o fata super doar ca nu ati stiut sa apreciați....mult succes Diana incontinuare Și eu sunt si am fost unul din clienți foarte vechi ai Dianei,și ai perfecta dreptate,pe unii chiar îi deranjează că nu îi mai primește și încearcă tot felul de lucruri urâte să facă,sa amenințe etc, eu de 1 an de zile nu am mai putut ajunge la ea,dar curând o să ajung, te pup Diana,spor in continuare 1
maryo85 Reputație: 592 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 A fost , este si v a fi n7marul 1. Cea mai tare !! 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 Acum 7 minute, alexandru2019 a spus: Și eu sunt si am fost unul din clienți foarte vechi ai Dianei,și ai perfecta dreptate,pe unii chiar îi deranjează că nu îi mai primește și încearcă tot felul de lucruri urâte să facă,sa amenințe etc, eu de 1 an de zile nu am mai putut ajunge la ea,dar curând o să ajung, te pup Diana,spor in continuare Mulțumesc pentru apreciere! Sper k se va întâmpla!💋 1
alexandru 1111 Reputație: 17 Postat August 23, 2022 Oras:România Oras:România Postat August 23, 2022 Acum 37 minute, dianalux24 a spus: Mulțumesc,blondule! 🤗 Cu stima si respect Diana...ai grija de tine...te pupa blondu... 1 1
maryo85 Reputație: 592 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 Multumim ca ti ai facut timp sa mai stai de vorbă!! Foarte frumos! 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 Acum 5 minute, maryo85 a spus: A fost , este si v a fi n7marul 1. Cea mai tare !! Chiar mulțumesc Mario! Acum trebuie să dovedesc asta și o voi face în continuare ....💋 Faptele contează.... 1 2
alexandru 1111 Reputație: 17 Postat August 23, 2022 Oras:România Oras:România Postat August 23, 2022 Diana pentru cine cunoaște...dar noi care stim sa apreciem mario...alexandru...eu blondu...etc...stim ce stim....nr 1....pentru mine unu esti nr 1 pe Targoviste...cu stima si respect...😘😘😘 2 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 Mulțumesc tuturor pentru tot! Să aveți o seară frumoasă!🤗🤗🤗💋💋💋 3
maryo85 Reputație: 592 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 O interacțiune plăcută Diana!! 1
alexandru2019 Reputație: 243 Postat August 23, 2022 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat August 23, 2022 Acum 14 minute, alexandru 1111 a spus: Diana pentru cine cunoaște...dar noi care stim sa apreciem mario...alexandru...eu blondu...etc...stim ce stim....nr 1....pentru mine unu esti nr 1 pe Targoviste...cu stima si respect...😘😘😘 De ar veni decât pt noi cei enumerați și care am apreciat o mereu,nu ar conta restul,te pupam Diana Lux,cu servicii ireproșabile și acolo în top unde ii este locul😘❤️ 3
john71 Reputație: 133 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 Acum 24 minute, dianalux24 a spus: Mulțumesc tuturor pentru tot! Să aveți o seară frumoasă!🤗🤗🤗💋💋💋 Seara frumoasa și ție scumpo. Te pup și foarte frumos ca ai luat parte la conversație. Poți sa faci un grup pe washap. Pupici 3 1
alexandru2019 Reputație: 243 Postat August 23, 2022 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat August 23, 2022 Chiar acum, john71 a spus: Seara frumoasa și ție scumpo. Te pup și foarte frumos ca ai luat parte la conversație. Poți sa faci un grup pe washap. Pupici Nu ar strica și iar fi și ei mai ok la programări,cel puțin cu noi cei mai vechi sa zic așa .Seara frumoasa Diana. 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 23, 2022 Acum 5 minute, john71 a spus: Seara frumoasa și ție scumpo. Te pup și foarte frumos ca ai luat parte la conversație. Poți sa faci un grup pe washap. Pupici Interesantă ideea... Chiar m-am gândit si eu la treabă asta...💋💋💋 3
covidut Reputație: 40 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 Acum 1 oră, dianalux24 a spus: Am fost răutăcioasă cu tine... Scuze! Hai mai bine să fiu în alta parte rea😉 O seară frumoasă tuturor! 🤗 Dabia astept sa fi rea cu mine😘😘 1 1
alexandru 1111 Reputație: 17 Postat August 23, 2022 Oras:România Oras:România Postat August 23, 2022 1 oră în urmă, dianalux24 a spus: Interesantă ideea... Chiar m-am gândit si eu la treabă asta...💋💋💋 Chiar sa faci un grup...nu e o ideie rea...interesant...pe bune....pt cei care stiu ce stiu....😉😉😉 2
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 24, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat August 24, 2022 Acum 18 ore, alexandru 1111 a spus: Chiar sa faci un grup...nu e o ideie rea...interesant...pe bune....pt cei care stiu ce stiu....😉😉😉 Știu că nu este... dar sunt câteva impedimente, primul este timpul care la mine este super full și mulți dintre voi nu aveți whatsapp și în plus aveți familii și nu vreau să deranj pe nimeni. Așa că nu o sa fac acest grup prefer așa cum am făcut și până acum. 1 2
maryo85 Reputație: 592 Postat August 24, 2022 Postat August 24, 2022 Acum 3 ore, dianalux24 a spus: Știu că nu este... dar sunt câteva impedimente, primul este timpul care la mine este super full și mulți dintre voi nu aveți whatsapp și în plus aveți familii și nu vreau să deranj pe nimeni. Așa că nu o sa fac acest grup prefer așa cum am făcut și până acum. În primul rând vreau sa ti spun că prin aceste conversații arăți respectul care il ai pentru clientii tai. În al doilea rând cel cu crearea grupului pe washapp, pe cine doresti tu si cine doreste sa intre in grup își asuma. Multumesc🤗🤗😘😘 1 1
flirtwhitme Reputație: 35 Postat August 25, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat August 25, 2022 La 24.08.2022 la 16:42, dianalux24 a spus: Știu că nu este... dar sunt câteva impedimente, primul este timpul care la mine este super full și mulți dintre voi nu aveți whatsapp și în plus aveți familii și nu vreau să deranj pe nimeni. Așa că nu o sa fac acest grup prefer așa cum am făcut și până acum. Foarte corect. Eu prefer asa cum a fost pana acum. Mesaj pe whatsapp. Seara faina si te tukez regulamentar.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum