kent81 Reputație: 60 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Ianuarie 27, 2019 Civila sau nu oricum ii place calareala. 1
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 Cum adica isi batea joc de ea? Se futeau draga, se simteau bine, traiau momentul. Ce mentalitate proasta aveti unii. Nu la asta m-am referit, ci la faptul ca a filmat-o pe ascuns si a postat fara consimtamantul ei filmarea pe internet. Tipul face bani din asemenea postari sau ce ? Sau altcineva i-a filmat ?
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 de tine cine si-a batut joc, Siana ? Vali ?? Ai vazut undeva filmari cu mine ?
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 Hai lasă nu va mai pozati in victime ca si ei i-a plăcut doar n-a violat-o nimeni.Poate o fi fost si prietenul ei cine stie... M-am referit la faptul ca cineva a filmat-o facand asta si a pus filmarea pe internet de parca sunt primii oamenii de pe glob care se fut ... nu s-a mai vazut asa ceva !
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2019 Oare cum am putea sa dam de protagonista filmuletului ca am vrea și noi ce are ea de oferit... 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Postat Ianuarie 31, 2019 Chiar, babarditorul n-a zis nimic? :))))
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 1, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 1, 2019 Sau altcineva i-a filmat ? Daca ai aruncat o privire la macar 3-4 secunde din vreo 15 cat are clipul... in mod normal ar fi trebuit sa-ti dai seama ca, daca nu cumva baiatul respectiv are o a treia mana, lunga de aproximativ 3 metri, extrem de flexibila si care-i iese de undeva din cur sau zona adiacenta... DA, cu siguranta altcineva i-a filmat... 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2019 Daca ai aruncat o privire la macar 3-4 secunde din vreo 15 cat are clipul... in mod normal ar fi trebuit sa-ti dai seama ca, daca nu cumva baiatul respectiv are o a treia mana, lunga de aproximativ 3 metri, extrem de flexibila si care-i iese de undeva din cur sau zona adiacenta... DA, cu siguranta altcineva i-a filmat...Dacă ai aruncat o privire măcar la primul rând din cele 4 postate de ea, ai fi văzut că asta a spus și ea.M-am referit la faptul ca cineva a filmat-o facand asta si a pus filmarea pe internet de parca sunt primii oamenii de pe glob care se fut ... nu s-a mai vazut asa ceva ! 2 6
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 1, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 1, 2019 Dacă ai aruncat o privire măcar la primul rând din cele 4 postate de ea, ai fi văzut că asta a spus și ea. Raspunsesem postarii precedente a Sianei: Nu la asta m-am referit, ci la faptul ca a filmat-o pe ascuns si a postat fara consimtamantul ei filmarea pe internet. Tipul face bani din asemenea postari sau ce ? Sau altcineva i-a filmat ? Am gresit, probabil, ca nu am lasat intreaga postare in citat, s-o fi inteles gresit. Nevermind...
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2019 Postat Februarie 2, 2019 Daca ai aruncat o privire la macar 3-4 secunde din vreo 15 cat are clipul... in mod normal ar fi trebuit sa-ti dai seama ca, daca nu cumva baiatul respectiv are o a treia mana, lunga de aproximativ 3 metri, extrem de flexibila si care-i iese de undeva din cur sau zona adiacenta... DA, cu siguranta altcineva i-a filmat...nu știu daca avea trei mâini, trăiască total recall :))), da' știm sigur ca avea trei picioare, ăla dân mijloc era unde trebuie :))))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum