Sari la conținut

0767661893 / 0736759619 Sex total - Timpuri Noi

Postări Recomandate

Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat
  La 24.03.2019 la 5:54, marian gheorghe a spus:

Poze noi ar trebui sa adauge.

Poze noi....poza de la.wapp este a ei...servicile nu sau schimbat...iar la.pozele din 2013...si realitatea de acum nu este mare diferenta
  • Like 2
Postat

Buna TUTUROR

Vizitat azi doamna, dupa o scurta discutie primesc locatia si cum este foarte aproape de munca ajung cred ca prea repede. Domna exact ca in toate pozele prezenta si ma astepta si deja gindesc ca nu este o investitie proasta.

Miniona si draguta cu un timbru vocal care te imbie la discutii, nu abuzez de timpul sau si ma cer la dus. Apoi doamna ma astepta linga pat

, nu mai stau pe ganduri si ma asez, ca o adevarata companioana se cuibareste linga mine goala trecand la saruturi nu face economie si saruta si este sarutata. Ma joc cu sani si mameloane sale intradevar putin lasati si nu prea mari dar nu suntem toti perfecti si timpul lucreaza asupra noastra raspunzand placut atingerilor mele . simtind ca imi doresc mai mult trecem la un ON executat cu grija si atent chiar foarte atent si zonelor invecinate. Observand curatenia doamnei o rog sa executam un 69 iar apoi un 69 in picioare ne mai  facind de mult asa ceva iar domna poate fi manevrata foarte bine, am ps doamna inapoi pe pat pe spate si ea incercand un deep reusiind. Simtind ca se apropie momentul am cerut o caciulita si am rugat doaman sa treaca in MAMA IEDULUI dorind sa penetrez funduletul micut dar spre surpriza mea am dorit putin NP iar apoi am trecut la AP . A permis si un limbaj mai vulgar raspunzand pe acelasi ton. nu am dorit sa termin in caciulita si am intrebat daca pot CIM lucru confirmat si executat . Nu inghite iar eu am plecat spre curatare .Inca doi putici imbracat fara graba dar nu doream sa abuzez de doamna si luat la revedere si apoi inapoi de unde am venit.

Am stat circa 30 minute nu am fost grabit de doamna deloc mi se pare foarte docila ascultatoare pe client cu atentie, Data viitoare sigur am sa incerc sa stau mai mult este foarte placut in compania sa parca este iubita ta care te asteapta.

Locatia 8 curata dar micuta la dus gasesti gel si altele necesare

KF -10 chiar pot pune un +

ON -10 foarte atenta si la invecinatati

NP -9-10 nu am staruit daca as fi luat o ora incercam mai multe pozitii

AP -10 de revenit

CIM -9 poate daca discutam dinainte mai multe detalii era cu +,  sigur data viitoare aici apare 10

Am stat decit o finalizare Cadoul dat la inceput fara sa mi se ceara din proprie initiativa

Recomand tuturor care au intelegere si doresc o miniona cu sex total care sa aiba grija de voi pentru a uita de cele cotidiene, sigur merita luata ora nu finalizarea.

• Like 4
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
  La 10.04.2019 la 12:49, myxxx22 a spus:

Buna TUTUROR

Vizitat azi doamna, dupa o scurta discutie primesc locatia si cum este foarte aproape de munca ajung cred ca prea repede. Domna exact ca in toate pozele prezenta si ma astepta si deja gindesc ca nu este o investitie proasta.

Miniona si draguta cu un timbru vocal care te imbie la discutii, nu abuzez de timpul sau si ma cer la dus. Apoi doamna ma astepta linga pat

, nu mai stau pe ganduri si ma asez, ca o adevarata companioana se cuibareste linga mine goala trecand la saruturi nu face economie si saruta si este sarutata. Ma joc cu sani si mameloane sale intradevar putin lasati si nu prea mari dar nu suntem toti perfecti si timpul lucreaza asupra noastra raspunzand placut atingerilor mele . simtind ca imi doresc mai mult trecem la un ON executat cu grija si atent chiar foarte atent si zonelor invecinate. Observand curatenia doamnei o rog sa executam un 69 iar apoi un 69 in picioare ne mai  facind de mult asa ceva iar domna poate fi manevrata foarte bine, am ps doamna inapoi pe pat pe spate si ea incercand un deep reusiind. Simtind ca se apropie momentul am cerut o caciulita si am rugat doaman sa treaca in MAMA IEDULUI dorind sa penetrez funduletul micut dar spre surpriza mea am dorit putin NP iar apoi am trecut la AP . A permis si un limbaj mai vulgar raspunzand pe acelasi ton. nu am dorit sa termin in caciulita si am intrebat daca pot CIM lucru confirmat si executat . Nu inghite iar eu am plecat spre curatare .Inca doi putici imbracat fara graba dar nu doream sa abuzez de doamna si luat la revedere si apoi inapoi de unde am venit.

Am stat circa 30 minute nu am fost grabit de doamna deloc mi se pare foarte docila ascultatoare pe client cu atentie, Data viitoare sigur am sa incerc sa stau mai mult este foarte placut in compania sa parca este iubita ta care te asteapta.

Locatia 8 curata dar micuta la dus gasesti gel si altele necesare

KF -10 chiar pot pune un +

ON -10 foarte atenta si la invecinatati

NP -9-10 nu am staruit daca as fi luat o ora incercam mai multe pozitii

AP -10 de revenit

CIM -9 poate daca discutam dinainte mai multe detalii era cu +,  sigur data viitoare aici apare 10

Am stat decit o finalizare Cadoul dat la inceput fara sa mi se ceara din proprie initiativa

Recomand tuturor care au intelegere si doresc o miniona cu sex total care sa aiba grija de voi pentru a uita de cele cotidiene, sigur merita luata ora nu finalizarea.

Am trecut si eu pe la Alis si am sa faca un rezumat ca vad ca de laudat lauda si altii:

Comuncare: 100% pe whatsapp, dar au fost niste probleme, detaliez la Pro si Contra.

Apartament: o garsoniera normală, look de bloc vechi, nimic luxos. Dar conditii bune, prosop, gel de dus,, paa calda, pat ok.

Ea: nu e chiar ca in poze dar aproape (cele din 2013). Oricum are piele ferma si sfarcuri care se intaresc la stimuare, doua chestii bune dupa mine.

Atitudine: foarte ok, chiar profi, am terminat cu 10 min mai devreme  si am mai stat in pa si am vb, foarte „de gasca.”

Oral: foarte bun cu atentie la zonele din jur si annilingus. E o experienta. Chiar de top.

Normal: chiar daca lucreaza de mult e strâmta (o explicatie este ca refuza pers cu penisuri f mari, asta mi-a zis mie cel putin). Bine, este cu totul slim spre skinny. Accepta cam orice pozitie.

Anal: Nu am facut mult, dar e a mers bine. Clar recomand pt amatorii de skinny.

Contra: nu prea respecta programarile. Am stabilita o ora, m-a primit cu intarziere, in conditiile in care am ajuns la timp, si, cand am intrat, a zis ca are numai 30 min, desi am stabilit o ora pe wapp. Pana la urma a amanat si urm client si am stat 1 h. Asta e alta bila neagra, nu pare sa-si lase timp intre programari. La mine s-a scuzat ca a uitat, si eu am glumit ca ar tb sa-si faca o agenta. E adevarat, eu facusem programea cu o zi inainte si in ziua respectiva am dat numai un mesaj in care am confimat prezenta, deci e plauzibila scuza. As recomanda sa nu faceti programari pe termen lung sau, daca faceti, sa-i reamintiți ora și durate vizitei in aceiasi zi cu programarea (eventual de multe ori).

Pro: servicii bune (toate) si, in afara de lipsa de organizare, o atitudine de 10.

• Like 3

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Postat

Salut! M-am hotarat sa incep sa scriu recenzii la toate fetele la care am fost si voi incepe cu Alis.

Am fost la Alis in urma cu cateva luni dupa ce am gasit numarul ei pe acest site. Am sunat-o, mi-a spus serviciile, tarifele si am stabilit o intalnire. Locatia se afla langa statia de metrou Timpuri Noi, ajuns acolo am sunat dar nu mi-a raspuns nimeni. Aprind o tigara si dupa 10 minute sun iar insa la fel, nu a raspuns. Deja in capul meu era " asta e, ai luat teapa dar macar te-ai plimbat" . Decid sa mai stau 5 minute si sa sun iar evident ca nu a raspuns si in timp ce mergeam spre metrou imi suna telefonul. Ea era! Imi spune scara unde trebuie sa ajung si se scuza spunand ca mai dureaza 5minute la ea. Ajung la scara, intru si vad o usa intre deschisa. In spatele ei o tipa mica de inaltime, slaba,parul castaniu daca nu gresesc, intr-un body ald si tenul inchis la culoare. Decid sa raman pentru o finalizare, ma intreaba daca vreau la dus, am refuzat pentru ca veneam de acasa si stau aproape de ea. Locatia destul de interesanta, cum intri in casa, in fata, este baia, in stanga un mic hol care da in camera cu bucatarie open space despartite de un mic bar. Ajunsi langa pat, se dezbraca si brusc imaginatia incepe sa mi-o ia razna. Sanii sunt un pic cam lasati dar ok. Are un tatuaj pe picior. A inceput cu un oral neprotejat, atenta la zonele aferente, deep. La aliningus nu am simtit miros neplacut, era curata si epilata. Eee si de aici pot sa spun ca mi s-a taiat filmul! Pus prezervativul pe micut, urcata pe mine si continuat cu anal. O tineam de solduri, ea lasata putin pe spate se misca usor. Dupa aproximativ 5 minute am finalizat in prezervativ in timp ce inca eram in ea. In momentul in care am inceput sa-mi dau drumul ea a contractat anusul aplicand o presiune asupra penisului meu pana a iesit tot. La final m-a sters cu servetele umede, am mai vorbit putin si am plecat.

Door2door in jur de 25min.

Locatie 9

ON 10

Normal nu a existat

Anal 10

GFE 9, parca are mai mult chef de vorbit dupa ce temini.

De recomandat? - desi nu are poze recente, intre cum arata in pozele de aici si cum arata acum nu este mare diferenta. Daca iti plac tipele skinny merita sa mergi.

De revenit? As mai merge o data dar din pacate timpul nu-mi permite si prefer sa merg la fete noi mereu.

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: 18
Postat

Scriu si eu o recenzie caci n-am mai facut-o de mult.

De vreun an incoace la Alice merg cel mai des. Se potriveste cel mai bine dorintelor mele.

Locatia e facila si suficienta. Curatenie asa si asa (ar ajuta intradevar niate prosoape mai noi). Fata e comunicativa si naturala (fara arfe/basini).

De punctat un singur lucru neplacut intr-una din intalniri. Facea anilingus in genunch, eu cu cracii in sus si s-a plans deodata de o durere la genunchi si m-a luat cam tare de parca o tineam eu cu forta in pozitie aia. Ma rog n-am inteles-o atunci, dar intre timp am trecut peste.

FK si GFE -9 desi nu sunt fan, pot spune ca la ultima intalnire am facut un click care a schimbat in si mai bine perspectiva.

ON -9 foarte atenta si la invecinatati (vad ca multi vorbiti de facefuck - o sa-i propun, desi credeam ca nu face)

Annilingus - 10 desi nu prea ma vu ce compara (poate mai recomandati si voi(

NP -9-10 eu sunt fan misionar asa ca experienta e cam limitata.

AP -10 forta! Face si atp ceea ce aduce + erectie

CIM -9 fara sa discut inainte totul a mers natural. Oricum nu sunt mare fan caci de asta tot am parte acasa. :P

• Like 2
Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat
  La 04.05.2019 la 13:47, sadu a spus:

Scriu si eu o recenzie caci n-am mai facut-o de mult.

De vreun an incoace la Alice merg cel mai des. Se potriveste cel mai bine dorintelor mele.

Locatia e facila si suficienta. Curatenie asa si asa (ar ajuta intradevar niate prosoape mai noi). Fata e comunicativa si naturala (fara arfe/basini).

De punctat un singur lucru neplacut intr-una din intalniri. Facea anilingus in genunch, eu cu cracii in sus si s-a plans deodata de o durere la genunchi si m-a luat cam tare de parca o tineam eu cu forta in pozitie aia. Ma rog n-am inteles-o atunci, dar intre timp am trecut peste.

FK si GFE -9 desi nu sunt fan, pot spune ca la ultima intalnire am facut un click care a schimbat in si mai bine perspectiva.

ON -9 foarte atenta si la invecinatati (vad ca multi vorbiti de facefuck - o sa-i propun, desi credeam ca nu face)

Annilingus - 10 desi nu prea ma vu ce compara (poate mai recomandati si voi(

NP -9-10 eu sunt fan misionar asa ca experienta e cam limitata.

AP -10 forta! Face si atp ceea ce aduce + erectie

CIM -9 fara sa discut inainte totul a mers natural. Oricum nu sunt mare fan caci de asta tot am parte acasa. :P

Sunt in asentimentul...tău...merită fiecare bănuți....

Postat

Poate ne lamureste colegul Ce e ATP. Eu la ea nu Am incercat Decat anal, dar ar merge Un combinat mixt daca e in meniu.

• Oras:Bucuresti
Postat

Din pct de vedere igienic, nu e safe pentru ea chestia asta, cred ca si cu clisma facuta tot mai pot fi mutate bacterii.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ass to pussy adica o scoti din cur o bagi in pizda ðŸ˜, dar nu stim daca prin ATP la asta se referea colegu.

Postat
  La 04.10.2018 la 16:34, darknightmare a spus:

asa ca mi-a luat-o si si-a introdus-o direct in fundulet, evident protejat, exclamand "O vreau, mi-o bag in fund!" si a inceput actiunea LOT, zici ca era pe baterii, atata energie avea, si gemea cu foc, apoi am schimbat diverse pozitii, destul de flexibila, receptiva la propuneri, din cate am inteles a facut gimnastica. Am luat-o pe la spate si am inceput sa-i dau pasional, alternand gaurile, iar ea dnd contre, a intrat toata, are anduranta, pare ca-i place mai mult in fundulet

La 26.10.2018 la 11:32, soky92 a spus:

Monteaza capisonul si se infige in ea direct, lady on top, se tine de mine, eu o salt de bucutze si dai si pompeaza, cand se lasa pe spate usor, surprizaaa anal, deci fara pregatire sau cv ea dl inceputerea la usa din dos, dragut, f dragut, dupa 5 10min schimbam, caprita, si da tata... gemete ... ma opresc totusi putin sa inspectez zona, eu nus lung, da grosut, ii inrosisem fundu, schimbam pozitia ea pe spate si cracii in sus si pompeaza iar, mah stramta... calare pe situatie cer sa schimbam gaura, vazand o pasarica relativ "tanara", pompat si acolo, uda grav....

La 12.03.2019 la 7:51, papura voda a spus:

Normalul a fost in mai multe pozitii,este cuminte si alterneaza cu analul care este si mai bun ca normalul :habarnam AP -10 forta! Face si atp ceea ce aduce + erectie

Eu unul din toate astea înțeleg că prin ATP confratele @sadu s-a referit la Ass To Pussy (A2P), cum s-a explicat mai înainte, adică din cur se bagă direct în pizdă. Că e igienic sau nu pentru ea, asta e deja o altă discuție...

• Oras:UE
  • Oras:UE
Postat

Salutare,salutare!

Anul trecut,prin toamnă,am vizitat-o și eu pe domnișoara și am avut o experiență cu ea foarte ok.Am beneficiat de meniu complect cu de toate.Nu este genul meu de femeie (mie î-mi plac femeile puțin mai plinuțe)dar cu ea m-am simțit bine.

Este o fată foarte ok,nu excelează la frumusețe,dar are niște servicii interesante și o atitudine pro client.

Notă generală: 8

• Like 2
Postat

Sunt foarte aproape de realitate, pozele sunt sigur ale ei si nu s-a schimbat mult intre timp.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Mie mi s-a intamplat ceva f.ciudat....deci am vb.cu ea ieri pe watsapp si am stabilit ca ne vedem azi dupa 2 urmand s-o sun. Ei bine nu raspunde, nici la tel nici la sms si nici pe watsapp....ca doar n-am gresit cu nimic...

Inca astept un semn din partea ei... :blushing2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
  La 12.07.2019 la 15:38, valmont43 a spus:

Mie mi s-a intamplat ceva f.ciudat....deci am vb.cu ea ieri pe watsapp si am stabilit ca ne vedem azi dupa 2 urmand s-o sun. Ei bine nu raspunde, nici la tel nici la sms si nici pe watsapp....ca doar n-am gresit cu nimic...

Inca astept un semn din partea ei... :blushing2

Mie mi-a zis ca pleaca cu masina la ITP.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...