Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 14, 2020 Întrebări fără răspuns Din câte emoții se naște-o iubire?Din câte dorințe se pierde un dor?Și câte sunt vise trăite în tine?Și câte-amăgiri simțite-n amor? Din câte regrete se simte durere?Și-n câte trăiri ajungi să iubești?Al câtelea ceas, azi bate-n tăcere?Mai ai dor de viață, să poți să trăiești? Prin câte-ncercări ai trecut pân-acuma,Și cât mai reziști să vrei să mai speri?Și cât mai rezistă inima, că-i una?Fără să-i pese de tot ce-a fost ieri... De unde să scoți un zâmbet din tine?De unde mai ai ceva să oferi?Când totul distruge încredere-n sine,Când toți doar așteaptă, nu te lasă să ceri... 3 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 14, 2020 Fericire "Azi am gustat din fericire,Era atât de dulce și plăcută...I-am ascultat poveștile despre iubire,Și i-am cerut atenție mai multă. Ea mi-a zâmbit când palma-mi mângâia obrazul,Mi-a spus că a venit ca să rămână,Și mi-a șoptit duios să prind curajul,Să o trăiesc până la ultima fărâmă. I-am dat de înțeles că o păstrez,Că vreau să mă învețe a trăi,Emoții când m-ating vreau să vibrez,Să simt cu-adevărat ce-nseamnă a iubi. Da, vreau să o păstrez la infinit!Mai dulci să-mi fie clipele-n trăire,Să trăiesc azi tot ce ieri n-am trăit,Să radiez de fericire!" 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 16, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 16, 2020 Doi nebuni "Da, știu! Știu că vreau să petrec doar o noapte cu tine,Să mă las pierdut în gând și-n privire,Cu glas mut, rătăcit de uimire. Da, pot!Să-mplinesc încă vise trecute-n uitare,Să trăiesc sentimente într-un trup prin vibrare, Să fiu!Cum n-am fost ,n-am știut ce-mi lipsește,Cine sunt și ce ritmul îmi crește,În piept... Aștept!O secundă, un ceas sau o viață,Să-mi dai tot sau un gând, o speranță, Să stau!Să-mi doresc să repet ce trăiesc,Vis înalt să ating, sa-mplinesc. Mai vreau!Alte nopți mai intense, cu mai mult, mai nebune... Doar noi,Rătăciți, într-un trup,doi nebuni printre lume." 3 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Februarie 16, 2020 Decorul nu conteazăViaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 17, 2020 Viața în dar "Dumnezeu ne-a dat o viață,Și tot El ne-a dat iubire,Numai fapte ne înalță, Să trăim prin dăruire. Orice zi e o minune,Întâmplarea e un rost,Nimeni nu ne poate spune,Unde mergem, unde-am fost. Lumea asta-i trecătoare,Uneori e fără sens,Nu viața în sine doare,Ci omul de neînțeles. Arătându-i că ne pasă,Mulțumind că existăm Și avem ceva pe masă,De la Dumnezeu e semn." 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Februarie 17, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Februarie 17, 2020 Aceia care îşi imaginează ca fiind adevărat ceea ce nu este adevărat, şi care văd ca fiind fals ceea ce este adevărat, nu ajung niciodată la Adevăr, ci urmează dorinţe deşarte. 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 18, 2020 "Întrebări fără răspuns Din câte emoții se naște-o iubire?Din câte dorințe se pierde un dor?Și câte sunt vise trăite în tine?Și câte amăgiri simțite-n amor? Din câte regrete se simte durere?Și-n câte trăiri ajungi să iubești?Al câtelea ceas, azi bate-n tăcere?Mai ai dor de viață să poți să trăiești? Prin câte-ncercări ai trecut pân-acuma? Și cât mai reziști să vrei să mai speri?Și cât mai rezistă inima, că-i una?Fără să-i pese de tot ce-a fost ieri... De unde să scoți un zâmbet din tine?De unde mai ai ceva să oferi?Când totul distruge încredere-n sine,Când toți doar așteaptă, nu te lasă să ceri..." 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Februarie 18, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Februarie 18, 2020 A iubi înseamnă a-ți arăta afecțiunea sau plăcerea față de cei din preajma ta în funcție de relația pe care o ai cu aceștia. A iubi înseamnă a te iubi pe tine în primul rînd; atunci cînd ești incapabil de a te iubi, te afli în aceeași incapacitate de a iubi pe cel de lîngă tine. A te iubi pe tine înseamnă a fi bun cu tine, a vorbi cu respect despre tine cu tine, nu într-un mod persiflant, ironic, ci cu respect, cu grijă și cu bunătate. Cînd ajungi să te iubești în acest fel, atunci această formă de iubire o dai și celor din jur și schimbi tipare maladaptative, cum sînt cele de pasiv-agresivitate, critică, zeflemea, retragere, abandon, evitare, fantazare, omnipotență, refulare, somatizare, sublimare, minimizare, reactivitate. Nu-l poți iubi pe cel de lîngă tine și să nu-ți pese de cei din jur. Atunci cînd ești capabil de această formă de iubire față de sine, ești capabil să iubești toți oamenii. 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 19, 2020 La schimb... Azi dau un gând pe o uitare,Un diamant îl dau pe-o floare,O lacrimă pe o dorință,Și un păcat pe pocăință. Azi fac un pact cu un destin,Ofer o viață pentru un crin,Îmi dau iubirea la-ntâmplare,Altui destin ieșit în cale. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 19, 2020 Dorințe Nici urmă nu-mi lași,Nici măcar o-întrebare,Doar urmez niște pașiȘi rămân în mirare. Un gând mă apas,Mă-ntreabă de tine,Mă face frumos,Când simt iar iubire. Și ochii-mi zâmbescȘi ceru-i senin,Când simt că trăiesc,Când scap de venin. Mai vreau să mai simt,Iubirea în doi,Vulcani ce erup,Dorințe din noi. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Februarie 19, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Februarie 19, 2020 Ceea ce simţi tu contează mai mult decât ceea ce cred alţii despre tine. 3
joedassin Reputație: 10 Postat Februarie 19, 2020 Oras:glodenii gandului Oras:glodenii gandului Postat Februarie 19, 2020 eu ma simt cam prost in ultimul timp dar nu ma crede nimeni 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 21, 2020 "Omul este la fel ca o ceapă, alcătuit din mai multe straturi succesive. Dacă decojeşti ceapa, vei descoperi foile fragede din interior. Cu cât te apropii mai mult de miez, cu atât mai fragede devin ele. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte omul: dacă pătrunzi adânc în interiorul lui vei descoperi întotdeauna copilul inocent." 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
futarila Reputație: 2210 Postat Februarie 21, 2020 Postat Februarie 21, 2020 Unii au foile din interior stricate si put. 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 22, 2020 Nu știu cum pot alții să se hrănească, parcă, numai cu răutăți,cu ură ,cu dușmănie, care sunt permanent într-o cursă contra cronometru de a vâna defecte, lipsuri,de fapt cei care văd numai partea goală a paharului.Ieri la o cafea și o bere fără alcool, în trei(doi cu una) discuția s-a focalizat pe calitatea/defectul meu, acela de a vedea permanent numai partea plină a paharului,pe faptul că sunt prea bun,prea generos cu cei din vecinătatea mea.Viața-i scurtă,suntem simpli călători prin ea,e păcat să o pătăm în "n"moduri.Viața e precum o floare, dacă o întreținem, privim frumusețea ei, în caz contrar, se ofilește! Să o udăm cu lacrimi de bucurie, să o plantăm în cel mai frumos ghiveci (trupul) și să emanăm mereu un miros puternic de fericire!Să căutăm mereu Soarele, să ne ajute să evoluăm frumos! Un weekend magic în continuare! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 23, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 23, 2020 "De multe ori, făcând haz de necaz, trecem mai ușor peste anumite obstacole ale vieții.Parcă nu ne pică deloc bine când cineva afirmă "Băi, ești un prost că nu ai realizat"! Însă , parcă ne eliberăm când afirmăm singuri "Băi, ce prost am fost că nu am realizat!"Impactul nu e același, deși cuvintele nu diferă!De ce să-l judec pe altul, să-i reproșez diverse, când pot să imi reprosez mie și să devin un om mai bun?!Nu suntem perfecți! Toți greșim!Să ne asumăm, să învățăm din greșeli și să devenim mai buni!" 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 23, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 23, 2020 "Iubirea cheamă iubire. Nu este atât de important ca să fii iubit, cât să iubești tu cu toată puterea și cu toată ființa." 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 23, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 23, 2020 "Dacă mă iubesc pe mine, te iubesc pe tine. Dacă te iubesc pe tine, mă iubesc pe mine." 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 24, 2020 Gânduri... Nu vreau nimic, căci nu le iau cu mine,Oferă-mi-te în gând și în simțiri,Adu-mi emoția în suflet, să mă trăiesc prin tineȘi lasa-n urma ta plăcute amintiri! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 24, 2020 Declarație de dragoste Te "iubesc" fără cuvinte,Te "iubesc" fără regret,Ne legăm sub jurăminte,Să trăim un vis discret. Ne unim prin sentimente,Într-un univers divin,Trăim clipe și momenteNu doar existăm, trăim! Punem zâmbetul pe față,Inima ne bate tare,Viața este mai frumoasă,S-o iubim, că-i trecătoare! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 25, 2020 Vis real Când ne pierdem în cuvinte,Ne găsim în sărutări,Ce-am trăit cândva în minte,Se transformă în fiori. Dulce dragoste nebună,O trăim în nepăsare,Ne iubim sub clar de lună,Ducând totul spre visare. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 25, 2020 Ai obosit?O pauză îți va prinde bine!Fii tu cu tine!O ceașcă de ceai sau de cafea, o carte buna,o plimbare în natură, puțină odihnă și meditație, te vor ajuta să privești orice moment ca un nou început! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Februarie 26, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Februarie 26, 2020 Nu cauta infatisari frumoase, te pot insela.Nu umbla dupa bogatie, chiar si aceasta poate disparea.Cauta o persoana care te poate face sa zambesti pentru ca un singur zambet este suficient pentru ca o zi intunecata sa devina luminoasa. 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 26, 2020 Iubire risipită Între Cer și pământ e multă iubire,Risipită-ntre nori,lângă soare și ape,Căutăm o portiță rătăcită-n privire,Să ne ducă ușor la cheia spre fapte. Între Mări si Oceane mai găsim o speranță,Pescuim un surâs de la mal,Un nou val de vânt ne aduce la viață,Renăscând o iubire risipită-n zadar. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 27, 2020 Amintiri,amintiri și iarăși amintiri... ale tinereții valuri... atunci când stăteam cu mândra îmbrățișat și introduceam din când în când un "lemn" în sobă...frumoase clipe,frumoase amintiri...: Un fulg de iubire Printre atâția fulgi ce cad în goana mare,Îmi caut fulgul meu strălucitor,Privesc atent de la geam cum se aștern în zare,Iar gândurile-mi zboară spre o noapte de amor. Astept cu nerăbdare ca fulgul meu s-apara,Nimic să nu-l doboare, să stea timid ,ascuns,Cobor nerăbdător ca să îl iau în palmă,Să-i spun ce îmi doresc să-i spun,ce am de spus. Vreau să-i privesc atent strălucireaȘi să-i vorbesc atâtea câte-am strâns,Să se topească-n mine cu privirea,Fără să știe cât l-am așteptat și cât am plâns. Am să-i ofer întreaga mea căldură,Să nu înghețe cum alți fulgi o fac,Să-i fur pupici și să mi-i pun pe gură,Să nu mai spun nimic,doar să-l privesc, să tac. Ce n-aș da să mai trăiesc acele clipe... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum