dianalux24 Reputație: 1267 Postat Martie 1, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Martie 1, 2022 Vă doresc o primăvară minunată, care să vă înflorească întregul an! Să vă fie plină de armonie, pace și împliniri frumoase! Un mic gest face cât 1000 de cuvinte....🌷 2
maryo85 Reputație: 592 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 La multi ani si tie. Mereu atenta si draguta. Te pup😘😘
Concorde85 Reputație: -1 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 Bună seara,sa încep prin a spune,domnișoarelor ținând cont ca este 1martie la mulți ani și o primăvara frumoasa ! Vizitat și eu pe Diana,acum cv timp în urma,de aici și întârzierea mea intenționată da a lasa un comentariu.Sunat domnișoara f amabila mi.a dat locația micro 4,urcat la ea .. tinuta din poze..locație f ok ,curat ...m.a invitat la dus după care în camera m.a aștepta goală,după care a început cu sărutări ,atingeri și trecut la un oral neprotejat,executat chiar f bn(chiar mi.a plăcut,deep,sărutări...deloc pe graba),pus balonul și trecut pe la spate,vreau sa spun ca.mi veneau niște mirosuri de era gata sa adoarmă soldatul ,noroc cu oralul ca a fost mai lung și eram pe final ca nu reușeam sa finalizez. 150 finalizarea,oral neprotejat 8.5 ,aspect 8(înaltă subtirica exact ca în poza ,sâni lăsați) as reveni doar ptr oral în concluzie
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Martie 5, 2022 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Martie 5, 2022 MULȚUMESC PENTRU CĂ TI-AI LUAT DIN TIMPUL TĂU SĂ-ȚI FACI CONT SPECIAL PENTRU A- MI SCRIE O RECENZIE... Există o vorbă adevărată.... Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri....🤦♂️ 1 1 1
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 20 ore, dianalux24 a spus: MULȚUMESC PENTRU CĂ TI-AI LUAT DIN TIMPUL TĂU SĂ-ȚI FACI CONT SPECIAL PENTRU A- MI SCRIE O RECENZIE... Există o vorbă adevărată.... Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri....🤦♂️ Hai sa incercam sa-l intelegem si pe nebun....ups am spus-o. Cand iti bate andropauza la usa si ti-e frica sa raspunzi si sa accepti adevarul.....iesi dracului pe geam.....si sper sa stai la 10, ca de sase vad ca stai.
alexandru2019 Reputație: 243 Postat Martie 6, 2022 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Martie 6, 2022 La 01.03.2022 la 23:25, Concorde85 a spus: Bună seara,sa încep prin a spune,domnișoarelor ținând cont ca este 1martie la mulți ani și o primăvara frumoasa ! Vizitat și eu pe Diana,acum cv timp în urma,de aici și întârzierea mea intenționată da a lasa un comentariu.Sunat domnișoara f amabila mi.a dat locația micro 4,urcat la ea .. tinuta din poze..locație f ok ,curat ...m.a invitat la dus după care în camera m.a aștepta goală,după care a început cu sărutări ,atingeri și trecut la un oral neprotejat,executat chiar f bn(chiar mi.a plăcut,deep,sărutări...deloc pe graba),pus balonul și trecut pe la spate,vreau sa spun ca.mi veneau niște mirosuri de era gata sa adoarmă soldatul ,noroc cu oralul ca a fost mai lung și eram pe final ca nu reușeam sa finalizez. 150 finalizarea,oral neprotejat 8.5 ,aspect 8(înaltă subtirica exact ca în poza ,sâni lăsați) as reveni doar ptr oral în concluzie Vezi mirosurile acelea sa nu fi fost de la tine,că de câte ori am fost la Diana niciodată nu am simțit mirosuri suspecte!!
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 9 minute, alexandru2019 a spus: Vezi mirosurile acelea sa nu fi fost de la tine,că de câte ori am fost la Diana niciodată nu am simțit mirosuri suspecte!! Asa este. Intodeauna un peste (Concorde85) comenteaza aiurea de parca nu-i simtim mirosul. O alta vorba romaneasca: PESTELE DE LA CAP SE-MPUTE. Autorul a uitat sa specifice care CAP.
alexandru2019 Reputație: 243 Postat Martie 6, 2022 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Martie 6, 2022 Acum 35 minute, flirtwhitme a spus: Asa este. Intodeauna un peste (Concorde85) comenteaza aiurea de parca nu-i simtim mirosul. O alta vorba romaneasca: PESTELE DE LA CAP SE-MPUTE. Autorul a uitat sa specifice care CAP. Din cauza lui nu a mai stat Diana din păcate....
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 4 minute, alexandru2019 a spus: Din cauza lui nu a mai stat Diana din păcate.... Nu, te inseli. Asta-i programul ei insa maryo85 a cam intrecut masura🤪
maryo85 Reputație: 592 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 1 oră în urmă, flirtwhitme a spus: Nu, te inseli. Asta-i programul ei insa maryo85 a cam intrecut masura🤪 Ia zi ca nu inteleg de ce m ai etichetat!!
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 1 minut, maryo85 a spus: Ia zi ca nu inteleg de ce m ai etichetat!! Tare prostanac mai esti de tu nu intelegi. Daca nici de la etajul 10 nu-i suficient, sper s-o faci de pe LUNA 1
maryo85 Reputație: 592 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 Acum 5 minute, flirtwhitme a spus: Tare prostanac mai esti de tu nu intelegi. Daca nici de la etajul 10 nu-i suficient, sper s-o faci de pe LUNA Cred ca ai tras pe nas. DACA nu inseamna ca esti fraier. Urmareste topicul
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 1 minut, maryo85 a spus: Cred ca ai tras pe nas. DACA nu inseamna ca esti fraier. Urmareste topicul Tu stii ce tragi sau nu pe unde mai poti. Eu sun un om simplu ce-ti da multa...........
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 o sa opresc acesta polemica cu pensionarul maryo85, urandu-i: SANATATE . Are multa nevoie de ea. O sa fac si o donatie, daca e cazul: 2 TRANDAFIRI .....DE PLASTIC
maryo85 Reputație: 592 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 Acum 4 minute, flirtwhitme a spus: o sa opresc acesta polemica cu pensionarul maryo85, urandu-i: SANATATE . Are multa nevoie de ea. O sa fac si o donatie, daca e cazul: 2 TRANDAFIRI .....DE PLASTIC Vai de capul tau....esti om simplu dar ai cap sec. Sa ti dea Dumnezau ce mi doresti tu mie. Si pensioner ca mine sa ajungi te ai pupa in cur singur, dar mai bine ma pupi pe mine!!
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 1 minut, maryo85 a spus: Vai de capul tau....esti om simplu dar ai cap sec. Sa ti dea Dumnezau ce mi doresti tu mie. Si pensioner ca mine sa ajungi te ai pupa in cur singur, dar mai bine ma pupi pe mine!! Vai cate cuvinte frumoase.......Vezi ca mai pun astia 0.5% la pensie sa ai si tu de ...scobitori.😀
alexandru2019 Reputație: 243 Postat Martie 6, 2022 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Martie 6, 2022 Acum 3 ore, flirtwhitme a spus: Nu, te inseli. Asta-i programul ei insa maryo85 a cam intrecut masura🤪 Nu mă înșel pt că am vb cu ea și mi a spus!
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 1 minut, alexandru2019 a spus: Nu mă înșel pt că am vb cu ea și mi a spus! 1. are un program clar 2. nu-i miroase PASA 3. maryo85 o AMENINTA trage tu concluzia
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Exceptand "rautatile" FARA SENS, sper sa ne vedem in weekend-ul urmator. Seara buna tuturor si te sarut Diana!
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 am uitat, maryo85 nici macar nu poate sa priveasca😀🤪
maryo85 Reputație: 592 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 Pe bineee??? De ce strici topicul?? Aaaa de fraier ce esti!
john71 Reputație: 133 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 1 oră în urmă, flirtwhitme a spus: am uitat, maryo85 nici macar nu poate sa priveasca😀🤪 Poate vorbiți în privat, nu aici.
flirtwhitme Reputație: 35 Postat Martie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 6, 2022 Acum 17 minute, john71 a spus: Poate vorbiți în privat, nu aici. Am facut-o deja.....fara rezultat
maryo85 Reputație: 592 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 Acum 8 minute, flirtwhitme a spus: Am facut-o deja.....fara rezultat Ce-ti mai place sa fi tampon . Te bagi ca tamponul in PASA Daia ai zis ca nu-i miroasa PASA ca ai fost tu absorbant???🤣🤣 Ti am zis sa termini. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum