esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 18, 2019 Buna Alina. Cand te gasesc la birou?NU MAI SUNT IN BUCURESTI!!!! 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Ianuarie 18, 2019 RECENZIE:Locatie: 8.5 (Vitan, Rin Grand Residence)Aspect: 8 (simpatica, undeva la 1.70 cm, ochi albastri, par negru, sani micuti, slim, fund rotund fain, tatuaj la mana, parfumata discret)Oral: 9 (neprotejat, bun, umed, mai multe viteze, cu atentie la bijuterii, incearca deep chiar foarte ok, se ineaca cu ea)Normal: 8 (protejat, accepta pozitii, energica in pat)Anal: nu am intrebatGfe: 9 (FK, DFK, saruta pe corp)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, vorbareata)Igiena: 10 (curata si piele fina)Halat: 300 RON (pentru o ora)Naratiunea:Am luat legatura cu domnisoara Alina in aceasta perioada si am stabilit intalnirea telefonic. Locatia este in Vitan, Rin Grand Residence, detaliile oferite ulterior telefonic.In locatie m-a intampinat o domnisoara impatica, undeva la 1.70 cm, ochi albastri, par negru, sani micuti, slim, fund rotund fain, tatuaj la mana, parfumanta discret. Alina era intr-o tinuta sexy neagra pe tocuri, foarte deschisa si dezghetata inca de cand am intrat in apartament. Am stat de vorba cu ea pentru a ne cunoaste putin, este foarte ok, foarte caterincoasa. Intors de la dus am trecut la actiune, relaxati.Oralul a fost neprotejat, bun, umed, mai multe viteze, cu atentie la bijuterii, incearca deep chiar foarte ok, se ineaca cu ea. Are cateva jocuri cu limba pe sateliti destul de interesant in timpul deep-ului + meniul zilei 69. Normalul (protejat) a fost destul de ok, schimbat mai multe pozitii, nu refuza nici o pozitie; este foarte stramta jos. Preia initiativa cu un reverse cow girl destul de interesant, pe directii cumva, in LOT se misca foarte bine, este energica. Intre reprize se cuibureste in bratele. Alina nu refuza FK, il ofera, dar nu din proprie initiava, te trage in ea, geme placut, se incolaceste mai ales in misionar.1)Lasati banutii inainte la cererea domnisoarei2)DTD undeva la 60 min, fara sa fiu grabit intr-un fel3)Te intreaba cum vrei sa fie oralul: protejat, neprotejat4)Monteaza interesant caciulita cu guraM-am simtit bine cu Alina si o recomand 23
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 18, 2019 A plecat in Brașov și nu se mai întoarce. Nu i.a plăcut Bucureștiul.
Vizitator lionman Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Nu am in plan revenirea prea curand ! Ok , ms, astept sa revii. :
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 18, 2019 RECENZIE:Locatie: 8.5 (Vitan, Rin Grand Residence)Aspect: 8 (simpatica, undeva la 1.70 cm, ochi albastri, par negru, sani micuti, slim, fund rotund fain, tatuaj la mana, parfumata discret)Oral: 9 (neprotejat, bun, umed, mai multe viteze, cu atentie la bijuterii, incearca deep chiar foarte ok, se ineaca cu ea)Normal: 8 (protejat, accepta pozitii, energica in pat)Anal: nu am intrebatGfe: 9 (FK, DFK, saruta pe corp)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, vorbareata)Igiena: 10 (curata si piele fina)Halat: 300 RON (pentru o ora)Naratiunea:Am luat legatura cu domnisoara Alina in aceasta perioada si am stabilit intalnirea telefonic. Locatia este in Vitan, Rin Grand Residence, detaliile oferite ulterior telefonic.In locatie m-a intampinat o domnisoara impatica, undeva la 1.70 cm, ochi albastri, par negru, sani micuti, slim, fund rotund fain, tatuaj la mana, parfumanta discret. Alina era intr-o tinuta sexy neagra pe tocuri, foarte deschisa si dezghetata inca de cand am intrat in apartament. Am stat de vorba cu ea pentru a ne cunoaste putin, este foarte ok, foarte caterincoasa. Intors de la dus am trecut la actiune, relaxati.Oralul a fost neprotejat, bun, umed, mai multe viteze, cu atentie la bijuterii, incearca deep chiar foarte ok, se ineaca cu ea. Are cateva jocuri cu limba pe sateliti destul de interesant in timpul deep-ului + meniul zilei 69. Normalul (protejat) a fost