Sari la conținut

raluca_rlk 19 ani 0759470427

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

datz-o-n plm, da cu extra toping, ce are?

• Oras:Bucuresti
Postat

Acțiunea, rapid, se umezește singura, e strâmtă, geme natural. După spusele ei este de 2 săptămâni în industrie (ba, 2, DOUA) așa că are de învățat, dar văd că forumitatea deja au luat-o tare :).

Care 2 saptamani colegu, ca topicul e deschis de pe 4 februarie, adica mai mult de 2 saptamani, mai exact 4 (ba, 4, patruuu) saptamani.ðŸ˜ðŸ˜‚

Tu ai crezut-o?🙄🤔🤨

Aceeasi minciună am mai auzit-o de la Alina 20 ani care avea 20 ani in fiecare an si tot de 2 saptamani zicea ca lucreaza.

Postat

Care 2 saptamani colegu, ca topicul e deschis de pe 4 februarie, adica mai mult de 2 saptamani, mai exact 4 (ba, 4, patruuu) saptamani.

Tu ai crezut-o?

Aceeasi minciună am mai auzit-o de la Alina 20 ani care avea 20 ani in fiecare an si tot de 2 saptamani zicea ca lucreaza.

Da, boss, ai prins-o cu minciuna, nu are 2 are 4 saptamani in industrie, good improvement...

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu exista cuvantul "topice" in limba romana :p

Tu ai probleme cu " secretara", fata! O sun, ma programeaza in trei sferturi de ora, ca dupa un minut sa primesc un mesaj... " a anuntat ca vine la 20.30"! Ce să mai înțelegi din asta??" Secretara" a greșit si mi-a scris mie in loc să-i scrie ei?? :)

• Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Cred ca ne irosim timpul cu fatuca asta cam tupeista, mai bine o ignoram.

noi spunem da ne sugi pula..2×2 le!

Asta nu suge pula la cort pe recenzii.. sti ce zic

Postat

Hai că nu înțeleg ce se întâmplă pe aici, dar plm. Mă limitez in a fi tehnic in recenzie, dar țipetele astea aici au un miros...

Am vizitat donșoara zilele trecute. Locație la Unirii, clădire veche și apartament mobilat parțial.

Domnița, cam miniona ~1.60, sâni mari pt dimensiunile ei. Nu este nasoală cum spun colegii, poate ar ajuta daca s-ar machia putin, dar nu întorci capul dupa ea pe strada.

Acțiunea, rapid, se umezește singura, e strâmtă, geme natural. După spusele ei este de 2 săptămâni în industrie (ba, 2, DOUA) așa că are de învățat, dar văd că forumitatea deja au luat-o tare :).

Note:

Oral: 8, cred că e plauzibil, nu face nimic greșit, dar nu este extraordinar

Normal: 8.5 mica, strâmtă, te joci cu ea cum vrei

GFE: N/A accepta FK, dar mai mult pare chinuita

Atitudine: 10, luati-o, mă, ușor

Halat: 250 RON / h

De recomandat? Ba nu e așa cum scriu unii pe aici, dar fata nu are experiență, deci va recomand sa va înhămați cu multă răbdare.

mersi multtt :*

• Like 2
Postat

Salut. Am trecut si eu pe la  Raluca.. Locatia dupa cum stiti este centrala,curata,  dar in bloc vechi, cu risc in caz de cutremur .  (pt cei interesati de acest aspect ). Raluca este o miniona cu un corp  frumos si sani dementiali. La fata este ok si cred ca mai atent fardata ar atrage mai mult atentia, eventual si alt stil de coafura cred ca  ar conta. Este o fata cu mult bun simt, orientata catre dorintele clientului, incercand sa te faca sa pleci multumit . Am stat o finalizare 150 , Oral neprotejat, normal protejat.Se vede ca este la inceput si nu prea are experienta dar face tot posibilul sa -ti fie pe plac.receptiva la dorintele tale, FK.  Eu prefer genul asta de fete, decat cele versate, cu fete acre si tupeu  . Consider ca domnisoare este de vizitat (sau revizitat in cazul meu ) !

• Like 4
Vizitator basescu 2015
Postat

pune si tu poze noi sa fac si eu o laba

Mai pune poze, unii mai dau o laba la ele ! Glumesc evident ! altii o iau in serios

stiai tu ce stiai :x 

• Like 1
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

Arata si mie definitia cuvantului TOPIC in DEX sau DOOM. Sa vedem daca acolo scrie ca TOPIC are vreo legatura cu felul in care este aici. 

Topic inseamna loc, iar sursa primara e din greaca.

Aici topic este locul (din forum) in care se discuta despre un anumit subiect sau persoana.

Dictionarele au un ritm mult mai lent, ele preiau mult mai tarziu sensurile cuvintelor, care sunt vii si isi schimba sau isi diversifica intelesurile.

Acum topic e folosit si in sensul de subiect si a inceput sa fie preluat de dictionare, dar doar in forma "off topic", adica in afara subiectului... 

TÓPIC, -Ă, topici, -ce, s. f.s. n.adj. I. S. f. 1. (Lingv.) Ordinea cuvintelor în propoziție sau a propozițiilor în frază. ♦ Parte a sintaxei sau a stilisticii care se ocupă cu studiul ordinii cuvintelor în propoziție și a propozițiilor în frază. 2. (La pl.; în retorica antică) Argumente de natură generală, aplicabile în toate cazurile analoage; locuri comune. II. Adj. 1. Care aparține topicii (I), privitor la topică. 2. (Despre nume) Care denumește locuri, localități. III. S. n.adj.(Medicament) aplicat local, extern. – Din fr. topique, it. topica.

Postat

Salut. Am trecut si eu pe la  Raluca.. Locatia dupa cum stiti este centrala,curata,  dar in bloc vechi, cu risc in caz de cutremur .  (pt cei interesati de acest aspect ). Raluca este o miniona cu un corp  frumos si sani dementiali. La fata este ok si cred ca mai atent fardata ar atrage mai mult atentia, eventual si alt stil de coafura cred ca  ar conta. Este o fata cu mult bun simt, orientata catre dorintele clientului, incercand sa te faca sa pleci multumit . Am stat o finalizare 150 , Oral neprotejat, normal protejat.Se vede ca este la inceput si nu prea are experienta dar face tot posibilul sa -ti fie pe plac.receptiva la dorintele tale, FK.  Eu prefer genul asta de fete, decat cele versate, cu fete acre si tupeu  . Consider ca domnisoare este de vizitat (sau revizitat in cazul meu ) !

puuuuup :p

• Oras:bucuresti
Postat

Topic inseamna loc, iar sursa primara e din greaca.

Aici topic este locul (din forum) in care se discuta despre un anumit subiect sau persoana.

Dictionarele au un ritm mult mai lent, ele preiau mult mai tarziu sensurile cuvintelor, care sunt vii si isi schimba sau isi diversifica intelesurile.

Acum topic e folosit si in sensul de subiect si a inceput sa fie preluat de dictionare, dar doar in forma "off topic", adica in afara subiectului... 

TÓPIC, -Ă, topici, -ce, s. f.s. n.adj. I. S. f. 1. (Lingv.) Ordinea cuvintelor în propoziție sau a propozițiilor în frază. ♦ Parte a sintaxei sau a stilisticii care se ocupă cu studiul ordinii cuvintelor în propoziție și a propozițiilor în frază. 2. (La pl.; în retorica antică) Argumente de natură generală, aplicabile în toate cazurile analoage; locuri comune. II. Adj. 1. Care aparține topicii (I), privitor la topică. 2. (Despre nume) Care denumește locuri, localități. III. S. n.adj.(Medicament) aplicat local, extern. – Din fr. topique, it. topica.

Coaie, intre pe un forum unde totul e in engleza. Vezi ca in loc de "incepe topic nou" scrie "new topic" "new thread". Deci TOPIC de pe forumu asta e TOPIC din engleza. Vai de matematica noastra.

Vizitator basescu 2015
Postat

ba voi sunteti nebuni ?!!?!? aici se fute nu se discuta gramatica ! ai de :) mea

Postat

Pai sa futem corect...sa geama femeie cum trebuie, sa nu geama agramat. Si sa si calculam corect, sa nu ne incurcam in numere.

Vizitator basescu 2015
Postat

:x xoxo unde e recenzia ta ? tot pe laba o arzi ?! :X

Vizitator nilac_the crazy
Postat

Coaie, intre pe un forum unde totul e in engleza. Vezi ca in loc de "incepe topic nou" scrie "new topic" "new thread". Deci TOPIC de pe forumu asta e TOPIC din engleza. Vai de matematica noastra.

Coaie, eu am fost de treaba si am tinut cu tine dar dupa cum te exprimi suspectez ca s-ar putea sa ai mai putina scoala de cata vacanta am avut eu.

Postat

Coaie, eu am fost de treaba si am tinut cu tine dar dupa cum te exprimi suspectez ca s-ar putea sa ai mai putina scoala de cata vacanta am avut eu.

Stimabile domn, intelectual, am onoarea sa citez ce mi-ati raspuns.

Mi se rupe pula de cata scoala aveti si cata scoala credeti ca am eu.

Vizitator mc hammer
Postat

Daca nu va postati diplomele si MBA-urile nu aveti ambitie. Sa mor io 

Unii avem decat shkoala vietzii, da e ok sh-asha

Postat

Intre timp curva a fost transportata la Cluj si fraierii de aici deja au intrat in calduri. Eu sincer n-as pute s-o fut cand vad curul ala de baiat. Trebuie sa ai fantezii homosexuale sa dai bani la asta. Parerea mea.

Postat

Intre timp curva a fost transportata la Cluj si fraierii de aici deja au intrat in calduri. Eu sincer n-as pute s-o fut cand vad curul ala de baiat. Trebuie sa ai fantezii homosexuale sa dai bani la asta. Parerea mea.

Esti bolovan rău...are un curulet pe cinste si am dat in el până am explodat...e bună, nu mai bate câmpii_)))

Postat

Esti bolovan rău...are un curulet pe cinste si am dat in el până am explodat...e bună, nu mai bate câmpii_)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...