Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:.......
Postat

Amelia, ma simt obligat sa-mi expun si eu punctul de vedere legat de ce ai scris tu mai sus. Imi cer sincer scuze tie si colegilor pentru off-topic.

Hai sa fim si realisti, zic. Sa stii ca nu traim intr-o utopie, societatea de astazi nu este si nu cred ca va fi vreodata un loc utopic. Nu vorbesc in numele nimfomanilor de pe forum ci in numele romanului obisnuit. Stii cat este salariu mediu pe economie? Ei bine... e foarte mic. Ce inseamna asta? Pai inseamna ca nu prea iti mai arde de curcubee, cantece de pescarusi, catelusi s.a.m.d. Nu ai cum, creierul nostru nu functioneaza in felul asta, apare instinctul de supravietuire si se manifesta in semtimentul GRIJI. De-aici totul o iau intr-o panta descendenta. Sa nu uitam ce inseamna o familie si ce griji implica rolul de tata, mama... hai sa mai plusam un pic... imbatranirea, alt factor distrugator... In alta ordine de idei, suferinta e buna si-si are rolul ei, e bine sa fi si frustrat, depresiv (cateodata), sa nu te plafonezi.

edit: Problema e atunci cand "durerea" ramane si este sustinuta. O drama totusi nu obliga la ce-am scris in fraza anterioara, dar te marcheaza. Lipsa banilor in schimb este o drama sustinuta.

ps: scuze ptr. ortografie, scriu de pe un tel.

Patrick noi doi am discutat mult ......am incercat sa iti explic si tie anumite chestii dar vad ca nu mai inteles :(... si imi pare rau...Si eu am griji......si eu ma gandesc la multe probleme cand pun capul noaptea pe perna....dar asta nu inseamna ca nu ma mai pot bucura de lucrurile marunte care ne inconjoara si daca le am acorda atentie poate a privii viata cu alti ochii......o viata avem si poate nu sunteti de acord cu felul meu de a gandii...dar asta ne face unici si diferiti......Gandirea......Voi puteti sa alegeti sa va faceti viata mai grea de cat e sau sa incercati sa vi o condimentati cu mici placeri pentru a trece peste toate mai usor.

• Like 6
  • Oras:Constanta
Postat

A avea opinii diferite nu exclude posibilitatea ce eu sa te si fi inteles. Ba din contra, adu-ti aminte ce ti-am zis... au fost vorbe din suflet. Nu interpreta gresit, te rog!

• Like 1
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Salut

Intru rar sau foarte rar pe "alte orase". 

Acum ma simt obligat sa intru si sa transmit felicitari lui ion si pufoseniei mici.

Si doar un cuvant : multumesc !

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Felicitari George, ai devenit un adevarat curvar! :bow

Felicitari John, ai dovedit ca nu esti un om de toata isprava! :bow

Felicitari Pufosenie, ai dovedit ca esti o....pufosenie ! :kiss3

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

emotionant ,pina la lacrimi. felicitari voua,pentru bucuria de a trai si a impartasi momente unice in viata .regret faptul ca nu m-ati anuntat si pe mine , as fi fost incintat sa va cunosc, eram la 5 minute de locatia cu pricina.

inegalabil modul in care poti relata clipele petrecute in compania ameliei,  fara indoiala o postare de colectie, sper sa ne bucuram  impreuna, cit mai curind, atit noi, cit si tu, george, de urmatoarele tale aventuri .

respect totodata pentru amelia, si  promit sa contribui in continuare la imbunatatirea imaginii sale erotice.

john, ca de obicei ,un domn, jos palaria.

va dedic la fiecare in parte cite o poza, cu respect, obi.

post-58400-0-78912300-1390239724_thumb.png

post-58400-0-20537000-1390239772_thumb.jpg

post-58400-0-41571000-1390240131_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tot respectul pentru John si Amelia. George, felicitari pentru recenzie si experienta minunata pe care ai avut prileju sa o traiesti. :hihat

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Amelia, ma simt obligat sa-mi expun si eu punctul de vedere legat de ce ai scris tu mai sus. Imi cer sincer scuze tie si colegilor pentru off-topic.

