Sari la conținut

Sex la Therme in vestiar

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Cum adica isi batea joc de ea? Se futeau draga, se simteau bine, traiau momentul. Ce mentalitate proasta aveti unii.

Nu la asta m-am referit, ci la faptul ca a filmat-o pe ascuns si a postat fara consimtamantul ei filmarea pe internet. Tipul face bani din asemenea postari sau ce ? Sau altcineva i-a filmat ?

Postat

de tine cine si-a batut joc, Siana ? Vali ??

Ai vazut undeva filmari cu mine ?

Postat

Hai lasă nu va mai pozati in victime ca si ei i-a plăcut doar n-a violat-o nimeni.Poate o fi fost si prietenul ei cine stie...

M-am referit la faptul ca cineva a filmat-o facand asta si a pus filmarea pe internet de parca sunt primii oamenii de pe glob care se fut ... nu s-a mai vazut asa ceva !

Postat

Oare cum am putea sa dam de protagonista filmuletului ca am vrea și noi ce are ea de oferit...

• Like 1
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Chiar, babarditorul n-a zis nimic? :))))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Sau altcineva i-a filmat ?

Daca ai aruncat o privire la macar 3-4 secunde din vreo 15 cat are clipul... in mod normal ar fi trebuit sa-ti dai seama ca, daca nu cumva baiatul respectiv are o a treia mana, lunga de aproximativ 3 metri, extrem de flexibila si care-i iese de undeva din cur sau zona adiacenta... DA, cu siguranta altcineva i-a filmat...

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Daca ai aruncat o privire la macar 3-4 secunde din vreo 15 cat are clipul... in mod normal ar fi trebuit sa-ti dai seama ca, daca nu cumva baiatul respectiv are o a treia mana, lunga de aproximativ 3 metri, extrem de flexibila si care-i iese de undeva din cur sau zona adiacenta... DA, cu siguranta altcineva i-a filmat...

Dacă ai aruncat o privire măcar la primul rând din cele 4 postate de ea, ai fi văzut că asta a spus și ea.

M-am referit la faptul ca cineva a filmat-o facand asta si a pus filmarea pe internet de parca sunt primii oamenii de pe glob care se fut ... nu s-a mai vazut asa ceva !

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Dacă ai aruncat o privire măcar la primul rând din cele 4 postate de ea, ai fi văzut că asta a spus și ea.

Raspunsesem postarii precedente a Sianei:

Nu la asta m-am referit, ci la faptul ca a filmat-o pe ascuns si a postat fara consimtamantul ei filmarea pe internet. Tipul face bani din asemenea postari sau ce ? Sau altcineva i-a filmat ?

Am gresit, probabil, ca nu am lasat intreaga postare in citat, s-o fi inteles gresit. Nevermind...

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

nu știu daca avea trei mâini, trăiască total recall :))), da' știm sigur ca avea trei picioare, ăla dân mijloc era unde trebuie :)))))
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...