Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

• Oras:Bd unirii
Postat

Buna Darria, anal faci?

Neata! Nu fac anal!

Disponibilă! Am dat drumul la anunțuri 🥰â¤ï¸ðŸ˜˜

Postat

Buna... tot ma uitam pe posturi vroiam sa te intreb tot pe strada dristorului stai sau te-ai mutat ? as vrea sa iti fac o vizita doar ca tre sa caut exact unde sa merg :P nu prea cunosc bine bucrurestul :) 

Postat

Unirii 33

Mulțumesc pentru ajutor domnule inspector rămân datoare â¤ï¸ðŸ˜˜

Și cu scuzele de rigoare pentru întârziere dar sa știți ca sunt disponibilă.

Postat

Neata bărbaților, sa știți ca sunt disponibilă și va aștept.

• Oras:Bucuresti
Postat

Mulțumesc pentru ajutor domnule inspector rămân datoare â¤ï¸ðŸ˜˜

Sa cresti mare! 😋

Si cum imi ramai datoare? ðŸ˜ðŸ¤—😊

Vezi ca tin minte fraza asta.ðŸ˜

• Like 1
Postat

Neata! Disponibilă! Va pupppp 😘😘😘

Postat

Ai vrea sa incerci ballbusting(in principal strangere de testicule si lovire cu pumnul/palma)? Ceva de acest fel:

https://dl.phncdn.com/gif/20385341.gif

Da, as fi interesată sa încerc.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu recomand am fost si am fugit este urata rau fratilor voi promovati si o catea fara coada daca va zambeste.Stiti dintii de vampir de plastic care erau surpriza la acadea asa sunt dintii domnisoarei si urata.Va doresc o zi buna si martalogii sa ma certe restul stati acasa nu recomand.

Postat

Nu recomand am fost si am fugit este urata rau fratilor voi promovati si o catea fara coada daca va zambeste.Stiti dintii de vampir de plastic care erau surpriza la acadea asa sunt dintii domnisoarei si urata.Va doresc o zi buna si martalogii sa ma certe restul stati acasa nu recomand.

ÃŽți mulțumesc pentru recenzie ești un dulce, cred ca ești singurul pe care inițial am vrut sa îl înjur, dar nu are rost sa ma înroșesc, fiecare om cu gustul, gusturile lui, și am decis sa va arat cam sun sunt toată â¤ï¸ðŸ˜˜

post-285035-0-61253200-1552304172_thumb.jpeg

post-285035-0-70736500-1552304191_thumb.jpeg

Așa ca domnule super perfect, nu sunt prințesa, dar nici Betty.

O după-amiaza plăcută domnilor și va aștept, am început munca sunt disponibilă â¤ï¸ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜

• Like 9
Postat

Foarte frumoase poze, felicitări Darria!

Mulțumesc frumos dragule, sti ca nu îmi sta in caracter sa jignesc sau sa ma cert de-aia am și făcut asta. Te pup

• Like 1
Postat

Gata am văzut ca minți :)).. Eu zic ca e superba daria ;)

• Like 2
Postat

Da..e chiar frumusica Darria....o voi vizita saptamana asta, daca nu ma mai pune sa astept prin fata blocului :)

• Like 2
Postat

Da..e chiar frumusica Darria....o voi vizita saptamana asta, daca nu ma mai pune sa astept prin fata blocului :)

Da, dar sti ca nu este ceva voit, îmi zici când vi și cine ești și o rezolvam cumva îmi iau câteva ore libere pana ajungi 🤣🙈😘 te pup

• Like 1
Postat

Da, dar sti ca nu este ceva voit, îmi zici când vi și cine ești și o rezolvam cumva îmi iau câteva ore libere pana ajungi 🤣🙈😘 te pup

Asa facem...bine ca ai simtul umorului😂
  • Like 2
Postat

Asa facem...bine ca ai simtul umorului😂

Pai ce este mai frumos la o persoana decât simtul umorului?! Fără el am fi robotzei🙈🤭

• Like 1
Postat

Acum sincer așa urâta sunt cum a zis domnul mai sus?! 😣 numai la asta ma gândesc...

post-285035-0-00507200-1552311787_thumb.jpeg

Va pup 😘😘😘

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...