Hai sa fim si realisti, zic. Sa stii ca nu traim intr-o utopie, societatea de astazi nu este si nu cred ca va fi vreodata un loc utopic. Nu vorbesc in numele nimfomanilor de pe forum ci in numele romanului obisnuit. Stii cat este salariu mediu pe economie? Ei bine... e foarte mic. Ce inseamna asta? Pai inseamna ca nu prea iti mai arde de curcubee, cantece de pescarusi, catelusi s.a.m.d. Nu ai cum, creierul nostru nu functioneaza in felul asta, apare instinctul de supravietuire si se manifesta in sentimentul GRIJI. De-aici totul o iau intr-o panta descendenta. Sa nu uitam ce inseamna o familie si ce griji implica rolul de tata, mama... hai sa mai plusam un pic... imbatranirea, alt factor distrugator... In alta ordine de idei, suferinta e buna si-si are rolul ei, e bine sa fi si frustrat, depresiv (cateodata), sa nu te plafonezi.

edit: Problema e atunci cand "durerea" ramane si este sustinuta. O drama totusi nu obliga la ce-am scris in fraza anterioara, dar te marcheaza. Lipsa banilor in schimb este o drama sustinuta.

ps: scuze ptr. ortografie, scriu de pe un tel.

Salut Patrick,

Sunt sincer si recunosc ca inainte de a scrie aceste randuri, am citit de trei ori atat interventia Ameliei cat si a ta...simteam ca imi scapa ceva...si nici acum nu sunt sigur ca aceasta perceptie a disparut cu desavarsire!

Si apropo de interventia ta...ce legatura exista intre ceea ce ai asternut tu pe "hartie" si ceea ce a spus Amelia?

Sumarizand, cele spuse de Amelia suna cam asa:

1.0 Amelia spune ca se bucura ca a cunoscut un om

2.0 Amelia spune ca se bucura ca a reusit sa faca un om fericit

3.0 Amelia spune ca viata e frumoasa si merita traita

4.0 Amelia spune ca se poate bucura de o raza de soare, de un catelus, de cantecul pescarusilor

Sumarizand, cele spuse de tine suna cam asa:

1.0 Tu spui ca societatea de astazi nu este un loc utopic ( ? )

2.0 Tu spui ca salariul minim pe economie este foarte mic

3.0 Tu spui ca datorita salariului minim pe economie nu-ti mai arde de raze de soare, etc..si ca apar grijile.

4.0 Tu spui ca este foarte greu sa ai o familie, sa-ti ingrijesti copiii

5.0 Tu spui ca suferinta e buna si-si are rolul ei, e bine sa fi si frustrat, depresiv (cateodata), sa nu te plafonezi. (Tu chiar crezi in ceea ce ai spus? Si daca da bazandu-te pe ce? Pe suferinta ta personala?)

6.0 Ai editat....si sincer nu am inteles ce vrei sa spui prin acel edit!

Si recitand pentru a patra oara..convingerea mea este ca interventia ta la comentariul Ameliei este neinspirata. Si stii de ce? Pentru ca Amelia este o fata de 23 ani, care se bucura de ceea ce a enumerat in interventia ei..se bucura de viata si prieteni! Poate fi acuzata pentru asa ceva? Eu spun ca nu!

Si apropo de bucuriile "marunte" ale Ameliei...daca am reusi sa ne bucuram toti de ele...cu siguranta viata ar fi mai buna si mai frumoasa! Si o spune un om mult mai in varsta ca tine, care a trecut prin toate grijile si problemele pe care le-ai enumerat tu, dar care fara ajutorul si dragostea oamenilor din jurul lui (care au compensat salariul minim pe economie), fara credinta ca greutatile pot fi invinse si fara convingerea ca totusi viata e frumoasa si merita traita....fara toate acestea nu si-ar mai fi avut cei doi copii in viata la ora aceasta!

Amelia esti iubita azi si vei fi intotdeauna!  :bow 

George  :hihat 

Ganduri bune!

PS1: Cineva (Ethan Embry) spunea: Sometimes the truth isn't what you saw!

PS2: Live the life you love and love the life you live!

• Like 8
Postat

Iti raspund... dar mai intai, De unde imi cunosti varsta? ...asa cum ai concluzionat ca ai fi mai invarsta ca mine.

• Like 1
Postat

dragii mei colegi si colege,

iertati-ma ca intervin, insa eu cred ca este un moment pentru george si amelia! nu cred ca astazi este cel mai oportun timp sa interpretati cuvinte! ea este o superba pur si simplu ptr ca a acceptat sa ofere o clipa, un moment de placere, pe care un om, george, nu cred ca va uita curand! posibil ca acele trairi sa ramana cu el cate zile va avea! nu putem oare sa-i lasam sa savureze experienta pe care au impartit-o? ameliei i se cuvin omagii pentru felul ei de a fi, iar lui george, ce pot sa spun, mi-as dori eu sa am o mica parte din curajul lui!

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Un gest frumos (john),un suflet cald(amelia),un temerar(george)....consider ca orice comentariu este de prisos :(

Patrick,un gentelman pt intelegere...ma inclin! :(

Vorba confratelui,Shaworma.......stima si respect!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Un foarte mic comentariu si nu mai poluez momentul lui George. Eu sint ferm convins ca schimbul de idei dintre Patrick si Amelia nu are nici o legatura cu momentul lui George cu toate ca, postarea lui Patrick vine la o idee postata de Amelia ca si raspuns la recenzia lui George.

Oricum Ioane si Amelia ma inclin pentru gest. George iti doresc sanatate si putere si sa mai ai parte de inca multe alte momente de acest fel. Daca as putea ti-as da toate momentele mele placute petrecute alaturi de fete.

• Like 2
  • Oras:dobrogea
Postat

Cred ca trebuie sa-l incurajam pe George pentru postare, care de altfel ar face-o invidioasa si pe Sandra Brown.

La mai multe trairi din astea (evident ca eu sunt invidios pe traire)

Cit despre plata pentru acest moment (mai ales ca susutine ca nu a chitat el) cred ca nu trebuia sa mentioneze nimic.(aici il sustin pe Patrick)

Postat

George sa conformat regulamentului.Patrick ai postat ceva in legatura cu faptul ca george a mentionat de tarif? ca eu nu am vazut

Postat

Salutare Alsahia, tin sa precizez ca ce am scris nu are nici-o legatura cu Geroge. Dar nici una! A fost o postare pusa la un moment nepotrivit, si imi cer scuze.

Ce scriam eu avea legatura cu, curcubeele si viata-n general. Nici macar nu ma regasesc in cele scrise, ma gandeam la romanasul de rand.

• Like 2
Postat

Cred ca trebuie sa-l incurajam pe George pentru postare, care de altfel ar face-o invidioasa si pe Sandra Brown.

La mai multe trairi din astea (evident ca eu sunt invidios pe traire)

Cit despre plata pentru acest moment (mai ales ca susutine ca nu a chitat el) cred ca nu trebuia sa mentioneze nimic.(aici il sustin pe Patrick)

Daca tot sinteti curiosi puteti sa trimite-ti un PM atat ameliei sau lui Johnholmes si deslusiti misterul. Nu cred sub nici o forma ca este un secret. Si chiar daca pana la urma nici macar nu a existat un tarif tot ma inclin atat in fata Ameliei cat si a lui John pentru ca au facut posibil un astfel de moment pentru George.

Postat

N-am acuzat pe nimeni de nimic.

Poate ca ma exprim mai ciudat sau mai acid, dar am vrut doar sa fiu in spiritul de caterinca ce este pe zona noastra de ceva timp.

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. :bow

:beex2

Postat

N-am acuzat pe nimeni de nimic.

Poate ca ma exprim mai ciudat sau mai acid, dar am vrut doar sa fiu in spiritul de caterinca ce este pe zona noastra de ceva timp.

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. :bow

:beex2

Ar fi mers caterinca, insa nu la recenziile lui George. Acelea sint o idee mai speciale.

• Like 1
Postat

Fratilor, imi torn cenusa in cap. In postarea nr. 526, am pus un "nu" aiurea. Deci, am vrut sa spun ca John este un om de isprava....

Scuze, eram oboist si am scris aiurea. Noroc cu colegul Sangre, care mi-a atras atentia!

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

wooooooaauuuu.....cred ca am ramas cu ochii precum maimutica aia de se vede in oglinda in cea dea 2-a fotografie :)) Intradevar confirmi vorba aia "Cand Dumnezeu a facut barbatul, s-a uitat asa la el si a zis...." Ia sa vad unde am gresit si sa vad daca pot face ceva mai bun" si a facut femeia!!

No acuma sa nu imi sariti toti in cap:)

• Like 1

Postat

wooooooaauuuu.....cred ca am ramas cu ochii precum maimutica aia de se vede in oglinda in cea dea 2-a fotografie :)) Intradevar confirmi vorba aia "Cand Dumnezeu a facut barbatul, s-a uitat asa la el si a zis...." Ia sa vad unde am gresit si sa vad daca pot face ceva mai bun" si a facut femeia!!

No acuma sa nu imi sariti toti in cap:)

ma bucur ca iti place ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...