dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 14, 2019 Va pup! 3
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 15, 2019 Postat Ianuarie 15, 2019 Mersi Diana ca te gandesti la noi
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 15, 2019 Ma voi gândi mereu!Pupici!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 15, 2019 Mereu ma voi gândi. Pupici
banana Reputație: 6 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:... Oras:... Postat Ianuarie 15, 2019 Diana, fa alte poze, tu esti mai frumoasa in realitate, clar, ca te cunosc!Deci...incearca sa te promovezi mai bn!Te pup si sa nu uiti sa scrii cand revii, cw esti de revizitat, clar...Seara buna!
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 15, 2019 Postat Ianuarie 15, 2019 Ma voi gândi mereu!Pupici!Sa inteleg ca ti a placut in Targoviste si revii cu drag. Ma bucur. Dar asta e meritul tau sa sti. Te pup5
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 15, 2019 Ma voi gândi mereu!Pupici!Diana, fa alte poze, tu esti mai frumoasa in realitate, clar, ca te cunosc!Deci...incearca sa te promovezi mai bn!Te pup si sa nu uiti sa scrii cand revii, cw esti de revizitat, clar...Seara buna! Multumesc pentru sfat! Pupici!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 16, 2019 Diana, fa alte poze, tu esti mai frumoasa in realitate, clar, ca te cunosc!Deci...incearca sa te promovezi mai bn!Te pup si sa nu uiti sa scrii cand revii, cw esti de revizitat, clar...Seara buna!Daca ma cunosti ..ma bucur...dar trebuia sa scri si tu o recenzie fie ia de rau sau bineO sa ascult de sfatul tau !
Vizitator shantic Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2019 Postat Ianuarie 16, 2019 Nu am apucat sa te cunosc. Regret. Sper sa te întorci. Inteligenta mutare, daca stăteai mai mult, te ponoseai. Faptul ca ai plecat... acum vedem ce pierdem. Sper sa revii. La fel. De altfel, fără să te vad/cunosc, nota 10. Sigur iti dau 11 daca vei reveni. Sincer, esti singura care ai facut(sper sa faci din nou) Furori!Baftă!
banana Reputație: 6 Postat Ianuarie 16, 2019 Oras:... Oras:... Postat Ianuarie 16, 2019 Vizitat cred in primele zile ale Dianei in Targoviste.Eram putin sceptic sa o vizitez pentru simplul motiv ca in Targoviste, in prezent nu e nimic ok, in afara de o fata...deci, m am dus la plesneala mai mult.Am mai fost la fete si din toate fetele vizitate, chiar dc nu le am facut recenzii la toate, prea putine m.au dat pe spate. Diana e o fata ok, m?a asteptat zambitoare si cu chef de ...Atitudine de nota 10, fizic e cam de 8,9 pt ca nu are sani, fata ok, nu e fotomodel, dar e cu mult peste multe fete.Actiune de nota 9, se fute bine si suge pula chiar bine.Am stat o ora 250 lei.Ca puncte, hai sa spunem, negative, vroiam sa ma astepte pe tocuri, intr.un dres, etc...deci, intr o tinuta sexy.Diana, pe unii barbati, ii excita extrordinar ceea ce ti am scris, sper ca data viitoare sa ti cont de astea. Astept de la tine sa scrii aici cand revii in Targoviste si daca ai in meniu footfetish si alte fantezii de genul. Multumesc!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 17, 2019 Nu am apucat sa te cunosc. Regret. Sper sa te întorci. Inteligenta mutare, daca stăteai mai mult, te ponoseai. Faptul ca ai plecat... acum vedem ce pierdem. Sper sa revii. La fel. De altfel, fără să te vad/cunosc, nota 10. Sigur iti dau 11 daca vei reveni. Sincer, esti singura care ai facut(sper sa faci din nou) Furori!Baftă!Multumesc pentru cuvinte! Voi reveni....pupici
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 17, 2019 Vizitat cred in primele zile ale Dianei in Targoviste.Eram putin sceptic sa o vizitez pentru simplul motiv ca in Targoviste, in prezent nu e nimic ok, in afara de o fata...deci, m am dus la plesneala mai mult.Am mai fost la fete si din toate fetele vizitate, chiar dc nu le am facut recenzii la toate, prea putine m.au dat pe spate.Diana e o fata ok, m?a asteptat zambitoare si cu chef de ...Atitudine de nota 10, fizic e cam de 8,9 pt ca nu are sani, fata ok, nu e fotomodel, dar e cu mult peste multe fete.Actiune de nota 9, se fute bine si suge pula chiar bine.Am stat o ora 250 lei.Ca puncte, hai sa spunem, negative, vroiam sa ma astepte pe tocuri, intr.un dres, etc...deci, intr o tinuta sexy.Diana, pe unii barbati, ii excita extrordinar ceea ce ti am scris, sper ca data viitoare sa ti cont de astea.Astept de la tine sa scrii aici cand revii in Targoviste si daca ai in meniu footfetish si alte fantezii de genul.Multumesc![/quote Multumesc frumos pentru recenzie! Si pentru sfat... pupici
banana Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:... Oras:... Postat Ianuarie 17, 2019 Diana, te rog frumos, cand te mai gasesc si dc se poate ceea ce ti.am scris in ultimele randuri.Multumesc
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 18, 2019 Buna! Eu voi reveni la începutul lunii februarie... dar nu stiu inca data sigur... Iar despre ce ai zis in ultimul rand sa iti spun, fiecare in parte vorbiti cu mine si imi spuneti ce va place si stabilim împreună... Eu ma pliez ce dorește fiecare și care să mi placă și mie... Nu am o fantezie anume... O seara frumoasa!pupici
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Buna! Eu voi reveni la începutul lunii februarie... dar nu stiu inca data sigur... Iar despre ce ai zis in ultimul rand sa iti spun, fiecare in parte vorbiti cu mine si imi spuneti ce va place si stabilim împreună... Eu ma pliez ce dorește fiecare și care să mi placă și mie... Nu am o fantezie anume... O seara frumoasa!pupici[/quote Te astept cu drag sa facem nebunii 😀😀
banana Reputație: 6 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:... Oras:... Postat Ianuarie 18, 2019 Buna! Eu voi reveni la începutul lunii februarie... dar nu stiu inca data sigur... Iar despre ce ai zis in ultimul rand sa iti spun, fiecare in parte vorbiti cu mine si imi spuneti ce va place si stabilim împreună... Eu ma pliez ce dorește fiecare și care să mi placă și mie... Nu am o fantezie anume... O seara frumoasa!pupiciMultumim Diana si sper ca pe viitor sa ramai aceiasi fata cu bun simt!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 18, 2019 Cu plăcere! Eu voi rămâne mereu asa.... Pupici!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Buna! Voi reveni joi, vineri și sâmbătă în Târgoviște.... Joi voi fi toată ziua. Vineri și sâmbătă după 16..... PupiciPoze noi 3
mihaitgv Reputație: -312 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 22, 2019 Wowww
euxxx_tgv_db Reputație: 108 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 23, 2019 Buna! Voi reveni joi, vineri și sâmbătă în Târgoviște.... Joi voi fi toată ziua. Vineri și sâmbătă după 16..... PupiciPoze noi 20190120_140106.jpg 20190122_192359.jpg 20190120_160218.jpg 20190120_144630.jpgAsteptam cu mare drag!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Wowww
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 23, 2019 WowwwPupici!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Asteptam cu mare drag!Ma bucur!pup!
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Numai trei zile stai? Iar fugi repede😊😊
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 23, 2019 Din pacate da... Dar voi mai reveni.Pupici!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum