Sari la conținut

raluca_rlk 19 ani 0759470427

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

..... aceeasi poveste cu moldovencele aduse .. toate se mira de cof si cim 🤣🤣🤣

Dragii mei pestisori , sa le comunicati si lor ce servicii sunt postate , sa nu mai fie confuzie :)))

Eu cu toate am patit la fel .. si cu alis si cu tipa de la rond alba iulia nu mai stiu cum o chema ( simona parca ) ... toate ramaneau masca daca le intrebat la inceput de intalnire de cof si cim :)))

Dar trebuie sa recunosc ca toate au prestat ireprosabil ... fk , dfk , sex oral bun spre f bun , normal cu implicare ... si cim ul cerut insistent :)) sper ca raluka sa presteze la nivelul lor!

• Like 4
Link spre comentariu

Din ce spune George ne am cam lămurit, se pare că iar au venit prin capitala, ciortanii din Moldova cu fete noi, dar cu servicii cam slabute. PS : trebuie sa recunosc că au inceput fitofagii să aibă vorbele la ei, învață din mers și au din ce in ce mai mult tupeu:)

• Like 1
Link spre comentariu

Din ce spune George ne am cam lămurit, se pare că iar au venit prin capitala, ciortanii din Moldova cu fete noi, dar cu servicii cam slabute. PS : trebuie sa recunosc că au inceput fitofagii să aibă vorbele la ei, învață din mers și au din ce in ce mai mult tupeu:)

Aprob, sunt 2 gusteri, i-am vazut intamplator cand eram prin zona, dar nu e singurul caz izolat. De ce crezi ca la Madalina a fost razia de acum cateva zile ? Militiaaaaa

Link spre comentariu
  • Oras:Bucurestii
  • Oras:Bucurestii

Aprob, sunt 2 gusteri, i-am vazut intamplator cand eram prin zona, dar nu e singurul caz izolat. De ce crezi ca la Madalina a fost razia de acum cateva zile ? Militiaaaaa

Dar tu de unde stii ca a fost razie la Madalina?ai facut cumva parte din echipa de interventie?
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
  • Like 16
Link spre comentariu
Man, oare sa fie doar coincidenta intre ce ai descoperit tu si ce am desoperit eu dar prin alta metoda de detectare? 😄

Si a fost suficient sa "traduc" acei emoji cu pupici pusi la fiecare mesaj postat.

Dupa emoji ala cu pupici pus la fiecare comentariu, pare a fi acelasi manager cu cel al Madalinei sweet dar cu alta locatie. Mie asa imi da de inteles chestia aia cu emoji din ce am urmarit pe aici, plus contul premium din prima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...