preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 13, 2019 Tiki taka Barcelonaaaaaaaaaaaaa, :), cono. Laurelianebunule, baga un ham ham, sa stiu, ca esti tu.De când esti cu chinezoiul te doare in rect ca Miky este umilit,batjocorit si futut in cur. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Du-te mahhh Pisoarca si linge niste otrepe si tampoane refolosite sau ce mai gasesti tu de obicei prin tomberoane , cu tot cu povestile si inventiile tale de adormit copii mici Nu vezi ca vii doar cu speculatii de oligofren , fara a avea vreo baza concreta si proba in sensul acesta ? Eu am , si de aceea ma tot pis pe un nefericit , care se crede Popa Apropo , a zis Betty ca azi e forta si a baut 2,5 litri de Cola si ca te asteapta la program sa se pise pe tine . (Era sa uit ....de ce l-ai prostit si l-ai pus sa iti plateasca 6 luni in avans contul acela facut SP @avpop pe care ti l-a cedat ? Ca sa te lupti cu dusmanii tai virtuali ...de saracie si fiindca erai mentorul lui de baza Nu era de ajuns ca il prostise amanta suficient ? ) Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Iti bagi o pula in cur @Maciulie , ca tot iti plac barbatii....vai ce te mai guduri pe aici :) Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Martie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Hahaha ...m-a intrecut nebunu' in cuvinte / postare . Macar eu asa le scriu (sunt invatat) Tot incerca sa se justifice , si degeaba , nu-i iese deloc . Ba a mai venit si insotit de ciocoflenderul celalalt Ai n-ai mingea , tragi la poarta de ...apucat Cum o fi cu viciul ala malign ? ...ca de benign am mai auzit ...tot la tine , in postarea citata . Bahhh rasule , da-te in pula mea ca esti prost de impungi , nu alta , si-mi dai permanent motive sa ma amuzIpocrizia ta e fara limite.Esti atat de prost incat incerci sa ma ironizezi pentru ca mi-am facut un palmares de curve la care am fost, insa tu esti ala care spune in aproape orice post ca ai avut multe relatii. Doar ca alea ale mele sunt reale. Platite, dar reale.Tu doar vorbesti ca un cacat, dar nu futi nimic in afara de picioare-n gard. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Martie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Apropo de răzbunare si ura dusa la extrem.Cu ceva timp in urma,Mikyputa al nostru (țăranusul bășit si afumat) se împrietenește cu Bubutz,simțindu-l mai naiv a crezut ca o sa-si îndeplinească visul de a devenii părinte spiritual,sfetnic atotștiutor plin de ințelepciune.O perioada prietenia merge bine,Mikyputa il consolează pe Bubutz,ii da sfaturi pline de ințelepciune,il mângăie pe creștet ca un adevarat părinte iubitor.Dar vine si vremea cand Bubutz isi da seama ca are de-a face cu un papagal flaușat singur si trist,căsătorit si divorțat de doua ori,falit si fără niciun viitor,prin urmare nu putea sa primească sfaturi de la un ratat,asa ca a decisa sa-i dea cu flit dar fără sa-l jignească in vreun fel.Cum credeți ca a reacționat taranusul rănit in propriul orgoliu?Ei bine,a purces la răzbunare si a luat legătura cu Betty proxeneta prostituatei de care se îndrăgostise Bubutz.Atentie mare,sa vedeți mintea diabolica a unui schizofrenic.Ca sa castige increderea lui Betty si s-o provoace impotriva lui Bubutz,o minte ca sub unele conturi care o denigrau pe cioara se ascunde Bubutz,asa afla toată povestea dintre Bubutz si mica basinoasa.Ce face zdreanta de Miky......?Ei bine,publica aici toată povestea știind ca nevasta lui Bubutz citește forumul si uite asa Bubutz ajunge la divorț.Credeți ca țăranul schizofrenic sa mulțumit cu atât?Ei bine nu,continua s-o provoace pe Betty spunându-i ca Bubutz este in spatele tuturor atacurilor de pe topicul ei,încercând astfel sa-l provoace pe Alex proxenetul lui Betty,adică a vrut sa-l vadă pe Bubutz in geamantan......Intelegeti pana unde poate merge un om cu grave probleme psihice??Daca e adevarat, taranul asta prost merita sa se aleaga cu tibiile sparte.Faptul ca a dezvaluit public chestii despre gelugun e clar. S-a dat singur de gol. La fel si in cazul Alessandrei. Singur s-a dat de gol ca avea parola contului ei si s-a balacarit cu ea pe forum. A si recunoscut ca i-a platit contul.Faza asta cu Bubutz e cea mai mare mizerie. Bubutz era naiv, dar nu merita asa ceva. Lucruri de genul asta nu se fac.Probabil cacatul stiuletar avea si invidie pe Bubutz pentru ca ala avea cash, statea in centrul orasului si futea tarfe misto, in timp ce taranusul o rupea pe laba in casa lui din paianta. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Bag banii la pusculita ...cand fac 12 bulione te anunt in privat unde merg , ma @pulereaza Crezi ca e usor sa aduni d'alea de 1 ban ? Abia le mai gasesc PS: Stai cuminte mahhh viciosule , ca ma camuflez in Mickey Mouse sau intr-o Pulereaza si ma duc cu taxiul si la psiholog sau psihiatru ....stii cum e ...camuflajul face toti banii Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 13, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 13, 2019 Ba, sa moara miticii in focu' lu' Satan, dar daca Miki 4acoperise are minte diabolica, atunci voi sunteti mai prosti decat prevede legea. Mai terminati, ba, sa ma pis pe voi de analfabeti. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Martie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Bag banii la pusculita ...cand fac 12 bulione te anunt in privat unde merg , ma @pulereaza Crezi ca e usor sa aduni d'alea de 1 ban ? Abia le mai gasesc PS: Stai cuminte mahhh viciosule , ca ma camuflez in Mickey Mouse sau intr-o Pulereaza si ma duc cu taxiul si la psiholog sau psihiatru ....stii cum e ...camuflajul face toti banii Ba, cacatule, e adevarat ce a spus parintele? L-ai tradat pe Bubutz, ai dat din casa ca sa-i faci probleme?Pisa-m-as pe tine de fraier. Ai acaparat deja piata de muie, nu mai lasi si tu fetele astea sa lucreze? P.S: Daca strangi 12 bilete, ai bani sa te insori. 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Martie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Ba, sa moara miticii in focu' lu' Satan, dar daca Miki 4acoperise are minte diabolica, atunci voi sunteti mai prosti decat prevede legea. Mai terminati, ba, sa ma pis pe voi de analfabeti.Sa ma termin pa tine, lache. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 13, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 13, 2019 Tinichigiule, hunterule, ba, palmares de curve de 2 lei, vezi, ca si Picon l-a dat in gat pe inocentu' ala de Bubutz pe forum. Sa ma pis pe tine. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 13, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 13, 2019 Hahahahahahahahaha Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 13, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 13, 2019 Ba, sa moara miticii in focu' lu' Satan, dar daca Miki 4acoperise are minte diabolica, atunci voi sunteti mai prosti decat prevede legea. Mai terminati, ba, sa ma pis pe voi de analfabeti.Muișkin, zis și Nea Caisă Muistu’ și MIQ77= LOVE. Un muist și un cretin, Best Friends Forever, seems legit. 2 Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 m iky ca miky da popa saracu e mai distrus decat el =)) viseaza la sovata cu tania baga-mi-as pula in loredana Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 13, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 13, 2019 Nea Caisă, mijto ghetuțzele alea. Ciorăpei roșii, flaușați. Cla$$ă, coae! 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Martie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2019 Tinichigiule, hunterule, ba, palmares de curve de 2 lei, vezi, ca si Picon l-a dat in gat pe inocentu' ala de Bubutz pe forum. Sa ma pis pe tine.Cu Miky s-a elucidat treaba. E un sarac de 43 de ani, divortat si depresiv.Tie ce plm ti s-a intamplat de esti atat de bulangiu?S-a futut nevasta cu postasul cat erai la munca pe vapor, te-au futut niste filipinezi in cur? Ce sloboz ai patit? Spune ca la spovedanie ca e si parintele pe faza. 1 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 13, 2019 Tinichigiule, hunterule, ba, palmares de curve de 2 lei, vezi, ca si Picon l-a dat in gat pe inocentu' ala de Bubutz pe forum. Sa ma pis pe tine.Picon nu stia nimic despre Bubutz,in afara de ce a facut public chiar Bubutzsa ma pis pe chinezoi. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Fii atent aici in link-ul acesta , mahhh @puleraza https://nimfomane.com/forum/topic/74903-ce-ai-face-dacă/?p=2149574 Maciulie si Pecoaie stiau cine se invarte pe contul @avpop (adica nefericitul de popo) , da' plm ptr. niste amarate de puncte , o sugeau in chec timp de un an de zile de n-aveau nici o treaba . De ce sa spuna ei adevarul ? Clica te tembeli , ce mai . Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 13, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 13, 2019 Laura, Miki, bietu' de el, incearca cu mine, ce iti iese tie de minune cu Picon, dar eu nu am nevoie de sustinatori, da-te-n doba de lacheu. Meeeeesiiii, Meeeeeessssiiii, Miiiissskiiin. Sa ma pis pe chelia lui picon si tu sa plangi. :) Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 13, 2019 Ba, cacatule, e adevarat ce a spus parintele? L-ai tradat pe Bubutz, ai dat din casa ca sa-i faci probleme?Pisa-m-as pe tine de fraier. Ai acaparat deja piata de muie, nu mai lasi si tu fetele astea sa lucreze? P.S: Daca strangi 12 bilete, ai bani sa te insori.E adevarat 100% nu-mi permit sa fac astfel de glume mai ales despre Bubutz.Tot de la Betty a aflat si nr. lui Gelu,apoi i-a trimis mesaje sa-l amenințe.Am vazut si eu mesajele Gelugun poate sa confirme 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2019 Mă piș pe mă-taAici ești cam egoist.Daca e adevarat, taranul asta prost merita sa se aleaga cu tibiile sparte.Faptul ca a dezvaluit public chestii despre gelugun e clar. S-a dat singur de gol. La fel si in cazul Alessandrei. Singur s-a dat de gol ca avea parola contului ei si s-a balacarit cu ea pe forum. A si recunoscut ca i-a platit contul.Faza asta cu Bubutz e cea mai mare mizerie. Bubutz era naiv, dar nu merita asa ceva. Lucruri de genul asta nu se fac.Probabil cacatul stiuletar avea si invidie pe Bubutz pentru ca ala avea cash, statea in centrul orasului si futea tarfe misto, in timp ce taranusul o rupea pe laba in casa lui din paianta. 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 Astia se ling precum maimutele pe cur de nici ei nu mai disting cand e adevar sau minciuna ...ai de pizda lor Important este doar faptul sa se curate unul pe celalalt de cufureala pe care o trag constant pe aici =)) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2019 Mă piș pe mă-taAici ești cam egoist.Daca e adevarat, taranul asta prost merita sa se aleaga cu tibiile sparte.Faptul ca a dezvaluit public chestii despre gelugun e clar. S-a dat singur de gol. La fel si in cazul Alessandrei. Singur s-a dat de gol ca avea parola contului ei si s-a balacarit cu ea pe forum. A si recunoscut ca i-a platit contul.Faza asta cu Bubutz e cea mai mare mizerie. Bubutz era naiv, dar nu merita asa ceva. Lucruri de genul asta nu se fac.Probabil cacatul stiuletar avea si invidie pe Bubutz pentru ca ala avea cash, statea in centrul orasului si futea tarfe misto, in timp ce taranusul o rupea pe laba in casa lui din paianta.Și peroneele mon cher, să fie treaba, treabă!Sa ma termin pa tine, lache.Iar ești egoist!Tinichigiule, hunterule, ba, palmares de curve de 2 lei, vezi, ca si Picon l-a dat in gat pe inocentu' ala de Bubutz pe forum. Sa ma pis pe tine.Am dat în gât, sigur că da! Pe mata'. 2 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 13, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 13, 2019 Muiessiiii, uitasem că “ești” monofuncție, ca lindicu’. Câtă vreme sugi pula și rămâi cel mai fidel user al nimfomane.com , poți să scrii ce vrea pizda ta. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2019 Bine, că nu se știe ce p.m. vrea știuletaru' cu topicul ăsta, e clar , dar ce p.m. vrea kinuitu' de se bagă ca supozitoru', poate să ne zică cineva? 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 13, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 13, 2019 MIQ 77, noul hemoroid al lui Senor El Culito Muișkin Muișkin + MIQ 77 = LOVE 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum