Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24 Postat Aprilie 24 4 hours ago, BEAUNE said: Prietenul tau Gigi stie cine este ca este un user vechi pe forum si cred ca ar trebui sa o lasi putin mai moale cu chestii precum stoc de pampers si alte rahaturi. Eu personal îti apreciez activitatea ta pe forum dar cateodata sari calul,stii ce zic? Numa bine si rau la nimeni!!!!👍 Ok.
putanaru Reputație: 1 Postat Aprilie 25 Oras:focsani Oras:focsani Postat Aprilie 25 Sonia încă arată bine știe să te facă să te simți bine, pă Sonia o cunosc de cind era vizavi de fermierul și o vizitez regulat, însă are prețurile cam mari dar și servicii de calitate
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 31 minutes ago, putanaru said: Sonia încă arată bine știe să te facă să te simți bine, pă Sonia o cunosc de cind era vizavi de fermierul și o vizitez regulat, însă are prețurile cam mari dar și servicii de calitate Tarife de capitală la fete care au zeci de recenzii actuale bune. On 4/20/2023 at 5:40 PM, gigi de la scularie said: Nu te-ai inselat colegule, asa a devenit, nicu eu nu mai merg demult... On 4/20/2023 at 2:51 PM, liviumihainou said: Da, e putin cam grabita.Comparativ cu 6 -7 ani in urma,,cand chiar era f primitoare, acum nici locatia nu 0 ajuta, iar ea mimeaza ceva la inceput , apoi fff grabita, mai ca nici la dus nu te-ar lasa, sa nu pierdem mult timp. Sau e posibil sa o fi prins eu f grabita, dar tin sa spun ca eram primul client din ziua respectiva, la ora 11.03 am intrat si cu tot cu dus la intrare si ceva spalat la iesire , eram la masina la 11.25. Oricum , pentru mine ,e alta persoana, eu am vazut , am lucrat(sa fiu in vocabularul ei) si plecat , dar nu m-as mai intoarce , decat sa aflu de aici ca poate m-am inselat. On 5/8/2023 at 8:18 PM, gigi de la scularie said: Mie da, mi s-a părut grăbită ultima dată și de atunci nu am mai fost. On 6/6/2021 at 4:12 PM, gigi de la scularie said: Nu știu, nu am mai fost de vreo 2-3 ani la ea, când avea copil mic și alapta, cam pe grabă pt gustul meu. On 11/8/2022 at 9:54 AM, Ronson1234 said: Salutare! Am și eu o curiozitate? Ma cine a mai vizitat o pe Sonia în ultimul timp și care mai sunt scorurile prestate de domnita. Eu am sunat o acum vreo 2 zile, îmi răspunde, ii spun ca sunt client vechi( acum vreo 2 ani aveam cumva abonament) și sa mi reinprospateze memoria.... oral,69.... 150 lei 15 min, dacă durează mai mult de 20 min 200 iar dacă trece de 30 min 300( ceva de genu') de ora nu am mai întrebat..... Sa înțeleg ca are alarme și în timpul acțiuni suna...dacă treci de primul prag mai bagi 50 lei? Și tot asa.... sau cum? Sonia a fost mulți ani top pe Focșani da totuși.... prea mult .... înțeleg inflația, prețul motorinei, robor ul, ircc ul.... Știu ca ea într un timp cerea extra pt on sincer mi a fost frica sa întreb dacă era on sau op....sau de anal .... probabil analul pe ora e vreo 10 mil din calculele mele.... Sper sa fi înțeles eu greșit....
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 Pozele de la anunț sunt din 2014... timp de peste un deceniu nu a putut să facă niște poze?! Ce e asta, lene extremă?! Mie mi se pare ceva neonest. Și apoi hai cu tarife și fast pentru că s-a deșteptat și ea dom'le... te atenționează curvarii de aici ca gigi să te oprești, nu îți pasă... până nu te mai bagă lumea în seamă și rămâi cu restul de curve toxice pe publi. Uite Ana Maria nu face așa și topicul ei e mai tot timpul sus, poze la zi, recenzii bune chiar și de la cei care sunt în trecere prin Focșani, deci se poate.
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 25 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 25 Acum 4 ore, Spaghetti a spus: Pozele de la anunț sunt din 2014... timp de peste un deceniu nu a putut să facă niște poze?! Ce e asta, lene extremă?! Mie mi se pare ceva neonest. Și apoi hai cu tarife și fast pentru că s-a deșteptat și ea dom'le... te atenționează curvarii de aici ca gigi să te oprești, nu îți pasă... până nu te mai bagă lumea în seamă și rămâi cu restul de curve toxice pe publi. Uite Ana Maria nu face așa și topicul ei e mai tot timpul sus, poze la zi, recenzii bune chiar și de la cei care sunt în trecere prin Focșani, deci se poate. Peste alti 10 ani
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 Poze vechi dupa vremea lui Pazvante chioru👍
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 26 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 26 Astea sunt poze de când era la Școala profesională😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 1 oră în urmă, kidney2015 a spus: Astea sunt poze de când era la Școala profesională😂😂😂 Pozele sunt de cand avea locatie vizavi de Fermierul acum vreo 10-15 ani😀😀😀😀😀
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 26 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 26 Asa este dar intr-adevar pozele sunt ale verisoara-sii.Cunosc chilotii aia nu sunt si ei sunt ai vara-sii.🤣🤣🤣
AvionCuNume Reputație: 86 Postat Aprilie 26 Oras:Oriunde cu placere Oras:Oriunde cu placere Postat Aprilie 26 Acum 25 minute, kidney2015 a spus: Asa este dar intr-adevar pozele sunt ale verisoara-sii.Cunosc chilotii aia nu sunt si ei sunt ai vara-sii.🤣🤣🤣 Cand esti dama de succes, mai porti si chiloti imprumutati, ca sa nu se prinda concurenta cat de bine iti merge 😁 1
putanaru Reputație: 1 Postat Aprilie 26 Oras:focsani Oras:focsani Postat Aprilie 26 Acum 9 ore, BEAUNE a spus: Pozele sunt de cand avea locatie vizavi de Fermierul acum vreo 10-15 ani😀😀😀😀😀 👍
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 27 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 27 Acum 12 ore, putanaru a spus: 👍 Asa este
madmax fucker Reputație: 63 Postat Aprilie 27 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 27 La 26.04.2025 la 14:04, BEAUNE a spus: Pozele sunt de cand avea locatie vizavi de Fermierul acum vreo 10-15 ani😀😀😀😀😀 Cacam atunci am.vizitat-o si io. Se misca bine in p...a dar acu cine stie ce aere o avea
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 20 hours ago, kidney2015 said: Asa este dar intr-adevar pozele sunt ale verisoara-sii.Cunosc chilotii aia nu sunt si ei sunt ai vara-sii.🤣🤣🤣 19 hours ago, AvionCuNume said: Cand esti dama de succes, mai porti si chiloti imprumutati, ca sa nu se prinda concurenta cat de bine iti merge 😁 Challenge: cineva să fugă cu chiloții ăia dacă încă îi mai are și acum.
gigi de la scularie Reputație: 533 Postat Aprilie 27 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 27 Acum 9 minute, Spaghetti a spus: Challenge: cineva să fugă cu chiloții ăia dacă încă îi mai are și acum. Extra challenge...cine poate sa fugă în chiloții ăia de la ea din apartament pe scări și afară!
kidney2015 Reputație: -294 Postat Aprilie 27 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Aprilie 27 Acum 3 ore, gigi de la scularie a spus: Extra challenge...cine poate sa fugă în chiloții ăia de la ea din apartament pe scări și afară! 😂😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum