patrick82 Reputație: 1773 Postat Mai 17, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 17, 2014 Salut retragerea de pe forum a Ameliei. A luat cea mai buna decizie si sper sa urmeze o viata linistita si plina de bucurii si succese pentru ea. Retragerea lui Patrick in acelasi timp cu cea a Ameliei insa nu face nimic altceva decat sa alimenteze zvonurile sau speculatiile. Din pacate retragerea lui nu pot sa o salut. Din respect pentru anumiti useri cu voia voastra revin cu o precizare. Gabriel, nu eu sunt cel care a cauzat retragerea ei.Amelia imi este o buna amica si relatia noastra va continua asa. Intr-adevar exista un baiat... cu ea, dar nu este coleg cu noi. Cat despre retragerea mea... eu inca curvasaresc bine mersi. In lipsa recenziilor am ales sa ma retrag. Chiar nu mai am nici-un aport aici.Probabil am sa ma intorc... candva. O seara superba va doresc!
dominoplayer Reputație: 193 Postat Mai 17, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 17, 2014 Din respect pentru anumiti useri cu voia voastra revin cu o precizare. Gabriel, nu eu sunt cel care a cauzat retragerea ei.Amelia imi este o buna amica si relatia noastra va continua asa. Intr-adevar exista un baiat... cu ea, dar nu este coleg cu noi. Cat despre retragerea mea... eu inca curvasaresc bine mersi. In lipsa recenziilor am ales sa ma retrag. Chiar nu mai am nici-un aport aici.Probabil am sa ma intorc... candva. O seara superba va doresc!http://www.scenicreflections.com/files/Elves_In_Love_Wallpaper__yvt2.jpg
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 17, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 17, 2014 Intr-adevar exista un baiat... cu ea, dar nu este coleg cu noi. Si sa te tii bine cand va afla cumatru ce meserie practica Amelia inainte sa il cunoasca Candva candva o sa afle shaw si dai si dai si dai Patrick eu cu tine nu am avut nici o tangenta recunosc, pari a fii baiat valabil dar pt o pereche de craci sau plm oricare alt motiv tu ne-ai "parasit" daca nu era amelita asta inca erai pe forum cu golanii de pe aici, asta iti garantez eu, nu stiu care a fost cauza si nici nu ma intereseaza dar ori amelita te-a convins sa pleci si tu ori ai creierul cat o nuca si nu stiu cine/ce te-a determinat sa pleci...fara dar si poate amelita te-a convins intr-un fel sa te retragi si sa te flatulezi tu in gura mea ca nu a fost asta ? i dare you...no DOUBLE DARE. In concluzie decizia a fost a ta si nimeni nu ti-o poate lua...eu te salut si sa ai parte de toate gaurile de peste mari si tari. Sanatate 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 17, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 17, 2014 Domino daca ai ceva de spus spune, dar nu umple cu balarii topicul asta, ce ai postat tu video si poza aia nu are nici o relevanta cu ce se discuta aici, deci te rog sa te abtii !
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 17, 2014 o asteptam pe Amelia sa revina pe forum 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 18, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 18, 2014 o asteptam pe Amelia sa revina pe forum Noi nu ..
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 18, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 18, 2014 Mai bine las-o sa isi vada de viata ei!
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 18, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 18, 2014 Mai bine las-o sa isi vada de viata ei!
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 19, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 19, 2014 Pisicuts esti boring rau sa mor de nu ! Cum plm te suporti chiar nu stiu
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 19, 2014 Pisicuts esti boring rau sa mor de nu ! Cum plm te suporti chiar nu stiu 3
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 19, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 19, 2014 =)) Bai motane tie ce trebuie sa iti zica omul ca sa te enerveze ma ? Ar trebuii sa iti blestem manelele cred ca sa te umflii putin in pene altfel nu te ataci deloc
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Mai 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 19, 2014 =)) Bai motane tie ce trebuie sa iti zica omul ca sa te enerveze ma ? Ar trebuii sa iti blestem manelele cred ca sa te umflii putin in pene altfel nu te ataci deloc http://www.youtube.com/watch?v=b2Oz4sf4bow
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Mai 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2014 Fratiwhere, ce se intampla, s-a retras Amelia??? Imi zice si mie cineva cine, cand, de ce? Nu de alta, dar am dat vreo 6-7 pagini in spate si nu am gasit... Fir-ar, am lipsit 2 saptamani si o gramada de chestii se intamplara pe aici...
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 20, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 20, 2014 Da, s-a retras, a facut un lucru bun, cand ? acum max o sapt... de ce ... de nevoie plm, nu e mare bai stai lin !
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 16, 2016 fusa pin vizita pa la corabia astavara , parca ii mai crescura titele si se mai ingrasa o tira. da nu mai purta ochelari .
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 19, 2018 Aaaaahhhh Amelica...tizu...mincaias pizda iei di vedeta nimfomana !!! :)))))))))))) 3
pasha_man Reputație: 451 Postat Octombrie 24, 2018 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Octombrie 24, 2018 Aaaaahhhh Amelica...tizu...mincaias pizda iei di vedeta nimfomana !!! :))))))))))))daaa si in duet cu Dream ..... ce vremuri :))) 2
cristi bug Reputație: 990 Postat Octombrie 24, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 24, 2018 Aaaaahhhh Amelica...tizu...mincaias pizda iei di vedeta nimfomana !!! :)))))))))))) Poze cu lindicul? M-am uitat 3 pagini și nimic ca să nu stau să pierd 71 de pagini.... 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 24, 2018 Cauta...ca merita ! :))))) Numa ca ânainti so taie di aci...Amelica lo rugat pi Pisic sai stearga tati pozili. Oricum...buuuna olteanca !!! ;) 2
procyon Reputație: 65 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:aici ÅŸi dincolo Oras:aici ÅŸi dincolo Postat Octombrie 25, 2018 Am eu în arhivă fotografii cu Amelia 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 26, 2018 Bagã !!! :) 1
procyon Reputație: 65 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:aici ÅŸi dincolo Oras:aici ÅŸi dincolo Postat Octombrie 26, 2018 Aș băga dar cred nu am dreptul și upgrade la cont nu mă lasă să-mi fac. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum