Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Salut retragerea de pe forum a Ameliei. A luat cea mai buna decizie si sper sa urmeze o viata linistita si plina de bucurii si succese pentru ea.

Retragerea lui Patrick in acelasi timp cu cea a Ameliei insa nu face nimic altceva decat sa alimenteze zvonurile sau speculatiile. Din pacate retragerea lui nu pot sa o salut.

Din respect pentru anumiti useri cu voia voastra revin cu o precizare. Gabriel, nu eu sunt cel care a cauzat retragerea ei.

Amelia imi este o buna amica si relatia noastra va continua asa. Intr-adevar exista un baiat... cu ea, dar nu este coleg cu noi. :)

Cat despre retragerea mea... eu inca curvasaresc bine mersi. :) In lipsa recenziilor am ales sa ma retrag. Chiar nu mai am nici-un aport aici.

Probabil am sa ma intorc... candva. :)

O seara superba va doresc!

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Din respect pentru anumiti useri cu voia voastra revin cu o precizare. Gabriel, nu eu sunt cel care a cauzat retragerea ei.

Amelia imi este o buna amica si relatia noastra va continua asa. Intr-adevar exista un baiat... cu ea, dar nu este coleg cu noi. :)

Cat despre retragerea mea... eu inca curvasaresc bine mersi. :) In lipsa recenziilor am ales sa ma retrag. Chiar nu mai am nici-un aport aici.

Probabil am sa ma intorc... candva. :)

O seara superba va doresc!

http://www.scenicreflections.com/files/Elves_In_Love_Wallpaper__yvt2.jpg

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Intr-adevar exista un baiat... cu ea, dar nu este coleg cu noi. :)

Si sa te tii bine cand va afla cumatru ce meserie practica Amelia inainte sa il cunoasca =)) Candva candva o sa afle shaw si dai si dai si dai =)) Patrick eu cu tine nu am avut nici o tangenta recunosc, pari a fii baiat valabil dar pt o pereche de craci sau plm oricare alt motiv  tu ne-ai "parasit" daca nu era amelita asta inca erai pe forum cu golanii de pe aici, asta iti garantez eu, nu stiu care a fost cauza si nici nu ma intereseaza dar ori amelita te-a convins sa pleci si tu ori ai creierul cat o nuca si nu stiu cine/ce te-a determinat sa pleci...fara dar si poate amelita te-a convins intr-un fel sa te retragi si sa te flatulezi tu in gura mea ca nu a fost asta ? i dare you...no DOUBLE DARE. In concluzie decizia a fost a ta si nimeni nu ti-o poate lua...eu te salut si sa ai parte de toate gaurile de peste mari si tari. Sanatate

• Like 1
Postat

Domino daca ai ceva de spus spune, dar nu umple cu balarii topicul asta, ce ai postat tu video si poza aia nu are nici o relevanta cu ce se discuta aici, deci te rog sa te abtii !

• Administrator
Reputație: 114353
  • Oras:La butoane
Postat

o asteptam pe Amelia sa revina pe forum

pre_1400365934__1014017_582043438536513_

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

o asteptam pe Amelia sa revina pe forum

Noi nu ..

• Administrator
Postat

Mai bine las-o sa isi vada de viata ei!

Postat

Pisicuts esti boring rau sa mor de nu !

Cum plm te suporti chiar nu stiu

• Administrator
Postat

Pisicuts esti boring rau sa mor de nu !

Cum plm te suporti chiar nu stiu

pre_1400481594__10295701_638899032846824

• Like 3

Postat

=)) =))

Bai motane tie ce trebuie sa iti zica omul ca sa te enerveze ma ? =)) Ar trebuii sa iti blestem manelele cred ca sa te umflii putin in pene altfel nu te ataci deloc

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fratiwhere, ce se intampla, s-a retras Amelia??? Imi zice si mie cineva cine, cand, de ce? Nu de alta, dar am dat vreo 6-7 pagini in spate si nu am gasit... Fir-ar, am lipsit 2 saptamani si o gramada de chestii se intamplara pe aici...

Postat

Da, s-a retras, a facut un lucru bun, cand ? acum max o sapt... de ce ... de nevoie plm, nu e mare bai stai lin !

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Aaaaahhhh Amelica...tizu...mincaias pizda iei di vedeta nimfomana !!! :))))))))))))

daaa si in duet cu Dream ..... ce vremuri :)))

• Like 2
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Aaaaahhhh Amelica...tizu...mincaias pizda iei di vedeta nimfomana !!! :))))))))))))

Poze cu lindicul? M-am uitat 3 pagini și nimic ca să nu stau să pierd 71 de pagini....
  • Like 1
Postat

Cauta...ca merita ! :)))))

Numa ca ânainti so taie di aci...Amelica lo rugat pi Pisic sai stearga tati pozili. Oricum...buuuna olteanca !!!

;)

• Like 2
  • Oras:aici ÅŸi dincolo
Postat

Am eu în arhivă fotografii cu Amelia  

• Like 1

Postat

Aș băga dar cred nu am dreptul și upgrade la cont nu mă lasă să-mi fac.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...