Sari la conținut

AnnaMaara - 0739441448

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 22 ore, banana_lunga a spus:

Bravo, flăcăule! Ai cam pus punctul pe i în ceea ce privește anumite aspecte. Mie unul, 150 numărul ...nu mi se pare corect ținând cont ceea ce ele nu prea oferă. Adică ... hai să luăm alte gagici care au același preț și aici o aduc în vorbă pe Maya. Păi frate... Maya te fute și te răsfute de banii ăia, plus că poți să preiei tu frâiele acțiunii și se lasă condusă că-i place. Acestor ...”comori” (că ar merita îngropate) ...nu le-aș da mai mult de 100. Se fute bine Bettyshor, îmi place la nebunie cu ea, dar nu se justifică nici cât negru sub unghie faptul că a ridicat ștafeta cu 50 de lei. Părerea mea, ridici prețul ? Ok, de acord cu tine, femeie, dar bagă și ceva-n plus la satisfacerea clientului, nu ?!

Of of .nemulțumiri peste tot . Probabil din cauza căldurii 😂🤣. Tot voi ați vrut schimbarea coverturii si tot voi sunteti nemulțumiți????dumnezeu sa va mai înțeleagă. 

• Haha 1
Postat

💪💪💪🥳🥳🥳🥳🥳Superba...😘😘😘 Daca mai pui si putin bronz este belea... 😇😇😇🥰🥰🥰🥰

Postat

Beatrice. Am 1.70m si 60kg, sunt o fire plina de viata si bun simt! Sunt aici sa iti ofer respect,seriozitate,tandrete si momente unice!

Ofer :

- oralul este soft,adanc, protejat/neprotejat in functie de igiena.

-normal protejat.

-69

-franch kiss

-finalizare corporala

-masaj

-duș asistat

-GFE

Stiu sa iti respect timpul si banii. Ce primesc ,aia ofer,vreau ca toata lumea sa fie multumita!

Cadou :

150 numarul/30min

250 ora/60min.

Locație. Tomis nord Suceava nr 3😘💋

• Like 2
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
Postat
On 8/24/2021 at 1:06 PM, Trixx said:

Beatrice. Am 1.70m si 60kg, sunt o fire plina de viata si bun simt! Sunt aici sa iti ofer respect,seriozitate,tandrete si momente unice!

Ofer :

- oralul este soft,adanc, protejat/neprotejat in functie de igiena.

-normal protejat.

-69

-franch kiss

-finalizare corporala

-masaj

-duș asistat

-GFE

Stiu sa iti respect timpul si banii. Ce primesc ,aia ofer,vreau ca toata lumea sa fie multumita!

Cadou :

150 numarul/30min

250 ora/60min.

Locație. Tomis nord Suceava nr 3😘💋

Încă nu ne-ai spus în ce constau cei cinzeci de lei în plus față de prețurile obișnuite...

• Like 2
  • Minus 1
Postat
7 hours ago, Trixx said:

Disponibila 💋

Întinzi mochete ?!

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Beatrice, te faci ca nu vezi cererile noastre? Explica de ce ai marit costul prestatiei tale cu 50%, fara sa adaugi nimic???

Stii, erai destul de populara printre noi cu preturile astea. Numai eu te vizitam destul de des si imi placea de tine. Dar asa, in ultima perioada, m-am dus la alte fete, care la 150 de lei ceruti, arata mult mai bine, se fut extraordinar si ne creeaza multa multa placere....

Hai, poate te mai gandesti, dupa ce recitesti ce s-a scris pe pagina ta dupa ce ai luat "inspirata" decizie de a iti creste tariful.

• Like 2
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 20 minute, Machedonul12 a spus:

Beatrice, te faci ca nu vezi cererile noastre? Explica de ce ai marit costul prestatiei tale cu 50%, fara sa adaugi nimic???

Stii, erai destul de populara printre noi cu preturile astea. Numai eu te vizitam destul de des si imi placea de tine. Dar asa, in ultima perioada, m-am dus la alte fete, care la 150 de lei ceruti, arata mult mai bine, se fut extraordinar si ne creeaza multa multa placere....

Hai, poate te mai gandesti, dupa ce recitesti ce s-a scris pe pagina ta dupa ce ai luat "inspirata" decizie de a iti creste tariful.

Daca ai mers destul de des, de ce nu lasi si tu o recenzie ca la carte la Beatrice? Bafta!

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 26 minute, Machedonul12 a spus:

uite domnule ca poti spune ceea ce te doare si intr-un mod cat se poate de civilizat si argumentat ...felicitari 

sigur esti TU ? ....ia un SNIKERS

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 14 ore, Machedonul12 a spus:

a marit gaja find ca oricum primea de la mine 150 la fiecare vizita si pe ochi aia frumosi care ii are, si din cauza sa nu mai treaca machidoni lefteri pe la ea :D

• Haha 2
Postat
15 minutes ago, Trixx said:

Disponibila 💋

Faci și tu niște clătite...?! Vin eu cu gemul.

• Minus 1
Postat
26 minutes ago, Trixx said:

Disponibila 💋

Disponibilă cândva ca să ne dai explicațiile cerute mai sus ?! 

• Minus 1
Postat
1 oră în urmă, banana_lunga a spus:

Disponibilă cândva ca să ne dai explicațiile cerute mai sus ?! 

Lasă fata.n o mai stresa.N o mai putem in extrasezon și poate isi da seama de maritul prețurilor. 

• Minus 1

Postat
34 minutes ago, premix said:

Lasă fata.n o mai stresa.N o mai putem in extrasezon și poate isi da seama de maritul prețurilor. 

Cu ce o stresez, man? Cu ceva adevărat și care ne interesează pe mulți? Eu sunt dispus să cotizez cinzeci în plus, dar pentru asta trebuiesc introduse niște servicii în plus. Anal nu neapărat, ce-i drept... asta rămâne alegerea ei... însă un rimming sau deepthroat ori face-fuck până la lacrimi ...o finalizare orală sau o combinată gen orală+facială ..chestii de genul, știi? Picanterii care să-i fie atu ca să ignorăm că dăm mai mult decât de obicei la ea când o vizităm.

Zic și eu... poate nu zic bine, dar ai cam sărit destul de ofuscat asupra mea și nu era cazul.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...