Sari la conținut

TOP :Ma Auto Recomand Diana 1.80,60kg 0733529030

Postări Recomandate

Postat

Aceste poze sunt facute de mine....

Cand o sa revin... o sa pun poze superbe ai sa vezi.

Pupici!

Mai bine iti faceam eu 😙😙😙
Postat

Mersi k te oferi! Pupici

Chiar asa nu sunt reusite?

Sunt reale, nu sunt lucrate cum sunt multe pe site. Stim realitatea! !!pupici
  • Oras:...
Postat

Prima poza e ok, restul, nu prea. Nu stiu de ce, dar tu esti mai frumoasa in realitate. Alte nasoale pun poze woow si tu, sa fim seriosi, chiar esti o fata ok, pui poze, nu prea reusite...

Diana, pe niste tocuri inalte, tinuta sexy. ..crede.ma ca stiu ce vorbesc... Chiar esti ok, ca atitudine si cum arati.

• Oras:targoviste
Postat

Contează cum își face treaba nu pozele. Treaba o face bn. Pozele sunt ok. Cui nu i plac sa nu se uite 😛😋

• Oras:Targoviste
Postat

Contează cum își face treaba nu pozele. Treaba o face bn. Pozele sunt ok. Cui nu i plac sa nu se uite 😛😋

Dupa ce ai cunoscut-o evident ca nu mai conteaza pozele. Dar sa ne uitam la inceputul threadului cat a trecut de la aparitia anuntului si pana la prima recenzie? Probabil niste poze profi ar fi schimbat situatia.

Postat

Nu am cunoscut o. Dar dacă vrei sa o iubesti. Te duci la EA.Cu pozele mai mult de o laba nu poți face nimic. Colegii spun ca face treaba buna. Și e ok. Dacă ești curios ii faci o vizita când revine.Sunt destule care au poze de top și servicii jalnice. Deci cea mai buna experienta este sa ÃŽncerci. Părerea mea 🙂😉🙋â€â™‚ï¸

Postat

Nu am cunoscut o. Dar dacă vrei sa o iubesti. Te duci la EA.Cu pozele mai mult de o laba nu poți face nimic. Colegii spun ca face treaba buna. Și e ok. Dacă ești curios ii faci o vizita când revine.Sunt destule care au poze de top și servicii jalnice. Deci cea mai buna experienta este sa ÃŽncerci. Părerea mea 🙂😉🙋â€â™‚ï¸

Discutia era de principiu. Si am cunoscut-o, am fost primul care i-a facut recenzie. Tocmai pt ca am cunoscut-o pot spune ca pozele nu se ridica la nivelul realitatii si e pacat.

Postat

O sa fina probabil cu ceva poze mai ok. Dar oricum majoritatea merg după recenzii nu după poze😉🙂

Postat

Diana, sa scrii si tu aici te rog, cand revii, sa nu sunam ca aia prostii la tine:))

Mutumesc!

Postat

Bine ai revenit. Tu ai fost de cuvant si ai anuntat cand vi. Poate unii nu mai aveau rabdare si li 's au umflat. ...si te vroiau mai repede. In starea aia aduci omul 😅😅. Te puup

Postat

An impresia că n-au ieșit ca lumea. Pe lângă că-ți sucești capul să le vezi, am impresia că sunt deformate, adică lungite.

Cred ca a culcat telefonul. A reusit sa culce telefonul 😅😅😂😂 in rest scoala si mortul.
Postat

Diana...multumim pt poze, astea da!!!

Mai sus m.am referit ca tu, daca nu scriai nimic pe aici si nu lucrai perioada asta, multi sunau cred intr una la tine!!!...e bine ca ne?ai lamurit!

O seara buna!

Postat

În telefon merg rotite. Și se vad ok. Dar aici nu pot sa le pun asa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...