calin04 Reputație: 807 Postat August 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2019 Iti multumesc ! Te astept oricând !Va pupăcesc !Cand ajung in Bucuresti esti prima pe lista 1 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat August 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2019 Din cate am observat,pentru toți oamenii care au continuat cu cearta aiurea, mi-ati dat de înțeles ca sunteți aici doar pentru a-mi pata imaginea. Ghici ce ? Nu o sa va iasă . O seara buna!Nu o sa ne iasa noua, ci ti-a iesit tie. Imaginea ti-ai patat-o singura de cand ai zis ca tratezi omu dupa cum il vezi, in loc sa te faci placuta, te doare-n cur de omu fare vine si iti da bani din banii munciti de el, si il tratezi cu indiferenta, calitate mai slaba a serviciilor, etc. Lucreaza la asta, atitudinea ta iti strica imaginea, nu ti-o stricam noi. Asta ca sa vezi ca nu am nimic cu tine, ci cu atitudinea ta, iar tarifele noi sunt nejustificat de mari, la banii astia, sunt mult altele mult mai bune din multe puncte de vedere. Sincer, din pct meu de vedere, ca si aspect fizic, esti pe placul meu, dar atat. Cu tarifele ai stricat-o rau. 1 Link spre comentariu
piticu_ Reputație: 275 Postat August 20, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 20, 2019 Ireale faci tu boss ai văzut tu la mine o recenzie „non reală”? Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat August 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2019 ai văzut tu la mine o recenzie „non reală”?Nu frate vorba vine Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Nu o sa ne iasa noua, ci ti-a iesit tie. Imaginea ti-ai patat-o singura de cand ai zis ca tratezi omu dupa cum il vezi, in loc sa te faci placuta, te doare-n cur de omu fare vine si iti da bani din banii munciti de el, si il tratezi cu indiferenta, calitate mai slaba a serviciilor, etc. Lucreaza la asta, atitudinea ta iti strica imaginea, nu ti-o stricam noi. Asta ca sa vezi ca nu am nimic cu tine, ci cu atitudinea ta, iar tarifele noi sunt nejustificat de mari, la banii astia, sunt mult altele mult mai bune din multe puncte de vedere. Sincer, din pct meu de vedere, ca si aspect fizic, esti pe placul meu, dar atat. Cu tarifele ai stricat-o rau. Care* In primul rand , am spus clar si răspicat ca daca vi arogant si plin de tine același lucru il vei primi , ca de ex.(jignești, te bagi in viață personala, faci fițe cand vine vorba de dush,nu respecți ). In niciun caz dupa cum il vad . Nu-mi bat joc de clientii mei , chit ca au fost unii care s-au comportat mai urat , nu i-am jignit. Este o diferență dragul meu ! Habar n-ai tu , cați oameni vin si iti spun in fata ca esti foarte bine si ca n-au fost probleme si apoi vin aici pe acest forum sa comenteze. As prefera sa mi se spună in fata ce greșesc si ce nu! Ar fi mult mai ok asa. Parerea mea.Si cum ai spus ca altele oferă mult mai multe decat atat , foarte bine pentru ele, Acestea sunt serviciile mele, tarifele mele. Iar cu asta am spus tot . Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Nu o sa ne iasa noua, ci ti-a iesit tie. Imaginea ti-ai patat-o singura de cand ai zis ca tratezi omu dupa cum il vezi, in loc sa te faci placuta, te doare-n cur de omu fare vine si iti da bani din banii munciti de el, si il tratezi cu indiferenta, calitate mai slaba a serviciilor, etc. Lucreaza la asta, atitudinea ta iti strica imaginea, nu ti-o stricam noi. Asta ca sa vezi ca nu am nimic cu tine, ci cu atitudinea ta, iar tarifele noi sunt nejustificat de mari, la banii astia, sunt mult altele mult mai bune din multe puncte de vedere. Sincer, din pct meu de vedere, ca si aspect fizic, esti pe placul meu, dar atat. Cu tarifele ai stricat-o rau. Si inca un lucru , nu-ți mai da cu pararea daca nu stii cum lucrez, cum tratez clientul. Întotdeauna am fost la modul "vino, încearcă si apoi să-ți dai cu parerea ".De abea atunci iti dai seama daca atitudinea mea este una corecta sau nu. Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Buna dimineața ! Disponibila !! 1 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat August 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat August 21, 2019 Futu-ti imaginea aia de diva, erai si vreo persoana importanta ca sa ai imagine de patat, esti o prostituata pestita si fortata sa futa pe banda rulanta, in curand o sa te reinventezi ca nu mai ai pe cine pacalii. Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Futu-ti imaginea aia de diva, erai si vreo persoana importanta ca sa ai imagine de patat, esti o prostituata pestita si fortata sa futa pe banda rulanta, in curand o sa te reinventezi ca nu mai ai pe cine pacalii. Uite ca sunt o persoana importanta atata timp cât te ataci si imi dai importanță . Ma repet din nou, nu am peste , nu lucrez non stop. Lucrez cat consider eu ca e necesar incat sa nu ma suprasolicit atat fizic cat si mental.Din atitudinea ta , se vede clar ca ai o atitudine de mahala si un comportament la fel.Eu nu am jignit pe nimeni pe acest forum , din contra v-am raspuns cu respect. In schimb voi săriți si ma jigniți. Aici se vede diferenta intre bun simt si o atitudine mediocra pusa pe a baga râcă. Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Buna dimineața ! Disponibila !! Link spre comentariu
plm1127 Reputație: -110 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Merita fututa dar nu la prețul asta 🤷ðŸ¼â€â™‚ï¸ðŸ˜‚ Link spre comentariu
villan.operator Reputație: 56 Postat August 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2019 hi,dus cu clientul faci? Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 hi,dus cu clientul faci?Heii. Dus doar separat ! Va pupăcesc ! Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat August 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2019 Heii. Dus doar separat ! Va pupăcesc !Fiecare la casa lui. ðŸ¤ðŸ˜‚ Hai ca cu asta nu vreau sa fie vreo rautate, era doar o glumita inofensiva :) Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat August 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2019 Si inca un lucru , nu-ți mai da cu pararea daca nu stii cum lucrez, cum tratez clientul. Întotdeauna am fost la modul "vino, încearcă si apoi să-ți dai cu parerea ".De abea atunci iti dai seama daca atitudinea mea este una corecta sau nu.Lasa ca am fost eu eu si te-am testat,acum vreo luna si cv...Nu am zvut nici timp nici chef sa fac recenzie..nu se merita osteneala dar pt ca tot crezi ca are cineva ceva cu tine hai sa vedem realitatea: Atitudine de duzina gen fast fuck -sictirita...plictisita pe repede inainte ..dupa nici 10 min de la primul nr intreaba daca nu mai incepem odata ..era min 25 din ora..ce pl mea credea ca sunt iepure ? Da' na..obiceiul prost! Oral- jumate laba jumate muie deci cu indulgenta nota 6Normal - Fara vreo implicare notabila..dar no coment la pozitii prefera sa munceasca clientul doar un 7Gfe 5 sa zicem..pt ca e amabila la inceput ..pana ia taxa..apoi absenta nemotivat din oraIgiena -10 nu am simtit nimic suspect Aspect fata ..8Programarea respectata fara probleme.Taxa 200 pt o ora platita... sa fie primita!!Stat doar 45 min..o finalizare ..a doua am incercat dar nu a mai venit din cauza grabei care mi-a taiat tot cheful.In continoare eu zic pas..nu m-a impresionat cu nimic..Mai are de lucru la strategie altii sa faca ce vor.. 5 1 Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Lasa ca am fost eu eu si te-am testat,acum vreo luna si cv...Nu am zvut nici timp nici chef sa fac recenzie..nu se merita osteneala dar pt ca tot crezi ca are cineva ceva cu tine hai sa vedem realitatea: Atitudine de duzina gen fast fuck -sictirita...plictisita pe repede inainte ..dupa nici 10 min de la primul nr intreaba daca nu mai incepem odata ..era min 25 din ora..ce pl mea credea ca sunt iepure ? Da' na..obiceiul prost! Oral- jumate laba jumate muie deci cu indulgenta nota 6Normal - Fara vreo implicare notabila..dar no coment la pozitii prefera sa munceasca clientul doar un 7Gfe 5 sa zicem..pt ca e amabila la inceput ..pana ia taxa..apoi absenta nemotivat din oraIgiena -10 nu am simtit nimic suspect Aspect fata ..8Programarea respectata fara probleme.Taxa 200 pt o ora platita... sa fie primita!!Stat doar 45 min..o finalizare ..a doua am incercat dar nu a mai venit din cauza grabei care mi-a taiat tot cheful.In continoare eu zic pas..nu m-a impresionat cu nimic..Mai are de lucru la strategie altii sa faca ce vor.. N-ai avut nici timp si nici chef. Si ce ai zis . E încinsă treaba , hai sa trecem la facut o recenzie :)). Nu ma schimb la fata dupa ce iau banii si nici nu grăbesc. De curioasa. Daca tot ai fost acum o luna , mai tii minte unde aveam locația? Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat August 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2019 Toata lumea mai putin cei ce au beneficii de pe urma ta spun ca esti pe fast forward si ai o atitudine nasoala mai ales dupa ce te vezi cu banii in mana si tu o tii una si buna ca esti usa de biserica, cei ce platesc trebuie sa beneficieze de un minim de respect si servicii de calitate. Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Toata lumea mai putin cei ce au beneficii de pe urma ta spun ca esti pe fast forward si ai o atitudine nasoala mai ales dupa ce te vezi cu banii in mana si tu o tii una si buna ca esti usa de biserica, cei ce platesc trebuie sa beneficieze de un minim de respect si servicii de calitate. Care toata lumea ? Lumea care nu a venit sa vadă ce si cum ? Si tipu de mai sus ? Macar el își aduce aminte ca eu acum o luna si ceva eram in vacanta ? Daca a fost de locație de ce nu a spus nimic ? Nu ma consider o usa de biserică . Cea ce spui tu nu are nicio relevanta. Si nu cred ca stai tu zilnic sa vezi cum imi tratez eu clienții . Am încheiat acest subiect . Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Toata lumea mai putin cei ce au beneficii de pe urma ta spun ca esti pe fast forward si ai o atitudine nasoala mai ales dupa ce te vezi cu banii in mana si tu o tii una si buna ca esti usa de biserica, cei ce platesc trebuie sa beneficieze de un minim de respect si servicii de calitate. Iar tu care ai fost o singura data la mine ai tupeul sa o tii una si lunga . Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Disponibila , dragii mei ! Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Disponibila , dragii mei ! Va pupăcesc !! 2 Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Va pupăcesc !! 1 Link spre comentariu
salam6000 Reputație: -4 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 sunt de acord cu baietii de mai sus . am fost si eu , fata e paranoica rau de tot si nici nu stie sa se futa . Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 sunt de acord cu baietii de mai sus . am fost si eu , fata e paranoica rau de tot si nici nu stie sa se futa . In momentul in care dorești sa scrii o recenzie , trebuie sa detaliezi ce s-a intamplat. In caz ca nu stii , intra la rubrica Regulament ! ;) Link spre comentariu
nattynatasha93 Reputație: 325 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Va pupăcesc !!Buna dragiii mei !!! Disponibila !! Oral(protejat)/(neprotejat) in funcție de igiena Normal(protejat)Anal(protejat) +50 de lei extraHandjobFinalizare corporala/prezervativ 69MasajDiferite poziții Finalizare orala, faciala sau FK (NU PRACTIC) 150/30 MIN (oral/normal)250/H (oral/normal) Va astept !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum