Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

Pentru cine nu stia clonele astea cu amenintari sunt ale lui xoxo

In primul rand acest individ, m-a sunat de 3 ori. O dată pentru a stabili o programare in 30-40 de min. A doua oară când n-am putut răspunde, iar apoi a 3-a oară pentru a-mi cere inca o data locația deoarece nu o găsea. După al 3-lea apel nu a mai sunat deloc si nici nu a venit ! Deci unde este țeapă pe care am dat-o? Si pentru ce sunt amenințată?

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

In primul rand acest individ, m-a sunat de 3 ori. O dată pentru a stabili o programare in 30-40 de min. A doua oară când n-am putut răspunde, iar apoi a 3-a oară pentru a-mi cere inca o data locația deoarece nu o găsea. După al 3-lea apel nu a mai sunat deloc si nici nu a venit ! Deci unde este țeapă pe care am dat-o? Si pentru ce sunt amenințată?

Nici nu mai conteaza, ameninţările nu-s permise aici.

Link spre comentariu

eu inteleg ce zici, daca vine un slabanog la tine sa stii ca ala era, adica xoxo

Link spre comentariu

Salutare. Am ajuns la titulara topicului si am fost dezamagit. Am optat pt o finalizare care a fost una neplacuta. Am inceput cu un oral protejat care a fost mai mult cu mana si tare plictisita mai era. Am oprit-o si am trecut la normal unde am si finalizat.

Aspect- 8

Oral- 5

Normal-7

Gfe-5

In final amenda -100 lei

Nu inteleg cum alti colegi au dat note de 9 si 10. O zi buna!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

I-am făcut o vizită nu cu multe zile în urmă. În garsonieră era curat. Bineînțeles că m-am dus ca să încerc noul serviciu oferit. Acum mi s-a părut mai slabă la capitolul GFE (6), dar mi-a făcut oral mai bine decât până acum (8,5), de sata aceasta chiar a fost excitant :) Sexul anal a fost ok (8), mai vreau încă o dată. Toate acestea -pentru 100 lei o finalizare. 

Link spre comentariu

I-am făcut o vizită nu cu multe zile în urmă. ÃŽn garsonieră era curat. Bineînțeles că m-am dus ca să încerc noul serviciu oferit. Acum mi s-a părut mai slabă la capitolul GFE (6), dar mi-a făcut oral mai bine decât până acum (8,5), de sata aceasta chiar a fost excitant :) Sexul anal a fost ok (8), mai vreau încă o dată. Toate acestea -pentru 100 lei o finalizare.

Buna dimineata! Iti multumesc frumos pentru recenzie si te mai astept cand doresti !

Disponibilă! Va astept! 💋😘🤗ðŸ¶

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...