destul de ok, schimbat mai multe pozitii, nu refuza nici o pozitie; este foarte stramta jos. Preia initiativa cu un reverse cow girl destul de interesant, pe directii cumva, in LOT se misca foarte bine, este energica. Intre reprize se cuibureste in bratele. Alina nu refuza FK, il ofera, dar nu din proprie initiava, te trage in ea, geme placut, se incolaceste mai ales in misionar.1)Lasati banutii inainte la cererea domnisoarei2)DTD undeva la 60 min, fara sa fiu grabit intr-un fel3)Te intreaba cum vrei sa fie oralul: protejat, neprotejat4)Monteaza interesant caciulita cu guraM-am simtit bine cu Alina si o recomandIti multumesc pentru recenzie,si pentru vizita.te pupacesc 3
fakeaccount Reputație: 2218 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Ianuarie 18, 2019 A plecat in Brașov și nu se mai întoarce. Nu i.a plăcut Bucureștiul.Adevărul e că nu a nimerit bine,nici ca perioadă, nici ca loc, şi când era lumea mai liberă, in weekend, a plecat. Eh, îi urez baftă mai departe.
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 18, 2019 Poate o sa mai revina 1
slc2000 Reputație: 494 Postat Ianuarie 18, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2019 NU MAI SUNT IN BUCURESTI!!!! Dar unde esti?
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 19, 2019 Dar unde esti?Ti-e asa greu sa citesti 3 replici mai sus? 2
ioneliam Reputație: 7 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 Frumos în București dar oamenii nici nu se compara cu cei di Brașov. Parca intri în alta lume dincolo de munți. Bravo Alina. Bine ai revenit în Brașov.Se mai și mira unii de ce nu stai în Capitala 1
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2019 Postat Ianuarie 19, 2019 E pula alți oameni!sa nu mai veniți in București dacă aici sunt alți oameni ca de aia sunt aglomerațiile care sunt ca veniți cu toții aici ...stați acasă 3
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 NU MAI SUNT IN BUCURESTI!!!!Sa ma anunti si pă mine cand mai vii aiciÅŸa 😜
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 22, 2019 Sa ma anunti si pă mine cand mai vii aicişa Da dă ce bre?Vii tu tocmai de la Dorohoi ptr mine ? 1
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Da dă ce bre?Vii tu tocmai de la Dorohoi ptr mine ?Pun pân fan courier :)
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 24, 2019 Hello dragilor.De maine voi fi in Bucuresti!Va sarut si va astept 1
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 25, 2019 Buna ziua.Sunt disponibila si va astept.Locatia o am pe str. Octavian Goga,langa teatru. 1
irefutabil Reputație: 1032 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2019 Buna ziua.Sunt disponibila si va astept.Locatia o am pe str. Octavian Goga,langa teatru. Pana cand stai in Bucuresti?
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 25, 2019 Pana cand stai in Bucuresti?Nu stiu.Momentan voi sta cateva zile,cca 1 saptamana,dupa care mai vedem. 1
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 25, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/124125-alina-super-slim-0723730369/page-2 recenzii de pe topicul din Brasov
fakeaccount Reputație: 2218 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Ianuarie 25, 2019 Buna ziua.Sunt disponibila si va astept.Locatia o am pe str. Octavian Goga,langa teatru.Adica in zona pasajului, langa splai?
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 25, 2019 Adica langa camera de comerţ. 1
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 26, 2019 Buna dimineata.Disponibila pana la ora 23:00.Va imbratisez si va astept cu drag :-*
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 27, 2019 Disponibila pana la 22:00.va astept cu drag 1
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 27, 2019 Up 1
esralina Reputație: 690 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Ianuarie 28, 2019 Buna dimineata!Disponibilă pana la ora 23:00!Va pup 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum